!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
...καιαιαιαιαιιαι βρεχει.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Γι αυτό είμαι χάλια όλη μέρα. Τουλάχιστον 4-5 άτομα σήμερα μου είπαν ότι έχουν πονοκέφαλο, ζάλη κ.λπ. Εσείς;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Που το ξέρεις ότι δεν είναι ο τελευταίος;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πήγε.Θα βάλεις το άβαταρ σου μουστάκι στην ίδια γκόμενα για ένα μήνα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ωραια. Μενει να περιμενουμε να δουμε αν θα εμφανιστει αλλος.
-
Ορέστης 35
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Γιατί Ορέστη;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
casper quantum
Αύριο η μοναδική μέρα που έχω την πολυτέλεια να κοιμηθώ μέχρι το μεσημέρι
Πόσο μα πόοοσο το χρειάζομαι
Πόσο μα πόοοσο το χρειάζομαι
-
Ορέστης 35
Δε μπορω να πω.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Εμ λογικό γιατί δεν έχετε φάει τις φαιοτοώρες που τρώμε εμείς για το αντρικό μυαλόenaon έγραψε: 04 Μάιος 2018, 17:19 μαθαίνουμε συνέχεια πράγματα για τις γυναίκες πάντως.
Ηξερα οτι το ναι είναι το ίσως κλπ, αλλα το δε ξέρω δεν ήξερα οτι ειναι το εντελώς τελείως.
ντόντ, μην του λες όλη την αλήθεια, φτάνει, αρκετά τον πλήγωσες.don't speak έγραψε: 05 Μάιος 2018, 06:14Εμ λογικό γιατί δεν έχετε φάει τις φαιοτοώρες που τρώμε εμείς για το αντρικό μυαλόenaon έγραψε: 04 Μάιος 2018, 17:19 μαθαίνουμε συνέχεια πράγματα για τις γυναίκες πάντως.
Ηξερα οτι το ναι είναι το ίσως κλπ, αλλα το δε ξέρω δεν ήξερα οτι ειναι το εντελώς τελείως.![]()
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.