Αγις έγραψε: 06 Ιουν 2022, 14:17
Πασιφάη έγραψε: 06 Ιουν 2022, 14:02
Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:31
Μεχρι να γραψεις ολες (κ οι περισσοτεροι) προσπαθουσαν να της βρουν λυση για να το αποφυγει - η νοοτροπια ειναι βαθια ριζωμενη κ διαιωνιζεται μεσα απο την καθιερωμενη ανατροφη των κοριτσιων
Το γεγονός πως οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με κάποια συγκεκριμένα στερεότυπα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως τα αποδεχόμαστε. Η Ναϊδα είναι ένα παιδί καλό, που αντιλαμβάνεται πότε έχει κάνει αρχιδιά. Τώρα για υποδέλοιπα που λέει, βαστώ μικρό καλάθι. Θεωρώ πως γενικότερα σε μια σχέση, δεν πρέπει να δέχεται ό,τι της σερβίρεται, ασχέτως της δικής σου μονόπλευρης οπτικής. Οφειλει να έχει λόγο να διεκδικεί ισότιμα,
αρκεί να υπάρχει μια λογική έκφανση στο τραπέζι.
Όταν υπάρξει μαλακία και δη χοντρή, λέμε τα πράματα με τ' όνομά τους. Ποτέ με ίσως και μήπως.
Έχω την αίσθηση πως το πας μονίμως στο άλλο άκρο, ενώ σου επισημαίνω τη μια φυσιολογική λειτουργία που ανέκαθεν ικανοποιούσε και ικανοποιεί περιπτώσεις ανθρώπων.
Εδώ μέσα, ΔΕΝ κάνουμε το κομμάτι μας, για το πόσο ΣΚΛΗΡΟΙ είμεθα. Το ζητούμενο είναι να συμβιώνουμε δίχως παραλογισμούς και τάσεις που ''κατεβάζουν'' τον σύντροφο στα Ταρταρα.
το ζητουμενο ειναι να καταλαβουμε πως ο κακομαθημενος -''προβληματικος '' θα ειναι παντα ετσι κ το καλυτερο ειναι να τον κραταμε μακρια απο τη ζωη μας
οσοι εχουν αποπειραθει να βγαλουν ακρη ματαιοπονουν
Ρε συ λεβεντάκο μου, τίμια στο λέω. Αν περιμένεις από ένα φόρουμ να κάνεις τις ιδανικές φιλίες, είναι μάλλον ανώφελο. Ίσως να βρεθεί ένα ποσοστό ελάχιστο που να υπάρξει κάποια κοινή συνισταμένη. Εγώ το έχω καταφέρει η αλήθεια είναι, με κάποιους ανθρώπους τα τελευταία 12 έτη.
Η διαφορά με τους υπόλοιπους είναι πως ΔΕΝ τους έχεις στη ζωή σου ντε και σώνει, απ'την στιγμή που τους θεωρείς τοξικούς. Τίθεται ξεκάθαρα θέμα επιλογής.
Δεν πρόκειται να σου χαλάσουν τη νιρβάνα σου, απ'την στιγμή που δεν σε ''ακουμπάνε'' τα όσα λένε. Κατανοώ τον τρόπο που το λες, έχω πέσει άπειρες φορές στη λούμπα περί νοοτροπίας παλαιότερα αλλού και λίγο εδώ μέσα. Θεωρώ όμως πως άκρη δεν βγαίνει για το υποκειμενικό δίκιο. Οπότενες, προσωπικά σαν γνήσιος υπερευαίσθητος μινάρας, έχω πάψει να λαμβάνω στα σοβαρά απόψεις που δεν με καλύπτουν.
Ξες, μπορεί και να έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις σε πράγματα κάποιες φορές, απλά θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις λίγο και να αράξεις. Διότι πάντα θα υπάρχει κάτι που θα σε εκνευρίζει. Πάντα. Και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό.