!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:49
Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:45
Rocco Siffredi έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:37 Ναιδα μόνη λύση να ξαναπαίξεις να ρεφαρεις όσα έχασες :g030:
Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα. Πραγματικά στο λέω. Λέω τι 250 τι 270-300. Αλλά θα ρεφάρω ή θα μπω μέσα χειρότερα;
Ήμαρτον ρε συ! Κόψε το πριν γίνει σοβαρός εθισμός και χάνεις ποσά. Γιατί πιστεύεις ότι έχουμε γεμίσει τόσες εταιρείες που χώνουν χοντρά φράγκα σε διαφήμιση σε όλο το νετ; Για να υπάρχουν πλατφόρμες που θα μπορούμε να κερδίζουμε λεφτά; Μαθηματικά είναι βέβαιο πως μεσομακροπρόθεσμα θα χάσεις.
Όχι ρε συ να παίξω για δικά μου. Εννοώ για να μπουν στο λογαριασμό του αυτά που έχασα. Δεν παίζω εγώ γενικά συχνά. Αραια και που και συνήθως κερδίζω στα δικά μου. Ή αν χάσω κλαίω και δεν τους ξαναπλησιαζω για κάποιο διάστημα.

stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:52
Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:43
stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:39

Μπες στο site της Paysafe και δημιούργησε έναν λογαριασμό. Το μόνο που θα χρειαστούν είναι τη χώρα σου, ένα email και password που θες να χρησιμοποιήσεις. Έτσι όταν σου πετάξει από το Stoiximan την επιλογή αυτή, βάζεις κωδικούς και έπειτα πληκτρολογείς την paysafe κάρτα που έχεις αγοράσει. Πάρε μια με λίγα χρήματα να δεις κι εσύ πώς αντιδρά το σύστημα. Λογικά την παίρνει κανονικά, δεν υπάρχει ταυτοποίηση ονόματος κτλ.
Εχω λογαριασμό στην paysafe. Και το ψιλοθυμόμουν κιόλας γιατί κάπου το είχα χρειαστεί με τον κολλητό μου. Το ρώτησα κιόλας κι αυτό μόλις. Δεν γίνεται μου είπαν. Ο λογαριασμός πρέπει να είναι στο ίδιο πρόσωπο.
Κι αν κάνεις λογαριασμό με το όνομά του στην PaySafe; Φτιάξε ένα email άκυρο. Εγώ στον πατέρα μου που πίστωνα πάντως δεν είχα θέμα ταυτοπροσωπίας (Bet365). Τώρα αν μιλήσεις με εκπρόσωπο, ίσως είναι πιο αυστηροί στο τι λένε. Δεν μπορούν να σου πουν ότι δεν ελέγχεται η ροή χρήματος από και προς έναν λογαριασμό, αυτό είναι λίγο χονδρό να το παραδεχτούν.

Αν και προσωπικά το θεωρώ αρκετά μεγάλο κόπο και από άποψη ώρας που ξοδεύεις και κυρίως από άποψη ψυχικής φθοράς όλο αυτό. Εγώ όταν έχω κάνει βλακεία, το λέω ξεκινώντας με την παραδοχή ότι έκανα βλακεία. Ε ό,τι κι αν έχω κάνει, εκείνος πάντα μου λέει "δεν πειράζει αγαπάκι μου" και το διορθώνουμε όπως και αν μπορούμε. Τώρα βέβαια δεν του έκαψα και το σπίτι ούτε αντάλλαξα τον σκύλο μας με παπούτσια (χοχο no pun intended), αλλά θεωρώ πως αναλαμβάνοντας την ευθύνη δεν είσαι "υπό". Ό,τι έγινε, έγινε.

ΥΓ: Εννοείται πως μετά από όλο αυτό, όοοοοταν με το καλό ηρεμήσεις, κάνουμε κάτι για τον εθισμό, "εθισμό", you name it.

Εσένα θα σου πει έτσι,εμένα θα μου πει "@@#&@&@( και σου έχω πει να μην παίζεις online καζίνο (μου έχει κάνει ολόκληρη κατήχηση) @#&@#_ και δεν ακούς ποτέ κανέναν @&@_#-@ ξεροκέφαλη @#&@_## και πάρτα τώρα μείνε μείον 250€ @&@_@. Και αντε όλα τα άλλα κάπως τα διαχειρίζομαι. Θα μου και γιατί επαιξες λεφτά που δεν είναι δικά σου; και εκεί τι θα του πω. Τι θα του απαντήσω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

500€ σε under Κόσοβο Ελλάδα 1.5 δίνει :003:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

jason0 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:06
Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:45
Rocco Siffredi έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:37 Ναιδα μόνη λύση να ξαναπαίξεις να ρεφαρεις όσα έχασες :g030:
Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα. Πραγματικά στο λέω. Λέω τι 250 τι 270-300. Αλλά θα ρεφάρω ή θα μπω μέσα χειρότερα;
Ουαλία Χ, Ελλάδα Χ
9πλασιασμος, βάλε όσα λεφτά του έχεις αφήσει
Κορόιδεψε :011:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Rocco Siffredi έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:09 500€ σε under Κόσοβο Ελλάδα 1.5 δίνει :003:
:smt023
Αν έχει κανα χιλιάρικο μέσα ο άλλος μπορεί να παρει και τα παπουτσια που ήθελε
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:56 Κανονικά πρέπει να ρεφάρω. Τόσα λεφτά έφαγαν. Και στην αρχή έδιναν οι καρχιοληδες. Με έφαγε η πλεονεξία να κερδίσω παραπάνω να πάρω τα γαμωπαπουτσα. Καλά να πάθω. Τώρα και χρεωμένη 250 ευρώ και εκτεθειμένη άσχημα και θα ακούσω τα μπινελικια της ζωής μου και δεν θα μπορώ να αντιφερω λόγο γιατί θα έχει δίκιο. Και εκτεθειμένη.
Δεν μπορώ να επιμείνω στο τι να κάνεις γιατί δεν ξέρω την δυναμική της σχέση σου. Ωστόσο 2-3 παρατηρήσεις.

Θεώρησε ότι πήρες ένα μάθημα, και αν όντως το πήρες, τα 250 Ευρώ είναι ψίχουλα. Άλλοι χάνουν σπίτια, αυτοκίνητα και οικογένειες.
Η αλήθεια, παρότι θα έχεις γρίνιες, είναι συνήθως προτιμότερη. Στο κάτω κάτω πες ότι έβαλες πίσω τα χρήματα. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δει την κίνηση του λογαριασμού και να ανακαλύψει εκ των υστέρων το τι έχει γίνει; Εκτός των άλλων δεν θα σου έχει καμιά εμπιστοσύνη μετά.
Μην πάρεις στραβά αυτό που θα σου πω αλλά η σιγουριά που έβγαζες σε παλιότερο ποστ, πριν κάτι μήνες, για το ότι μπορούν να κερδηθούν χρήματα, ήταν σημάδι για αυτό που συνέβη.
Και άλλη μία φορά. Κόψτο μαχαίρι τώρα. Μην σκεφτείς καν ρεφάριαμα ή να ξαναδοκιμάσεις άλλη φορά μήπως και αλλάξει η τύχη και τέτοιες ανοησίες.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

jason0 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:12
Rocco Siffredi έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:09 500€ σε under Κόσοβο Ελλάδα 1.5 δίνει :003:
ή θα την ψάχνουμε σε κανα χαντακι :lol:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ελληνες αντρες - αυτα τα πατριαρχικα κτηνη
σκορπιζουν τον τρομο δι ασημαντους αιτιας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Rocco Siffredi έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:15
jason0 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:12
ή θα την ψάχνουμε σε κανα χαντακι :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Naida , αντί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να το ''μαζέψεις'', είναι προτιμότερο να του πεις την αλήθεια, να του ζητήσεις συγγνώμη και να του δώσεις τα χρήματα πίσω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Σε τζόγο (οποιουδήποτε είδους) παίζουμε για χαβαλέ τα λεφτά που θα τρώγαμε πχ σε μια έξοδο ή ποτό. Δεν παίζουμε το βασικό εισόδημά μας, ήμαρτον. Αν, όντως περνάτε καλά και διασκεδάζετε με αυτό, κάντε το με τα λεφτά που αφήνετε το μήνα για διασκέδαση και όχι με τα λεφτά για επιβίωση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:13
Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:56 Κανονικά πρέπει να ρεφάρω. Τόσα λεφτά έφαγαν. Και στην αρχή έδιναν οι καρχιοληδες. Με έφαγε η πλεονεξία να κερδίσω παραπάνω να πάρω τα γαμωπαπουτσα. Καλά να πάθω. Τώρα και χρεωμένη 250 ευρώ και εκτεθειμένη άσχημα και θα ακούσω τα μπινελικια της ζωής μου και δεν θα μπορώ να αντιφερω λόγο γιατί θα έχει δίκιο. Και εκτεθειμένη.
Δεν μπορώ να επιμείνω στο τι να κάνεις γιατί δεν ξέρω την δυναμική της σχέση σου. Ωστόσο 2-3 παρατηρήσεις.

Θεώρησε ότι πήρες ένα μάθημα, και αν όντως το πήρες, τα 250 Ευρώ είναι ψίχουλα. Άλλοι χάνουν σπίτια, αυτοκίνητα και οικογένειες.
Η αλήθεια, παρότι θα έχεις γρίνιες, είναι συνήθως προτιμότερη. Στο κάτω κάτω πες ότι έβαλες πίσω τα χρήματα. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δει την κίνηση του λογαριασμού και να ανακαλύψει εκ των υστέρων το τι έχει γίνει; Εκτός των άλλων δεν θα σου έχει καμιά εμπιστοσύνη μετά.
Μην πάρεις στραβά αυτό που θα σου πω αλλά η σιγουριά που έβγαζες σε παλιότερο ποστ, πριν κάτι μήνες, για το ότι μπορούν να κερδηθούν χρήματα, ήταν σημάδι για αυτό που συνέβη.
Και άλλη μία φορά. Κόψτο μαχαίρι τώρα. Μην σκεφτείς καν ρεφάριαμα ή να ξαναδοκιμάσεις άλλη φορά μήπως και αλλάξει η τύχη και τέτοιες ανοησίες.

Μα είχω κερδίσει από το πουθενά. Χωρίς καν να βάλω χρήματα. Ή να βάλω 20 και να πάρω 200.
Δεν βάζω εγώ γενικά συνέχεια. Αντε να παιξω κανένα 20αρικο το μήνα και καμιά φορά 50. Μέχρι εκεί. Με δικό μου λογαριασμό όμως.
Και σε αυτόν αν δεν μου πέταγε τα free spins στην αρχή δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία. Τόσες φορές έχω μπει και έχω δει που έχει λεφτά μέσα για καιρό γιατί δεν την πολυχρησιμοποιεί αυτή την πλατφόρμα και τα αφήνει μέσα. Τεσπα. Πήρα μάθημα σίγουρα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Naida , αντί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να το ''μαζέψεις'', είναι προτιμότερο να του πεις την αλήθεια, να του ζητήσεις συγγνώμη και να του δώσεις τα χρήματα πίσω.

επιτελους - γραφτηκε η μονη σωστη αντιμετωπιση

αλλα πονταρω :003: πως δεν θα το κανει - οπως δεν θα το εκανε ΠΟΤΕ το 90 %
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Στρίντζω νοσοκόμα που τον κυνηγάω να πάρει τις αντιβιώσεις. Δεν έχω καμία δημοκρατική ανοχή. Στο ελάχιστο. Ή που θα με μισήσει ένα μήνα, ή που θα με μισήσει. Κλάιν. :p1: :ne8:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:22
ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:13

Μα είχω κερδίσει από το πουθενά. Χωρίς καν να βάλω χρήματα. Ή να βάλω 20 και να πάρω 200.
Δεν βάζω εγώ γενικά συνέχεια. Αντε να παιξω κανένα 20αρικο το μήνα και καμιά φορά 50. Μέχρι εκεί. Με δικό μου λογαριασμό όμως.
Και σε αυτόν αν δεν μου πέταγε τα free spins στην αρχή δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία. Τόσες φορές έχω μπει και έχω δει που έχει λεφτά μέσα για καιρό γιατί δεν την πολυχρησιμοποιεί αυτή την πλατφόρμα και τα αφήνει μέσα. Τεσπα. Πήρα μάθημα σίγουρα.
Μα πόσο κάνανε αυτά τα παπούτσια πια;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:22
Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Naida , αντί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να το ''μαζέψεις'', είναι προτιμότερο να του πεις την αλήθεια, να του ζητήσεις συγγνώμη και να του δώσεις τα χρήματα πίσω.

επιτελους - γραφτηκε η μονη σωστη αντιμετωπιση

αλλα πονταρω :003: πως δεν θα το κανει - οπως δεν θα το εκανε ΠΟΤΕ το 90 %
Θέλω να πιστεύω πως θα το κάνει. Τι να πω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”