είδες δεν έφαγα και δεν σκέφτομαι καλά..ksk έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:38![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έφαγες σήμερα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- tanipteros
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Γιαυτο ονειρεύεσαι καρβέλια...tanipteros έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:40είδες δεν έφαγα και δεν σκέφτομαι καλά..![]()
Παρατηρητής...
- tanipteros
είμαι ονειροπόλος....γιατί μου κόβεις τα φτεράksk έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:41Γιαυτο ονειρεύεσαι καρβέλια...![]()

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Καλή σου νύστα τοτες...tanipteros έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:43είμαι ονειροπόλος....γιατί μου κόβεις τα φτερά![]()
![]()
Παρατηρητής...
- tanipteros
θα ονειρευτώ τον έρωτα μουksk έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:44Καλή σου νύστα τοτες...![]()
![]()

Εχμ γιατί έπαιξα τα λεφτά του ίσως;ksk έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:27Τρόμος...Naida έγραψε: 04 Ιουν 2022, 22:14Δεν είναι φόβος καλέ. Είναι τρόμος. Μια χαρά δικαιολογείται με την μαλακία που έκανα.ksk έγραψε: 04 Ιουν 2022, 20:24
Λέω...να ψαχθεις λίγο...
Και επίσης βλέπω φόβο που δεν δικαιολογείται...
Τι φιλί να του σκάσω που θα μου σκάσει καμιά ξαναστροφη άμα του το πω και πάω να τον πλησιάσω. Δεν είναι ο εθισμός το πρόβλημα μου, δεν έχω. Είναι που δεν τον ρώτησα. Αυτό είναι το μεγάλο μου θέμα. Κι αυτό είναι που δεν μπορώ ούτε να ξεστομίσω, ούτε να ξεπεράσω. Τι να του πω; ξέρεις έπαιξα 250€ από τα λεφτά που είχες; εδώ 50 είχα παίξει πριν κάτι μήνες δικά μου και μου έστησε πόλεμο γιατί είναι στημένα. Τότε είχα απάντηση όμως γιατί ήταν δικά μου. Τωρα; τώρα θα πεθάνω πριν του το πω. Και μου λέει ο πστς, κάτι έχεις εσύ, τι συμβαίνει.ksk έγραψε: 04 Ιουν 2022, 20:28
Όπως δανείστηκε πες του κι εσυ ότι δανείστηκες...
Π.χ αγάπη μου θυμάσαι τότε που σου δάνεισα εκείνα τα χρήματα ; Ε εχθές δανείστηκα κι εγώ από σενα ...δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα αγαπουλιτσα μου...σκαστου κι ένα φιλί σβουριχτο κι όλα καλά...
Υ.Γ ξέρω θα μου πεις ότι δεν είναι τα λεφτά αλλά ο εθισμός...εεεε ας μη σου έβαζε τον πειρασμό...πήγαινε γυρευοντας![]()
Γιατί; Γιατί τον φοβάσαι τόσο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν τον φτάνω καλά αλλιώς τον είχα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λογική και ευαισθησία.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:54τσκ τσκ τσκNaida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:25Ναι ο μλκας. Λες και θα του το έλεγα.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:09
Eτοιμαζόμουν να σου γράψω ότι έχετε καταντήσει ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής, αλλά τείνω να το κάνω Αγιά Βαρβάρα. Βρε συνέλθετεεεεεεεεε.
ΥΓ. Μάπα τα γεμιστά της πεθεράς, ήταν κακές οι ντομάτες. Η γέμιση ήταν καλή, αλλά οι ντομάτες άγουρες.
ΥΓ2. Νόμιζε ότι τον έκανες τάρανδο;
Ναι μωρέ. Δέχθηκε την συγνώμη βασικά γέλαγε μου είπε ότι έμοιαζα λες και με έβγαλε μπροστά σε κοινό να πω το ποίημα. Μετά μου τα έχωσε πολύ άσχημα που έχασα τόσα λεφτά και που πήρα προκαταβολή και δεν του το είπα νωρίτερα. Δεν μου είπε τίποτα επειδή έπαιξα τα λεφτά του χωρίς να τον ρωτήσω αλλά δεν τα έπαιρνε τα λεφτά και μου είπε να τα βάλω στο δικό μου λογαριασμό στο stoiximan αλλά να μην πειράξω ούτε σεντς. Οπότε θελήσει να μπει να παίξει.
Εμένα το μυαλό μου ακόμα δεν το έχει αποδεχθεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι πετριά και αυτή να πλάθεις φανταστικές ιστορίες για να ασχολούνται μαζί σου
Σήμερα "φιδιάζω" ( πανελλήνιες κι απαλλαγμένος*) ,αύριο πάω να παραδώσω γραπτά + επιτήρηση σε ενδοσχολικές, Τετάρτη "φιδιάζω", Πέμπτη έχω ρεπό, Παρασκευή "φιδιάζω"
* ήταν να πάω Κονταριώτισσα Πιερίας, δηλαδή 200 χλμ συνολικά από Λάρισα. Με τη σύμφωνη γνώμη συναδέλφων κι επιτροπής απαλλάχτηκα.
Μη το πείτε στη Κεραμέως
* ήταν να πάω Κονταριώτισσα Πιερίας, δηλαδή 200 χλμ συνολικά από Λάρισα. Με τη σύμφωνη γνώμη συναδέλφων κι επιτροπής απαλλάχτηκα.
Μη το πείτε στη Κεραμέως
δε συνδεεται με τραπεζικο λογαριασμο, και το πειπαλ ειναι πιο αξιοπιστο απο ολες τις ελληνικες τραπεζες.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:08Μαλακίες απλά.
Πρέπει να κάνεις λογαριασμό όμως. Και να τον συνδέσεις με τραπεζικό σου λογαριασμό. Ε αυτό δεν εμπιστεύομαι.jason0 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:58 Τι είναι το PayPal και δεν το εμπιστευεσαι; ένα εικονικό πορτοφολι είναι... Πας στο περίπτερο παίρνεις ξερω γω 5 50αρες , κάνεις την μεταφορά και τελείωσε
Σαν να περνάς κοσμοκαρτα είναι...
Για αρχή βέβαια εγώ θα παιρνα μια 20αρα να μαστε σίγουροι ότι περνάει![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εχει δικιο. το καζινο ειναι πραγματι απατη, και εσυ εισαι ελαφρως εθισμενη, κι ας μην το παραδεχεσαι.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:08
Εσένα θα σου πει έτσι,εμένα θα μου πει "@@#&@&@( και σου έχω πει να μην παίζεις online καζίνο (μου έχει κάνει ολόκληρη κατήχηση) @#&@#_ και δεν ακούς ποτέ κανέναν @&@_#-@ ξεροκέφαλη @#&@_## και πάρτα τώρα μείνε μείον 250€ @&@_@. Και αντε όλα τα άλλα κάπως τα διαχειρίζομαι. Θα μου και γιατί επαιξες λεφτά που δεν είναι δικά σου; και εκεί τι θα του πω. Τι θα του απαντήσω.
μια καλη λυση ειναι αποτοξινωση. μαζι με τις συγνωμες (και τις σεξουαλικες χαρες που θα του κανεις για να ηρεμησει) δειξε εμπρακτη μεταμελεια.
σβησε οτι λογαριασμους εχεις σε ονλαιν τζογο, και δηλωσε οτι θα κανεις πληρη αποχη μεχρι του χρονου τετοια μερα. η καλυτερα για παντα.
και μετα θα τζογαρει στο αν το αυτοκινητου του πελατη στο μαγαζι θα ληγει σε μονο η ζυγο αριθμο κ στις βολτες στο μοναστηραακι θα ψαχνει για παπατζηδεςΑσέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2022, 11:02εχει δικιο. το καζινο ειναι πραγματι απατη, και εσυ εισαι ελαφρως εθισμενη, κι ας μην το παραδεχεσαι.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:08
Εσένα θα σου πει έτσι,εμένα θα μου πει "@@#&@&@( και σου έχω πει να μην παίζεις online καζίνο (μου έχει κάνει ολόκληρη κατήχηση) @#&@#_ και δεν ακούς ποτέ κανέναν @&@_#-@ ξεροκέφαλη @#&@_## και πάρτα τώρα μείνε μείον 250€ @&@_@. Και αντε όλα τα άλλα κάπως τα διαχειρίζομαι. Θα μου και γιατί επαιξες λεφτά που δεν είναι δικά σου; και εκεί τι θα του πω. Τι θα του απαντήσω.
μια καλη λυση ειναι αποτοξινωση. μαζι με τις συγνωμες (και τις σεξουαλικες χαρες που θα του κανεις για να ηρεμησει) δειξε εμπρακτη μεταμελεια.
σβησε οτι λογαριασμους εχεις σε ονλαιν τζογο, και δηλωσε οτι θα κανεις πληρη αποχη μεχρι του χρονου τετοια μερα. η καλυτερα για παντα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
wtf?Στύγιος έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:35Τι λε ρε χαμένε; Τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου τον διαχειρίζεται η Στύγαινα σαν κέρβερος. Γω αν αφεθώ ,γίνομαι σπάταλος.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:30 φθηνα την εβγαλε ο τυπος - αλλοι εχασαν καταθεσεις - κ αδεισαν οι πιστωτικες τους
θα μαθει να μην δινει κωδικους κ γενικα προσβαση στα χρηματα του + να μην διαιτηρει κοινους λογαριασμους
αι γυναικαι ειναι χρηματοβορα οντα κ αναξια εμπιστοσυνης στα οικονομικα
ΣΣ:τελευταίο επεισόδιο είχε γίνει πριν μερικά χρόνια ,όταν αγόρασα κάρτα γραφικών των 200 ευρώ.Έκτοτε συνεμορφώθην.
καλυτερα να μου εκοβαν και τα 2 ποδια. και τα χερια, και τα αρχιδια, παρα να δωσω σε αλλον , γυναικα η οχι, τη διαχειριση των οικονομικων μου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
στο φορουμ εισαι απο φανταστικες ιστοριες αλλο τιποταnowhere έγραψε: 06 Ιουν 2022, 07:39 τι πετριά και αυτή να πλάθεις φανταστικές ιστορίες για να ασχολούνται μαζί σου
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.