!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:00 Από εκεί και πέρα κι επειδή δέχτηκα κριτική για την ανοχή μου στα "θέλω" ή στα θέλω της άλλης, ειδικά από κουλούρι Θεσσαλονίκης και Dwarven Blacksmith, έχω να δηλώσω ότι, πρώτον, έπαθα κι έμαθα. Αν από την αρχή δεν θέσεις τα όρια σου η άλλη ή ο άλλος θα επεκταθεί στον προσωπικό σου χώρο, Π.χ.. Δεν θα βγαίνεις με τους φίλους σου ή δεν θα βλέπεις μπάλα, δεν θα κάνεις το ένα, αλλά θα κάνεις το άλλο και τα λοιπά. Ίσως αν είχα θέσει τα όρια μου, δεν έλεγα συνέχεια ναι και δεν υπέκυπτα στους συναισθηματικούς εκβιασμούς, τώρα να μην ήμουν χωρισμένος. Δεύτερον, τι σημαίνει, τα θέλω της άλλης; Με έναν άνθρωπο πρέπει να περνάς καλά, επειδή σου αρέσει όπως είναι. Αν δεν σου αρέσει τι κάνεις μαζί του; Γιατί να θέλεις να τον αλλάξεις; Από που αντλεί ο άλλος το δικαίωμα να με αλλάξει;
ΟΥΤΙΣ, θα μου επιτρέψεις μια διόρθωση. Με έναν άνθρωπο, πρέπει να περνάς καλά, τόσο τις ώρες που περνάς μαζί του όσο και τις ώρες που είσαι μόνος/η σου.

Και ακριβώς γι' αυτό, μου είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθώ το λόγο συμβίωσης, ειδικώς όταν ο γάμος δεν είναι άμεση προοπτική και δεν συντρέχουν σημαντικοί οικονομικοί λόγοι. Είναι τελείως διαφορετικό να μένεις κάποια βράδια ή σκ στο σπίτι του άλλου με το να αλλάζεις τελείως τους ρυθμούς σου -ενίοτε με καλή διάθεση- όλα τα 24ωρα της εβδομάδας.

Κατά τα άλλα, δεν τίθεται θέμα δικαιώματος στην αλλαγή, γιατί συνήθως δεν μας το επιβάλλουν οι άλλοι. Δική μας επιλογή είναι, κάτι σαν συναισθηματικός μιθριδατισμός. Ας το κάνω αυτό για τη σχέση (γιατί οι σχέσεις πρέπει να χτίζονται κλπ :003:) ας κάνω και το άλλο για τη σχέση κι έρχεται η μέρα που αλλού είσαι εσύ, αλλού τα ρούχα σου κι αλλού η σχέση.

Μια-δυο φορές αρκούν, μετά μαθαίνεις. Αν θέλεις να μάθεις, έτσι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Σιωπα σημερα το βαρυ φεμινιστικο πυροβολικο - δεν εχει ενδιαφερον η συζητηση.

* Μου αρεσε το ΄΄Συναισθηματικος Μιθριδατισμός''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

εγω ήθελα να έβλεπα τι θα έκανε ο ούτις αν του πέταγε τα ρούχα η νάιδα απο το μπαλκόνι για να μάθει να μην την ανησυχεί. Φοβάμαι οτι πάλι δεν θα ήταν κάτι πολύ Χριστιανικό. :011:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Εμένα το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο μήνα δίμηνο ήθελαν να με γνωρίσουν σε οικογένεια σόγια κλπ, σε εξάμηνο συγκατοίκηση, στο χρόνο γάμους κλπ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:27 Εμένα το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο μήνα δίμηνο ήθελαν να με γνωρίσουν σε οικογένεια σόγια κλπ, σε εξάμηνο συγκατοίκηση, στο χρόνο γάμους κλπ.
Πολυ αργες ηταν οι δικες σου.
Πως τα κατάφερνες στην επιλογη ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 11:26
the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 10:26
Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 09:20

Όριο θεωρείς πχ την επιθυμία γι' αποκλειστικότητα;
ως όρια εδώ αναφέρω αυτά που μας κρατάνε σε απόσταση, που αφήνουν κάποιες πτυχές μας στο σκοτάδι. είναι αυτά που μας κάνουν να μην μοιραζόμαστε, να μην δινόμαστε, να μην βγάζουμε τις μάσκες...

άλλο πράγμα η αποκλειστικότητα, παίζει παράλληλα, αλλά ναι, θα μπορούσες να την θεωρήσεις όριο, ως προϋπόθεση, ως περιορισμό...
Ν' ανοιχτείς και ν' αφαιθείς; Ναι οκ ως ένα σημείο. Μετά από εκεί είναι το άβατο του μυαλού. Πόσο βαθιά εσωτερικά ή επιδερμικά βάζει κάποιος το όριο του άβατου εξαρτάται από τον ίδιο. Λίγο ρόλο παίζει και ο άνθρωπος που έχει απέναντι.
Σχετικά με την αποκλειστικότητα, εδώ δεν την παλεύουμε να χειριστούμε εαυτό και έναν σύντροφο να δοθείς και σε περισσότερα κομμάτια συναισθηματικα;
Ασύμφορο.
Εκτός κι αν δεν εννοείς συναισθηματική διάθεση.
γιατί μωρέ; εμένα μου έχει λείψει αυτό. όσο μεγαλώνω αισθάνομαι να απομακρύνομαι απ' όλους. θυμάμαι κάποτε είχα την αίσθηση ότι με 5-6, ίσως και παραπάνω, ανθρώπους είχα άλλα επίπεδα επικοινωνίας, ήμασταν κοντά πολύ... δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και μαλακάκος συναισθηματίας.... μπορεί μόνο εγώ να το βίωνα όλο αυτό... πάντως μια φίλη μου, μου είχε πει ότι "Ενώνεις τους ανθρώπους"...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:12 μάλλον κολλάμε πολύ ώρα στον κώλο τους και παρεξηγούμε πόσο χρόνο χρειαζόμαστε αλήθεια για να τσεκάρουμε κάποιον. Το κάνουν νομίζω μία χαρά, χωρίς το κόλλημα.
Οχι, εκατσα σημερα και το παρατηρησα. Ειναι στον κοσμο τους.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:40
enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:12 μάλλον κολλάμε πολύ ώρα στον κώλο τους και παρεξηγούμε πόσο χρόνο χρειαζόμαστε αλήθεια για να τσεκάρουμε κάποιον. Το κάνουν νομίζω μία χαρά, χωρίς το κόλλημα.
κοιμησου αγγελουδι μου...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 20:11
Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 20:06
Εγώ έχω μια κολόνια του πρώην.
:p2: ΓΙΑΤΙ;
Επειδή ήταν σχεδόν άθικτη και άρεσε στον συγκάτοικος μου, του είχα πει να την πάρει να τη φοράει. Ο συγχωρεμένος δε θα ξαναπάταγε σπίτι οπότε μη πάει χαμένη.
Έφυγε μετά ο κολλητός έμεινε η κολόνια. Ε λέω άστην εκεί όλο και κάποιος άλλος μπορεί να την χρειαστεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:34

γιατί μωρέ; εμένα μου έχει λείψει αυτό. όσο μεγαλώνω αισθάνομαι να απομακρύνομαι απ' όλους. θυμάμαι κάποτε είχα την αίσθηση ότι με 5-6, ίσως και παραπάνω, ανθρώπους είχα άλλα επίπεδα επικοινωνίας, ήμασταν κοντά πολύ... δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και μαλακάκος συναισθηματίας.... μπορεί μόνο εγώ να το βίωνα όλο αυτό... πάντως μια φίλη μου, μου είχε πει ότι "Ενώνεις τους ανθρώπους"...
Έχεις πραγματικά ανοιχτεί ως το τέρμα σε άνθρωπο;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:40 Οχι, εκατσα σημερα και το παρατηρησα. Ειναι στον κοσμο τους.
μπορεί να είχε γκλιτς το σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:25 εγω ήθελα να έβλεπα τι θα έκανε ο ούτις αν του πέταγε τα ρούχα η νάιδα απο το μπαλκόνι για να μάθει να μην την ανησυχεί. Φοβάμαι οτι πάλι δεν θα ήταν κάτι πολύ Χριστιανικό. :011:
Μωρέ δε μπα να λες. Οι μαλακίες πληρώνονται.

Que Sera, Sera...
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:44
the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:34

Έχεις πραγματικά ανοιχτεί ως το τέρμα σε άνθρωπο;
ποιο τέρμα; υπάρχει τέρμα;
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:25 εγω ήθελα να έβλεπα τι θα έκανε ο ούτις αν του πέταγε τα ρούχα η νάιδα απο το μπαλκόνι για να μάθει να μην την ανησυχεί. Φοβάμαι οτι πάλι δεν θα ήταν κάτι πολύ Χριστιανικό. :011:
Η Ναϊδα θα μου τα έδινε φρεσκοσιδερωμένα σε βαλιτσάκι. Θα με έδιωχνε, αλλά κυρία!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:41
Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:40
κοιμησου αγγελουδι μου...
Ο Ορέστης είναι ο μεγαλύτερος γαμικος εδώ μέσα και μας τρολαρει άπαντες. Το πιστεύω 10000%. Όσο ο σουβλατζης είναι οπισθογεμης άλλο τόσο ο Ορέστης είναι το ταπεινό χαμομηλακι που θέλει να δείχνει ότι ειναι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”