Προφήτες ο Σκαιβ και ο μακαρίτης ο Μανιακός Συνδετήρας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Προφήτες ο Σκαιβ και ο μακαρίτης ο Μανιακός Συνδετήρας
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εντάξει, πάνε βράσε μια βαρβάρα.Gherschaagk έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:46Πρώτος θα τρέξεις.Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:43Θα μας κλάσεις τα αρχίδια.Gherschaagk έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:39
Άσε την δική μου ηθική, μάτια μου.
Το έχω γράψει σε άλλο νήμα, ο μόνος λόγος που συζητάμε είναι γιατί ο συγκεκριμένος ιός δεν χτυπάει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, μικρές ηλικίες.
Αν, ω μοι γένοιτο, συμβεί κάτι τέτοιο, μαύρο φίδι που σας έφαγε όλους τους αντιβαξερς.
Θα σου πω εγώ τότε για βιοηθική και για τι περιέχουν τα εμβόλια.
Κατάλαβες;![]()
Άκου "ω μοι γενοιτο"!![]()
Αν ω μοι γένοιτο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
δηλ. να κανουμε delete ολη τη γνωση που πιθανον προηλθε τη δεκαετια του 50 απο μελετες πανω σε εκτρωμενα εμβρυαSUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:02 Μην κουνας τα χέρια Οττο, πες με απλα λογια αυτό που αδυνατώ να καταλάβω εγώ
While these fetal cell lines are used to study viruses in order to develop a vaccine
κατ αρχας αυτο ειναι αδυνατον, επισης προβαινεις σε ιστορικο αναχρονισμο προβαλλοντας την βιοηθικη του σημερα 70 χρονια πισω που μπορει να μην υπηρξε καν σαν ορος ή να ειχε εντελως διαφορετικο περιεχομενο
με αυτη τη λογικη θα πρεπει να ακυρωθουν ολα τα επιστημονικα δεδομενα των εμβολιασμων και ολοι οι εμβολιασμοι καθε ειδους, καλο μεσαιωνα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κλάσε μου τις ωοθήκες.Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:08Εντάξει, πάνε βράσε μια βαρβάρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
αν δεν μιλάς για ράντομ κανιβαλιστική πράξη, τι είναι η βαρβάρα που την βράζουν κιόλας;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Προφανώς όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η επιστημονική κοινότητα θα έπρεπε να έχει κάνει ιδιαίτερη μνεία με οποιονδήποτε τρόπο.panos291 έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:06Δηλαδη αν πχ οι Γερμανοί ειχαν ανακαλύψει το φαρμακο του καρκινου κανοντας πειραματα πανω στους εβραιους κατα τον Β' ΠΠ, εσυ θα αρνιοσουν να το παρεις αν το χρειαζοσουν.SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:58Ναι, σε αυτό βασίζεται το κείμενο του Βατικανού και κατα συνέπεια και ο δικός μας ο Μεσογαίας που εισηγήθηκε στην Εκκλησία οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εμβόλια αφού..δεν εκτρώθηκαν για αυτά καθεαυτά του κοβιντ19. Όμως ΑΠΟ ΠΟΤΕ απαλάσει της ηθικής ευθύνης να ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ δηλαδή ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΕΝΟ ΕΜΒΡΥΟ όποτε και αν έγινε η έκτρωση και να βασίζεις επάνω στις κυτταροσειρές του τις δικές σου έρευνες και ανακαλύψεις? Παίζουμε το αυγό με την κότα ή κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας? Χώρια που όπως έχω ακούσει από γιατρό, η έκπλυση που γίνεται δεν απαλάσσει οπωσδήποτε τυχόν υπόλειμμα, εαν ισχύει κάτι τέτοιο δηλαδή και στην περίπτωση με τα τωρινά εμβόλια δεν είμαι σίγουρη.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:52
με απλά λόγια λέει ότι πιστεύεις μαλακίες, τίποτα από αυτά που έγραψες πιο πάνω δεν ισχύουν, ούτε ανακρίσεις και συλλήψεις έγιναν, συνέντευξη ήταν που αποκόψαν κάποιοι παλαβοί και διαστρέβλωσαν τα πάντα, ούτε καν η ημερομηνία που έγραψες δεν ισχύει
Μπορείς εσύ να αποδεχθείς ένα προιόν που έγινε κατόπιν χρήσης επι τούτου μάλιστα δολοφονημένου ανθρώπου? είτε άμεσα είτε έμμεσα
οι ίδιες οι εταρείες αναφέρουν εαν και πώς χρησιμοποιήθηκαν τέτοιες σειρές και εαν έχει γίνει χρήση εκτρωμένων ανα στάδιο
Και υπόψιν οτι αυτό που συνέβη στην Γερμανία δεν συνέβη ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, δηλαδή οι εκτρώσεις πάνε πακέτο με την ιατρική έρευνα, δεν έγινε εκτός του πολιτισμού μας, έγινε και γίνεται ενώ ειναι καταδικασμένα γεγονότα.
Να σε ρωτήσω με την σειρά μου κάτι: οι μουσουλμανικές χώρες γιατί κατάφεραν μετα από απαίτησή τους και κάνουν χρήση μόνο των εμβολίων που είναι...χαλαλ??????? δεν περιέχουν δηλαδή ο,τιδήποτε απαγορευμένο στην θρησκεία τους, είτε άνθρωπο είτε χοιρινό. Έτσι άκουσα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γλυκό.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:10αν δεν μιλάς για ράντομ κανιβαλιστική πράξη, τι είναι η βαρβάρα που την βράζουν κιόλας;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Άσε το 2018 και πες μου:
αποδέχεσαι την έρευνα που έχει γίνει βασισμένη σε έμβρυα που θανατώθηκαν επί τουτου για ιατρικές έρευνες έστω 200 χρόνια πριν?
αποδέχεσαι την έρευνα που έχει γίνει βασισμένη σε έμβρυα που θανατώθηκαν επί τουτου για ιατρικές έρευνες έστω 200 χρόνια πριν?
Έχεις να μου χαλάσεις ένα 100ευρω ;adon99 έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:06Τραβατε καλο ειναι "τοιχος ανοσιας"taliban έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:27 Ψεκασμενα βούρλα τραβάτε μπολιαστητε να τελειώνουμε με τις μλκιες.
Το δατε επαναστάτες και γιατροί του πληκτρολογίου.
Ουστ.
Είκοσι τρεις Έλληνες τουρίστες που έφτασαν με πούλμαν έξω από την Βενετία, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.
επιβεβαιώνεται πως οι 24 τουρίστες είναι πλήρως εμβολιασμένοι
αλλα ενα ζομπι του εμετελατου που πιστευει οτι το σκευασμα του κτηνιατρου περιοριζει την πανδημια
μιλαμε για κλινικες περιπτωσεις καθυστερημενων πλεον
Ποιος είπε ότι οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε ;
Αυξάνει απλά τις πιθανότητες να την σκαπουλάρεις χωρίς πολλά-πολλά.
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
- Dwarven Blacksmith
Περί βιοηθικής
Gherschaagk έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:09Κλάσε μου τις ωοθήκες.
Μπαίνουμε σιγά σιγά στη ζώνη του Λυκόφωτος.
Δηλαδή, όλοι αυτοί οι 17.500 πέθαναν στην Ελλάδα επειδή δεν διακινδύνευσε κανείς τη δημόσια υγεία...SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:45Καμία δημόσια υγεία δεν διακινδυνεύω, όχι απαραιτήτως τέλος πάντων, αλλά πάνω από όλα καμία δημόσια υγεία δεν είναι υπεράνω της βουλήσεώς μου για την ψυχοσωματική μου οντότητα, καμία δημόσια υγεία δεν είναι πάνω από την ελευθερία.
Από μόνοι τους. Βγήκαν έξω και τους ήρθε από το Σείριο Β ένα κύμα Covid.
Θα έπρεπε να αηδιάζεις με την έλλειψη ανθρωπισμού και κοινωνικότητας.Ειλικρινά, αηδιάζω με τέτοιου είδους προφάσεις, κεκαλυμμένες με σιρόπια ψευτανθρωπισμού και κοιωνικότητας
Ναι, τώρα μπαίνουμε.Στύγιος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:13![]()
![]()
Μπαίνουμε σιγά σιγά στη ζώνη του Λυκόφωτος.
Μέχρι τώρα ήμασταν στη χώρα του Καθαρού Λόγου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
καλό μεσαίωνα επειδή φωνάζουμε να μην γίνουμε μεσαίωνας όπου θα μπορεί το κάθε εργαστήριο και ο κάθε φαρμακοβιομήχανος να κάνει τα πειραματάκια του σε ζωντανούς ανθρώπους?Kotas έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:09δηλ. να κανουμε delete ολη τη γνωση που πιθανον προηλθε τη δεκαετια του 50 απο μελετες πανω σε εκτρωμενα εμβρυαSUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:02 Μην κουνας τα χέρια Οττο, πες με απλα λογια αυτό που αδυνατώ να καταλάβω εγώ
While these fetal cell lines are used to study viruses in order to develop a vaccine
κατ αρχας αυτο ειναι αδυνατον, επισης προβαινεις σε ιστορικο αναχρονισμο προβαλλοντας την βιοηθικη του σημερα 70 χρονια πισω που μπορει να μην υπηρξε καν σαν ορος ή να ειχε εντελως διαφορετικο περιεχομενο
με αυτη τη λογικη θα πρεπει να ακυρωθουν ολα τα επιστημονικα δεδομενα των εμβολιασμων και ολοι οι εμβολιασμοι καθε ειδους, καλο μεσαιωνα
'Η μήπως δεν ξέρεις για πειράματα ψυχιατρικού περιεχομένου σε ανθρώπους την δεκαετία του '60 ή '70, ανυποψίαστους πολίτες που πήγαιναν για μια καταθλιψούλα στο νοσοκομείο και έβγαιναν φυτά?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 31 Απαντήσεις