Κορίτσι μου, είσαι καλά;SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:49Σε νοιάζει, εστω ως μάνα, που κανιβαλίζεις τεμαχισμένα πλάσματα?Gherschaagk έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:42Εγώ δεν νιώθω ή εσύ μάτια μου;SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:41 Για διαβάστε λίγο πάλι: επί τούτου εκτρωμένα έμβρυα, κομματάκια, τακ τακ, τεμαχισμένα ζωντανά από την μήτρα της μάνας τους, για διαβάστε πόσα λέει οτι σκότωσε μόνο αυτός ο γιατρός (αφού υποβλήθηκε σε πολύωρη ανάκριση), κομματάκια τσακ τσακ τσακ, παιδάκια, τα παιδάκια, τα παιδάκια σας δυνητικά, κλαίτε για το γυφτάκι και καλά κλαίτε, για αυτά κλαιτε? Για τους εαυτούς σας κλαίτε?
Η Εκκλησία της Ελλάδος κλαίει? που με παραποιημένα έγγραφα και με κείμενα βασισμένα σε δηλώσεις του Βατικανού περι καταλληλότητας γιατί λέει δεν είπαμε εμεις ναι στον φόνο αρα οκ....τα ύστερα του κόσμου!
@Γκερ γιατι δεν απαντάς για τον κανιβαλισμό σου και να αφήσεις τις ψευτομαγκιές και τις ψευτοαπειλές σε εμένα κοριτσάρα μου? Δεν νοιώθεις γαμώτο καθόλου? Μα καθόλου????????????????????
Σε νοιάζει εαν αυτό που κυοφορούσες μέσα σου για μήνες, που το έχεις τώρα και το αγαπάς και το χαίρεσαι, θα μπορούσε δυνητικά να έχει αποτελέσει μέρος προιοόντος για την δική σου πιθανή ή όχι μακροζοωία αφού θα το πετσόκοβε αργά αργά ή και γρήγορα δεν ξέρω κάποιος γιατρός σε ένα εργαστήριο? όντας ΖΩΝΤΑΝΟ? με πληρη αίσθηση του πονου?
Αντε πιο περα, γιατί ή έχεις παρανοήσει από τον φόβο ή η ψυχή σου είναι πιο μαύρη από το κατράμι
Εξήγησέ το μας εσύ Όττο γιατί είναι λίγο δύσκολη η ώρα για κατεβατά, νομίζω θα σου είναι πανεύκολο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καdy έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:46 οσι 60χρονοι εχουν λιγο μυαλο πρεπει να μαζεψουν ολες τις οικονομιες τους και να πανε αλβανια
ή να ζητησουν πολιτικο ασυλο στην μπελαρους

- Otto Weininger
για πάντα, στην τρίτη δόση θα γίνω deadpool στο πολύ πιο ομορφοΚαdy έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:50οτο για ποσο καιρο γινεται το σωμα σας εργοστασιο παραγωγης σπαικ πρωτεινης?Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:48
διάβασε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και κοίτα να συνέλθεις
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι, σε αυτό βασίζεται το κείμενο του Βατικανού και κατα συνέπεια και ο δικός μας ο Μεσογαίας που εισηγήθηκε στην Εκκλησία οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εμβόλια αφού..δεν εκτρώθηκαν για αυτά καθεαυτά του κοβιντ19. Όμως ΑΠΟ ΠΟΤΕ απαλάσει της ηθικής ευθύνης να ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ δηλαδή ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΕΝΟ ΕΜΒΡΥΟ όποτε και αν έγινε η έκτρωση και να βασίζεις επάνω στις κυτταροσειρές του τις δικές σου έρευνες και ανακαλύψεις? Παίζουμε το αυγό με την κότα ή κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας? Χώρια που όπως έχω ακούσει από γιατρό, η έκπλυση που γίνεται δεν απαλάσσει οπωσδήποτε τυχόν υπόλειμμα, εαν ισχύει κάτι τέτοιο δηλαδή και στην περίπτωση με τα τωρινά εμβόλια δεν είμαι σίγουρη.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:52με απλά λόγια λέει ότι πιστεύεις μαλακίες, τίποτα από αυτά που έγραψες πιο πάνω δεν ισχύουν, ούτε ανακρίσεις και συλλήψεις έγιναν, συνέντευξη ήταν που αποκόψαν κάποιοι παλαβοί και διαστρέβλωσαν τα πάντα, ούτε καν η ημερομηνία που έγραψες δεν ισχύειSUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:49
Εξήγησέ το μας εσύ Όττο γιατί είναι λίγο δύσκολη η ώρα για κατεβατά, νομίζω θα σου είναι πανεύκολο
On Twitter, a caption of the video translated from Turkish reads: "Dr. Stanley Plotkin: I used hundreds of human fetuses in vaccines." Not only was the video recorded in 2008, long before the start of the outbreak of the COVID-19 in late 2020, but Plotkin's words have been taken out of context. While aborted fetal tissue was used in the study of viruses in limited circumstances in the 1950s and 60s, medical research has since evolved to allow physicians and biologists to grow and replicate fetal tissue cell lines in laboratories from the original tissues. While these fetal cell lines are used to study viruses in order to develop a vaccine, vaccines themselves do not contain these cells.
Μπορείς εσύ να αποδεχθείς ένα προιόν που έγινε κατόπιν χρήσης επι τούτου μάλιστα δολοφονημένου ανθρώπου? είτε άμεσα είτε έμμεσα
οι ίδιες οι εταρείες αναφέρουν εαν και πώς χρησιμοποιήθηκαν τέτοιες σειρές και εαν έχει γίνει χρήση εκτρωμένων ανα στάδιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SUV την 30 Νοέμ 2021, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορείς να τα επαναλάβεις όσες φορές θες αυτά. Ούτε θα γίνουν λιγότερο προϊόντα της φαντασίας σου, ούτε θα αλλάξουν ότι όσα σου προσαπτω εγώ ισχύουν σε ποσοστό 100%, και το ξέρεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:25Από σένα πιο πιθανό είναι να σκοτώσω κάποιον.Scouser έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:20Αντε ρε βλαχο από εκεί, τραβα κάνε κανα ραπιντ μη σκοτώσεις και άλλους ευπαθείς, τελείωνε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:54
Ναι. Το 95% των γιατρών που εμβολιαστηκε και πριν ανακοινωθεί υποχρεωτικοτητα, είναι επειδή δεν είναι ατρομητοι σαν τον καραβάνα.
Ελάτε μωρέ ψέκες... Σας πληρώνουμε τζάμπα.
Αν γίνει πόλεμος θα ψάχνεις λαγούμι να κρυφτείς.
Θα λες γιατί να πάω εγώ και όχι αλλοι, τα όπλα δεν είναι καλά, Είμαι κατά της υποχρεωτικοτητας, το πολύ πολύ να πεθάνουν 5 γέροι αν πάρουν τη Λέρο οι Τούρκοι ή 10 κατσίκες το Αγαθονήσι.
ΔΥ με μηδενική προσφορά και χρησιμότητα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Otto Weininger
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:58Ναι, σε αυτό βασίζεται το κείμενο του Βατικανού και κατα συνέπεια και ο δικός μας ο Μεσογαίας που εισηγήθηκε στην Εκκλησία οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εμβόλια αφού..δεν εκτρώθηκαν για αυτά καθεαυτά του κοβιντ19. Όμως ΑΠΟ ΠΟΤΕ απαλάσει της ηθικής ευθύνης να ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ δηλαδή ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΕΝΟ ΕΜΒΡΥΟ όποτε και αν έγινε η έκτρωση και να βασίζεις επάνω στις κυτταροσειρές του τις δικές σου έρευνες και ανακαλύψεις? Παίζουμε το αυγό με την κότα ή κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας? Χώρια που όπως έχω ακούσει από γιατρό, η έκπλυση που γίνεται δεν απαλάσσει οπωσδήποτε τυχόν υπόλειμμα, εαν ισχύει κάτι τέτοιο δηλαδή και στην περίπτωση με τα τωρινά εμβόλια δεν είμαι σίγουρη.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:52με απλά λόγια λέει ότι πιστεύεις μαλακίες, τίποτα από αυτά που έγραψες πιο πάνω δεν ισχύουν, ούτε ανακρίσεις και συλλήψεις έγιναν, συνέντευξη ήταν που αποκόψαν κάποιοι παλαβοί και διαστρέβλωσαν τα πάντα, ούτε καν η ημερομηνία που έγραψες δεν ισχύειSUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:49
On Twitter, a caption of the video translated from Turkish reads: "Dr. Stanley Plotkin: I used hundreds of human fetuses in vaccines." Not only was the video recorded in 2008, long before the start of the outbreak of the COVID-19 in late 2020, but Plotkin's words have been taken out of context. While aborted fetal tissue was used in the study of viruses in limited circumstances in the 1950s and 60s, medical research has since evolved to allow physicians and biologists to grow and replicate fetal tissue cell lines in laboratories from the original tissues. While these fetal cell lines are used to study viruses in order to develop a vaccine, vaccines themselves do not contain these cells.
Μπορείς εσύ να αποδεχθείς ένα προιόν που έγινε κατόπιν χρήσης επι τούτου μάλιστα δολοφονημένου ανθρώπου? είτε άμεσα είτε έμμεσα
οι ίδιες οι εταρείες αναφέρουν εαν και πώς χρησιμοποιήθηκαν τέτοιες σειρές και εαν έχει γίνει χρήση εκτρωμένων ανα στάδιο

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:19Σου απαντώ εγώ: τσούζουν εθνολαίκιστικές πατούρες με κάθε σου δημοσίευση. Το εκλεκτικό όσο και εύστοχο ταίριασμα εικόνων και δηλώσεων παρατράγουδων με το εκάστοτε θέμα συζήτησης αποτελεί την πλέον οξυδερκή κριτική που αρθρώνεται εδώ μέσα. Τα ποστς σου ανεβάζουν κατηγορία κάθε νήματος που εμφανίζονται. Είσαι απαραίτητος. Και άσε το ψεκαριό να σκούζει.georgebi έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:23Καθώς είσαι πια συντονιστής θα προτιμούσα σαφή απάντηση στο ερώτημα μου
memberlist.php?mode=viewprofile&u=67 το αυτό ερώτημα θέτω και σε σένα πια, καθώς είσαι ο συντονιστής που ειναι ενεργός στο νήμα
Εεεεεεε...... τώρα...... τι να πω......

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 30 Νοέμ 2021, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μην κουνας τα χέρια Οττο, πες με απλα λογια αυτό που αδυνατώ να καταλάβω εγώ
While these fetal cell lines are used to study viruses in order to develop a vaccine
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SUV την 30 Νοέμ 2021, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:58
Ναι, σε αυτό βασίζεται το κείμενο του Βατικανού και κατα συνέπεια και ο δικός μας ο Μεσογαίας που εισηγήθηκε στην Εκκλησία οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εμβόλια αφού..δεν εκτρώθηκαν για αυτά καθεαυτά του κοβιντ19. Όμως ΑΠΟ ΠΟΤΕ απαλάσει της ηθικής ευθύνης να ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ δηλαδή ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΕΝΟ ΕΜΒΡΥΟ όποτε και αν έγινε η έκτρωση και να βασίζεις επάνω στις κυτταροσειρές του τις δικές σου έρευνες και ανακαλύψεις? Παίζουμε το αυγό με την κότα ή κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας? Χώρια που όπως έχω ακούσει από γιατρό, η έκπλυση που γίνεται δεν απαλάσσει οπωσδήποτε τυχόν υπόλειμμα, εαν ισχύει κάτι τέτοιο δηλαδή και στην περίπτωση με τα τωρινά εμβόλια δεν είμαι σίγουρη.
Πάνε τα ψεκόμετρα ,βάρεσαν τιλτ.
Στύγιος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:03SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:58
Ναι, σε αυτό βασίζεται το κείμενο του Βατικανού και κατα συνέπεια και ο δικός μας ο Μεσογαίας που εισηγήθηκε στην Εκκλησία οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εμβόλια αφού..δεν εκτρώθηκαν για αυτά καθεαυτά του κοβιντ19. Όμως ΑΠΟ ΠΟΤΕ απαλάσει της ηθικής ευθύνης να ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ δηλαδή ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΕΝΟ ΕΜΒΡΥΟ όποτε και αν έγινε η έκτρωση και να βασίζεις επάνω στις κυτταροσειρές του τις δικές σου έρευνες και ανακαλύψεις? Παίζουμε το αυγό με την κότα ή κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας? Χώρια που όπως έχω ακούσει από γιατρό, η έκπλυση που γίνεται δεν απαλάσσει οπωσδήποτε τυχόν υπόλειμμα, εαν ισχύει κάτι τέτοιο δηλαδή και στην περίπτωση με τα τωρινά εμβόλια δεν είμαι σίγουρη.
![]()
![]()
Πάνε τα ψεκόμετρα ,βάρεσαν τιλτ.
While these fetal cell lines are used to study viruses in order to develop a vaccine
Δηλαδη αν πχ οι Γερμανοί ειχαν ανακαλύψει το φαρμακο του καρκινου κανοντας πειραματα πανω στους εβραιους κατα τον Β' ΠΠ, εσυ θα αρνιοσουν να το παρεις αν το χρειαζοσουν.SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:58Ναι, σε αυτό βασίζεται το κείμενο του Βατικανού και κατα συνέπεια και ο δικός μας ο Μεσογαίας που εισηγήθηκε στην Εκκλησία οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εμβόλια αφού..δεν εκτρώθηκαν για αυτά καθεαυτά του κοβιντ19. Όμως ΑΠΟ ΠΟΤΕ απαλάσει της ηθικής ευθύνης να ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ δηλαδή ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΕΝΟ ΕΜΒΡΥΟ όποτε και αν έγινε η έκτρωση και να βασίζεις επάνω στις κυτταροσειρές του τις δικές σου έρευνες και ανακαλύψεις? Παίζουμε το αυγό με την κότα ή κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας? Χώρια που όπως έχω ακούσει από γιατρό, η έκπλυση που γίνεται δεν απαλάσσει οπωσδήποτε τυχόν υπόλειμμα, εαν ισχύει κάτι τέτοιο δηλαδή και στην περίπτωση με τα τωρινά εμβόλια δεν είμαι σίγουρη.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:52με απλά λόγια λέει ότι πιστεύεις μαλακίες, τίποτα από αυτά που έγραψες πιο πάνω δεν ισχύουν, ούτε ανακρίσεις και συλλήψεις έγιναν, συνέντευξη ήταν που αποκόψαν κάποιοι παλαβοί και διαστρέβλωσαν τα πάντα, ούτε καν η ημερομηνία που έγραψες δεν ισχύειSUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:49
Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:44σορρυ παρενέργεια του εμβολίου. Ελπίζω με την τρίτη δόση που θα κάνω τον ιανουάριο να στρώσωKauldron έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:20Πεθαίνουν και εμβολιασμένοι.Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:26
100λιγοτεροι άνθρωποι την ημέρα δεν χαμογελάνε λόγω ψεκασμού. Ποσό.και αν εί άι επιλογή τους το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατέψει τους ηλίθιους από τον ίδιο τους τον εαυτό. Οι έξυπνοι προστατεύονται και μόνοι τους αλλά επειδή δεν είμαστε στην εποχή του καιάδα δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για τους ψεκασμενους συμπολίτες μας
Και γράφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τραβατε καλο ειναι "τοιχος ανοσιας"taliban έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:27 Ψεκασμενα βούρλα τραβάτε μπολιαστητε να τελειώνουμε με τις μλκιες.
Το δατε επαναστάτες και γιατροί του πληκτρολογίου.
Ουστ.
Είκοσι τρεις Έλληνες τουρίστες που έφτασαν με πούλμαν έξω από την Βενετία, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.
επιβεβαιώνεται πως οι 24 τουρίστες είναι πλήρως εμβολιασμένοι
αλλα ενα ζομπι του εμετελατου που πιστευει οτι το σκευασμα του κτηνιατρου περιοριζει την πανδημια
μιλαμε για κλινικες περιπτωσεις καθυστερημενων πλεον
- Otto Weininger
Και καλά, συ δεν το έχεις. Ο ανακριτής το 2018 δεν πήρε χαμπάρι κάτι;SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:02 Μην κουνας τα χέρια Οττο, πες με απλα λογια αυτό που αδυνατώ να καταλάβω εγώ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 31 Απαντήσεις