!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Στύγιος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:32 Μλκ μου έχετε φτάσει σε άλλο επίπεδο μισανθρωπίας, με βάση τα όσα διαβάζω και φρίττω........

ΕΥΓΕ

καποιος ομως σας ειχε προειδοποιησει :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:34
Nostalgia έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:31
Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:24

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι σαν να λες όσοι δεν φοράνε κράνη ή ζώνη σε περίπτωση τροχαίου δεν θα νοσηλεύονται. Αντίθετα τους νοσηλεύεις και τους λες ότι αν δεν θες να φοράς κράνος/ζώνη μη φοράς αλλά θα έχει πρόστιμο κάθε φορά.
Χμ, εχεις ενα βαλιντ ποιντ, στο δινω.... Παντως εξακολουθει να μου αρεσει η προταση μου. :D :wave:
Υπάρχει και ο Καιάδας, αλλά το κρατάμε σαν ύστατη λύση :lol:
:lol:

Τωρα μιλας σωστα!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τροφη για σκεπση :g030:
Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Arisvilla έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:34 Στο μεταξύ ο ΠΟΥ λέει αυτά https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... taxideyoyn
Δεν βλέπω να μιλάει μόνο για ανεμβολίαστους 60 plus και ευπαθείς.
Ο ΠΟΥ πολύ σωστά συστήνει επιφύλαξη μέχρι να μελετηθεί το νέο στέλεχος.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύουν τα εμβόλια ή ότι το να είσαι ανεμβολίαστος είναι οκ.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:22
Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:18
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:47 Πώς νοιώσατε σαν γονείς όταν ο Γαμηκούλης μοίραζε 150ευρω και γκίγκα στα βλαστάρια σας με τον ίδιο τρόπο που ο Σκηνοθέτης μοίραζε καραμελίτσες στα παιδιά? Θα ήθελα να το κάνω νήμα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ με λίγα ποστ
Πονάς ζαιε? Από το ξεκωλιαμσα που Σας καμένο Κουλης ειναι
Εγώ δεν επιτρέπω ξεκωλιάσματα στον εαυτό μου, τον σέβομαι και τον προστατεύω
Εσείς να προσέξετε που ανοίξατε τα κωλομέρια τέρμα και έχετε πέσει στα τέσσερα και παρακαλάτε για εμβόλιο και στην κ@λοτρυπίδα.

Αυτά, υποτακτικέ :D

Και για να μιλήσουμε πιο κόσμια, όπως θα έπρεπε, εαν με πονάει κάτι είναι που βλέπω συνανθρώπους μου να καταστρέφουν την ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τα καμώματά τους, εμένα τους δικούς μου αλλά και τους ίδιους τους τους εαυτούς. Τί να τον κάνω το κωλόκοσμο εαν δεν μπορώ να κοιτώ στα μάτια τους ανθρώπους και να γελώ?
Κατέβασε λίγο την μάσκα ρε δικέ μου.

Ιός του αναπνευστικού είναι, όχι η Μέδουσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:30
Awesomatic έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:26
Αρίστος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:21

Πες μας ποσοι ειναι οι κηπουροι και οι τραπεζοκομοι και γιατι αφου εσυ λες οτι ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο τους αποδιοργανωθηκε το ΕΣΥ και οι ΜΕΘ σε ολη τη χωρα. Τους οδηγους στο ΕΚΑΒ και τους συνοδους τους θεωρεις υγειονομικους;

.
Οοοχι, δεν θα αποδείξω τίποτα ακόμα. Θα περιμένω πρώτα τις αποδείξεις για τον ισχυρισμό για 7000 νοσηλευτές που ειπώθηκε. Με νούμερα όμως, "5 στον πύργο, 2 στο Αγρίνιο" κλπ, όχι με αφηρημένα δημοσιεύματα εφημερίδων και κλάψες συνδικαλιστών και φήμες κομματόσκυλων.
Δεν ξέρω εαν είναι 7,000 ή 17,000 ξέρω όμως οτι άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς μισθό, δηλαδή φαί, και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και οι ίδιοι ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ-όχι φαί όχι γιατροί όχι φάρμακα, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, επειδή δεν ήθελαν να δεχτούν στο σώμα τους το ο,τιδήποτε...

Καταλαβαίνεις έτσι? Σου έχει μείνει κάτι στοιχειώδες, φαντάζομαι, θέλω να ελπίζω...
Όχι αυτό που νομίζεις. Βλέπω ανθρώπους με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που χρειάζονται επειγόντως βοήθεια. Ανθρώπους που έγιναν θύματα απατεώνων και τσαρλατάνων που μήνες τώρα τους έχουν ταίσει σανό για όλα τα γούστα, από το 5G και τα υπολείμματα από εκτρώσεις μέχρι αλλαγές στο DNA και οτιδήποτε άλλο έχουν σκαρφιστεί.

Αλλά ταυτόχρονα μέσα στα θύματα υπάρχουν και οι θύτες που κρύβονται πίσω από το κοπάδι που έφτιαξαν για να γλυτώσουν το εμβόλιο ή/και να βγάλουν λεφτά όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Υπάρχουν όμως και όλοι οι υπόλοιποι στην κοινωνία που υποφέρουν από αυτό αλλά ας μην το αναλύσουμε εδώ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:35 Τροφη για σκεπση :g030:
Εικόνα
Φαντάζεσαι, τύπε, μετά από άπειρες μεταλλάξεις και συνδυασμούς γραμμάτων, να φτάσουμε στην μετάλλαξη ΚΚΕ;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εικόνα
Μια χαρά είναι η Tomi απλά από υπερβάλλοντα ζήλο σε αυτό το θέμα ρετάρει λίγο. Συν του ότι έχει ετοιμασίες γάμου άρα παραπάνω άγχος.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:32
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:29

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι σαν να λες όσοι δεν φοράνε κράνη ή ζώνη σε περίπτωση τροχαίου δεν θα νοσηλεύονται. Αντίθετα τους νοσηλεύεις και τους λες ότι αν δεν θες να φοράς κράνος/ζώνη μη φοράς αλλά θα έχει πρόστιμο κάθε φορά.
Η επέμβαση στο ΣΩΜΑ σου δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το κράνος ή την ζώνη.
Και αυτό φαντάζομαι θα έπρεπε να το έχει ήδη συλλάβει ο νους σου, ως πληροφορία

Πόσο μάλλον ότα πρόκειται για σκεύασμα που αφορά σε γενετικά τροποποιημένο προιόν, σε γονιδιακή θεραπεία όπως την χαρακτηρίζουν.
Δεν δεχόμαστε λοιπόν με κανέναν εξαναγκασμό στο σώμα μας τίποτα και λέμε και ένα τεράστιο ΟΧΙ στις γονιδιακές θεραπείες. Δεν θα ανοίξουμε τον ασκό

ΓΑΛΗ πόση φθηνότητα κουβαλούν τα ποστ σου, φαντάζομαι πόση περισσή θα κρύβεις μέσα σου
καλά, παπαριές λες, αλλά τέλος πάντων κάνε το Johnson τότε που δεν είναι mRNA
Δεν κάνω κανένα εμβόλιο βασισμένο σε κυτταρικές σειρές εκτρωμένων εμβρύων, τα οποία μπαι δε γουει, ακόμα και μετά την έκπλυση ενδεχομένως περιέχουν υπολείμματα ανθρώπου

Εξήγησέ μου όμως γιατί λέω παπαριές, με ένα παπαριές δεν καθαρίζουμε, ούτε με το εμβόλιο, χειρότερα μπλέκουμε
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Juno έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:39
πατησιωτης έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 19:03 ....
Η ιατρική λοιπόν κρίνει ότι εάν είσαι ηλικιωμένος και ανεμβολίαστος η πιθανότητα να δεσμεύσεις μια παρόμοια σπάνια θέση μεγαλώνει πολύ ενώ εάν εμβολιασθείς μειώνεται.....
Δηλαδή θα μείνει στους ηλικιωμένους;
Κάνε έναν υπολογισμό για το πόσες θέσεις μεθ θα άδειαζαν από τους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους και μετά ξανακάνε την ερώτηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:42

Πόσο μάλλον ότα πρόκειται για σκεύασμα που αφορά σε γενετικά τροποποιημένο προιόν, σε γονιδιακή θεραπεία όπως την χαρακτηρίζουν.
Δεν δεχόμαστε λοιπόν με κανέναν εξαναγκασμό στο σώμα μας τίποτα και λέμε και ένα τεράστιο ΟΧΙ στις γονιδιακές θεραπείες. Δεν θα ανοίξουμε τον ασκό

ΓΑΛΗ πόση φθηνότητα κουβαλούν τα ποστ σου, φαντάζομαι πόση περισσή θα κρύβεις μέσα σου
Δεν κάνω κανένα εμβόλιο βασισμένο σε κυτταρικές σειρές εκτρωμένων εμβρύων, τα οποία μπαι δε γουει, ακόμα και μετά την έκπλυση ενδεχομένως περιέχουν υπολείμματα ανθρώπου

Εξήγησέ μου όμως γιατί λέω παπαριές, με ένα παπαριές δεν καθαρίζουμε, ούτε με το εμβόλιο, χειρότερα μπλέκουμε
Τί διαβάζουμε εδώ μέσα ρε πστη μου! :smt005:

Κάποιος να την γλυτώσει από την δυστυχία της.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 30 Νοέμ 2021, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

stavmanr έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:31

Μόνο που όταν διακινδυνεύεις τη δημόσια υγεία με οποιονδήποτε τρόπο, επεμβαίνεις εσύ στο σώμα των άλλων.
Καμία δημόσια υγεία δεν διακινδυνεύω, όχι απαραιτήτως τέλος πάντων, αλλά πάνω από όλα καμία δημόσια υγεία δεν είναι υπεράνω της βουλήσεώς μου για την ψυχοσωματική μου οντότητα, καμία δημόσια υγεία δεν είναι πάνω από την ελευθερία.
Ειλικρινά, αηδιάζω με τέτοιου είδους προφάσεις, κεκαλυμμένες με σιρόπια ψευτανθρωπισμού και κοιωνικότητας
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Εικόνα
:g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:42

Θες να εξηγήσω κάτι ακόμα;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:18
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:47 Πώς νοιώσατε σαν γονείς όταν ο Γαμηκούλης μοίραζε 150ευρω και γκίγκα στα βλαστάρια σας με τον ίδιο τρόπο που ο Σκηνοθέτης μοίραζε καραμελίτσες στα παιδιά? Θα ήθελα να το κάνω νήμα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ με λίγα ποστ
Πονάς ζαιε? Από το ξεκωλιαμσα που Σας καμένο Κουλης ειναι
Στα ελληνικά τί σημαίνει αυτό?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”