Αν "αποφεύγουμε συστηματικά να παρακάμπτουμε" το ερώτημα, τότε το συμπέρασμα είναι ότι το απαντάμε συνέχεια ευθέως. Είσαι σίγουρη ότι εννοείς αυτό;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:48Έκανα μια διόρθωση στη σύνταξη, την οποια μεταφέρω και στην παράθεση του δικού σου μηνύματος.Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:41η ερώτηση τους ενός εκατομμυρίουΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:38
Ναι, αλλά όλοι δίνετε έμφαση στο τι δουλειά είχε ο Kyle εκεί πέρα, αποφεύγοντας συστηματικά να παρακάμπτετε (συνειδητά ή μη) το ερώτημα στο τι δουλειά είχαν οι σκοτωμένοι και ο τραυματίας εκεί.
Γιατί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
- Dwarven Blacksmith
Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
- Dwarven Blacksmith
Δεν "είμαι" καμία εξουσία, αλλά ούτε και οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τη δικαιοσύνη, είναι αναλόγως το δικαστήριο.ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:58Στημένη γιατί; Εξουσία είστε. Και δεν φαίνεται παράλογη η αθωωτική απόφαση με τα όσα διάβασα εδώ. Δεν μπορείς να του πεις μπράβο που κατέβηκε με όπλο αλλά από την στιγμή που τον κυνήγησαν και του επιτέθηκαν δεν είχε πολλές επιλογές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:55Και τώρα στημένη θεωρείται. Αλλά δεν αρκεί αυτό για γενικές αναταραχές.ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:50 Πάντως είναι τυχεροί οι Αμερικάνοι που το αποτέλεσμα της δίκης βγήκε τώρα. Αν είχε βγει ανάλογη απόφαση επί προεδρίας Τραμπ, θα είχε θεωρηθεί στημένη η δίκη και θα είχαν ξεσηκωμό.
Η απόφαση δεν είναι παράλογη, θα μπορούσε να είχε παρθεί και σε μια κανονική δίκη. Απλά η συγκεκριμένη δίκη ήταν παρωδία. Ο δικαστής απαγόρευσε οι νεκροί να αναφέρονται ως "θύματα" και επέτρεψε να αναφέρονται ως "looters", απαγόρευσε το ζουμ στις φωτογραφίες, ο δε δημόσιος κατήγορος ρώταγε μαλακίες για να περνάει η ώρα.
Εγώ δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η συνειδητή ή ασυνείδητη αποφυγή της απάντησης. Τους πέρασε έστω και ως ιδέα από το μυαλό; Είναι προγραμματισμένοι να πιάνουν το νήμα της κάθε ιστορίας από ένα σημείο και μετά; Ή επειδή ξέρουν καλα την απάντηση απλώς δεν θέλουν να την πουν και αρχίζουν τα τσαλιμάκια;Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:53το θέμα είναι ότι δεν θα λάβεις απάντηση ποτέ. Αν και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο με δαύτους. Να μην απαντήσουν ή να απαντήσουν και να καραφλιάσουμε τελείως;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:48Έκανα μια διόρθωση στη σύνταξη, την οποια μεταφέρω και στην παράθεση του δικού σου μηνύματος.
Νομίζω ότι παίζουν δυνατά και τα τρία αλλά δεν θέλω να πω ποιος χρήστης παίζει σε κάθε κατηγορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οτι σου απάντησαν ο όττο και ο νοστρόμοςST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:53 Δεν υπάρχει σοβαρή πτέρυγα στους Δημοκρατικούς που να παίρνει αποστάσεις και να ενοχλείται από τέτοιου είδους επεισόδια;
δες και εδώ για να καταλάβεις (το ξανάβαλα και πριν) διαφωνώ κάθετα πάντως για διαχωρισμό μπιλ και γκιόσσας
τα ίδια ακριβώς σκατά είναι και οι δύο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Έχω ήδη απαντήσει τι πιστεύω. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να προσδιορίσω την κατηγορία που παίζεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:59Αν "αποφεύγουμε συστηματικά να παρακάμπτουμε" το ερώτημα, τότε το συμπέρασμα είναι ότι το απαντάμε συνέχεια ευθέως. Είσαι σίγουρη ότι εννοείς αυτό;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:48Έκανα μια διόρθωση στη σύνταξη, την οποια μεταφέρω και στην παράθεση του δικού σου μηνύματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Δεν θα κάνεις καν acknowledge δηλαδή ότι ενώ έκανες μια διόρθωση στη σύνταξη, σου διέφυγε το σημαντικότερο συντακτικό λάθος; Οκ, your call.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:16Έχω ήδη απαντήσει τι πιστεύω. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να προσδιορίσω την κατηγορία που παίζεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:59Αν "αποφεύγουμε συστηματικά να παρακάμπτουμε" το ερώτημα, τότε το συμπέρασμα είναι ότι το απαντάμε συνέχεια ευθέως. Είσαι σίγουρη ότι εννοείς αυτό;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:48
Έκανα μια διόρθωση στη σύνταξη, την οποια μεταφέρω και στην παράθεση του δικού σου μηνύματος.
Ε, δώσε μια απάντηση και στην ερώτηση όμως. Αφού κατάλαβες τι θέλει να ρωτήσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:18Δεν θα κάνεις καν acknowledge δηλαδή ότι ενώ έκανες μια διόρθωση στη σύνταξη, σου διέφυγε το σημαντικότερο συντακτικό λάθος; Οκ, your call.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:16Έχω ήδη απαντήσει τι πιστεύω. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να προσδιορίσω την κατηγορία που παίζεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:59
Αν "αποφεύγουμε συστηματικά να παρακάμπτουμε" το ερώτημα, τότε το συμπέρασμα είναι ότι το απαντάμε συνέχεια ευθέως. Είσαι σίγουρη ότι εννοείς αυτό;
ελεοcDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:10Απλά η συγκεκριμένη δίκη ήταν παρωδία. Ο δικαστής απαγόρευσε οι νεκροί να αναφέρονται ως "θύματα" και επέτρεψε να αναφέρονται ως "looters", απαγόρευσε το ζουμ στις φωτογραφίες (Spoiler
Δεν "είμαι" καμία εξουσία, αλλά ούτε και οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τη δικαιοσύνη, είναι αναλόγως το δικαστήριο.ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:58Στημένη γιατί; Εξουσία είστε. Και δεν φαίνεται παράλογη η αθωωτική απόφαση με τα όσα διάβασα εδώ. Δεν μπορείς να του πεις μπράβο που κατέβηκε με όπλο αλλά από την στιγμή που τον κυνήγησαν και του επιτέθηκαν δεν είχε πολλές επιλογές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:55
Και τώρα στημένη θεωρείται. Αλλά δεν αρκεί αυτό για γενικές αναταραχές.
Η απόφαση δεν είναι παράλογη, θα μπορούσε να είχε παρθεί και σε μια κανονική δίκη.), ο δε δημόσιος κατήγορος ρώταγε μαλακίες για να περνάει η ώρα.
μόνο στο τελευταίο έχεις δίκιο, και όχι μόνο για τις άκυρες ερωτήσεις για μια ώρα αλλά για τις συνεχόμενες προκλήσεις που θα μπορούσαν άνετα να ωθήσουν σε mistrial with prejudice
Επηρεάζει κόσμο και μιλάει εκ μέρους των ή απλά η δική της γνώμη; Αν είναι το τελευταίο, δεν λέει τίποτα.
Γενικά όπως έχω ξαναγράψει, οι Κινέζοι θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους που βγάζουν οι ΗΠΑ τα μάτια τους κάθε τόσο.
- Otto Weininger
Γω πάλι φοβάμαι ότι τους έχει γίνει βίωμα η εναλλακτική πραγματικότητα. Το βλέπεις από την κορυφή έως την βάση. Το ίδιο μοτίβο.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:11Εγώ δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η συνειδητή ή ασυνείδητη αποφυγή της απάντησης. Τους πέρασε έστω και ως ιδέα από το μυαλό; Είναι προγραμματισμένοι να πιάνουν το νήμα της κάθε ιστορίας από ένα σημείο και μετά; Ή επειδή ξέρουν καλα την απάντηση απλώς δεν θέλουν να την πουν και αρχίζουν τα τσαλιμάκια;Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:53το θέμα είναι ότι δεν θα λάβεις απάντηση ποτέ. Αν και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο με δαύτους. Να μην απαντήσουν ή να απαντήσουν και να καραφλιάσουμε τελείως;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:48
Έκανα μια διόρθωση στη σύνταξη, την οποια μεταφέρω και στην παράθεση του δικού σου μηνύματος.
Νομίζω ότι παίζουν δυνατά και τα τρία αλλά δεν θέλω να πω ποιος χρήστης παίζει σε κάθε κατηγορία.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
για το πρώτο, ήταν μέχρι πριν μερικούς μήνες κυβερνήτης στη χαβάι.ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:21Επηρεάζει κόσμο και μιλάει εκ μέρους των ή απλά η δική της γνώμη; Αν είναι το τελευταίο, δεν λέει τίποτα.
Γενικά όπως έχω ξαναγράψει, οι Κινέζοι θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους που βγάζουν οι ΗΠΑ τα μάτια τους κάθε τόσο.
Τοσο όμως το παρελθόν της στο στρατό, όσο και η βάση των θέσεών της για τέλος στα forever wars την έκαναν "κόκκινο πανί" για τον βαθύ βόθρο του κόμματος.
α ναι και το γεγονός πως πετσόκοψε στις εσωκομματικές χίλαρι το 16 και καμάλα το 20
για το δεύτερο, είναι προφανές αυτό
- Dwarven Blacksmith
Καταρχάς γιατί ο,τιδήποτε ρωτάει η ΓΑΛΗ δεν είναι στ' αλήθεια ερώτηση, είναι καμουφλαρισμένος ισχυρισμός. Αν διατυπώσει ξεκάθαρα τον ισχυρισμό και διαφωνώ με αυτόν μπορεί να παρέμβω. Αλλά δεν θα το κάνει.ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:19Ε, δώσε μια απάντηση και στην ερώτηση όμως. Αφού κατάλαβες τι θέλει να ρωτήσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:18Δεν θα κάνεις καν acknowledge δηλαδή ότι ενώ έκανες μια διόρθωση στη σύνταξη, σου διέφυγε το σημαντικότερο συντακτικό λάθος; Οκ, your call.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:16
Έχω ήδη απαντήσει τι πιστεύω. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να προσδιορίσω την κατηγορία που παίζεις;
Εννοείς ότι δεν ήταν looters;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:10Δεν "είμαι" καμία εξουσία, αλλά ούτε και οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τη δικαιοσύνη, είναι αναλόγως το δικαστήριο.ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:58Στημένη γιατί; Εξουσία είστε. Και δεν φαίνεται παράλογη η αθωωτική απόφαση με τα όσα διάβασα εδώ. Δεν μπορείς να του πεις μπράβο που κατέβηκε με όπλο αλλά από την στιγμή που τον κυνήγησαν και του επιτέθηκαν δεν είχε πολλές επιλογές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:55
Και τώρα στημένη θεωρείται. Αλλά δεν αρκεί αυτό για γενικές αναταραχές.
Η απόφαση δεν είναι παράλογη, θα μπορούσε να είχε παρθεί και σε μια κανονική δίκη. Απλά η συγκεκριμένη δίκη ήταν παρωδία. Ο δικαστής απαγόρευσε οι νεκροί να αναφέρονται ως "θύματα" και επέτρεψε να αναφέρονται ως "looters", απαγόρευσε το ζουμ στις φωτογραφίες, ο δε δημόσιος κατήγορος ρώταγε μαλακίες για να περνάει η ώρα.
Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό "θύμα" έχει διττή σημασία. Μπορεί να αφορά σε "ψυχρή" κλινική διατύπωση της έννοιας του τραυματία ή του σκοτωμένου ή μπορεί να έχει πιο "θερμή" συναισθηματική έννοια για αυτόν που δέχτηκε μια απρόκλητη επίθεση.
Εννοώ ότι ακόμη κι ένας σειριακός δολοφόνος τυπικώς θα θεωρηθεί θύμα αυτού που θα τον σκοτώσει, δηλαδή του δράστη. Το δικαστήριο απλώς κρίνει την πρόθεση του δράστη. Γενικώς, το να είσαι θύμα δεν σημαίνει πάντα αθωότητα, όπως ακριβώς και το να είσαι δράστης δεν συνεπάγεται πάντα ενοχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μικρό διάλλειμα
https://twitter.com/paul_hundred/status ... 2464277507
edit και έξτρα ripples/crossovers
https://twitter.com/paul_hundred/status ... 2464277507
edit και έξτρα ripples/crossovers
Spoiler
https://twitter.com/Cernovich/status/14 ... 6401026052
τεντ κένεντυ ο θείος της
Spoiler
αυτή είναι η πρώην γυναίκαι του αρνι
αυτός είναι ο γιός της
(ο δεξια, με το μπλέ)
αυτός είναι ο γιός της
(ο δεξια, με το μπλέ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 21 Νοέμ 2021, 02:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Πηγή για το ζουμOrion22 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:21ελεοcDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:10Απλά η συγκεκριμένη δίκη ήταν παρωδία. Ο δικαστής απαγόρευσε οι νεκροί να αναφέρονται ως "θύματα" και επέτρεψε να αναφέρονται ως "looters", απαγόρευσε το ζουμ στις φωτογραφίες (Spoiler
Δεν "είμαι" καμία εξουσία, αλλά ούτε και οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τη δικαιοσύνη, είναι αναλόγως το δικαστήριο.ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:58
Στημένη γιατί; Εξουσία είστε. Και δεν φαίνεται παράλογη η αθωωτική απόφαση με τα όσα διάβασα εδώ. Δεν μπορείς να του πεις μπράβο που κατέβηκε με όπλο αλλά από την στιγμή που τον κυνήγησαν και του επιτέθηκαν δεν είχε πολλές επιλογές.
Η απόφαση δεν είναι παράλογη, θα μπορούσε να είχε παρθεί και σε μια κανονική δίκη.), ο δε δημόσιος κατήγορος ρώταγε μαλακίες για να περνάει η ώρα.
![]()
![]()
μόνο στο τελευταίο έχεις δίκιο, και όχι μόνο για τις άκυρες ερωτήσεις για μια ώρα αλλά για τις συνεχόμενες προκλήσεις που θα μπορούσαν άνετα να ωθήσουν σε mistrial with prejudice
https://www.theverge.com/2021/11/12/227 ... ot-zoom-in
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-