!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αθωος ο Kyle Rittenhouse!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:48
Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:38

Ναι, αλλά όλοι δίνετε έμφαση στο τι δουλειά είχε ο Kyle εκεί πέρα, αποφεύγοντας συστηματικά να παρακάμπτετε (συνειδητά ή μη) το ερώτημα στο τι δουλειά είχαν οι σκοτωμένοι και ο τραυματίας εκεί.

Γιατί;
η ερώτηση τους ενός εκατομμυρίου
Έκανα μια διόρθωση στη σύνταξη, την οποια μεταφέρω και στην παράθεση του δικού σου μηνύματος.
Αν "αποφεύγουμε συστηματικά να παρακάμπτουμε" το ερώτημα, τότε το συμπέρασμα είναι ότι το απαντάμε συνέχεια ευθέως. Είσαι σίγουρη ότι εννοείς αυτό;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:58
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:55
ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:50 Πάντως είναι τυχεροί οι Αμερικάνοι που το αποτέλεσμα της δίκης βγήκε τώρα. Αν είχε βγει ανάλογη απόφαση επί προεδρίας Τραμπ, θα είχε θεωρηθεί στημένη η δίκη και θα είχαν ξεσηκωμό.
Και τώρα στημένη θεωρείται. Αλλά δεν αρκεί αυτό για γενικές αναταραχές.
Στημένη γιατί; Εξουσία είστε. Και δεν φαίνεται παράλογη η αθωωτική απόφαση με τα όσα διάβασα εδώ. Δεν μπορείς να του πεις μπράβο που κατέβηκε με όπλο αλλά από την στιγμή που τον κυνήγησαν και του επιτέθηκαν δεν είχε πολλές επιλογές.
Δεν "είμαι" καμία εξουσία, αλλά ούτε και οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τη δικαιοσύνη, είναι αναλόγως το δικαστήριο.
Η απόφαση δεν είναι παράλογη, θα μπορούσε να είχε παρθεί και σε μια κανονική δίκη. Απλά η συγκεκριμένη δίκη ήταν παρωδία. Ο δικαστής απαγόρευσε οι νεκροί να αναφέρονται ως "θύματα" και επέτρεψε να αναφέρονται ως "looters", απαγόρευσε το ζουμ στις φωτογραφίες, ο δε δημόσιος κατήγορος ρώταγε μαλακίες για να περνάει η ώρα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:53

Έκανα μια διόρθωση στη σύνταξη, την οποια μεταφέρω και στην παράθεση του δικού σου μηνύματος.
το θέμα είναι ότι δεν θα λάβεις απάντηση ποτέ. Αν και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο με δαύτους. Να μην απαντήσουν ή να απαντήσουν και να καραφλιάσουμε τελείως;
Εγώ δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η συνειδητή ή ασυνείδητη αποφυγή της απάντησης. Τους πέρασε έστω και ως ιδέα από το μυαλό; Είναι προγραμματισμένοι να πιάνουν το νήμα της κάθε ιστορίας από ένα σημείο και μετά; Ή επειδή ξέρουν καλα την απάντηση απλώς δεν θέλουν να την πουν και αρχίζουν τα τσαλιμάκια;

Νομίζω ότι παίζουν δυνατά και τα τρία αλλά δεν θέλω να πω ποιος χρήστης παίζει σε κάθε κατηγορία. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:53 Δεν υπάρχει σοβαρή πτέρυγα στους Δημοκρατικούς που να παίρνει αποστάσεις και να ενοχλείται από τέτοιου είδους επεισόδια;
οτι σου απάντησαν ο όττο και ο νοστρόμος

δες και εδώ για να καταλάβεις (το ξανάβαλα και πριν)
Spoiler
διαφωνώ κάθετα πάντως για διαχωρισμό μπιλ και γκιόσσας
τα ίδια ακριβώς σκατά είναι και οι δύο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:59

Αν "αποφεύγουμε συστηματικά να παρακάμπτουμε" το ερώτημα, τότε το συμπέρασμα είναι ότι το απαντάμε συνέχεια ευθέως. Είσαι σίγουρη ότι εννοείς αυτό;
Έχω ήδη απαντήσει τι πιστεύω. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να προσδιορίσω την κατηγορία που παίζεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:16

Έχω ήδη απαντήσει τι πιστεύω. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να προσδιορίσω την κατηγορία που παίζεις;
Δεν θα κάνεις καν acknowledge δηλαδή ότι ενώ έκανες μια διόρθωση στη σύνταξη, σου διέφυγε το σημαντικότερο συντακτικό λάθος; Οκ, your call.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:18
Δεν θα κάνεις καν acknowledge δηλαδή ότι ενώ έκανες μια διόρθωση στη σύνταξη, σου διέφυγε το σημαντικότερο συντακτικό λάθος; Οκ, your call.
Ε, δώσε μια απάντηση και στην ερώτηση όμως. Αφού κατάλαβες τι θέλει να ρωτήσει.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:10
Spoiler
Στημένη γιατί; Εξουσία είστε. Και δεν φαίνεται παράλογη η αθωωτική απόφαση με τα όσα διάβασα εδώ. Δεν μπορείς να του πεις μπράβο που κατέβηκε με όπλο αλλά από την στιγμή που τον κυνήγησαν και του επιτέθηκαν δεν είχε πολλές επιλογές.
Δεν "είμαι" καμία εξουσία, αλλά ούτε και οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τη δικαιοσύνη, είναι αναλόγως το δικαστήριο.
Η απόφαση δεν είναι παράλογη, θα μπορούσε να είχε παρθεί και σε μια κανονική δίκη.
Απλά η συγκεκριμένη δίκη ήταν παρωδία. Ο δικαστής απαγόρευσε οι νεκροί να αναφέρονται ως "θύματα" και επέτρεψε να αναφέρονται ως "looters", απαγόρευσε το ζουμ στις φωτογραφίες ( :smt005: ), ο δε δημόσιος κατήγορος ρώταγε μαλακίες για να περνάει η ώρα.
ελεοc :lol: :e045:

μόνο στο τελευταίο έχεις δίκιο, και όχι μόνο για τις άκυρες ερωτήσεις για μια ώρα αλλά για τις συνεχόμενες προκλήσεις που θα μπορούσαν άνετα να ωθήσουν σε mistrial with prejudice
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Orion22 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:16 δες και εδώ για να καταλάβεις (το ξανάβαλα και πριν)
Spoiler
Επηρεάζει κόσμο και μιλάει εκ μέρους των ή απλά η δική της γνώμη; Αν είναι το τελευταίο, δεν λέει τίποτα.

Γενικά όπως έχω ξαναγράψει, οι Κινέζοι θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους που βγάζουν οι ΗΠΑ τα μάτια τους κάθε τόσο.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:11
Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:53

το θέμα είναι ότι δεν θα λάβεις απάντηση ποτέ. Αν και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο με δαύτους. Να μην απαντήσουν ή να απαντήσουν και να καραφλιάσουμε τελείως;
Εγώ δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η συνειδητή ή ασυνείδητη αποφυγή της απάντησης. Τους πέρασε έστω και ως ιδέα από το μυαλό; Είναι προγραμματισμένοι να πιάνουν το νήμα της κάθε ιστορίας από ένα σημείο και μετά; Ή επειδή ξέρουν καλα την απάντηση απλώς δεν θέλουν να την πουν και αρχίζουν τα τσαλιμάκια;

Νομίζω ότι παίζουν δυνατά και τα τρία αλλά δεν θέλω να πω ποιος χρήστης παίζει σε κάθε κατηγορία. :lol:
Γω πάλι φοβάμαι ότι τους έχει γίνει βίωμα η εναλλακτική πραγματικότητα. Το βλέπεις από την κορυφή έως την βάση. Το ίδιο μοτίβο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Orion22

ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:21
Orion22 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:16 δες και εδώ για να καταλάβεις (το ξανάβαλα και πριν)
Spoiler
Επηρεάζει κόσμο και μιλάει εκ μέρους των ή απλά η δική της γνώμη; Αν είναι το τελευταίο, δεν λέει τίποτα.

Γενικά όπως έχω ξαναγράψει, οι Κινέζοι θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους που βγάζουν οι ΗΠΑ τα μάτια τους κάθε τόσο.
για το πρώτο, ήταν μέχρι πριν μερικούς μήνες κυβερνήτης στη χαβάι.
Τοσο όμως το παρελθόν της στο στρατό, όσο και η βάση των θέσεών της για τέλος στα forever wars την έκαναν "κόκκινο πανί" για τον βαθύ βόθρο του κόμματος.
α ναι και το γεγονός πως πετσόκοψε στις εσωκομματικές χίλαρι το 16 και καμάλα το 20 :smt047 :lol:

για το δεύτερο, είναι προφανές αυτό
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:18

Ε, δώσε μια απάντηση και στην ερώτηση όμως. Αφού κατάλαβες τι θέλει να ρωτήσει.
Καταρχάς γιατί ο,τιδήποτε ρωτάει η ΓΑΛΗ δεν είναι στ' αλήθεια ερώτηση, είναι καμουφλαρισμένος ισχυρισμός. Αν διατυπώσει ξεκάθαρα τον ισχυρισμό και διαφωνώ με αυτόν μπορεί να παρέμβω. Αλλά δεν θα το κάνει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Η απόφαση δεν είναι παράλογη, θα μπορούσε να είχε παρθεί και σε μια κανονική δίκη. Απλά η συγκεκριμένη δίκη ήταν παρωδία. Ο δικαστής απαγόρευσε οι νεκροί να αναφέρονται ως "θύματα" και επέτρεψε να αναφέρονται ως "looters", απαγόρευσε το ζουμ στις φωτογραφίες, ο δε δημόσιος κατήγορος ρώταγε μαλακίες για να περνάει η ώρα.
Εννοείς ότι δεν ήταν looters;

Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό "θύμα" έχει διττή σημασία. Μπορεί να αφορά σε "ψυχρή" κλινική διατύπωση της έννοιας του τραυματία ή του σκοτωμένου ή μπορεί να έχει πιο "θερμή" συναισθηματική έννοια για αυτόν που δέχτηκε μια απρόκλητη επίθεση.

Εννοώ ότι ακόμη κι ένας σειριακός δολοφόνος τυπικώς θα θεωρηθεί θύμα αυτού που θα τον σκοτώσει, δηλαδή του δράστη. Το δικαστήριο απλώς κρίνει την πρόθεση του δράστη. Γενικώς, το να είσαι θύμα δεν σημαίνει πάντα αθωότητα, όπως ακριβώς και το να είσαι δράστης δεν συνεπάγεται πάντα ενοχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

μικρό διάλλειμα
https://twitter.com/paul_hundred/status ... 2464277507 :smt005:

edit και έξτρα ripples/crossovers
Spoiler
https://twitter.com/Cernovich/status/14 ... 6401026052
Spoiler
αυτή είναι η πρώην γυναίκαι του αρνι
αυτός είναι ο γιός της
Εικόνα(ο δεξια, με το μπλέ)
τεντ κένεντυ ο θείος της :smt047
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 21 Νοέμ 2021, 02:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Orion22 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:21
Spoiler

Η απόφαση δεν είναι παράλογη, θα μπορούσε να είχε παρθεί και σε μια κανονική δίκη.
Απλά η συγκεκριμένη δίκη ήταν παρωδία. Ο δικαστής απαγόρευσε οι νεκροί να αναφέρονται ως "θύματα" και επέτρεψε να αναφέρονται ως "looters", απαγόρευσε το ζουμ στις φωτογραφίες ( :smt005: ), ο δε δημόσιος κατήγορος ρώταγε μαλακίες για να περνάει η ώρα.
ελεοc :lol: :e045:

μόνο στο τελευταίο έχεις δίκιο, και όχι μόνο για τις άκυρες ερωτήσεις για μια ώρα αλλά για τις συνεχόμενες προκλήσεις που θα μπορούσαν άνετα να ωθήσουν σε mistrial with prejudice
Πηγή για το ζουμ
https://www.theverge.com/2021/11/12/227 ... ot-zoom-in
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”