!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
BILLO

Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

Naida έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:45
paul25 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:39

Ναι! Πιτα σουβλακι.

https://fastly.4sqi.net/img/general/680 ... FForQc.jpg
Έλα ρε συ! Δεν το είδα. Σαν κρέπα πρέπει να είναι λογικά απέξω. Εγώ όταν πάω εκεί πιο πολύ μυρίζω αυτά που φτιαχνουν και χαζεύω τον χώρο, τα ζελεδακια κτλ
Ρε αφηστε τα σουβλακια ησυχα, δεν τα ξερετε αυτα εσεις εκει κατω, δεν ειστε μυστες. Μην ευτελιζετε την ΙΔΕΑ.

Εικόνα
Ορέστης 35

Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

hellegennes έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:06
Otto Weininger έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:30
hellegennes έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:20

Ψωμί με ζάχαρη είναι. Πολλή ζάχαρη.
:-?

Φαίνεται ωραίο όμως.
Μυρίζει υπέροχα όσο το ψήνουν· είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να μασαμπουκιάσεις. Καλύτερα να φας ένα κιβώτιο κρουασάν του εμπορίου σε μια καθισιά παρά αυτό.
Ισχυει. Ενα αψητο ζυμαρι ειναι. Και δεν μου βαλαν γεμιση.
Ορέστης 35

paul25 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:39 Παγωτο γιαουρτι τρωει κανεις πλεον;
Ειναι ακριβο.
Ορέστης 35

Naida έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:27
paul25 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:20
Α! Αυτα εννοεις; οκ! Γρανιτες πρεπει να ειναι, δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα οι γρανιτες γι'αυτο και αν το εχω δει δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Απλα νομιζα οτι εφτιαχναν δικα τους χειροποιητα αναψυκτικα. Παντως η μεγαλη απατη ειναι το παραδιπλα μαγαζι, τα παγωτα DaVinci, πανακριβα και σε μικρη ποσοτητα, τιποτα το ξεχωριστο απο τα αλλα παγωτα, δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσο κοσμο;

Εκεί πάω εγώ :p5: επειδή είναι διπλα και μ' αρέσει όπως τα βλέπω στο βιτρίνα και ωραίο παγωτό είναι. Όχι κάτι πολύ ιδιαίτερο αλλά ωραίο.

Υγ Α ναι μωρέ γρανίτες τα λένε και είχα σκαλωσει.
εχεις προσεξει οτι απο τα χωνακια του ντα βιντσι λειπουν αρκετα απο αυτα τα κολλημενα καραμελακια; :D

Τα τσιμπολογανε τα σπουργιτια :D :D
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

BILLO έγραψε: 04 Αύγ 2019, 02:12
Naida έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:45
paul25 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:39

Ναι! Πιτα σουβλακι.

https://fastly.4sqi.net/img/general/680 ... FForQc.jpg
Έλα ρε συ! Δεν το είδα. Σαν κρέπα πρέπει να είναι λογικά απέξω. Εγώ όταν πάω εκεί πιο πολύ μυρίζω αυτά που φτιαχνουν και χαζεύω τον χώρο, τα ζελεδακια κτλ
Ρε αφηστε τα σουβλακια ησυχα, δεν τα ξερετε αυτα εσεις εκει κατω, δεν ειστε μυστες. Μην ευτελιζετε την ΙΔΕΑ.

Εικόνα
Ούτε εσείς εκεί πάνω ξέρετε από σουβλακι ούτε ετούτοι εδώ κάτω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

Στύγιος έγραψε: 03 Αύγ 2019, 20:51
sibylic έγραψε: 03 Αύγ 2019, 18:05 Εικόνα
Ο Καραμανλής ο Γ' ο φεουδάρχης

σας κάνει και κριτική ΖΩΑ
δεν είμαι ζαίος :smt018
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

οποιος δεν πληρωνει εισητηριο φυσικα και παρασιτει ... τα χρεωνονται οι υπολοιποι μαλακες που πληρωνουνε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:23
alekhine έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:20
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Αύγ 2019, 11:42Στην καρδιά της κρίσης δούλευα σε εργοστάσιο με τον κατώτατο μισθό (περίπου 500 ευρώ). ''Βασικός'' μισθός 400 ευρώ δεν υπάρχει.Επίσης, ακόμα και αν κάποιος παίρνει 400 ευρώ μισθό δεν δίνει για τα ΜΜΜ το 10% αλλά το 7,5%.
να πω εδω οτι τωρα που δεν ειμαστε "στην καρδια της κρισης" υπαρχουν "εργοδοτες" που δινουν 180 ευρω για 6ωρο
Αλήθεια; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Π.χ. τι είδους δουλειά είναι αυτή, αν δηλώνεται κάπου, ποιοι τύποι εργαζόμένων την ασκούν (λ.χ. άτομα που μπορεί να παίρνουν ήδη επόδομα ανεργίας και να έχουν αυτή τη δουλειά ως έξτρα εισόδημα) κλπ;
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Αύγ 2019, 10:59
alekhine έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:20 να πω εδω οτι τωρα που δεν ειμαστε "στην καρδια της κρισης" υπαρχουν "εργοδοτες" που δινουν 180 ευρω για 6ωρο
Αλήθεια; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Π.χ. τι είδους δουλειά είναι αυτή, αν δηλώνεται κάπου, ποιοι τύποι εργαζόμένων την ασκούν (λ.χ. άτομα που μπορεί να παίρνουν ήδη επόδομα ανεργίας και να έχουν αυτή τη δουλειά ως έξτρα εισόδημα) κλπ;
δεν σε ξεχασα ρε
απλα επειδη μου την ειπε γνωστος οτι επαιξε τετοια προταση πρεπει να ρωτησω τις λεπτομερειες που ρωτας(που τις εμαθε οταν πηγε για συνεντευξη)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Εικόνα

σκασμος κομμουνια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Αύγ 2019, 12:39 Εικόνα

σκασμος κομμουνια
Είναι παλιά η φωτό. Του 2015
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Beria έγραψε: 05 Αύγ 2019, 12:49

σκασμος κομμουνια
Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν η εικονιζόμενη στην τηλεόραση ήταν όντως η Κωνσταντοπούλου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

alekhine έγραψε: 05 Αύγ 2019, 12:30
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Αύγ 2019, 10:59

δεν σε ξεχασα ρε
απλα επειδη μου την ειπε γνωστος οτι επαιξε τετοια προταση πρεπει να ρωτησω τις λεπτομερειες που ρωτας(που τις εμαθε οταν πηγε για συνεντευξη)
Οκ ρε! :wink
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Εικόνα

σκασμος αποβρασματα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Beria έγραψε: 05 Αύγ 2019, 12:49

σκασμος κομμουνια
Όταν είχαμε μόνο 7 χρόνια αντικαπνιστικο νόμο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”