Έλα ρε συ! Δεν το είδα. Σαν κρέπα πρέπει να είναι λογικά απέξω. Εγώ όταν πάω εκεί πιο πολύ μυρίζω αυτά που φτιαχνουν και χαζεύω τον χώρο, τα ζελεδακια κτλ
Ρε αφηστε τα σουβλακια ησυχα, δεν τα ξερετε αυτα εσεις εκει κατω, δεν ειστε μυστες. Μην ευτελιζετε την ΙΔΕΑ.
Μυρίζει υπέροχα όσο το ψήνουν· είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να μασαμπουκιάσεις. Καλύτερα να φας ένα κιβώτιο κρουασάν του εμπορίου σε μια καθισιά παρά αυτό.
Ισχυει. Ενα αψητο ζυμαρι ειναι. Και δεν μου βαλαν γεμιση.
paul25 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:20
Α! Αυτα εννοεις; οκ! Γρανιτες πρεπει να ειναι, δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα οι γρανιτες γι'αυτο και αν το εχω δει δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Απλα νομιζα οτι εφτιαχναν δικα τους χειροποιητα αναψυκτικα. Παντως η μεγαλη απατη ειναι το παραδιπλα μαγαζι, τα παγωτα DaVinci, πανακριβα και σε μικρη ποσοτητα, τιποτα το ξεχωριστο απο τα αλλα παγωτα, δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσο κοσμο;
Εκεί πάω εγώ επειδή είναι διπλα και μ' αρέσει όπως τα βλέπω στο βιτρίνα και ωραίο παγωτό είναι. Όχι κάτι πολύ ιδιαίτερο αλλά ωραίο.
Υγ Α ναι μωρέ γρανίτες τα λένε και είχα σκαλωσει.
εχεις προσεξει οτι απο τα χωνακια του ντα βιντσι λειπουν αρκετα απο αυτα τα κολλημενα καραμελακια;
Έλα ρε συ! Δεν το είδα. Σαν κρέπα πρέπει να είναι λογικά απέξω. Εγώ όταν πάω εκεί πιο πολύ μυρίζω αυτά που φτιαχνουν και χαζεύω τον χώρο, τα ζελεδακια κτλ
Ρε αφηστε τα σουβλακια ησυχα, δεν τα ξερετε αυτα εσεις εκει κατω, δεν ειστε μυστες. Μην ευτελιζετε την ΙΔΕΑ.
Ούτε εσείς εκεί πάνω ξέρετε από σουβλακι ούτε ετούτοι εδώ κάτω.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Αύγ 2019, 11:42Στην καρδιά της κρίσης δούλευα σε εργοστάσιο με τον κατώτατο μισθό (περίπου 500 ευρώ). ''Βασικός'' μισθός 400 ευρώ δεν υπάρχει.Επίσης, ακόμα και αν κάποιος παίρνει 400 ευρώ μισθό δεν δίνει για τα ΜΜΜ το 10% αλλά το 7,5%.
να πω εδω οτι τωρα που δεν ειμαστε "στην καρδια της κρισης" υπαρχουν "εργοδοτες" που δινουν 180 ευρω για 6ωρο
Αλήθεια; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Π.χ. τι είδους δουλειά είναι αυτή, αν δηλώνεται κάπου, ποιοι τύποι εργαζόμένων την ασκούν (λ.χ. άτομα που μπορεί να παίρνουν ήδη επόδομα ανεργίας και να έχουν αυτή τη δουλειά ως έξτρα εισόδημα) κλπ;
alekhine έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:20
να πω εδω οτι τωρα που δεν ειμαστε "στην καρδια της κρισης" υπαρχουν "εργοδοτες" που δινουν 180 ευρω για 6ωρο
Αλήθεια; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Π.χ. τι είδους δουλειά είναι αυτή, αν δηλώνεται κάπου, ποιοι τύποι εργαζόμένων την ασκούν (λ.χ. άτομα που μπορεί να παίρνουν ήδη επόδομα ανεργίας και να έχουν αυτή τη δουλειά ως έξτρα εισόδημα) κλπ;
δεν σε ξεχασα ρε
απλα επειδη μου την ειπε γνωστος οτι επαιξε τετοια προταση πρεπει να ρωτησω τις λεπτομερειες που ρωτας(που τις εμαθε οταν πηγε για συνεντευξη)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
δεν σε ξεχασα ρε
απλα επειδη μου την ειπε γνωστος οτι επαιξε τετοια προταση πρεπει να ρωτησω τις λεπτομερειες που ρωτας(που τις εμαθε οταν πηγε για συνεντευξη)