Παρακαλώ να εξαιρεθεί η πεταλουδίτσα είναι δικιά μου.
Ζύμη που την ψήνουν με κανέλα και ζάχαρη σε κωνικό σχήμα ας πούμε και τη γεμίζεις παγωτό και ότι άλλα μπλιμπλικια σ αρέσουν. Άσε καμιά μέρα τον πύργο και κατέβα κέντρο. Δε σε πειράζει ο λαουτζίκος.
Ναι είναι τέλεια να δοκιμάσεις όταν έρθεις Αθήνα, Χανσελ και Γκρέτελ λέγεται, στο Μοναστηράκι. Θα το εντοπίσεις και από τη μυρωδιά. Και έχει παραμυθένια διακόσμηση
Υπερτιμημενο, το παγωτοσουβλακι τους ειναι καλυτερο. Καμιναδες ειναι κοντα 5 χρονια γνωστες, πριν το Χανσελ και Γκρετελ.
Παγωτοσουβλακι; Δεν το έχω δει αυτό
Εγώ να πω την αληθεια συνήθως λεμονάδα σε τριμμένο πάγο παίρνω από εκεί και προτιμώ το παγωτό σκέτο από πιο δίπλα.
Έλα ρε συ! Δεν το είδα. Σαν κρέπα πρέπει να είναι λογικά απέξω. Εγώ όταν πάω εκεί πιο πολύ μυρίζω αυτά που φτιαχνουν και χαζεύω τον χώρο, τα ζελεδακια κτλ
Naida έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:45
Έλα ρε συ! Δεν το είδα. Σαν κρέπα πρέπει να είναι λογικά απέξω. Εγώ όταν πάω εκεί πιο πολύ μυρίζω αυτά που φτιαχνουν και χαζεύω τον χώρο, τα ζελεδακια κτλ
Η επισημη ονομασια του ειναι bubble wafle, βαφλα ειναι και η βαφλα ως γνωστον ταιριαζει καλυτερα με το παγωτο. Φετος θα φερνανε και το παγωτο μαλλι της γριας. Ξερεις αν το εφεραν;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Η επισημη ονομασια του ειναι bubble wafle, βαφλα ειναι και η βαφλα ως γνωστον ταιριαζει καλυτερα με το παγωτο. Φετος θα φερνανε και το παγωτο μαλλι της γριας. Ξερεις αν το εφεραν;
Ααα ακουστά το έχω έτσι. Δεν ξέρω, δεν είδα τις γεύσεις τα παγωτά.. Ξέρω σίγουρα ότι έχει μπουενο που πήρε ο άλλος
Τρομερό το χανσελ και γκρετελ. Πολύ όμορφη διακόσμηση, ζεστή ατμόσφαιρα και πεντανόστιμα γλυκίσματα.
Τρομερό το χανσελ και γκρετελ. Πολύ όμορφη διακόσμηση, ζεστή ατμόσφαιρα και πεντανόστιμα γλυκίσματα.
Ω ναι. Και τα αρώματα εκεί μεσα και τα χρώματα όλα. Και οι καραμελιτσες με τα ζελεδακια
Ω ναι. Και τα αρώματα εκεί μεσα και τα χρώματα όλα. Και οι καραμελιτσες με τα ζελεδακια
Μυρίζει υπέροχα όσο το ψήνουν· είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να μασαμπουκιάσεις. Καλύτερα να φας ένα κιβώτιο κρουασάν του εμπορίου σε μια καθισιά παρά αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μυρίζει υπέροχα όσο το ψήνουν· είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να μασαμπουκιάσεις. Καλύτερα να φας ένα κιβώτιο κρουασάν του εμπορίου σε μια καθισιά παρά αυτό.
Ααα ακουστά το έχω έτσι. Δεν ξέρω, δεν είδα τις γεύσεις τα παγωτά.. Ξέρω σίγουρα ότι έχει μπουενο που πήρε ο άλλος
Εγώ πήρα και έβαλα και σιρόπι φραουλα
Ναι, εγω το λεω ετσι απλως. Θα ηθελα να ειχε περισσοτερες γευσεις παγωτου, λιγες εχουν.Δεν ηξερα οτι εχουν και αναψυκτικα.
paul25 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:09
Ναι, εγω το λεω ετσι απλως. Θα ηθελα να ειχε περισσοτερες γευσεις παγωτου, λιγες εχουν.Δεν ηξερα οτι εχουν και αναψυκτικα.
Δεν είναι αναψυκτικό, πρέπει να πας πιο μέσα να τ' ανακαλύψεις
Εγώ πηρα λεμόνι.
Α! Αυτα εννοεις; οκ! Γρανιτες πρεπει να ειναι, δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα οι γρανιτες γι'αυτο και αν το εχω δει δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Απλα νομιζα οτι εφτιαχναν δικα τους χειροποιητα αναψυκτικα. Παντως η μεγαλη απατη ειναι το παραδιπλα μαγαζι, τα παγωτα DaVinci, πανακριβα και σε μικρη ποσοτητα, τιποτα το ξεχωριστο απο τα αλλα παγωτα, δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσο κοσμο;
paul25 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:20
Α! Αυτα εννοεις; οκ! Γρανιτες πρεπει να ειναι, δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα οι γρανιτες γι'αυτο και αν το εχω δει δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Απλα νομιζα οτι εφτιαχναν δικα τους χειροποιητα αναψυκτικα. Παντως η μεγαλη απατη ειναι το παραδιπλα μαγαζι, τα παγωτα DaVinci, πανακριβα και σε μικρη ποσοτητα, τιποτα το ξεχωριστο απο τα αλλα παγωτα, δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσο κοσμο;
Εκεί πάω εγώ επειδή είναι διπλα και μ' αρέσει όπως τα βλέπω στο βιτρίνα και ωραίο παγωτό είναι. Όχι κάτι πολύ ιδιαίτερο αλλά ωραίο.
Τα παραδοσιακά γλυκά της Πράγας είναι. Βάζεις ό,τι γέμιση θέλεις. Πρόσφατα άνοιξε στην Κύπρο το hansel, στην πόλη μου τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν είχε σε άλλες πόλεις από πριν.