!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kορωνιασμενος ξανα;;;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Kορωνιασμενος ξανα;;;
Κάνε κι ένα test drive ρε δικέ μου, κανένα καλό μοτόρι, να γουστάρεις κιόλας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- EKPLIKTIKOS
Το αντίθετο. Τα ψευδως θετικά είναι πολύ λιγότερα από τα ψευδως αρνητικά. Σε απλά λόγια, αν σου βγει θετικό, κατά πάσα πιθανότητα έχεις κορωνοιο, αλλά αν σου βγει αρνητικό, δεν είναι απίθανο να σου βγει θετικό σε 1-2 μέρεςΟργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 11:24
2.αν βγει αρνητικό το Αντιγεν η αξιοπιστία του αποτελέσματος είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι αν βγει θετικό οπότε και χρειάζεται ένα pcr.
Οργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 11:14Ευχαριστώ αν και νιώθω περίφημα. Σήμερα δε, η καταροη μου είναι πια ελάχιστη και είναι το μόνο που έχω. Ναν καλά ο Άγιος Πφαηζερ.Πασιφάη έγραψε: 24 Δεκ 2021, 08:24Περαστικά Όργι.Οργισμένος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:37 Προχτες ειχα χαμηλο πυρετο. Χτες τα ιδια.
Σημερα νιωθω πολυ καλα.
Ομως , ομως, μολις καταλαβα οτι δεν εχω οσφρηση και γευση, ενω εχω απλα μια ελαφρια καταροη και τιποτε αλλο σημερα.
Εντωμεταξυ κορωνιαστηκα τον Μαιο οπου για μια εβδομαδα ηταν σαν να ειχα πολυ ασχημη γριπη , με ενα συνεχες αισθημα υποδοριου καψιματος, αδυναμια, μυικους πονους , και εν γενει 7 ημερες αμειωτης εντασεως εξουθενωτικη γριπη. Επειτα εκαμα και τις 2 δοσεις του πφαηζερ ιουνιο και ιουλιο .
Σημερα νιωθω μια χαρουλα. Αλλα αφου δεν εχω γευση διχως προβληματα στο λαιμο τοτε πολυ φοβαμαι οτι εχω κολλησει τη νεα παραλλαγη ομικρον.
Παρακαλω σχολιασθε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι δίκιο έχεις κόλλησε το μυαλό μου. Με δύο τεστ η πιθανότητα λάθους πρακτικά μηδενίζεται.Οργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 11:17Αντιγεν είναι τεστ αντιγονων και όχι τεστ αντισωμάτων.Green Dragon έγραψε: 24 Δεκ 2021, 07:26Κανονικά πρέπει να κάνεις και 2ο για επιβεβαίωση. Έχουν περάσει μέρες βέβαια, θα πρέπει να δείξει και το πρώτο.Οργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:39
Ευχαριστω αλλα μου κανει εντυπωση πως δεν εχει καμια σχεση με την 1η φορα, τωρα ηταν απειρως ελαφροτερη, και πως την πατησα ασχημα με τη ρεβεγιον.
Αν ομως το αντιγεν αυριο δειξει αρνητικο, ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΩ;;; Να παω στο ρεβεγιον;;;
Edit: Τώρα πρόσεξα ότι είπες antigen, γιατί έκανες τέτοιο;![]()
Τι περιμένεις να σου δείξει, αφού και κορωνοϊό έχεις περάσει και εμβόλια έχεις κάνει, θετικό θα βγει. Ποιός σου υπέδειξε την συγκεκριμένη εξέταση;
- Οργισμένος
Θετικότατος. Πριν λίγο το αποτέλεσμα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ένδω τα Ηλιουγεννα λοιπόν...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Το ΤΣΟΥΝΑΜΙ ηλιθιότητας εντωμεταξύ φουσκώνει και σαυτο το νημα...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μεσα ψεκα,κανονικα πρεπει να σου βαλουν και βραχιολακι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ενταξει δικο σου νημα ειναι μην περιμενεις και πολλαΟργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 13:37 Το ΤΣΟΥΝΑΜΙ ηλιθιότητας εντωμεταξύ φουσκώνει και σαυτο το νημα...
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Χαλαρά. Κάνε ό,τι κάνεις σε κάθε ίωση, όχι λιπαρά κλπ..
Βιταμίνες, χυμούς, τσάι κλπ.
Βοήθησε τον οργανισμό σου όσο μπορείς.
Έχε κι ένα οξύμετρο κι ένα θερμόμετρο πρόχειρα.
- Οργισμένος
Shmera δεν εχω ουτε καν συναχι. Επισης, για να μαθενετε μπαλιτσα, επτα ημερες μετα την εναρξη της ασθενειας μου και εφοσον δεν εχω πυρετο για τουλαχιστον 2 24ωρα, και νιωθω ξεκαθαρα καλυτερα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ φρι του γκοου αουτ... Δλδ Δευτερα , αντε βαρια Τριτη...stavmanr έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:50Χαλαρά. Κάνε ό,τι κάνεις σε κάθε ίωση, όχι λιπαρά κλπ..
https://www.1177.se/sjukdomar--besvar/l ... nna-hemma/
Du som har covid-19
Du som har konstaterad covid-19 ska vara hemma tills allt följande gäller:
Det har gått minst sju dagar sedan du blev sjuk.
Du mår tydligt bättre.
Du har varit utan feber de två senaste dagarna.
Du kan vara smittsam en längre tid om du har nedsatt immunförsvar på grund av någon sjukdom eller läkemedel.
Vissa symtom kan finnas kvar efter covid-19
Du kan fortsätta att ha lätt hosta, lätt snuva eller påverkad förmåga att känna smak eller lukt efter att du har blivit frisk.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Παω για 3η δοση τον γεναρη με 2 κοβιντιες παρασημα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Η ασθενεια χαρη στα εμβολια ηταν παιχνιδακι. Δευτερα απογευμα δεν ενιωσα καλα στο στομαχι, πιστεψα οτι ηταν το φαγητο. Τριτη απογευμα χαμηλος πυρετος 37,7 διχως κατι αλλο ιδιαιτερο. Τα ιδια Τεταρτη, και Πεμπτη ηδη ενιωσα καλυτερα εχοντας μονο συναχι. Σημερα περδικι , ουτε συναχι το οποιο μου προκαλεσε την περιεργεια διοτι οταν την αρπαζα το συναχι με ταλαιπωρουσε για 2 βδομαδες διχως αλλα συμπτωματα.stavmanr έγραψε: 24 Δεκ 2021, 16:50Χαλαρά. Κάνε ό,τι κάνεις σε κάθε ίωση, όχι λιπαρά κλπ..
ΑΓΙΕ ΠΦΑΗΖΕΡ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Det är tydligt att jag inte ska svara på de iq-befriade, tack!
God Jul och Gott Nytt År till alla som kan fundera lite...
God Jul och Gott Nytt År till alla som kan fundera lite...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-
- 31 Απαντήσεις