!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kορωνιασμενος ξανα;;;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Kορωνιασμενος ξανα;;;
Λογικά μπορείς να κάνεις κάνεις ένα μοριακο να σου λυθεί η απορία. Αν έχεις ξανακολλησει, τι να πω, ελπιζω ναην κολλήσεις κανέναν. Είσαι κίνδυνος θάνατος. 0 ατομική ευθύνη.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Οργισμένος
2 μερες ειχα 37,7 πυρετο, την τριτη συνηλθα και σημερα τεταρτη ημερα νιωθω μια χαρουλα πλην ελαφρας καταροης και μερικης βραχναδας στο λαιμο. Υποψη πως την ημερα 0 , καταλαβα οτι εφαγα κρυωμα οταν μετα απο 8 χλμ ποδηλατο και σχετικα λιγο ιδρωμενος εβγαλα το μπουφαν γι α κανα 2ωρο και καταλαβα πως την ακουσα. Το απογευμα της μερας 0 ενιωσα καποια ελαφρα στομαχικη αδιαθεσια και τιποτα αλλο.nick έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:51 Κόλλησες Δ οπως και εγω πριν κανα μηνα. Τα ιδια συμπτωματα ειχα. Η όσφρηση και η γευση επανήλθαν σε 10 μερες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ευτυχως λοιπον που εχω καμει τις 2 δοσεις του εμβολιου ακομα κι αν ειχα περασει την ασθενεια (και συμφωνα με ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) ΩΣΤΕ σημερα να ειναι για μενα ενας υγειινος περιπατος η νεα ιωση μου με κοβιδ19. Αδημονω για την 3η δοση.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
raise μεOrion22 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:47
πρέπει να ψάξεις το ποστάρισμα του καλοκαιριού
viewtopic.php?f=33&t=31243&p=1964873#p1964873
viewtopic.php?f=33&t=31243&hilit=%CF%88 ... 5#p1961501
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
Δικέ μου, ξέρω κ άλλους που έχουν κολλήσει 2η φορά. Μη σου κάνει εντύπωση. Το θέμα είναι ότι το περνάς ελαφρά. Χαλαρά λοιπόν, περαστικά
- Οργισμένος
Eyxaristv poly.
Λογικα ομως ειναι κοβιδ19 λογω απωλειας γευσης. Κριμα χανω το αυριανο ρεβεγιον. Αν ομως δεν ειχα καμει τις 2 δοσεις του εμβολιου ισως σημερα να ειχα πολυ σοβαροτερες σκοτουρες, ειδικα αν οντως εχω κολησει την κατα πολυ φονικοτερη Δ /
την οποια βεβαια τωρα την περναω για πλακιτσα ακριβως λογω των εμβολιων.
Κριμα θα μαζευομασταν αυριο με κατι ξαδελφια τα οποια ειχα καιρο να δω...
Αλλα ας δουμε πρωτα τι θα δειξει η αντιγεν αυριο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι κι άλλα που έχουν ανοσμία και αγευσία. Δεν είναι σίγουρο ακόμη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:34 Δικέ μου, ξέρω κ άλλους που έχουν κολλήσει 2η φορά. Μη σου κάνει εντύπωση. Το θέμα είναι ότι το περνάς ελαφρά. Χαλαρά λοιπόν, περαστικά
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Οργισμένος
Ευχαριστω αλλα μου κανει εντυπωση πως δεν εχει καμια σχεση με την 1η φορα, τωρα ηταν απειρως ελαφροτερη, και πως την πατησα ασχημα με τη ρεβεγιον.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:34 Δικέ μου, ξέρω κ άλλους που έχουν κολλήσει 2η φορά. Μη σου κάνει εντύπωση. Το θέμα είναι ότι το περνάς ελαφρά. Χαλαρά λοιπόν, περαστικά
Αν ομως το αντιγεν αυριο δειξει αρνητικο, ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΩ;;; Να παω στο ρεβεγιον;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οπως;Gherschaagk έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:37Είναι κι άλλα που έχουν ανοσμία και αγευσία. Δεν είναι σίγουρο ακόμη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:34 Δικέ μου, ξέρω κ άλλους που έχουν κολλήσει 2η φορά. Μη σου κάνει εντύπωση. Το θέμα είναι ότι το περνάς ελαφρά. Χαλαρά λοιπόν, περαστικά
(αυτη τη στιγμη δεν εχω γευση-οσφρηση και εχω ελαφρα καταροη με λιγη βραχναδα στο λαιμο , τιποτα αλλο και νιωθω δυνατος και μια χαρουλα)
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Εχω ηδη κλεισει ραντεβου για δευτερα , δεν υπηρχε νωριτερο καθως υπαρχει εξαρση κι εδω πανω. Και τα αποτελεσματα θα βγουν μετα απο 24-48 ωρες.lonelyrider έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:45 Αν μιλάμε για όμικρον, πρέπει να κάνεις ειδικό τεστ PCR νομίζω για να εξακριβωθεί ότι έχεις όντως αυτήν. Ψάξου μη τ αφήνεις δε παίζουμε με αυτά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Και γιαυτο ονομασθηκε Όμικρον.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
...και πήρες την απάντησή σου τέσσερα ποστ παρακάτω.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να πας. Απλά θα τους κολλήσεις με κάποιον άλλον από τους 3500 διαφορετικούς ιούς που κυκλοφορούν, και που τόσους αιώνες δεν έχουν πειράξει ούτε μύγα, αντίθετα από τον κορονοϊό που έχει αφανίσει το 1/3 της ανθρωπότητας.Οργισμένος έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:39Ευχαριστω αλλα μου κανει εντυπωση πως δεν εχει καμια σχεση με την 1η φορα, τωρα ηταν απειρως ελαφροτερη, και πως την πατησα ασχημα με τη ρεβεγιον.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Δεκ 2021, 00:34 Δικέ μου, ξέρω κ άλλους που έχουν κολλήσει 2η φορά. Μη σου κάνει εντύπωση. Το θέμα είναι ότι το περνάς ελαφρά. Χαλαρά λοιπόν, περαστικά
Αν ομως το αντιγεν αυριο δειξει αρνητικο, ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΩ;;; Να παω στο ρεβεγιον;;;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μεχρι το 2025 θα εχει κολλησει καμια 10αρια φορες αυτος και θα λεει παψτε ψεκες,δουλευει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-
- 31 Απαντήσεις