Το αρχικό μου ποστ δεν αναφερόταν μόνο σε στύση κατά φύση βιασμού τους. Μπορεί να βιάστηκαν παρά φύση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:13ναι προφανώς.don't speak έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:12Το ίδιο συμβαίνει και με την κλειτοριδική διέγερση.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:02
Γιατί η στύση είναι μηχανική λειτουργία. Δεν συμβαίνει μόνο όταν γουστάρουμε, δηλαδή με νοητική διέγερση, συμβαίνει και με άμεση σωματική διέγερση.
Αρα το ότι μπορεί να είχε οργασμό κάποια, δεν αποκλείει ότι ήταν βιασμός εφόσον δεν γούσταρε.
άρα γτ έκανες το αρχικό ποστ;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρες θυματα βιασμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Αντρες θυματα βιασμου
- hellegennes
Όποιας μορφής σεξ παρά την θέλησή σου είναι βιασμός.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:58Εάν θέλεις σεξ κανονικό και σου κάνει σεξ πρωκτικό είναι βιασμός ή όχι;hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:54 Βιασμός είναι να κάνεις σεξ παρά την θέλησή σου. Δεν έχει άλλες ερμηνείες. Τα άλλα πράγματα είναι άλλα πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το αρχικό σου ποστ είναι αυτό:don't speak έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:59 Το αρχικό μου ποστ δεν αναφερόταν μόνο σε στύση κατά φύση βιασμού τους. Μπορεί να βιάστηκαν παρά φύση.
Δίνει την εντύπωση πως ισχυρίζεσαι ότι δεν είναι βιασμός αν έχουμε στύση, γιατί αν έχουμε στύση δεν είναι χωρίς την θέλησή μας.Για να είναι βιασμός σημαίνει ότι ήταν χωρίς την θέλησή σας.
Πως είχατε στύση τότε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε άρα το ίδιο λέμεhellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:59Όποιας μορφής σεξ παρά την θέλησή σου είναι βιασμός.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:58Εάν θέλεις σεξ κανονικό και σου κάνει σεξ πρωκτικό είναι βιασμός ή όχι;hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:54 Βιασμός είναι να κάνεις σεξ παρά την θέλησή σου. Δεν έχει άλλες ερμηνείες. Τα άλλα πράγματα είναι άλλα πράγματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εξαρτάται σε ποια σελίδα είσαι σήμερα. Δεν ξέρω αν σήμερα που ξύπνησες θεωρείς βιασμό το να σε χούφτωσε ο γκόμενός σου στο κρεβάτι όταν δεν ήταν σίγουρος αν κοιμάσαι ή όχι.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 00:02Ε άρα το ίδιο λέμεhellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:59Όποιας μορφής σεξ παρά την θέλησή σου είναι βιασμός.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:58
Εάν θέλεις σεξ κανονικό και σου κάνει σεξ πρωκτικό είναι βιασμός ή όχι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να με χουφτώσει όταν κοιμάμαι για να με ξυπνήσει για σεξ είναι οκ. Να με χουφτώνει για να την παίζει μόνος του όσο κοιμάμαι δεν είναι οκ.hellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2021, 00:10Εξαρτάται σε ποια σελίδα είσαι σήμερα. Δεν ξέρω αν σήμερα που ξύπνησες θεωρείς βιασμό το να σε χούφτωσε ο γκόμενός σου στο κρεβάτι όταν δεν ήταν σίγουρος αν κοιμάσαι ή όχι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Βρε άσε τα οκέι και τα ξε-οκέι. Βιασμός είναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
σχεδον απιστευτο ειναι να δηλωνεις στην γυναικοκεντρικη κοινωνια που ζουμε οτι ο ανδρας εχει υποστει παρενοχληση η εχει υποστει bullying ή σωματικη η ψυχολογικη βια
τι ανδρας θα εισαι αλλιως σε αυτη την πολυχρωμη δικαιωματικη κοινωνια που ειναι απαλλαγμενη απο προκαταληψεις

τι ανδρας θα εισαι αλλιως σε αυτη την πολυχρωμη δικαιωματικη κοινωνια που ειναι απαλλαγμενη απο προκαταληψεις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
μιλησε μας για την τραγωδια που εζησες στα χερια τουςGoBack έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:31 Συμπασχω με το νηματοθετη,με εχουν πιεσει πολλες φορες να κανω πραγματα που δεν ηθελα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Βιασμος ειναι οταν υποχρεωνεσαι να κανεις κατιdon't speak έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:55Για να είναι βιασμός σημαίνει ότι ήταν χωρίς την θέλησή σας.perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:54 ποσες φορες εχετε υποστει σεξουαλικη παρενοχληση η καποια σας εχει βιασει?
εγω προσωπικα εχω πεσει θυμα πολλες φορες ,κυριες που δεν μπορουσαν να τιθασευσουν την λιμπιντο τους με εχουν εκμεταλλευτει .
Ειναι η αλλη λυσσαρα και δεν της φτανουν δυο φορες και πρεπει εγω να υποκυψω στις επιθυμιες της για να μην με προσβαλλει.
Οχι πια ,αντιστεκομαστε.
Πως είχατε στύση τότε; ή ο βιασμός σας δεν είχε να κάνει με το πέος σας, αλλά με άλλο σημείο του σώματός σας;
Αν αυτή σήμερα έχει χρήματα και είναι πλούσια , κάνε της μήνυση για βιασμό η σεξουαλική παρενόχληση και ζητά της οικονομική αποζημίωση !!EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:21 Όταν ήμουν 14 με είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά μια ενήλικη, αλλα δε με ειχε χαλασει. Την έχω κ φίλη στο φβ σήμερα![]()
Αν σου αρέσει στο τέλος όχι !!!Naida έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:58Εάν θέλεις σεξ κανονικό και σου κάνει σεξ πρωκτικό είναι βιασμός ή όχι;hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:54 Βιασμός είναι να κάνεις σεξ παρά την θέλησή σου. Δεν έχει άλλες ερμηνείες. Τα άλλα πράγματα είναι άλλα πράγματα.
Θα πονέσεις στην αρχή αλλά στο τέλος θα σου αρεσειιιι !!
Σοβαρά τώρα θα υπογράψετε και χαρτί το πώς θα κάνετε έρωτα και τί ερωτικές στάσεις θα κάνετε κατά την διάρκεια του σεξ και πόση ώρα αυτές θα διαρκέσουν !!!
Μόλις χουφτωσα την γυναίκα μου ενώ κοιμάται (γράφω στο φόρουμ από το κινητό ενώ είναι ξαπλωμένος )Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 00:30Να με χουφτώσει όταν κοιμάμαι για να με ξυπνήσει για σεξ είναι οκ. Να με χουφτώνει για να την παίζει μόνος του όσο κοιμάμαι δεν είναι οκ.hellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2021, 00:10Εξαρτάται σε ποια σελίδα είσαι σήμερα. Δεν ξέρω αν σήμερα που ξύπνησες θεωρείς βιασμό το να σε χούφτωσε ο γκόμενός σου στο κρεβάτι όταν δεν ήταν σίγουρος αν κοιμάσαι ή όχι.
Άρα είμαι βιαστής !!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-