!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρες θυματα βιασμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Αντρες θυματα βιασμου
Εννοείται ότι στηρίζουμε και τους άντρες θύματα βιασμού. Άλλωστε ακυρώσαμε τον Σπέισι.
Συμπασχω με το νηματοθετη,με εχουν πιεσει πολλες φορες να κανω πραγματα που δεν ηθελα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αστο αυτο ,και δεν το κανεις καλα και να πιο πανω και μη και ναι... και ο τακης μου εκανε ερωτα 7 φορες συνεχεια ,αυτος ηταν εραστης και να τραβαω κουπι εγω.GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:31 Συμπασχω με το νηματοθετη,με εχουν πιεσει πολλες φορες να κανω πραγματα που δεν ηθελα
Εδω προκαλω τις κοπελλες του φορουμ να μας πουν ποσες φορες εχουν βιασει τους συντροφους τους.
-
Γενιά της Αγαμίας
Μπράβο για το outing!!!
-
Γενιά της Αγαμίας
Δαχτυλάκι, τύπε;GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:31 Συμπασχω με το νηματοθετη,με εχουν πιεσει πολλες φορες να κανω πραγματα που δεν ηθελα
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Υπάρχουν και γυναίκες που είναι άνδρες. Πχ. Η Τζούνο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- hellegennes
Εξ ορισμού πρέπει να είναι μπάζο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ως γυναίκα που τις αρέσουν οι άνδρες, θα έκαμες κάτι με την Τζούνο;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
οχι,κολπικο σεξΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:27Δαχτυλάκι, τύπε;GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:31 Συμπασχω με το νηματοθετη,με εχουν πιεσει πολλες φορες να κανω πραγματα που δεν ηθελα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Γενιά της Αμαρτίας
αν ήταν γυναίκαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:47ως γυναίκα που τις αρέσουν οι άνδρες, θα έκαμες κάτι με την Τζούνο;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
είχα μείνει πως ήθελες να τον φας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:54αν ήταν γυναίκαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:47ως γυναίκα που τις αρέσουν οι άνδρες, θα έκαμες κάτι με την Τζούνο;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τύπε, σού λέει η έτσι σου τέτοιες κουβέντες και μάλιστα, πάνω στην φάση;perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:41αστο αυτο ,και δεν το κανεις καλα και να πιο πανω και μη και ναι... και ο τακης μου εκανε ερωτα 7 φορες συνεχεια ,αυτος ηταν εραστης και να τραβαω κουπι εγω.GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:31 Συμπασχω με το νηματοθετη,με εχουν πιεσει πολλες φορες να κανω πραγματα που δεν ηθελα
Εδω προκαλω τις κοπελλες του φορουμ να μας πουν ποσες φορες εχουν βιασει τους συντροφους τους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Γενιά της Αμαρτίας
Κοίτα η Τζούνο ξυπνά τον άνδρα μέσα μου. Αν ήταν γυναίκα θα την ερωτευόμουν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:55είχα μείνει πως ήθελες να τον φας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:54αν ήταν γυναίκαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:47
ως γυναίκα που τις αρέσουν οι άνδρες, θα έκαμες κάτι με την Τζούνο;![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ναιFeindflug έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:56Τύπε, σού λέει η έτσι σου τέτοιες κουβέντες και μάλιστα, πάνω στην φάση;perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:41αστο αυτο ,και δεν το κανεις καλα και να πιο πανω και μη και ναι... και ο τακης μου εκανε ερωτα 7 φορες συνεχεια ,αυτος ηταν εραστης και να τραβαω κουπι εγω.GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:31 Συμπασχω με το νηματοθετη,με εχουν πιεσει πολλες φορες να κανω πραγματα που δεν ηθελα
Και δεν την έδιωξες επιτόπου;perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:58ναιFeindflug έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:56Τύπε, σού λέει η έτσι σου τέτοιες κουβέντες και μάλιστα, πάνω στην φάση;perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:41
αστο αυτο ,και δεν το κανεις καλα και να πιο πανω και μη και ναι... και ο τακης μου εκανε ερωτα 7 φορες συνεχεια ,αυτος ηταν εραστης και να τραβαω κουπι εγω.
Χαλάς την πιάτσα, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές