Γυναίκα ήταν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:57Κοίτα η Τζούνο ξυπνά τον άνδρα μέσα μου. Αν ήταν γυναίκα θα την ερωτευόμουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρες θυματα βιασμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντρες θυματα βιασμου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το ύφος του νήματος γενικά δείχνει γιατί οι γυναίκες είναι τα μόνιμα θύματα βιασμού.
stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:00 Το ύφος του νήματος γενικά δείχνει γιατί οι γυναίκες είναι τα μόνιμα θύματα βιασμού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Α, μάλιστα. Οι άντρες δεν είναι. Και για εξήγησέ μας τι δείχνει το ύφος και τι συμπεραίνεις.stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:00 Το ύφος του νήματος γενικά δείχνει γιατί οι γυναίκες είναι τα μόνιμα θύματα βιασμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ότι σε ένα θέμα που κανονικά θα έπρεπε να σοκάρει τους άντρες, εφόσον υπήρξε σημαντικός κίνδυνος έκθεσης σε τέτοια βία, θα διάβαζες σοβαρές τοποθετήσεις. Αντ' αυτού το μόνο που διαβάζεις είναι ανόητα κι αφελή σχόλια με μπηχτές και καρφάκια προς τις γυναίκες.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:06Α, μάλιστα. Οι άντρες δεν είναι. Και για εξήγησέ μας τι δείχνει το ύφος και τι συμπεραίνεις.stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:00 Το ύφος του νήματος γενικά δείχνει γιατί οι γυναίκες είναι τα μόνιμα θύματα βιασμού.
Βλέπεις, λοιπόν, ότι στο μυαλό των περισσοτέρων, ο βιασμός είναι μία σκηνή ερωτικής φαντασίωσης, σαν σκετς. Και είναι αστείο αν σκεφτείς ότι ο ανδρικός βιασμός, όσο σπάνιος κι αν είναι, σημαδεύει τη ζωή του θύματος πολλαπλά από τη γυναίκα.
Κι αν μια γυναίκα διστάζει μια φορά να το καταγγείλει ένας άνδρας διστάζει 100.stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:11Ότι σε ένα θέμα που κανονικά θα έπρεπε να σοκάρει τους άντρες, εφόσον υπήρξε σημαντικός κίνδυνος έκθεσης σε τέτοια βία, θα διάβαζες σοβαρές τοποθετήσεις. Αντ' αυτού το μόνο που διαβάζεις είναι ανόητα κι αφελή σχόλια με μπηχτές και καρφάκια προς τις γυναίκες.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:06Α, μάλιστα. Οι άντρες δεν είναι. Και για εξήγησέ μας τι δείχνει το ύφος και τι συμπεραίνεις.stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:00 Το ύφος του νήματος γενικά δείχνει γιατί οι γυναίκες είναι τα μόνιμα θύματα βιασμού.
Βλέπεις, λοιπόν, ότι στο μυαλό των περισσοτέρων, ο βιασμός είναι μία σκηνή ερωτικής φαντασίωσης, σαν σκετς. Και είναι αστείο αν σκεφτείς ότι ο ανδρικός βιασμός, όσο σπάνιος κι αν είναι, σημαδεύει τη ζωή του θύματος πολλαπλά από τη γυναίκα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν.
-
Γενιά της Αγαμίας
λόγω της πατριαρχίας, συμβαίνει αυτόNaida έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:16Κι αν μια γυναίκα διστάζει μια φορά να το καταγγείλει ένας άνδρας διστάζει 100.stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:11Ότι σε ένα θέμα που κανονικά θα έπρεπε να σοκάρει τους άντρες, εφόσον υπήρξε σημαντικός κίνδυνος έκθεσης σε τέτοια βία, θα διάβαζες σοβαρές τοποθετήσεις. Αντ' αυτού το μόνο που διαβάζεις είναι ανόητα κι αφελή σχόλια με μπηχτές και καρφάκια προς τις γυναίκες.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:06
Α, μάλιστα. Οι άντρες δεν είναι. Και για εξήγησέ μας τι δείχνει το ύφος και τι συμπεραίνεις.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για να είναι βιασμός σημαίνει ότι ήταν χωρίς την θέλησή σας.perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:54 ποσες φορες εχετε υποστει σεξουαλικη παρενοχληση η καποια σας εχει βιασει?
εγω προσωπικα εχω πεσει θυμα πολλες φορες ,κυριες που δεν μπορουσαν να τιθασευσουν την λιμπιντο τους με εχουν εκμεταλλευτει .
Ειναι η αλλη λυσσαρα και δεν της φτανουν δυο φορες και πρεπει εγω να υποκυψω στις επιθυμιες της για να μην με προσβαλλει.
Οχι πια ,αντιστεκομαστε.
Πως είχατε στύση τότε; ή ο βιασμός σας δεν είχε να κάνει με το πέος σας, αλλά με άλλο σημείο του σώματός σας;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Για αυτό λέω ότι δεν είναι δυνατόν.Εκτός αν εννοείται κάτι άλλο.don't speak έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:55Για να είναι βιασμός σημαίνει ότι ήταν χωρίς την θέλησή σας.perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:54 ποσες φορες εχετε υποστει σεξουαλικη παρενοχληση η καποια σας εχει βιασει?
εγω προσωπικα εχω πεσει θυμα πολλες φορες ,κυριες που δεν μπορουσαν να τιθασευσουν την λιμπιντο τους με εχουν εκμεταλλευτει .
Ειναι η αλλη λυσσαρα και δεν της φτανουν δυο φορες και πρεπει εγω να υποκυψω στις επιθυμιες της για να μην με προσβαλλει.
Οχι πια ,αντιστεκομαστε.
Πως είχατε στύση τότε; ή ο βιασμός σας δεν είχε να κάνει με το πέος σας, αλλά με άλλο σημείο του σώματός σας;
- hellegennes
Γιατί η στύση είναι μηχανική λειτουργία. Δεν συμβαίνει μόνο όταν γουστάρουμε, δηλαδή με νοητική διέγερση, συμβαίνει και με άμεση σωματική διέγερση.don't speak έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:55Για να είναι βιασμός σημαίνει ότι ήταν χωρίς την θέλησή σας.perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:54 ποσες φορες εχετε υποστει σεξουαλικη παρενοχληση η καποια σας εχει βιασει?
Οχι πια ,αντιστεκομαστε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
don't speak
Το ίδιο συμβαίνει και με την κλειτοριδική διέγερση.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:02
Γιατί η στύση είναι μηχανική λειτουργία. Δεν συμβαίνει μόνο όταν γουστάρουμε, δηλαδή με νοητική διέγερση, συμβαίνει και με άμεση σωματική διέγερση.
Αρα το ότι μπορεί να είχε οργασμό κάποια, δεν αποκλείει ότι ήταν βιασμός εφόσον δεν γούσταρε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ναι προφανώς.don't speak έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:12Το ίδιο συμβαίνει και με την κλειτοριδική διέγερση.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:02
Γιατί η στύση είναι μηχανική λειτουργία. Δεν συμβαίνει μόνο όταν γουστάρουμε, δηλαδή με νοητική διέγερση, συμβαίνει και με άμεση σωματική διέγερση.
Αρα το ότι μπορεί να είχε οργασμό κάποια, δεν αποκλείει ότι ήταν βιασμός εφόσον δεν γούσταρε.
άρα γτ έκανες το αρχικό ποστ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
don't speak
Ποιό αρχικό ποστ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:13ναι προφανώς.don't speak έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:12Το ίδιο συμβαίνει και με την κλειτοριδική διέγερση.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:02
άρα γτ έκανες το αρχικό ποστ;![]()
-
Γενιά της Αγαμίας
don't speak έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:55
Για να είναι βιασμός σημαίνει ότι ήταν χωρίς την θέλησή σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 3 Απαντήσεις