!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μποφίλιου vs θερμοσίφωνας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Μποφίλιου vs θερμοσίφωνας

Δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fata_Morgana έγραψε: 16 Ιαν 2025, 10:02 Εντάξει το νερό ζεστενεται όλο στο δαπέδου. Εντάξει ασεβαστε. Θύμισε μου αν χρειαστώ εργασία υδραυλική να μου συστήσεις κάποιον από τους υδραυλικούς που έρχονται και σε ρωτάνε.
οτι, τι; ζεσταίνεται μονο το μισο; :smt005: :smt005:

ε τους μαλακες τους κατασκευαστες. :smt005: :smt005: δεν ξερουν να φτιαξουν ενα θερμοσιφωνα που να ζεσταινει ολο το νερο.

παρατηρω οτι ενω σου γραφω πως λειτουργουν τα πραγματα, με λογικη και απλοποιημενη επιστημη για να καταλαβεις, απαντας παντα με εναν χαρακτηρισμο, οτι ειμαι ας πουμε ασχετος, η με μια ειρωνια, οπως τωρα.

ποτε με λογικο επιχειρημα, επειδη δεν εχεις.

τελοσπαντων, αδιαβαστη και σημερα. θα δω τι κεφια θα εχω παλι αυριο για μαθημα, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν συνεχισουμε ετσι θα μεινεις στην ιδια ταξη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2025, 10:09
Fata_Morgana έγραψε: 16 Ιαν 2025, 10:02 Εντάξει το νερό ζεστενεται όλο στο δαπέδου. Εντάξει ασεβαστε. Θύμισε μου αν χρειαστώ εργασία υδραυλική να μου συστήσεις κάποιον από τους υδραυλικούς που έρχονται και σε ρωτάνε.

ε τους μαλακες τους κατασκευαστες. :smt005: :smt005: δεν ξερουν να φτιαξουν ενα θερμοσιφωνα που να ζεσταινει ολο το νερο.

παρατηρω οτι ενω σου γραφω πως λειτουργουν τα πραγματα, με λογικη και απλοποιημενη επιστημη για να καταλαβεις, απαντας παντα με εναν χαρακτηρισμο, οτι ειμαι ας πουμε ασχετος, η με μια ειρωνια, οπως τωρα.

τελοσπαντων, αδιαβαστη και σημερα. θα δω τι κεφια θα εχω παλι αυριο για μαθημα, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν συνεχισουμε ετσι θα μεινεις στην ιδια ταξη.
Οκ Ασέβαστε οι κατασκευαστές το φτιάχνουν να ζεσταίνεται όλο το νερό. Οκ Ασέβαστε!!!
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από enterprise-psi »

Από που έβαλες το βύσμα για να βλέπεις την θερμοκρασία απομακρυσμένα ; Δίπλα από την αντίσταση ας πούμε; Δεν θα τσακίσει το καλώδιο όταν τα σφίξεις όλα ;

Άμα είναι ας πούμε 15 μέτρα το καλώδιο του αισθητήρα πειράζει; Λογικά όχι.
Τώρα όπου να ναι πρέπει να αλλάξω ανωδιο , θα το κάνω και αυτό 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 11 Ιαν 2025, 16:33
Fata_Morgana έγραψε: 11 Ιαν 2025, 16:28 Όχι , ο eaon λέει ότι θα κάψει ρεύμα όταν η θερμοκρασία στο νερό θα πέσει 10 βαθμούς κάτω από εκεί που έχει οριστεί ο θερμοστατης να κόψει. Πχ 60 βαθμούς έχει οριστεί ο θερμοστατης; μόλις πέσει τους 50 θα δώσει εντολή να δουλέψει το ρεύμα.
ναι, χοντρικά 10, μπορει 5 κλπ, αναλογα τον κατασκευαστή, αυτο το λεει η πραγματικότητα ομως, εγω ειμαι απλα ο πιανιστας, και εσυ ξερεις, μην τα λεμε παλι. :011:
Το ήξερα εγώ τόσα χρόνια ότι είσαι πιανίστας εσύ και μας κοροϊδεύεις τόσα χρόνια με τις μπασκέτες, τα ρολογάκια κι αυτά τα περίεργα μουνόροδα πατίνια.
:003:

Χαράσ'το κουράγιο σου μπρο.
:)
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
nemo

Δημοσίευση από nemo »

βρε δεν παρατα τε την ναιδα και να κυνηγηστε καμια κοπελα με το πουλι στο χερι
Άβαταρ μέλους
sys3x

Δημοσίευση από sys3x »

GoBack έγραψε: 11 Ιαν 2025, 17:00
enaon έγραψε: 11 Ιαν 2025, 16:59
GoBack έγραψε: 11 Ιαν 2025, 16:57
Επισης πιστευω ότι αν βρασουμε νερό σε μια χυτρα και την βγάλουμε στο μπαλκονι ένα βράδυ στο Νευροκοπι,το πρωι θα το βρουμε ζεστό εκτος αν βρεθεί κάποιος και το χρησιμοποιησει
ήρθες ξανθούλη μου ε; :lol:
Σε ποναει η Ναιδα εγώ ηρθα για το γλυκο
Τα βάφεις ρε;

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Δημοσίευση από sys3x »

nemo έγραψε: 16 Ιαν 2025, 12:57 βρε δεν παρατα τε την ναιδα και να κυνηγηστε καμια κοπελα με το πουλι στο χερι
Κυριολεκτικά όμως.

.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Δημοσίευση από GoBack »

sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2025, 12:59
enaon έγραψε: 11 Ιαν 2025, 16:59
ήρθες ξανθούλη μου ε; :lol:
Τα βάφεις ρε;
Οχι αλλα τωρα που εμαθα το κολπο με τον μονιμα ανοιχτο θερμοσιφωνα σκεφτομαι να τα μακρυνω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 11 Ιαν 2025, 18:53
Cecily Anne έγραψε: 11 Ιαν 2025, 18:42 Καλά εν τω μεταξύ θεωρείς ότι δε χρησιμοποιούμε νερό, όταν εμείς μες στη μέρα δουλεύουμε φουλ νεροχύτη/νιπτηρα. Δλδ κάνεις εικασίες για σπίτι άδειο, όχι για σπίτι λειτουργικό.
εσυ ειπες για σπιτι αδειο οτι ξεχασες θερμοσίφωνα, γιαυτο απαντησα σε αυτο τον μυθο.

Τα αλλα που λετε με χρήση κλπ, ειναι δυσκολα νομιζω τελικα να τα εξηγήσω, δεν ξερω καλα ξανθέζικα. Παντως ειναι περίπου ιδια κατανάλωση ενέργειας, αν κανουμε ιδια κατανάλωση ζεστου νερου, ασχετα αν ειναι ανοικτός ολη μέρα η οχι.

Αν δεν κανουμε καθολυυ μπανιο και πλενουμε με κρυο τα πιατα, οκ, εχει διαφορά, αφου δεν τον ανοιγουμε καθόλου.
:blm:
🤣🤣🤣

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Δημοσίευση από sys3x »

GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2025, 13:07
sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2025, 12:59

Τα βάφεις ρε;
Οχι αλλα τωρα που εμαθα το κολπο με τον μονιμα ανοιχτο θερμοσιφωνα σκεφτομαι να τα μακρυνω.
Νορβηγός μπαμπάς; Δανέζα μαμά;
Τι;

.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Δημοσίευση από Garcia »

Η μποφιλιου ειναι γνησια αριστερη,τι να λεμε τωρα,οι αριστεροι αφηνουν ανοιχτο το θερμοσιφωνο και οταν τους κοπει το ρευμα,πηγαινουν και το συνδεουν μονοι τους,γιατι θελουν αλληλεγγυη.Αντιθετα οι ρουβιτσες μοιραζουν περιουσιες στα παιδια τους απο τωρα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Δημοσίευση από Ασέβαστος »

enterprise-psi έγραψε: 16 Ιαν 2025, 12:25

Από που έβαλες το βύσμα για να βλέπεις την θερμοκρασία απομακρυσμένα ; Δίπλα από την αντίσταση ας πούμε; Δεν θα τσακίσει το καλώδιο όταν τα σφίξεις όλα ;

Άμα είναι ας πούμε 15 μέτρα το καλώδιο του αισθητήρα πειράζει; Λογικά όχι.
Τώρα όπου να ναι πρέπει να αλλάξω ανωδιο , θα το κάνω και αυτό 😁
δεν ειναι μεσα στο νερο. ειναι εξω απο εκει που βιδωνει η αντισταση. καρφωσα ενα κατσαβιδι στη μονωση μεχρι να βρω μεταλλο και το εμπηξα.
για να βγει το καλωδιο απο το καπακι, εκανα τρυπα και εβαλα λαστιχο, βρισκεις και στυπτιοθλιπτη ανθες.

λογικα οχι, αλλα και γω επειδη αυτο σκεφτηκα, εβαλα το ρελε και το σονοφ διπλα σε στεγανο κουτι.

αλλα και αν βαλεις 15 μετρα καλωδιο, το χειροτερο θα ειναι λογω καποιας αντιστασης να δινει λιγο λαθος μετρηση. κλαιν.
και γω αν ποτε το ξαναφτιαξω, μακρυ καλωδιο του αισθητηρα θα βαλω, σιγα μην ξαναφτιαχνω στεγανα κουτια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Δημοσίευση από Garcia »

Τα αριστεριλικια τελειώσανε κύριοι,πάρτε το χαμπάρι,αν είναι έτσι να βγουν όλοι οι έντεχνοι και να πουν,ξέχασα το φυσικό αέριο ανοιχτό και ήρθε ο λογαριασμός φουσκωμένος,αληταραδες είναι ακριβό,δεν πληρώνω,χαχα,τρεις τελιτσες.

Ας βγει και ο Δεληβοριάς να πει,εεε δεν ήξερα ότι αν δεν πατήσεις τον διακόπτη να κλείσει το φως στο σπίτι ότι δεν κλείνει αυτόματα,αληταραδες,είναι ακριβό το ρεύμα.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΉ:

Α ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΟΦΤΟΠΙΚ ΕΔΩ Ε. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΛΛΟΝΩΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΠΙΚ Ε; ΤΑ ΜΙΚΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΡΩΤΉΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΠΙΚ Ε;

ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Τώρα θα κάνω αναφορά σε όλα τα οφτοπικ. Γελοίοι.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”