!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Συμβόλαια κάνουν όπως στο fifty shades of grey

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Δεν υπάρχουν συζητήσεις για συναίνεση στα στρέιτ ζευγάρια.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:55
hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 05:06
blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 03:23 13 σελιδες για έναν ευτελη αντι-φεμινιστικό αχυρανθρωπο που αποσιωπει το γεγονός ότι οι υποστηρικτές των δικαιωματων των γυναικών έχουν πολύ συγκεκριμένους ορισμούς του βιασμού και της εμφυλης βιας γενικοτερα - σε καμια περιπτωση οτι να ναι οπως περιγραφεται στον τιτλο του νηματος - και ότι το πραγματικό ζήτημα είναι ότι για πρωτη φορα στην ιστορια, απαιτουν απο τους άνδρες να μην κάνουν πράγματα που μεχρι τωρα πιστευαν ότι ειχαν το δικαιωμα να κανουν. Η αναγνωριση αυτου του δικαιωματος ή εστω και η εμμεση δικαιολογηση του είναι ο ορισμός της κουλτουρας του βιασμού.
Ο ορισμός της κουλτούρας βιασμού είναι τα σκατά που έχουν κάποιοι στο κεφάλι τους για να δικαιολογήσουν την άδεια ζωή τους. Ένα κατασκεύασμα του κώλου για no lifers.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Η σκληρη πραγματικοτητα κοινοτυπε ειναι οτι ο καθενας μπορει να διαβασει τις δυο παραθεσεις και να κρινει ποιος εκφραζει τις ιδεες του με τροπο λογικο, ψυχραιμο και νηφαλιο και ποιος κρωζει σαν μεθυσμενος θαμωνας χωριατικου καφενειου.
Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι μια ανοησία παραμένει ανοησία ακόμη κι αν εκφρασθεί με ψύχραιμο και νηφάλιο τρόπο. Ενίοτε, αυτό ακριβώς την κάνει περισσότερο ορατή γιατί δεν υπάρχει η δικαιολογία του "εν βρασμώ".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:55 Η σκληρη πραγματικοτητα κοινοτυπε ειναι οτι ο καθενας μπορει να διαβασει τις δυο παραθεσεις και να κρινει ποιος εκφραζει τις ιδεες του με τροπο λογικο, ψυχραιμο και νηφαλιο και ποιος κρωζει σαν μεθυσμενος θαμωνας χωριατικου καφενειου.
"Ο ορισμός της κουλτούρας βιασμού είναι τα σκατά που έχουν κάποιοι στο κεφάλι τους για να δικαιολογήσουν την άδεια ζωή τους. Ένα κατασκεύασμα του κώλου για no lifers."
Εικόνα

ε,όχι
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:06
blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:55
hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 05:06

Ο ορισμός της κουλτούρας βιασμού είναι τα σκατά που έχουν κάποιοι στο κεφάλι τους για να δικαιολογήσουν την άδεια ζωή τους. Ένα κατασκεύασμα του κώλου για no lifers.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Η σκληρη πραγματικοτητα κοινοτυπε ειναι οτι ο καθενας μπορει να διαβασει τις δυο παραθεσεις και να κρινει ποιος εκφραζει τις ιδεες του με τροπο λογικο, ψυχραιμο και νηφαλιο και ποιος κρωζει σαν μεθυσμενος θαμωνας χωριατικου καφενειου.
Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι μια ανοησία παραμένει ανοησία ακόμη κι αν εκφρασθεί με ψύχραιμο και νηφάλιο τρόπο. Ενίοτε, αυτό ακριβώς την κάνει περισσότερο ορατή γιατί δεν υπάρχει η δικαιολογία του "εν βρασμώ".
οι ιδιες βαρετες συντηρητικες ταυτολογιες. Καρμπον ειστε ολοι
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:04 Συμβόλαια κάνουν όπως στο fifty shades of grey
Σε συμβολαιογράφο και με δύο μάρτυρες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:20
Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:04 Συμβόλαια κάνουν όπως στο fifty shades of grey
Δεμενους κι αυτούς.

Εσύ μου χρωστάς μια απάντηση γιατί είναι ψυχανωμαλο το μυαλό μου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:11 οι ιδιες βαρετες συντηρητικες ταυτολογιες. Καρμπον ειστε ολοι
Είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει κι αυτό.
Είμαστε κοινότοποι :P και χρειαζόμαστε την αρωγή σου για να ξεκολλήσουμε.

Μπορείς να εκφράσεις με λογικό, ψύχραιμο και νηφάλιο τρόπο την άποψη σου για την κατάθεση ψυχής της γράφουσας που νοιώθει βιασμένη;

Και κατά πόσον η συγκεκριμένη οπτική μπορεί να θεωρηθεί ως όπλο καταπολέμησης της "κουλτούρας βιασμού";
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:24
Δεμενους κι αυτούς.

Γιατί σου παίζει spicy όνειρα σε φάσεις που είσαι πολύ κουρασμένη για να τα θυμάσαι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:26

Δεμενους κι αυτούς.

Γιατί σου παίζει spicy όνειρα σε φάσεις που είσαι πολύ κουρασμένη για να τα θυμάσαι.
Και πως το ξέρω ότι είναι spicy? Μπορει να ονειρεύομαι ελευθέρας στα χοντος :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:11
οι ιδιες βαρετες συντηρητικες ταυτολογιες. Καρμπον ειστε ολοι
Τον αχυράνθρωπο καλά έκανες που τον διαπίστωσες (Βέβαια πρέπει να έχουμε και την "απάντηση" που έχει δοθεί στο πρόβλημα-σενάριο αυτό προκειμένου να διαπιστώσουμε πού αποσκοπεί αυτός ο αχυράνθρωπος).

Διαπίστωσε όμως επίσης, ότι καθόμαστε και το συζητάμε επί τόσες σελίδες -και μάλιστα οι απόψεις των περισσότερων συγκλίνουν ότι η ιστορία είναι αστεία.

Καθόμαστε και συζητάμε για το αν κάτι είναι βιασμός ή όχι, ακόμη και όταν συμφωνούμε.

Και ΑΥΤΟ είναι επίτευγμα της πλευράς που εκπροσωπείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 10 Ιαν 2020, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:28

Δεμενους κι αυτούς.

Και πως το ξέρω ότι είναι spicy? Μπορει να ονειρεύομαι ελευθέρας στα χοντος :lol:
Μη με ανάβεις μεσημεριάτικο!!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:22
vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:35 Μια φορά με έδεσε μία εμένα, και αμέσως άρχισε να με τρώει η μύτη μου. Μου την έξυσε. Μετά με έτρωγε το πόδι μου, μου το έξυσε κι αυτό. Μετά με έλυσε εντελώς και με παράτησε. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τελικά.
:smt005:

Εμένα μου έτυχε χειρότερο. Μια γκόμενα μου ξύρισε τα πάντα γιατί τα ήθελε όλα λεία και απαλά. Δεν μου είπε τι θα πάθαινα μετά από 2-3 μέρες. Η καργιόλα. Ακούς Μαρία; Καργιόλα.
Δεν φταίει η Μαρία αδελφέ μου, η υπερέκθεση στις ματζοριές και στις αλλεπάλληλες παράλληλες πέμπτες έχει αυτό το εφέ καμμία φορά, έλα στο δρόμο του Θεού και θα με ευγνωμωνείς.
οκ στο τέλος μπορεί και να ρίξεις και κάνα πούτσο δε λέω αλλά, αξίζει; αναρωτήσου.
Άσε τις σονάτες και πιάσε τις τοκάτες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:30
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:28

Μη με ανάβεις μεσημεριάτικο!!
Ο κρυφός πόθος όλων των γυναικών.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αυτά τα προφορικά συμβόλαια μην τα έχετε σε μεγάλη εκτίμηση, γιατί στο σεξ μεγάλο ρόλο παίζει το στοιχείο της έκπληξης.

Είναι ξενέρωτο το να προ-κανονίζονται όλα σε μία σχέση.

Επίσης μερικές φορές το τι ενοχλεί τον άλλο ή την άλλη, είναι αδύνατο να προβλεφτεί εξαρχής.

Γι' αυτό και αν η ιστορία ήταν αληθινή, ο τύπος δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει προκαταβολικά ότι η δικιά του ενοχλείται από το βίτσιο του σε σημείο που να την έχει στιγματίσει για πολύ καιρό μετά τον χωρισμό τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”