Έλα ,πες μου ... θα σου εξηγήσω το όνειρο.Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:06για την ακρίβεια μου συνέβη σήμερα το βράδυ. Απλά τυχαίνει σ'εμάς να είναι πιο προφανές γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά του το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμβαίνει και σε εσάς. Αλήθεια δεν είχες ποτέ στη ζωή σου όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
-
Nero
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
δε θυμάμαι το όνειρο. Όπως είπα, συνήθως μόνο τα αποτελέσματα το πρωί όπως είπαKiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:10Έλα ,πες μου ... θα σου εξηγήσω το όνειρο.Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:06για την ακρίβεια μου συνέβη σήμερα το βράδυ. Απλά τυχαίνει σ'εμάς να είναι πιο προφανές γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά του το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμβαίνει και σε εσάς. Αλήθεια δεν είχες ποτέ στη ζωή σου όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο?![]()
![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:14δε θυμάμαι το όνειρο. Όπως είπα, συνήθως μόνο τα αποτελέσματα το πρωί όπως είπαKiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:10Έλα ,πες μου ... θα σου εξηγήσω το όνειρο.Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:06
για την ακρίβεια μου συνέβη σήμερα το βράδυ. Απλά τυχαίνει σ'εμάς να είναι πιο προφανές γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά του το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμβαίνει και σε εσάς. Αλήθεια δεν είχες ποτέ στη ζωή σου όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο?![]()
![]()
![]()

Λογικά σου συνέβη μηχανικά. Εκτός κι αν η κοπέλα σου σε καβλώνει στον ύπνο σου και σε αφήνει το πρωί να ξυπνάς καβλωμένος. Ωωωω αυτό ήταν ενδιαφέρονNero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:06για την ακρίβεια μου συνέβη σήμερα το βράδυ. Απλά τυχαίνει σ'εμάς να είναι πιο προφανές γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά του το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμβαίνει και σε εσάς. Αλήθεια δεν είχες ποτέ στη ζωή σου όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο?![]()
Ναι φυσικά και έχω όνειρα , τα βλέπω όμως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και κάποια δεν τα θυμάσαι το πρωί που ξυπνάς γιατί μπορεί να είσαι χώμα απ' την κούραση. Άρα.....Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:19Λογικά σου συνέβη μηχανικά. Εκτός κι αν η κοπέλα σου σε καβλώνει στον ύπνο σου και σε αφήνει το πρωί να ξυπνάς καβλωμένος. Ωωωω αυτό ήταν ενδιαφέρονNero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:06για την ακρίβεια μου συνέβη σήμερα το βράδυ. Απλά τυχαίνει σ'εμάς να είναι πιο προφανές γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά του το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμβαίνει και σε εσάς. Αλήθεια δεν είχες ποτέ στη ζωή σου όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο?![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άρα ;αφού δεν τα θυμάμαι,ας μου κάνει και ο άλλος ότι θέλει στον ύπνο μου; Εσείς κορίτσια και αγόρια να είστε έτσι χαλαροί με τέτοια θέματα. Εγώ το βρίσκω κριπιGherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:20Και κάποια δεν τα θυμάσαι το πρωί που ξυπνάς γιατί μπορεί να είσαι χώμα απ' την κούραση. Άρα.....Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:19Λογικά σου συνέβη μηχανικά. Εκτός κι αν η κοπέλα σου σε καβλώνει στον ύπνο σου και σε αφήνει το πρωί να ξυπνάς καβλωμένος. Ωωωω αυτό ήταν ενδιαφέρονNero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:06
για την ακρίβεια μου συνέβη σήμερα το βράδυ. Απλά τυχαίνει σ'εμάς να είναι πιο προφανές γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά του το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμβαίνει και σε εσάς. Αλήθεια δεν είχες ποτέ στη ζωή σου όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο?![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
ίσα ίσα εγώ χαίρομαι. Μικρός εβλεπα γιατρό Φικιώρη στην τβ και θυμάμαι που έλεγε ότι το πρωινό κόκαλο είναι υγεία και όποτε του συνέβαινε απο τον ενθουσιασμό του έβγαινε στο μπαλκόνι και φώναζε "εχω πρωινές στύσεις! έχω πρωινές στύσεις!". Τι ωραίες εποχές
δεν ειναι καλυτερο να τον δοκιμασεις στο 3ημερο, να μη χανεις και το χρονο σου;Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:00Εμ, να τι χρειάζεται το τρίμηνο. Προλαβαίνεις να τον κόψεις τον άλλο αν είναι ο Τζέισον να κόψεις πέρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Βιασμος δεν ειναι. Ειναι ο αντρας σου, ο συντροφος σου, ερωτικο παιχνιδι ναι, πειραματισμος ναι, βιασμός όχι. Δε του είπε ότι δε θέλει κι εκείνος συνέχισε, δεν ασελγησε καν πάνω της, που και να το έκανε δεν είναι βιασμος, να της τριβοταν δηλαδή ή κάτι τετοιο. Στο κάτω κάτω π τύπος μπορεί να ήταν ορεξάτος να πήγε να την ξυπνήσει και μετά να την λυπήθηκε και να ικανοποιήθηκε μόνος του στο μπάνιο. Λέμε τωραNaida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:17Μα δεν λέμε να ξυπνήσει και να συνεχίσετε. Μιλάμε να θες να κοιμάται, να του κάνεις ότι του κάνεις και να μην καταλαβαίνει τίποτα.Αυτό είναι το κλου. Να μην καταλαβαίνει αυτό που κάνεις. Και όταν καταλαβαίνεις ότι ξυπνάει, να σταματας να πηγαίνεις στο μπάνιο να χαϊδεύεσαι. Πως σου ακούγεται αυτή η εκδοχή;Ίφιδα έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:14
Προφανώς για τον ξυπνήσεις, θα έχεις ξεκινήσει την ώρα που κοιμάται και δεν καταλαβαίνει τιποτα
Μια φορά έγινε, πειραματίστηκε λίγο ο μικρός. Να πω ότι της είπε "κοίτα, εγώ γουστάρω πάντα όταν το κάνουμε να παίζεις τη νεκρη" να μιλήσουμε για ανωμαλία ή αποκλίνουσα συμπεριφορά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το μυαλό σου είναι ψυχανώμαλο και ενώ σου βάζει τσόντες δεν σε αφήνει να τις "ζήσεις".Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:24Άρα ;αφού δεν τα θυμάμαι,ας μου κάνει και ο άλλος ότι θέλει στον ύπνο μου; Εσείς κορίτσια και αγόρια να είστε έτσι χαλαροί με τέτοια θέματα. Εγώ το βρίσκω κριπιGherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:20Και κάποια δεν τα θυμάσαι το πρωί που ξυπνάς γιατί μπορεί να είσαι χώμα απ' την κούραση. Άρα.....Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:19
Λογικά σου συνέβη μηχανικά. Εκτός κι αν η κοπέλα σου σε καβλώνει στον ύπνο σου και σε αφήνει το πρωί να ξυπνάς καβλωμένος. Ωωωω αυτό ήταν ενδιαφέρον![]()
Ναι φυσικά και έχω όνειρα , τα βλέπω όμως.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Κριπι μπορεί να θεωρηθεί και το δέσιμο το οποίο είναι δυνητικά πιο επικινδυνο, κριπι το οποιοδήποτε φετίχ ή το παίξιμο ρόλων
Όχι δεν στα βγάζει αμέσως. Άσε που άμα υπάρχει καλό σεξ, θολώνει η κρίση.Ασέβαστος έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:25δεν ειναι καλυτερο να τον δοκιμασεις στο 3ημερο, να μη χανεις και το χρονο σου;
Βιασμός δεν είναι.Μπορεί και να της το είχε κάνει κι άλλες φορές και να μη το είχε καταλάβει. Μπορεί κάποια στιγμή από το γούστο του να την πότιζε τίποτα σιγά ζευγάρι είναι και να φώναζε και 5-10 νοματαιους, μπορεί κι αυτή να κοιμόταν με ανοιχτό τα πόδια με βελάκια που να δείχνουν το μνι της και να έγραφε με φωσφοριζέ γράμματα "please tease me".Πολλά μπορεί. Εγώ είπα πως το βλέπω βάσει της περιγραφη της. Και αυτό που βλέπω είναι μια πράξη που μου χτυπάει καμπανάκι.Ίφιδα έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:25Βιασμος δεν ειναι. Ειναι ο αντρας σου, ο συντροφος σου, ερωτικο παιχνιδι ναι, πειραματισμος ναι, βιασμός όχι. Δε του είπε ότι δε θέλει κι εκείνος συνέχισε, δεν ασελγησε καν πάνω της, που και να το έκανε δεν είναι βιασμος, να της τριβοταν δηλαδή ή κάτι τετοιο. Στο κάτω κάτω π τύπος μπορεί να ήταν ορεξάτος να πήγε να την ξυπνήσει και μετά να την λυπήθηκε και να ικανοποιήθηκε μόνος του στο μπάνιο. Λέμε τωραNaida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:17Μα δεν λέμε να ξυπνήσει και να συνεχίσετε. Μιλάμε να θες να κοιμάται, να του κάνεις ότι του κάνεις και να μην καταλαβαίνει τίποτα.Αυτό είναι το κλου. Να μην καταλαβαίνει αυτό που κάνεις. Και όταν καταλαβαίνεις ότι ξυπνάει, να σταματας να πηγαίνεις στο μπάνιο να χαϊδεύεσαι. Πως σου ακούγεται αυτή η εκδοχή;Ίφιδα έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:14
Προφανώς για τον ξυπνήσεις, θα έχεις ξεκινήσει την ώρα που κοιμάται και δεν καταλαβαίνει τιποτα![]()
Μια φορά έγινε, πειραματίστηκε λίγο ο μικρός. Να πω ότι της είπε "κοίτα, εγώ γουστάρω πάντα όταν το κάνουμε να παίζεις τη νεκρη" να μιλήσουμε για ανωμαλία ή αποκλίνουσα συμπεριφορά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α;Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:26Το μυαλό σου είναι ψυχανώμαλο και ενώ σου βάζει τσόντες δεν σε αφήνει να τις "ζήσεις".Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:24Άρα ;αφού δεν τα θυμάμαι,ας μου κάνει και ο άλλος ότι θέλει στον ύπνο μου; Εσείς κορίτσια και αγόρια να είστε έτσι χαλαροί με τέτοια θέματα. Εγώ το βρίσκω κριπιGherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:20
Και κάποια δεν τα θυμάσαι το πρωί που ξυπνάς γιατί μπορεί να είσαι χώμα απ' την κούραση. Άρα.....![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μια φορά με έδεσε μία εμένα, και αμέσως άρχισε να με τρώει η μύτη μου. Μου την έξυσε. Μετά με έτρωγε το πόδι μου, μου το έξυσε κι αυτό. Μετά με έλυσε εντελώς και με παράτησε. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τελικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις