!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Τέλειος καιρός αυτός που έχει η Αττική τις τελευταίες μέρες.
Θα κρατήσει η χαμηλή θερμοκρασία αρκετές μέρες απ'ότι διαβάζω.
Μετά το αισχος που ζήσαμε Νοέμβριο Δεκέμβριο και σχεδόν ολόκληρο τον Ιανουάριο, ο τωρινός καιρός φαίνεται σαν όαση.
Μετά το αισχος που ζήσαμε Νοέμβριο Δεκέμβριο και σχεδόν ολόκληρο τον Ιανουάριο, ο τωρινός καιρός φαίνεται σαν όαση.
Άλλος πληρώνει τη θέρμανση εκεί που μένεις, ε;runner έγραψε: 07 Φεβ 2023, 11:50 Τέλειος καιρός αυτός που έχει η Αττική τις τελευταίες μέρες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 19:372003 , ξεκίνησα από Λάρισα για Πτολεμαίδα με λαμπρό ήλιο , έξω απ' την Κοζάνη έπεσα σε σφοδρή χιονοθύελλα. Αποτέλεσμα : στούκα 3 αμάξια το ένα πίσω απ' το άλλο. Αλυσίδες απέτυχα παταγωδώς να βάλω ,μου τις πέρασε η οδική βοήθεια.Cecily Anne έγραψε: 05 Φεβ 2023, 01:13 Δε νομίζω. Εγώ μια μέρα πήγα για δουλειά, ξεκίνησα από λιακάδα και κατέληξα στα χιόνια. Στον παράδρομο για να μπω στο εργοστάσιο ήταν απάτητο το χιόνι, δεν πέρναγε κανένα ΙΧ χωρίς αλυσίδα. Μπροστά είχε μπλόκο η αστυνομία. Τους εξήγησα ότι πρέπει να μπω στον παράδρομο, μου είπαν δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς αλυσίδα (εν τω μεταξύ ήδη έβλεπα ότι μου έφευγε το αμάξι οριακά) και με ξαναγύρισαν εθνική υποχρεωτικά. Ούτε με έγραψαν ούτε μου είπα κάτι παραπάνω.![]()
Αυτό δεν το περίμενα από έναν Κουρσάρο...

Yippie Kay Yay
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτη την εβδομάδα μονο, και κυριως μεχρι Πεμπτη βράδυ. ΣΚ +/- στο 10αρι. Απο αρχες της επομενης εβδομαδας εγω διαβαζω για επιστροφή στα 13άρια και πανω.runner έγραψε: 07 Φεβ 2023, 11:50 Τέλειος καιρός αυτός που έχει η Αττική τις τελευταίες μέρες.
Ήλιος με δόντια πανάθεμά τον.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
"οικονομικό" εννοείς πόσο σου κοστίζει η θερμίδα, ή έστω πόσες θερμίδες ελαβε το δικό σου διαμέρισμα για καθε λίτρο πετρελαίου;Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:43 αμα τη θελεις ολη μερα, την αναβεις ολη μερα, δεν εχει κατι αλλο.
αμα λειπεις 10 ωρες ομως, ειναι πιο οικονομικο να τη σβησεις, η να την αφησεις αναμμενη; αυτο συζηταμε.
οικονομικο ειναι αν στο τελος της ημερας πληρωνεις λιγοτερα λεφτα,enaon έγραψε: 07 Φεβ 2023, 19:22"οικονομικό" εννοείς πόσο σου κοστίζει η θερμίδα, ή έστω πόσες θερμίδες ελαβε το δικό σου διαμέρισμα για καθε λίτρο πετρελαίου;Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:43 αμα τη θελεις ολη μερα, την αναβεις ολη μερα, δεν εχει κατι αλλο.
αμα λειπεις 10 ωρες ομως, ειναι πιο οικονομικο να τη σβησεις, η να την αφησεις αναμμενη; αυτο συζηταμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δεν ειναι τοσο απλο, ειναι οικονομικότερο να παρεις μια κοκα απο το περίπτερο αντι μια εξάδα απο το σουπερ, αλλα το μλ κοκακόλας στο σουπερ ειναι πιο οικονομικό, αν σε ενδιαφέρει η κοκακόλα παντα.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:14 οικονομικο ειναι αν στο τελος της ημερας πληρωνεις λιγοτερα λεφτα,
οταν λεμε "οικονομικό" δεν εννοουμε πόσα δίνουμε στο τέλος ασχετα αντικρύσματος, αλλα πόσο κόστισε η θερμίδα.
Άστο φίλε, έφαγα τραγική ήττα. Καλή η πρόβα 2 φορές με ιδανικές συνθήκες , αλλά με 30 πόντους χιόνι δεν....Airman68 έγραψε: 07 Φεβ 2023, 11:56Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 19:372003 , ξεκίνησα από Λάρισα για Πτολεμαίδα με λαμπρό ήλιο , έξω απ' την Κοζάνη έπεσα σε σφοδρή χιονοθύελλα. Αποτέλεσμα : στούκα 3 αμάξια το ένα πίσω απ' το άλλο. Αλυσίδες απέτυχα παταγωδώς να βάλω ,μου τις πέρασε η οδική βοήθεια.Cecily Anne έγραψε: 05 Φεβ 2023, 01:13 Δε νομίζω. Εγώ μια μέρα πήγα για δουλειά, ξεκίνησα από λιακάδα και κατέληξα στα χιόνια. Στον παράδρομο για να μπω στο εργοστάσιο ήταν απάτητο το χιόνι, δεν πέρναγε κανένα ΙΧ χωρίς αλυσίδα. Μπροστά είχε μπλόκο η αστυνομία. Τους εξήγησα ότι πρέπει να μπω στον παράδρομο, μου είπαν δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς αλυσίδα (εν τω μεταξύ ήδη έβλεπα ότι μου έφευγε το αμάξι οριακά) και με ξαναγύρισαν εθνική υποχρεωτικά. Ούτε με έγραψαν ούτε μου είπα κάτι παραπάνω.![]()
Αυτό δεν το περίμενα από έναν Κουρσάρο...
![]()
Κατά τις 6 που βγήκα χιόνιζε αραιά. Οκ, κρύο αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό για την εποχή, είχαμε συνηθίσει στην ανοιξιάτικη φάση που προηγήθηκε. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, θα κάνει 4-5 μέρες λίγο υψηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με τώρα, από Τρίτη και μετά, αλλά μετά τις 20/02 υπάρχουν ενδείξεις για νέα ψυχρή εισβολή.vantono έγραψε: 07 Φεβ 2023, 11:59 Αυτη την εβδομάδα μονο, και κυριως μεχρι Πεμπτη βράδυ. ΣΚ +/- στο 10αρι. Απο αρχες της επομενης εβδομαδας εγω διαβαζω για επιστροφή στα 13άρια και πανω.
Παρασκευή, σ/κ και Δευτέρα οι θερμοκρασίες στο κέντρο θα φτάνουν το πολύ 8-9 βαθμούς.
Πιστεύω και ο Μάρτιος θα είναι δυνατός φέτος και άκρως χειμωνιάτικος.
Μπράβο εξυπνακια, το βρήκες.
Για να τελειώνουμε με τις χαζομάρες περί θέρμανσης, το καλοκαίρι με τις ζέστες και τους καύσωνες ο κλιματισμός, τα πλυντήρια, τα νερά κλπ πιο πολύ έρχονται.
Υπόψιν πως οι δυνατές και ανυπόφορες ζέστες διαρκούν πάνω από 4 μήνες και συνήθως πολλές μέρες συνεχόμενες χωρίς διαλείμματα.
Έχει πάρα πολύ κρύο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σωστά αλλά κάπου στην εξίσωση θα πρέπει να μπει και το αν υπάρχουν άχρηστες θερμίδες. Εξηγούμαι. Αν λείπω από το σπίτι από τις 7 το πρωί ως τις 11 το βράδυ και θέλω να έχω μια θερμοκρασία 18οC μόνο τις ώρες που είμαι εκεί μπορεί να μην συμφέρει να καταναλώσω τις έξτρα θερμίδες που θα κρατήσουν μια καλή θερμοκρασία την διάρκεια της μέρας ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσω κάπως ακριβότερα τις θερμίδες εκείνη την μία ώρα που θα φουλάρει πριν πάω σπίτι.enaon έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:54δεν ειναι τοσο απλο, ειναι οικονομικότερο να παρεις μια κοκα απο το περίπτερο αντι μια εξάδα απο το σουπερ, αλλα το μλ κοκακόλας στο σουπερ ειναι πιο οικονομικό, αν σε ενδιαφέρει η κοκακόλα παντα.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:14 οικονομικο ειναι αν στο τελος της ημερας πληρωνεις λιγοτερα λεφτα,
οταν λεμε "οικονομικό" δεν εννοουμε πόσα δίνουμε στο τέλος ασχετα αντικρύσματος, αλλα πόσο κόστισε η θερμίδα.
Θέλω να πω ότι ακόμα και αν για ένα δεδομένα σπίτι και προκειμένου να διατηρηθεί σταθερή μία χ θερμοκρασία είναι καλύτερο να παραμένει το καλοριφέρ ανοικτό και να αποφασίζει ο θερμοστάτης, για κάποιους εργαζόμενους που απουσιάζουν αυτό τελικά μπορεί να σημαίνει άσκοπη σπατάλη.
- Dwarven Blacksmith
Αναλόγως τι θες να μετρήσεις, θα ορίσεις και το αντίστοιχο metric. Νόμιζα δεν ήσουν φιλόλογος.enaon έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:54δεν ειναι τοσο απλο, ειναι οικονομικότερο να παρεις μια κοκα απο το περίπτερο αντι μια εξάδα απο το σουπερ, αλλα το μλ κοκακόλας στο σουπερ ειναι πιο οικονομικό, αν σε ενδιαφέρει η κοκακόλα παντα.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:14 οικονομικο ειναι αν στο τελος της ημερας πληρωνεις λιγοτερα λεφτα,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις