ωραια ναι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πειράζει πως σερβίρει αν ειναι νομιμο, αλλα ελπίζω να μην εχω καταπιέσει τα παιδια πολυ και να εχω την τιμη να διαβάσω πολυ ωραιες αναλυσεις.
ασε με κουκλιτσα μου. Οχι εσυ ναυτη.
ωραια ναι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πειράζει πως σερβίρει αν ειναι νομιμο, αλλα ελπίζω να μην εχω καταπιέσει τα παιδια πολυ και να εχω την τιμη να διαβάσω πολυ ωραιες αναλυσεις.
Προσοχή στις γαργάρες με θαλασσινό νερό. Από ένα σημείο και μετά προκαλούν φλεγμονές.enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:35 λεπτομερειες, πειτε για τον σερβιτόρο, αυτα ειναι γνωστα σε ολους, παλι τα ιδια θα λεμε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:30 Εγώ λέω να πούμε για το τι ψηφίζεις, ούτε σε 300 σελίδες δεν θα απαντήσεις. Όταν το κάνεις, τότε ναι, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να τσιτώσεις τον οποιοσδήποτε. Προς το παρόν, μονίμως πχωρουμουρμουρίζεις.![]()
Κι ούτε η τελευταία, ένσταση θα καταθέσει πάλι και θα λειτουργήσει μια χαρά όλο το καλοκαίρι, έτσι κάνει από το '17. Εδώ έβγαλε απόφαση ο δήμος στις 5/6 να σφραγίσει (λέμε τώρα) το μαγαζί στις...20/6, σού λέει θα χαλάσουν τα παγωτά, κρίμα είναι. Όπως μάς είπε πέρσι ο ξεπλένης...συγγνώμη, ο αντιδήμαρχος ήθελα να πω, το ίδιο κάνουν δεκάδες/εκατοντάδες επιχειρηματίες στη Ρόδο, αλλά το κάνουν για καλό σκοπό, ανταγωνίζονται την Ίμπιζα σού λέει, δεν είναι αστεία πράγματα αυτά, οι άνθρωποι είναι εθνικοί ευεργέτες (κι ενίοτε βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου, γιατί το βίντεο πέρσι το τράβηξε και το δημοσιοποίησε ανταγωνιστής). Για να μην αδικούμε ωστόσο τους Ροδίτες, τα ίδια πάνω-κάτω, της πουτάνας δηλαδή, γίνονται παντού στην Ελλάδα, απ' τους χλιδάτους τουριστικούς προορισμούς, μέχρι το τελευταίο ψαροχώρι.Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:32Απο οτι βλέπω δεν ειναι η πρώτη φορά πέρσι που ειχε απασχολήσει τις αρχές η συγκεκριμένη εταιρεία.Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:17
Έβαλα τον ΑΔΑ του σφραγίσματος, τα γράφει, ποιος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος τέλος πάντων.
Παρεμπιπτόντως, δες τι ωραία που ξεπλένει (πέρσι) ο αντιδήμαρχος, σού λέει έχουμε να ανταγωνιστούμε την Ίμπιζα εμείς, δεν είμαστε κάνας Μπίθουλας να σερβίρουμε γκαζόζες στα όρθια, προσφέρει εθνικές υπηρεσίες ο επιχειρηματίας.
Νομίζω κάπου εκεί είναι το συννεφάκι που ψάχνουμε για να πέσουμε, σχετικά με το πώς γίνεται να λειτουργεί ο τύπος παράνομα επί 6-7 χρόνια.
https://www.dimokratiki.gr/28-08-2015/s ... g-marinas/
Μα δεν έχω κάποια απορία για το είδος σας.enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:38 στα εχω ξαναπει γαλη, αλλα μετα θα θες παλι να με γνωρισεις απο κοντα, και παλι τα ιδια, δεν θελω λεμε, τι να κανουμε, κριμα, θα μεινεις με την απορία.
ελα να πουμε για τον σερβιτόρο βρε.
Προφανώς.Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:40Κι ούτε η τελευταία, ένσταση θα καταθέσει πάλι και θα λειτουργήσει μια χαρά όλο το καλοκαίρι, έτσι κάνει από το '17. Εδώ έβγαλε απόφαση ο δήμος στις 5/6 να σφραγίσει (λέμε τώρα) το μαγαζί στις...20/6, σού λέει θα χαλάσουν τα παγωτά, κρίμα είναι. Όπως μάς είπε πέρσι ο ξεπλένης...συγγνώμη, ο αντιδήμαρχος ήθελα να πω, το ίδιο κάνουν δεκάδες/εκατοντάδες επιχειρηματίες στη Ρόδο, αλλά το κάνουν για καλό σκοπό, ανταγωνίζονται την Ίμπιζα σού λέει, δεν είναι αστεία πράγματα αυτά, οι άνθρωποι είναι εθνικοί ευεργέτες (κι ενίοτε βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου, γιατί το βίντεο πέρσι το τράβηξε και το δημοσιοποίησε ανταγωνιστής). Για να μην αδικούμε ωστόσο τους Ροδίτες, τα ίδια πάνω-κάτω, της πουτάνας δηλαδή, γίνονται παντού στην Ελλάδα, απ' τους χλιδάτους τουριστικούς προορισμούς, μέχρι το τελευταίο ψαροχώρι.Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:32Απο οτι βλέπω δεν ειναι η πρώτη φορά πέρσι που ειχε απασχολήσει τις αρχές η συγκεκριμένη εταιρεία.Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:17
Έβαλα τον ΑΔΑ του σφραγίσματος, τα γράφει, ποιος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος τέλος πάντων.
Παρεμπιπτόντως, δες τι ωραία που ξεπλένει (πέρσι) ο αντιδήμαρχος, σού λέει έχουμε να ανταγωνιστούμε την Ίμπιζα εμείς, δεν είμαστε κάνας Μπίθουλας να σερβίρουμε γκαζόζες στα όρθια, προσφέρει εθνικές υπηρεσίες ο επιχειρηματίας.
Νομίζω κάπου εκεί είναι το συννεφάκι που ψάχνουμε για να πέσουμε, σχετικά με το πώς γίνεται να λειτουργεί ο τύπος παράνομα επί 6-7 χρόνια.
Και τι σού κάνει εντύπωση; Εδώ αποφασίζει η εισαγγελία (εφετείο... τι ήταν;) ότι κακώς αποφυλακίστηκε μπάτσος και ζητάει τον επανεγκλεισμό του την Χ ημερομηνία, και μέχρι την Χ-1 τον βάζουν φύλακα πύλης σε τμήμα να αποφασίζει ποιος πολίτης που θα πάει ως εκεί χρειάζεται βοήθεια και ποιος όχι.Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 08:14 χαχα ρε μλκες, χαχα λέγω.
Και μετά ένα τεράστιο ΓΤΧΣ για το απίστευτο κι όμως ελληνικό, καθότι η επιχείρηση εξακολουθεί να λειτουργεί, παρά τις βεβαιωμένες παρανομίες και τον σάλο που προκλήθηκε, επειδή ο δήμος Ρόδου αποφάσισε στις 5/6 ότι θα σφραγίσει το μαγαζί στις...20/6 (!) μη τυχόν και χαλάσουν τα παγωτά.Ρόδος: Ένα 24ωρο μετά την απόφαση για λουκέτο, το beach bar με τις παράνομες ξαπλώστρες οργανώνει πάρτι
Ένα 24ωρο αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δήμου της Ρόδου για τη σφράγιση του beach bar με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα, το όργιο παρανομίας συνεχίστηκε. Η επιχείρηση όχι μόνο λειτούργησε κανονικά, την Πέμπτη, αλλά ο ιδιόκτητης απήθυηνε και διαδικτυακό κάλεσμα σε πάρτυ (...)
Ούτε στη ζουιζιλάνδη δεν γίνονται αυτά, λατρεμένοι μου συνιθαγενείς.
Spoiler
Τυχαίο πρέπει να είναι.micmic έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:34 Μιλάμε για τον Μανώλη Μαργέλλο:
Στον Μανώλη Μαργέλλο το εστιατόριο και τα δύο κυλικεία της Βουλής
Κουμπάρος πρώην Δημάρχου
Του σφραγίζονται χρόνια καταστήματα
Αλλά στα παπάρια του
Όλα διορθώνονται
Έχει υπάρξει και καταζητούμενος
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ασχολείται και με τη μπάλα
Κάνει και φαντασμαγορικούς γάμους
Η γυναίκα του
Τον τύπο δεν τον προστατεύει το κράτος. Ο τύπος ΕΙΝΑΙ το κράτος.
Όχι, στάσου, έχει και καλύτερο. Πρώτον, δεν ήταν -1 ήταν +7, αλλά δεν είχε καθαρογραφεί/διαβιβαστεί η απόφαση του δικαστηρίου. Δεύτερον, ο συγκεκριμένος υπηρετούσε -πρωτόδικα καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση- σ' ένα αστυνομικό τμήμα της Αττικής, αλλά κάθε 15 μέρες έπρεπε να παρουσιάζεται σε άλλο αστυνομικό τμήμα, αυτό του τόπου διαμονής του, σύμφωνα με τους όρους της προσωρινής αποφυλάκισής του. Μιλάμε για μουρλοκομείο ρε, από τύχη είμαστε ακόμα ζωντανοί, να το ξέρεις.Isildur έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:44Και τι σού κάνει εντύπωση; Εδώ αποφασίζει η εισαγγελία (εφετείο... τι ήταν;) ότι κακώς αποφυλακίστηκε μπάτσος και ζητάει τον επανεγκλεισμό του την Χ ημερομηνία, και μέχρι την Χ-1 τον βάζουν φύλακα πύλης σε τμήμα να αποφασίζει ποιος πολίτης που θα πάει ως εκεί χρειάζεται βοήθεια και ποιος όχι.Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 08:14 χαχα ρε μλκες, χαχα λέγω.
Και μετά ένα τεράστιο ΓΤΧΣ για το απίστευτο κι όμως ελληνικό, καθότι η επιχείρηση εξακολουθεί να λειτουργεί, παρά τις βεβαιωμένες παρανομίες και τον σάλο που προκλήθηκε, επειδή ο δήμος Ρόδου αποφάσισε στις 5/6 ότι θα σφραγίσει το μαγαζί στις...20/6 (!) μη τυχόν και χαλάσουν τα παγωτά.Ρόδος: Ένα 24ωρο μετά την απόφαση για λουκέτο, το beach bar με τις παράνομες ξαπλώστρες οργανώνει πάρτι
Ένα 24ωρο αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δήμου της Ρόδου για τη σφράγιση του beach bar με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα, το όργιο παρανομίας συνεχίστηκε. Η επιχείρηση όχι μόνο λειτούργησε κανονικά, την Πέμπτη, αλλά ο ιδιόκτητης απήθυηνε και διαδικτυακό κάλεσμα σε πάρτυ (...)
Ούτε στη ζουιζιλάνδη δεν γίνονται αυτά, λατρεμένοι μου συνιθαγενείς.
Spoiler
Λέμε τώρα δηλαδή, έτσι; Φανταστικό σενάριο, όχι ότι γίνονται αυτά...
Πλέον τα περισσότερα νησιά και ειδικά η Ρόδος δεν δουλεύουν με Έλληνες τουρίστες.Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:43Προφανώς.Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:40Κι ούτε η τελευταία, ένσταση θα καταθέσει πάλι και θα λειτουργήσει μια χαρά όλο το καλοκαίρι, έτσι κάνει από το '17. Εδώ έβγαλε απόφαση ο δήμος στις 5/6 να σφραγίσει (λέμε τώρα) το μαγαζί στις...20/6, σού λέει θα χαλάσουν τα παγωτά, κρίμα είναι. Όπως μάς είπε πέρσι ο ξεπλένης...συγγνώμη, ο αντιδήμαρχος ήθελα να πω, το ίδιο κάνουν δεκάδες/εκατοντάδες επιχειρηματίες στη Ρόδο, αλλά το κάνουν για καλό σκοπό, ανταγωνίζονται την Ίμπιζα σού λέει, δεν είναι αστεία πράγματα αυτά, οι άνθρωποι είναι εθνικοί ευεργέτες (κι ενίοτε βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου, γιατί το βίντεο πέρσι το τράβηξε και το δημοσιοποίησε ανταγωνιστής). Για να μην αδικούμε ωστόσο τους Ροδίτες, τα ίδια πάνω-κάτω, της πουτάνας δηλαδή, γίνονται παντού στην Ελλάδα, απ' τους χλιδάτους τουριστικούς προορισμούς, μέχρι το τελευταίο ψαροχώρι.Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:32
Απο οτι βλέπω δεν ειναι η πρώτη φορά πέρσι που ειχε απασχολήσει τις αρχές η συγκεκριμένη εταιρεία.
Και κατα τη γνώμη μου ο Έλληνας αν ειχε καταναλωτική συνείδηση (εδω δεν έχει γενικά συνείδηση θα μου πεις, αλλα τεσπα), θα έπρεπε να μποϊκοτάρει τουλάχιστον τα νησιά . Για πολλούς λόγους.
Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 05:50 Οι καπιταληστες δεν αλλαζουν,αλλαξε εσυ !!![]()
Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!