!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 05:08 και ενα τελευταιο να μην σας πρηζω αλλα και να μην το παθω και εγω.

Εχουμε μια επιχείρηση που ενοικιάζει τον χώρο με δημοπρασία απο το δημοσιο, εχει καταπατήσει τον νόμο για τον αιγιαλό, βασικά τον εχει τσιμεντώσει κιολας, εχει βαλει και ξαπλώστρες μεσα στην θαλασσα. Αυτα δεν μπορει να τα κανει μονος του σε ενα βραδυ προφανως, και τα χαλίκια στο νησι θα εχει λαδώσει.

Γινεται θεμα περυσι, λεει ο Αδωνις θα το λυσω, δεν περνανε εδώ αυτα, τελικά δεν πηγε κανείς για ελεγχο. Του ξαναδίνουν τον χωρο φετος. Και παλι το θεμα ειναι ο σερβιτόρος. Κανενα ρεπορταζ δεν θα ασχοληθει με το ποιος έδωσε την αδεια εκμετάλλευσης στην επιχείρηση και τι λεει ο νόμος, δεν μας αφορά καν, σαν να ειναι ντροπή μας να συζητάμε για μιζες, δεν ειναι του επιπέδου μας. Δεν θυμαμαι ποτε τόσο πολλους να ειναι τόσο εξοικειωμένοι με την διαφθορά και δεν το λεω για κακό, απο ενα σημειο και μετά ειναι καλό αφου ταιριάζει στους πολλους, αλλα εχει ενδιαφέρον.

στη Ροδο περισυ υπηρξαν πανω απο 400 καταγεγραμμενες παραβασεις σε ολο το νησι, οι αδειες σε καθε νεα σεζον ανανεωνονται αυτοματα μεχρι να γινει επιτοπια ερευνα απο τις αρμοδιες αρχες και να εξακριβωθει εκ νεου η σωστη λειτουργια

οι μπουμπηδες ομως παρολαυτα εστιαζουν αποκλειστικα σε ενα σερβιτορο -ως αφορμη- (που μακαρι οι χιλιαδες σερβιτοροι σε ολα τα μπιτσομπαρα της ελλαδας να μπορουσαν να δροσιστουν μαυτο το τροπο) για να βαλουν σε μια προταση τις γνωστες λεξουλες προσπαθωντας να βγαινει και οσο το δυνατο νοημα: προλεταριατο, καπιταλισμος, ιμπεριαλισμος, εργατια, ταξικη, παλη, γροθια, αντιλαικος, κατεστημενο, τσακισμα, παρακρατος, προσφυγια κλπ. κλπ.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Εντωμεταξύ παντού γράφουν για την παρανομία, αλλα εμείς πήραμε το commie version της υπόθεσης για την ξεφτίλα του να εργάζεσαι μέσα στην θάλασσα. :102:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Chilloutbuddy έγραψε: 07 Ιουν 2024, 05:41 Συγνώμη που δεν έχει ρεπορτάζ, εγώ φταίω, ελπίζω να με συγχωρεσεις. Δε φτάνει που δεν κατέχω από πολεοδομία δεν έκανα και ρεπορτάζ, τι μαλακας.
σε συγχωρώ, μην στεναχωριέσαι. Ο φραπεζίτης φταιει, μας αποπροσανατόλισε όλους.

ωραια τα πρωτοσέλιδα γοβζι πραγματι, εξηγουν οτι ολα ειναι οκ, λειτουργει μια χαρα, μην μας πιασει και αγχος.

ξηλώθηκαν λεει σε μερικά, ρε τους μαλακες, κανουν και πλακα. Κανεις δεν γραφει για την παρανομια παντως, δεν μπορει να ειναι ενός επιχειρηματια και δεν ειναι απλα οι ξαπλώστρες, εχει δημόσιο μεσα και λάδωμα σιγουρα, αλλα δεν μας νοιαζει, αν το συνεχίσω ο τσιλ θα τους πει και μπραβο, οπότε σταματαω. :lol:

εστι και αλλιως ανέλαβε ο Χατζηδάκης, θα συγκρουστεί, δεν παιζει, ουτε περυσι παιξανε, δεν θα χαριστούν σε 5 τυπους που κανουν παρανομίες, θα αλλαξουν την Ελλάδα. Δεν σας βλέπω καλα, θα σας τελειώσει.

https://streamable.com/qrne0z
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 07 Ιουν 2024, 07:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:45
Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:08
Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:54
Spoiler
αφού είσαι φιλόλογος, αφού. :D
Δεν είμαι, αλλά πες πως είμαι.
Spoiler
Και πάλι δεν την έχω πιάσει ακριβώς την ένσταση του τζόρα, απ' ότι ψυχανεμίζομαι λέει ότι οι πλατφόρμες είναι παράνομες. Δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος μ' αυτό, άλλωστε του το (ξανα)σφραγίσανε το μαγαζί του τύπου. Αλλά δεν έχω καταλάβει, αν δεν έστηνε το μαγαζί (παράνομες) πλατφόρμες μέσα στη θάλασσα, αλλά έβαζε φουσκωτά φλαμίνγκο από τα τζάμπο, ξέρω 'γω, θα ήταν ΟΚ η φάση με τον βατραχάνθρωπο σερβιτόρο; Νομίζω όχι, το λέει κι ο τζόρας δηλαδή, με γρίφους βέβαια, αλλά νομίζω δεν έχει σχέση τι λέμε και τι λέει, απλώς ξύπνησε στραβά σήμερα -μπορεί να τού έχει ανέβει και το ζάχαρο- και μανουριάζει με τα πανταόλα.
φιλόλογος = τριτοδεσμίτης/μη-μηχανικός :P
Δεκτόν.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

χαχα ρε μλκες, χαχα λέγω.
Ρόδος: Ένα 24ωρο μετά την απόφαση για λουκέτο, το beach bar με τις παράνομες ξαπλώστρες οργανώνει πάρτι

Ένα 24ωρο αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δήμου της Ρόδου για τη σφράγιση του beach bar με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα, το όργιο παρανομίας συνεχίστηκε. Η επιχείρηση όχι μόνο λειτούργησε κανονικά, την Πέμπτη, αλλά ο ιδιόκτητης απήθυηνε και διαδικτυακό κάλεσμα σε πάρτυ (...)
Και μετά ένα τεράστιο ΓΤΧΣ για το απίστευτο κι όμως ελληνικό, καθότι η επιχείρηση εξακολουθεί να λειτουργεί, παρά τις βεβαιωμένες παρανομίες και τον σάλο που προκλήθηκε, επειδή ο δήμος Ρόδου αποφάσισε στις 5/6 ότι θα σφραγίσει το μαγαζί στις...20/6 (!) μη τυχόν και χαλάσουν τα παγωτά.
Ούτε στη ζουιζιλάνδη δεν γίνονται αυτά, λατρεμένοι μου συνιθαγενείς.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

To σφράγισμα θα γίνει στις 20/6 και κατά τα φαινόμενα, ο τύπος μέχρι τότε μπορεί να κάνει όσα πάρτυ θέλει.

Οκ, με πρόλαβε ο Ναύτης. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:01
βοθρατζης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:55 σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάτι το υποτιμητικό στο να μπαίνει κανείς μέσα στη θάλασσα για να σερβίρει...
ίσα ίσα που είναι και δροσιστικό και προφανώς θα έχει και καλά τιπς
Δροσιστικό ειναι και το να πας σε καποιον που δουλεύει σε γραφείο, ή σε οικοδομή ή οδηγός στο δρομο, και να τον μπουγελώσεις.
Και ο σερβιτορος που μου φερνει σπιτι την παραγγελια μου τωρα με τον καύσωνα, μια χαρα δροσιστικό θα ηταν να τον μπουγελώσω. Θα του δωσω πολυ καλό τιπ βεβαια όμως, δεν ειμαι και κανενας ανηθικος :102:
στην κοινωνία που ζούμε νομιμοποιείται κάθε προσπάθεια απόκτησης χρήματος
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Η πλάκα είναι ότι η συγκεκριμένη απόφαση ήταν γνωστή και στις εφημερίδες που έγραψαν στους τίτλους ότι ξηλώθηκαν οι ομπρέλες. Προφανώς δεν τη διάβασαν.

Στην τελική, ούτε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου οικονομικών την είχε διαβάσει. :lol:

Δείτε το βίντεο.

https://www.in.gr/2024/06/06/greece/rod ... topistike/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

εντάξει τώρα
αμέσως να πέσετε να τον φάτε τον άνθρωπο

έτσι είναι η ελεύθερη αγορά
κάνεις ότι πρέπει για να φέρεις το αποτέλεσμα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

AlienWay έγραψε: 06 Ιουν 2024, 19:48 Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι υπερβολικά υποτακτικοί. Υποτελείς. Βλέπουν κάτι σέξι στο να αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης και ερεθίζονται όταν γλείφουν τις μπότες των εργοδοτών τους.
:+1: :goodpost:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιουν 2024, 06:47

στη Ροδο περισυ υπηρξαν πανω απο 400 καταγεγραμμενες παραβασεις σε ολο το νησι, οι αδειες σε καθε νεα σεζον ανανεωνονται αυτοματα μεχρι να γινει επιτοπια ερευνα απο τις αρμοδιες αρχες και να εξακριβωθει εκ νεου η σωστη λειτουργια

οι μπουμπηδες ομως παρολαυτα εστιαζουν αποκλειστικα σε ενα σερβιτορο -ως αφορμη- (που μακαρι οι χιλιαδες σερβιτοροι σε ολα τα μπιτσομπαρα της ελλαδας να μπορουσαν να δροσιστουν μαυτο το τροπο) για να βαλουν σε μια προταση τις γνωστες λεξουλες προσπαθωντας να βγαινει και οσο το δυνατο νοημα: προλεταριατο, καπιταλισμος, ιμπεριαλισμος, εργατια, ταξικη, παλη, γροθια, αντιλαικος, κατεστημενο, τσακισμα, παρακρατος, προσφυγια κλπ. κλπ.
Αυτό ακριβώς, είναι πιο πιασάρικο, πιο ...γαλεράτο βρε παιδί μου.

Αν δεν είχε πλωτές εξέδρες και είχε 200 παραπάνω παράνομες ξαπλώστρες στην άμμο, δεν θα ήταν και τόσο ενδιαφέρον. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

εχει και παρανομες στον αιγιαλό, τον εχει τσιμεντώσει κιολας, 600τμ πίστα εχει φτιάξει. Αλλά σιγα τωρα, αφου καταφερε και λάδωσε τόσους πολλους στο νησί για να τα καταφερει, μπράβο του.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Δρακουμελ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 00:27
Νon4me έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:40
Δρακουμελ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:30
Kοιτα και μαύρα αν δουλέψεις μπορεί αντί για 50 να σου δώσουν 60.
Το μαυρο εχει καταργηθει εδω και χρονια . ειναι δεκα πεντακοσια και δεν το ρισκαρει κανεις . Να πουμε για 8ωρα που ασφαλιζουν 4ρα ναι . Ειναι σωστο ? οχι . . .

Το να κλαψουριζουν ομως τα κομμουνιστομποτ που εχουν πουλησει αφιλοκερδως την ψυχη τους στο κωμα για τους σερβιτορους που βουταν σερβιροντας την παραγγελια και να βγαλουν τοσα τιπς σε μια βδομαδα οσα δεν τους εχει δωσει το κωμα ποτε για το μονιμο χαιμαλικι τους με ξεπερνα .
Για να λες ότι το μαύρο έχει καταργηθεί χρόνια ή εισοδηματιας θα είσαι ή ΝΔ μετακλητός ή τεμπελοσκυλο άνεργο.
ελευθερος επαγγελματιας . που κανει 2 δουλειες ( κυριολεκτικα )
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”