!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πάντως θα ήταν ωραία να είχε εγκαταστήσει κανείς μια livecam που να δείχνει το εν λόγω μπιτσόμπαρο 24/7. Από απόσταση βέβαια, μην τυχόν και κλέψει κανείς κάτι και μετά πρέπει να θολώσουμε τη φάτσα του.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:59 βρε αληθεια εκνευρίζεστε; Περίεργο λιγο, μεγαλα παιδια, επρεπε να μην σας νοιαζει που σας λεω απατεώνες. Θελει δουλεια λιγο ακομα, θα σας βοήθήσω οσο μπορώ.

πες κατι για τον σερβιτόρο να χαλαρώσουμε.
Να πω εγώ;
Είναι μλκς, τον παίρνει και γέρνει και είναι αντιπρόσωπος και υποκριτής.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:59 βρε αληθεια εκνευρίζεστε; Περίεργο λιγο, μεγαλα παιδια, επρεπε να μην σας νοιαζει που σας λεω απατεώνες. Θελει δουλεια λιγο ακομα, θα σας βοήθήσω οσο μπορώ.

πες κατι για τον σερβιτόρο να χαλαρώσουμε.
Εγώ πάντως ενημέρωσα ήδη την υπογραφή μου ως ένδειξη συμπαράστασης. Καλώ και τους άλλους συμφορουμίτες να κάνουν το ίδιο.

#helpenaon
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

καλα ειναι δυνατόν να σου κόβω την χαρά της σοβαρής ανάλυσης στο νημα γιατι λεω για λαδώματα; Δηλαδή τόσο απλό ειναι; Δεν γινεται με τιποτα να με αγνοήσεις και να πεις κατι για τον σερβιτόρο, να εισαι ο εαυτός σου;
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:59 βρε αληθεια εκνευρίζεστε;
ναι.φαντάσου είμαι μαζί σου εδώ και μουχεις σπάσει ταρχίδια.ακούω ενα μπζζζ μπζζζ μέσα στο κρανίο μου
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:06 καλα ειναι δυνατόν να σου κόβω την χαρά της σοβαρής ανάλυσης στο νημα γιατι λεω για λαδώματα; Δηλαδή τόσο απλό ειναι; Δεν γινεται με τιποτα να με αγνοοήσεις και να πεις κατι για τον σερβιτόρο, να εισαι ο εαυτός σου;
Μα για αυτό και το έβαλα ως υπογραφή. Πλέον δεν χρειάζεται να κάνω αναφορές σε λάδωμα. Είναι κάτι σαν τα αυτοκόλλητα "I voted" που βάζουν οι Αμερικάνοι.
Άβαταρ μέλους
enaon

μα δεν θελω να πεις για λαδωματα, τι σημασια εχουν τα λογια, οι πραξεις μετρανε, ειμαι σιγουρος οτι εισαι μια χαρα σε αυτα.

για τον σερβιτόρο θα πεις, ή θα με βαλεις να σε παρακαλάω;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:49
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:33
vantono έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:28
Ας γινει ο,τι θελει, αρκεί να ειναι νόμιμο και οι σερβιτοροι να τους σερβίρουν με φουσκωτη βαρκα ή τζετ σκι.
Προτείνω να μη γινεται κοντά στην ακτη, αλλα τουλαχιστον 1 χιλιομετρο πιο μεσα. Και μονο σε θαλασσες τυπου Σχοινιά, που περπατάς 2 χιλιομετρα και το νερό σου φτανει λιγο πιο πανω απ'τον αφαλο.
Εκπληκτική ιδέα. Θα πηγαινοέρχονται φουσκωτά και τζετ σκι μεταξύ των λουόμενων από την ακτή μέχρι ένα χιλιόμετρο αρόδου.

Εσένα πρέπει να σε πάρουν στο υπουργείο τουρισμού ως ινφλουένσερ, απορώ πώς τους έχεις ξεφύγει. :P
Σε δικη τους λωρίδα θα γινεται αυτο, με σημαδουρες κλεισμενη αριστερα και δεξια, σε μια ακρη. Οπως γινεται και τωρα.
Εκτός αν νομιζεις οτι τα τζετ σκι και λοιπες φουσκωτες βαρκες για θαλάσσια σπορ κτλ, προσγειώνονται στη μεση του πελαγους μεσω καποιου ελικόπτερου/ΤΕΝΕΦ, σαν προμηθειες στη ζουγκλα και δεν εισερχονται στο νερο απο την ακτη :lol:

Μια χαρα υπαρχει και τωρα αυτο, και δεν ενοχλεί κανεναν. Οι ξυλοκατασκευες μεσα στη θαλασσα, ενοχλουν περισσότερο.
Και αν δεν θελουν τζετ ή φουσκωτο για να γινεται η μεταφορα, ας βαλουν μια ειδικη πλατφορμα, που θα ανεβαινει ο σερβιτορος και θα τον πηγαινει αυτοματα, με καποιο μηχανισμο.
Όχι ρε συ, δεν έχω δεί ποτέ σκι, τζετ σκι, σερφ, κανώ κλπ πρωτοφανή σε παραλία. :P

Εδώ δεν παίζουν συστήματα μεταφοράς για αμεα και θα στήνουν μέχρι και τελεφερίκ για να σερβίρουν τις μακρινές εξέδρες.

Όσο για την ασφάλεια, τί να πω; Αν θεωρείς ότι είναι πιο επικίνδυνο να στουκάρει κάποιος σε ξυλοκατασκευή από τον να τον πάρει παραμάζωμα κάποια θαλάσσια οδηγάρα, επειδή χαλάει την αισθητική της κάθε οδηγάρας, ο τύπος που σερβίρει, μάλλον χρειάζεσαι κι εσύ βουτιά.

Επ' ευκαιρία, πού ακριβώς είναι αυτή η παραλία του Σχοινιά που λες;

Δεν την έχω ξανακούσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:32 ναι σιγα μην το ξερουμε, και να μας το πουνε θα κλεισουμε τα αυτια. Ελα ρε Ερμη.
Έβαλα τον ΑΔΑ του σφραγίσματος, τα γράφει, ποιος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος τέλος πάντων.
Παρεμπιπτόντως, δες τι ωραία που ξεπλένει (πέρσι) ο αντιδήμαρχος, σού λέει έχουμε να ανταγωνιστούμε την Ίμπιζα εμείς, δεν είμαστε κάνας Μπίθουλας να σερβίρουμε γκαζόζες στα όρθια, προσφέρει εθνικές υπηρεσίες ο επιχειρηματίας.
Νομίζω κάπου εκεί είναι το συννεφάκι που ψάχνουμε για να πέσουμε, σχετικά με το πώς γίνεται να λειτουργεί ο τύπος παράνομα επί 6-7 χρόνια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

GoBzi έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:09
enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:06 καλα ειναι δυνατόν να σου κόβω την χαρά της σοβαρής ανάλυσης στο νημα γιατι λεω για λαδώματα; Δηλαδή τόσο απλό ειναι; Δεν γινεται με τιποτα να με αγνοοήσεις και να πεις κατι για τον σερβιτόρο, να εισαι ο εαυτός σου;
Μα για αυτό και το έβαλα ως υπογραφή. Πλέον δεν χρειάζεται να κάνω αναφορές σε λάδωμα. Είναι κάτι σαν τα αυτοκόλλητα "I voted" που βάζουν οι Αμερικάνοι.
Ακολούθησα κι εγώ την πρακτική σου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:17
ναι το ειχα δει το βιντεακι περυσι που λεγαμε για σερβιτόρο παλι. :lol:

τεσπα, ειμαι στεναχωρημένος γιατι σοβαρά παιδια οπως ο ομγ με μαλωσαν, ο τσιλ θυμωσε, εκνευρισα και τον nowhere, η γαλη και ο γκοβζι κανουν σαν 5χρονα, νιώθω χαλια, πρεπει να το παρω απόφαση, παρα ειναι ευκολο να σας τσιτώσω εδώ μεσα για να εχει νοημα. :a040:

ας πουμε για τον σερβιτόρο. :011:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:23

τεσπα, ειμαι στεναχωρημένος γιατι σοβαρά παιδια οπως ο ομγ με μαλωσαν, ο τσιλ θυμωσε, εκνευρισα και τον nowhere, νιώθω χαλια, πρεπει να το παρω απόφαση, παρα ειναι ευκολο να σας τσιτώσω εδώ μεσα για να εχει νοημα. :a040:

Δεν είναι ήσσονος σημασίας το θέμα με τον σερβιτόρο.
Βέβαια στο πχόρουμ είμαστε, μερικοί εδώ μέσα λένε ότι άμα το αφεντικό πλερώνει κι ο εργαζόμενος δέχεται, μπορεί να σερβίρει και τσίτσιδος μ' ένα καρότο χωμένο στον κώλο του, σιγά, αφού τα βρίσκουν οι δυο τους δεν μάς πέφτει λόγος, δηλαδή καλύτερα θα ήταν να δούλευε πορνοστάρ στον σειρηνάκη και να έκανε νταμπλ άναλ με δυο κονγκολέζους;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:23

τεσπα, ειμαι στεναχωρημένος γιατι σοβαρά παιδια οπως ο ομγ με μαλωσαν, ο τσιλ θυμωσε, εκνευρισα και τον nowhere, η γαλη και ο γκοβζι κανουν σαν 5χρονα, νιώθω χαλια, πρεπει να το παρω απόφαση, παρα ειναι ευκολο να σας τσιτώσω εδώ μεσα για να εχει νοημα. :a040:

Εγώ λέω να πούμε για το τι ψηφίζεις, ούτε σε 300 σελίδες δεν θα απαντήσεις. Όταν το κάνεις, τότε ναι, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να τσιτώσεις τον οποιοσδήποτε. Προς το παρόν, μονίμως πχωρουμουρμουρίζεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Έβαλα τον ΑΔΑ του σφραγίσματος, τα γράφει, ποιος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος τέλος πάντων.
Παρεμπιπτόντως, δες τι ωραία που ξεπλένει (πέρσι) ο αντιδήμαρχος, σού λέει έχουμε να ανταγωνιστούμε την Ίμπιζα εμείς, δεν είμαστε κάνας Μπίθουλας να σερβίρουμε γκαζόζες στα όρθια, προσφέρει εθνικές υπηρεσίες ο επιχειρηματίας.
Νομίζω κάπου εκεί είναι το συννεφάκι που ψάχνουμε για να πέσουμε, σχετικά με το πώς γίνεται να λειτουργεί ο τύπος παράνομα επί 6-7 χρόνια.

Απο οτι βλέπω δεν ειναι η πρώτη φορά πέρσι που ειχε απασχολήσει τις αρχές η συγκεκριμένη εταιρεία.

https://www.dimokratiki.gr/28-08-2015/s ... g-marinas/
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”