Έχετε ριξει ήδη αρκετούς χαρακτηρισμούς, οπότε μερικοί ακόμη δεν θα με χαλάσουν.
Όλο και κάποιο καρτούν με κεραυνούς του Δία θα υπάρχει.
Έχετε ριξει ήδη αρκετούς χαρακτηρισμούς, οπότε μερικοί ακόμη δεν θα με χαλάσουν.
Τί θες ρε Γαλή; Να σου πω μπράβο για την στήριξή σου στον τύπο; Να κάνω τεμενάδες στην ''ξερολίασή'' σου; Κάπου το πας λάθος. Κάτσε και σκέψου γιατί και πως. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για το δικό σου σκεπτικό. Και στο φινάλε, όταν μονίμως υποτιμάς συνομιλητές σου σε θέματα που άπτονται ιδιαίτερης μεταχείρισης και προσέγγισης, σκας μύτη και πετάς και καλά μιαν ατάκα ''φιλοσοφημένη'', με σκοπό να γίνεις αρεστή. Όποιον ''πιάσεις''. Δεν είναι όλα ίσωμα. Επιπλέον έχω βαρεθεί να διαβάζω τις περισπούδαστες παπαριές σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:56Έχετε ριξει ήδη αρκετούς χαρακτηρισμούς, οπότε μερικοί ακόμη δεν θα με χαλάσουν.
Ε μη διαβάζεις τις περισπούδαστες παπαριές μου, κορίτσι μου.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:07Τί θες ρε Γαλή; Να σου πω μπράβο για την στήριξή σου στον τύπο; Να κάνω τεμενάδες στην ''ξερολίασή'' σου; Κάπου το πας λάθος. Κάτσε και σκέψου γιατί και πως. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για το δικό σου σκεπτικό. Και στο φινάλε, όταν μονίμως υποτιμάς συνομιλητές σου σε θέματα που άπτονται ιδιαίτερης μεταχείρισης και προσέγγισης, σκας μύτη και πετάς και καλά μιαν ατάκα ''φιλοσοφημένη'', με σκοπό να γίνεις αρεστή. Όποιον ''πιάσεις''. Δεν είναι όλα ίσωμα. Επιπλέον έχω βαρεθεί να διαβάζω τις περισπούδαστες παπαριές σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:56Έχετε ριξει ήδη αρκετούς χαρακτηρισμούς, οπότε μερικοί ακόμη δεν θα με χαλάσουν.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:50
Καλέ όχι. Μην μας το κάνεις αυτό. Γιατί θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αντίστοιχα τις δικές σου τοποθετήσεις περί Άγιδος με τρόπο που δεν θα σε κολάκευε. Κάνε μας τη χάρη.
Μίλα σαν άνθρωπος, δεν είσαι δα και καμιά διανοούμενη.
Κάνε ό,τι θες. Ούτε εγώ θα σου ζητήσω την άδεια για να εκφέρω άποψη για τις μαλακίες που γράφεις. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου παρεμπιπτόντως, Να το προσέξεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:12Ε μη διαβάζεις τις περισπούδαστες παπαριές μου, κορίτσι μου.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:07Τί θες ρε Γαλή; Να σου πω μπράβο για την στήριξή σου στον τύπο; Να κάνω τεμενάδες στην ''ξερολίασή'' σου; Κάπου το πας λάθος. Κάτσε και σκέψου γιατί και πως. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για το δικό σου σκεπτικό. Και στο φινάλε, όταν μονίμως υποτιμάς συνομιλητές σου σε θέματα που άπτονται ιδιαίτερης μεταχείρισης και προσέγγισης, σκας μύτη και πετάς και καλά μιαν ατάκα ''φιλοσοφημένη'', με σκοπό να γίνεις αρεστή. Όποιον ''πιάσεις''. Δεν είναι όλα ίσωμα. Επιπλέον έχω βαρεθεί να διαβάζω τις περισπούδαστες παπαριές σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:56
Μίλα σαν άνθρωπος, δεν είσαι δα και καμιά διανοούμενη.![]()
Κι εγώ βαριέμαι πολλούς εδώ μέσα αλλά δεν αρχίζω τα νιανιανια και νιανιανια και ξαναμανά νιανιανια, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ για κάθε έναν που βαριέμαι.
Ούτε σκοπεύω να ζητάω άδεια από την κάθε καραψωνάρα που την είδε αρχισυντάκτρια για το τι θα γράφω.
Με είδες να διαμαρτύρομαι; Γράφε ό,τι θέλεις.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:17 Κάνε ό,τι θες. Ούτε εγώ θα σου ζητήσω την άδεια για να εκφέρω άποψη για τις μαλακίες που γράφεις. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου παρεμπιπτόντως, Να το προσέξεις.![]()
Άσε μας ρε κοπελιά. Σε τρώει και σε κόφτει. Όχι για μένα, γενικά. Πες τα σε καναν άλλονα αυτά τα παραμύθια της Χαλιμάς.
να φτασεις στα ακρα, αν ειναι να το σωσεις. αλλα πιο συχνα, φτανοντας στα ακρα, το καταστρεφεις περισσοτερο.Naida έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:53Εχμ. Όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Εσύ έχεις τον δικό σου τρόπο σκέψης να αφήνουμε τα παιδιά με τις λάθος επιλογές τους και λες οκ τι άλλο να κάνεις. Πχ αν μπλέξει με ναρκωτικά θα δώσουμε τις συμβουλές μας και εντάξει τι άλλο να κάνουμε. Ας κάνει αυτό που θέλει.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:43κυριολεκτικα η μεταφορικα;
περα απο την πλακα, σωστα αυτα που εγραψες. δινεις αρχες, διδασκεις να προσεχουν τις κακοτοπιες, και εισαι εκει να βοηθησεις αν χρειαστει.
αλλα αν παρ ολα αυτα, κανει επιλογες που εσυ θεωρεις λαθος, στο τελος σκας και τις αποδεχεσαι. δικαιωμα τους να κανουν και λαθη.
Εγώ από την άλλη είμαι αυτή που θα φτάσει στα άκρα για να το σώσει. Και δεν αναφέρομαι στα ναρκωτικά μόνο, σε οτιδήποτε είναι καταστροφικό για το παιδί Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης.
Εγώ πάντως δεν τις χάνω με τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:12Ε μη διαβάζεις τις περισπούδαστες παπαριές μου, κορίτσι μου.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:07Τί θες ρε Γαλή; Να σου πω μπράβο για την στήριξή σου στον τύπο; Να κάνω τεμενάδες στην ''ξερολίασή'' σου; Κάπου το πας λάθος. Κάτσε και σκέψου γιατί και πως. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για το δικό σου σκεπτικό. Και στο φινάλε, όταν μονίμως υποτιμάς συνομιλητές σου σε θέματα που άπτονται ιδιαίτερης μεταχείρισης και προσέγγισης, σκας μύτη και πετάς και καλά μιαν ατάκα ''φιλοσοφημένη'', με σκοπό να γίνεις αρεστή. Όποιον ''πιάσεις''. Δεν είναι όλα ίσωμα. Επιπλέον έχω βαρεθεί να διαβάζω τις περισπούδαστες παπαριές σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:56
δυσκολευεσαι να κατανοησεις οτι δεν σου απαντα κανεις στην ιδια επαναλαμβανομενη παπαρια επειδη σε εχουν χεσμενο;
Καλώς τον 4ο σωματοφύλακα.stavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2022, 08:55Εγώ πάντως δεν τις χάνω με τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:12Ε μη διαβάζεις τις περισπούδαστες παπαριές μου, κορίτσι μου.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:07
Τί θες ρε Γαλή; Να σου πω μπράβο για την στήριξή σου στον τύπο; Να κάνω τεμενάδες στην ''ξερολίασή'' σου; Κάπου το πας λάθος. Κάτσε και σκέψου γιατί και πως. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για το δικό σου σκεπτικό. Και στο φινάλε, όταν μονίμως υποτιμάς συνομιλητές σου σε θέματα που άπτονται ιδιαίτερης μεταχείρισης και προσέγγισης, σκας μύτη και πετάς και καλά μιαν ατάκα ''φιλοσοφημένη'', με σκοπό να γίνεις αρεστή. Όποιον ''πιάσεις''. Δεν είναι όλα ίσωμα. Επιπλέον έχω βαρεθεί να διαβάζω τις περισπούδαστες παπαριές σου.
Πέρασα από στάδιο άρνησης διαβάσματος Γαλή κι έφτασα σε επίπεδο φαν.
ποιο να ανεχομουν; να εχουν σχεση η να τη βιαζει; το δευτερο δε σηκωνει συζητηση.Πασιφάη έγραψε: 23 Ιουν 2022, 23:44Ρε μαν μου, δεν είναι πυρηνική φυσική. Θα το ανεχόσουν ή όχι; Ήταν σαφής η γαμωερώτησή μου.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:36αν και δεν ειμαι απο αυτους που λενε βιζιτες, ουτε εχω κορη, θελω να σημειωσω οτι "παρενοχλησει' και "βαλει κατω" υποννοουν βια, και μη συναινεση.Πασιφάη έγραψε: 23 Ιουν 2022, 14:10
Η κυρία με την οποία συνομιλείς το πήγε στο ''αισθητικό ''επίπεδο.. Όπως προχθές υπερασπίστηκε τον έτερο κύριο. Τεσπα. Ας το ξαναπώ άλλη μια. Ότι είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό
Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω την ερώτηση που ήθελα από χθες.
Προς τους συμπχωρουμίτες.
Αν κάποιοι από σας που λέτε βίζιτες τα 15χρονα και τα 16χρονα, έχετε κόρες σ'αυτές τις ηλικίες. Και πως θα αντιδρούσατε σε ένα ενδεχόμενο να σκάσει μύτη ένας 55άρης να παρενοχλήσει το δικό σας παιδί. Κοινώς να το βάλει κάτω και να πράξει τις όποιες ορέξεις του.
οποτε αυτο που θεωρητικα θα εκανα δεν ξερω αν μπορω να το περιγραψω, παντως ειναι σπλατερια. και ειναι ακριβως το ιδιο ασχετα αν ειναι 55αρης η οποια αλλη ηλικια, φυλο, ρατσα, σεξουαλικο προσανατολισμο , ειδος θηλαστικου η ασπονδυλου.
αν δεν ηθελες να πεις ακριβως αυτο, αλλα το σεναριο αφορα σε συναινεση, μπορω να το συζητησω. η συντομη απαντηση ειναι: οτι θα εκανα κι αν μου ελεγε οτι ειναι λεσβια (η πουστης)
Σου ξαναείπα, εσύ δώσε τις συμβουλές σου και άστο στον αυτόματο και το καθήκον αου ως γονιός θα το έχεις κάνει. Εγώ που είμαι άλλης σχολής θα φτάσω στο τέρμα. Το άλλο που λες προσωπικά, το να μπλέξει με 55αρη ψυχανωμαλο δεν έχει μεγάλη διαφορά με το να πέσει στην πρέζα. Τα άλλα περί ανατροφής και μπλαμπλαμπλα οκ οκ.Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2022, 08:52να φτασεις στα ακρα, αν ειναι να το σωσεις. αλλα πιο συχνα, φτανοντας στα ακρα, το καταστρεφεις περισσοτερο.Naida έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:53Εχμ. Όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Εσύ έχεις τον δικό σου τρόπο σκέψης να αφήνουμε τα παιδιά με τις λάθος επιλογές τους και λες οκ τι άλλο να κάνεις. Πχ αν μπλέξει με ναρκωτικά θα δώσουμε τις συμβουλές μας και εντάξει τι άλλο να κάνουμε. Ας κάνει αυτό που θέλει.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:43
κυριολεκτικα η μεταφορικα;
περα απο την πλακα, σωστα αυτα που εγραψες. δινεις αρχες, διδασκεις να προσεχουν τις κακοτοπιες, και εισαι εκει να βοηθησεις αν χρειαστει.
αλλα αν παρ ολα αυτα, κανει επιλογες που εσυ θεωρεις λαθος, στο τελος σκας και τις αποδεχεσαι. δικαιωμα τους να κανουν και λαθη.
Εγώ από την άλλη είμαι αυτή που θα φτάσει στα άκρα για να το σώσει. Και δεν αναφέρομαι στα ναρκωτικά μόνο, σε οτιδήποτε είναι καταστροφικό για το παιδί Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης.
καταρχην, πρεπει να αναγνωριστει οτι το προβλημα ειναι στο παιδι, ισως και στην ανατροφη που του εχεις δωσει. αν γινει πρεζακιας, φταιει ο ιδιος, και οχι αυτος που του πουλησε την πρεζα. αν γινει πουστης, δε φταιει ο γαμιας του. αν γαμιεται με 55αρη, δε φταιει ο 55αρης.
αν συγκεντρωσεις τις δυναμεις σου απεναντι στον πρεζεμπορα, γαμια, 55αρη, θα κανεις μια τρυπα στο νερο. ακομη και αν καταφερεις κατι, απλως θα βρει τον επομενο, και στο μεταξυ θα σε μισησει, και θα χασεις τη δυνατοτητα σου να βοηθησεις.
επισης, μη μπλεκεις αληθινες καταστροφες οπως η πρεζα, με το να εχει εναν γκομενο που δεν εγκρινεις (ηλικιακα, η για αλλο λογο) μπορει αυριο απλως να χωρισουν, χωρις κανενα προβλημα.
Δεν μας είπες όμως, σωματοφυλακες τίνος λ;