το ενα δεν αποκλειει το αλλο.ST48410 έγραψε: 18 Μάιος 2023, 20:07
Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν πρόκειται για συστηματικό κακοπληρωτή ή άνθρωπο σε ανάγκη. Εμείς μοιάζει να είχαμε πειστεί ότι έχει 170 χιλ διαθέσιμα για να ξανααγοράσει το σπίτι. Εδώ φαίνεται να χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του
Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του
ενδιαφερον για τους ανθρωπους στους οποιους χρωστα αυτος; αυτοι, αν δεν μπορουν να αποπληρωσουν τις υποχρεωσεις τους, να μεινουν στο δρομο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Μάιος 2023, 23:21 το να περιμένεις ενδιαφέρον για κάποιον άνθρωπο που τον πετάνε στον δρόμο τράπεζες και κοράκια από τους φορουμοκυρπαντεληδες, είναι σαν να πηγαίνες στα γραφείο της τοπικής σου κατοχικης αρχής για να μαθεις που χάθηκε ο Εβραίος γείτονας σου. το τι συμβαίνει το ξέρεις, αφήνεις τα τρολοπαρατράγουδα στον κόσμο τους.
αυτοι στους οποιους χρωστανε οι προηγουμενοι; να μεινουν στο δρομο;
κ.ο.κ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Είναι όντως ένα μυστήριο. Μισθωτός ή ελεύθερος επαγγελματίας δεν είναι δυνατόν να έχει οφειλές στο ΙΚΑ. Μόνο αν είχε μιά επιχείρηση με εργαζομένους είναι δυνατόν να οφείλει στο ΙΚΑ. Αλλη πιθανότητα είναι στο ΙΚΑ να οφείλει λόγω τής ανακαίνισης ή άλλων οικοδομικών έργων.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Το #1 που θα χρησιμεψουν ειναι η εξαλειψη της μικροπαραβατικοτητας. Εκατομμυρια Ελληνες συμπεριφερονται εγκληματικα με το ΙΧ τους (παρκαρισμα οπου να'ναι, επικινδυνοι ελιγμοι, μονοδρομοι κοκκινα πεζοδρομοι πεζοδρομια διαβασεις ορια στον μικρο πουτσο ή το κακογαμημενο μουνι τους) ξεροντας οτι η πιθανοτητα να ασχοληθει η τροχαια ειναι απειροελαχιστη. Κι άλλες πολλές μαλακίες στυλ αδειάζω όλη την αποθήκη μου δίπλα στο δρόμο γιατί δεν είμαι μαλάκας να πληρώσω 5 ευρώ να έρθουν να τα πάρουν.Juno έγραψε: 19 Μάιος 2023, 07:35Έχουν βγει οι εντεταλμένοι να λένε τα δικά τους για οποιοδήποτε θέμα και να πετάνε και για τις κάμερες στο ξεκούδουνο, έτσι, για να τις συνηθίζουμε.foscilis έγραψε: 12 Μάιος 2023, 10:46
Είναι δηλαδή όπως με τις κάμερες που οι περισσότεροι είναι εναντίον τους όχι επειδή τους έπιασε ο πόνος για τα προσωπικά δεδομένα και το big brother state (μη χέσω) αλλά επειδή πολύ απλά είναι ΕΝΟΧΟΙ.
Δεν είμαι ΕΝΟΧΗ. Το χειρότερο που έχω κάνει, είναι παράνομο παρκάρισμα, δεν είχα άλλη επιλογή εκείνη την ώρα και πλήρωσα την κλήση μου, χωρίς κλάψα ούτε νεύρα.
Οι κάμερες παντού μπορούν να χρησιμεύσουν μόνον στο κράτος και εναντίον των πολιτών!
Αν υπηρχε βεβαιοτητα οτι θα τους ερθει προστιμο ή και καταδικη ερημην, δε θα το κανανε. Τουλαχιστον οχι συστηματικα και χωρις να ειναι τεραστια αναγκη. Άλλωστε η μόνιμη επωδός είναι "δε γίνεται να έχουμε έναν αστυνόμο πάνω από τον καθένα μας", η πραγματικότητα είναι ότι με τις κάμερες γίνεται αλλά δε θέλετε γιατί είστε ένοχοι.
Ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι την διασύνδεση με τον δεν-πληρώνω δικηγόρο σωρρικό υποψήφιο βλέπω.Σενέκας έγραψε: 18 Μάιος 2023, 19:33 talaipwros, stalker τώρα το πρόσεξα: ένας redditor έκανε καλύτερη έρευνα απο μενα και βρήκε την απόφαση του πλειστηριασμού και βρήκε ότι μπάρμπας χρωστάει παντού, έχοντας στο όνομά του μισή ντουζίνα δάνεια και χρεωκοπημένες επιχειρήσεις καθώς και 4 ακατάσχετους λογαριασμούς
https://www.reddit.com/r/greece/comment ... 9/jiz92g7/
https://www.reddit.com/r/greece/comment ... 5/jknef4s/
![]()
![]()
![]()
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
-
Δημοκράτης
70κ χρέη από εργασίες σπιτιού; Σαν πολλά δεν είναι;Leporello έγραψε: 19 Μάιος 2023, 08:44Είναι όντως ένα μυστήριο. Μισθωτός ή ελεύθερος επαγγελματίας δεν είναι δυνατόν να έχει οφειλές στο ΙΚΑ. Μόνο αν είχε μιά επιχείρηση με εργαζομένους είναι δυνατόν να οφείλει στο ΙΚΑ. Αλλη πιθανότητα είναι στο ΙΚΑ να οφείλει λόγω τής ανακαίνισης ή άλλων οικοδομικών έργων.
Αυτό βασικά. Στη πολιτεία της Washington που έχουμε κάμερες κάθε 100 μέτρα, όλοι οδηγάνε σαν παναγίτσες. Είναι ο μόνος τρόπος να γίνουν άνθρωποι οι κάθε εθνικότητας βλαχοκάγκουρες σε τέτοια θέματα.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2023, 09:32Το #1 που θα χρησιμεψουν ειναι η εξαλειψη της μικροπαραβατικοτητας. Εκατομμυρια Ελληνες συμπεριφερονται εγκληματικα με το ΙΧ τους (παρκαρισμα οπου να'ναι, επικινδυνοι ελιγμοι, μονοδρομοι κοκκινα πεζοδρομοι πεζοδρομια διαβασεις ορια στον μικρο πουτσο ή το κακογαμημενο μουνι τους) ξεροντας οτι η πιθανοτητα να ασχοληθει η τροχαια ειναι απειροελαχιστη. Κι άλλες πολλές μαλακίες στυλ αδειάζω όλη την αποθήκη μου δίπλα στο δρόμο γιατί δεν είμαι μαλάκας να πληρώσω 5 ευρώ να έρθουν να τα πάρουν.Juno έγραψε: 19 Μάιος 2023, 07:35Έχουν βγει οι εντεταλμένοι να λένε τα δικά τους για οποιοδήποτε θέμα και να πετάνε και για τις κάμερες στο ξεκούδουνο, έτσι, για να τις συνηθίζουμε.foscilis έγραψε: 12 Μάιος 2023, 10:46
Είναι δηλαδή όπως με τις κάμερες που οι περισσότεροι είναι εναντίον τους όχι επειδή τους έπιασε ο πόνος για τα προσωπικά δεδομένα και το big brother state (μη χέσω) αλλά επειδή πολύ απλά είναι ΕΝΟΧΟΙ.
Δεν είμαι ΕΝΟΧΗ. Το χειρότερο που έχω κάνει, είναι παράνομο παρκάρισμα, δεν είχα άλλη επιλογή εκείνη την ώρα και πλήρωσα την κλήση μου, χωρίς κλάψα ούτε νεύρα.
Οι κάμερες παντού μπορούν να χρησιμεύσουν μόνον στο κράτος και εναντίον των πολιτών!
Αν υπηρχε βεβαιοτητα οτι θα τους ερθει προστιμο ή και καταδικη ερημην, δε θα το κανανε. Τουλαχιστον οχι συστηματικα και χωρις να ειναι τεραστια αναγκη. Άλλωστε η μόνιμη επωδός είναι "δε γίνεται να έχουμε έναν αστυνόμο πάνω από τον καθένα μας", η πραγματικότητα είναι ότι με τις κάμερες γίνεται αλλά δε θέλετε γιατί είστε ένοχοι.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εντωμεταξύ το κόμμα που κυβερνάει και υποστηρίζεις, χρειάζεται 95% κούρεμα του χρέους για να είναι πραγματικά βιώσιμο. Άσε μας ρε φίλε.Δημοκράτης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 02:40ποια κοράκια ρε άνρθωπα; Υπάρχει κάποιος ηθικός νόμος που επιβάλει μια τράπεζα να σε δώσει 150κ, εσύ να επιστρέψεις ξέρω γω τα 2/3 σε 15 χρόνια, να πιστολιάσεις τα άλλα, να έχεις πιστολιάσει 70κ στο ΙΚΑ και εμείς να λέμε ""μπράβο ρε μάγκα τους τα έφαγες"Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Μάιος 2023, 23:43όταν ο άλλος ενδιαφέρεται να βγάλει το κέρδος που υπολόγιζε ή τράπεζα το 2007, λες και ζούμε ακόμα ψυχελικως στην κυβέρνηση του βούδα προ κρίσης, είναι σιχάμα. και όταν δεν παίζει καν αυτή η παράνοια, αλλά τα πούλησαν στην ξεφτίλα στα διαφορά κοράκια, για να αρπάξουν αυτά ότι μπορούν από τις σάρκες των χρεωμενων, είναι σκουπίδι.ST48410 έγραψε: 18 Μάιος 2023, 23:26
Κάτσε λίγο. Εσύ έχεις βγάλει άκρη του τι έχει συμβεί; Εγώ κάθε νέο στοιχείο βλέπω ότι δημιουργεί νέα ερωτήματα.
Μετά η τράπεζα γιατί να δώσει δάνειο στο Χ κύριο που θέλει να αγοράσει ένα σπίτι; Ρε σεις σοβαρά, πόσα μνημόνια, τι ποσοστά ανεργίας και πόσες χαμένες καταθέσεις πρέπει να δείτε ώστε να καταλάβετε ότι η τράπεζα δεν είναι ούτε ο μάμρα ο παντωτινός, ούτε κάτι άχρηστο;
Γενικώς τι πρέπει να γίνει για να βάλει στην κεφάλα του και ο τελευταίος ηλίθιος ότι τα χρέη πρέπει να πληρώνονται;
Αν και στον βουλευτακο σου, μια χαρά έγινε ανάλογο. Δεν ήταν βλέπεις ακανας ανάπηρος πλέμπας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Το δικό μου παρκάρισμα ήταν μέσα στο πάρκινγκ του μετρό και δεν ενοχλούσε κανέναν να παρκάρει ούτε να ξεπαρκάρει, απλώς δεν έπρεπε να παρκάρω εκεί.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2023, 09:32Το #1 που θα χρησιμεψουν ειναι η εξαλειψη της μικροπαραβατικοτητας. Εκατομμυρια Ελληνες συμπεριφερονται εγκληματικα με το ΙΧ τους (παρκαρισμα οπου να'ναι,Juno έγραψε: 19 Μάιος 2023, 07:35Έχουν βγει οι εντεταλμένοι να λένε τα δικά τους για οποιοδήποτε θέμα και να πετάνε και για τις κάμερες στο ξεκούδουνο, έτσι, για να τις συνηθίζουμε.foscilis έγραψε: 12 Μάιος 2023, 10:46
Το ήξερα πως θα έτρωγα κλήση στο πεντάλεπτο, αλλά έπρεπε να πάω στο διπλανό νοσοκομείο γιατί ο μπαμπάς μου ήταν στα Επείγοντα και η μαμά μου κόντευε να καταρρεύσει δίπλα του και δεν μπορούσε να βοηθήσει. Τα αδέλφια μου, στο εξωτερικό. Εσύ ας άφηνες τους δικούς σου στη μοίρα τους κάνοντας κυκλους.
Όλο για αυτά λες.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2023, 09:32 επικινδυνοι ελιγμοι, μονοδρομοι κοκκινα πεζοδρομοι πεζοδρομια διαβασεις ορια στον μικρο πουτσο ή το κακογαμημενο μουνι τους)
Η τροχαία δεν θέλει να ασχοληθεί! Δεν πάει ούτε στις κλήσεις!foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2023, 09:32 ... ξεροντας οτι η πιθανοτητα να ασχοληθει η τροχαια ειναι απειροελαχιστη. Κι άλλες πολλές μαλακίες στυλ αδειάζω όλη την αποθήκη μου δίπλα στο δρόμο γιατί δεν είμαι μαλάκας να πληρώσω 5 ευρώ να έρθουν να τα πάρουν.
Φώναξα την Τροχαία για παράνομο παρκάρισμα και τους περίμενα δύο ώρες και άρχισαν "Μα σας ενοχλεί βραδιάτικα; Δεν μπορείτε να το παρκάρετε έξω; Να, εκεί έχει μία θέση". Μετά δεν ξανάρθαν.
Το αποτέλεσμα ήταν ο αλήτης να φάει μόνον μια κλήση, ενώ αν η Τροχαία ερχόταν μέσα στο μισάωρο, θα είχε φάει μέχρι το πρωί τις τρεις κλήσεις που απαιτούνται για να του το πάρει γερανός.
Τι θα άλλαζε η κάμερα; Αφού δεν ασχολούνται.
Συμφωνούμε. Ας αρχίσουν να ασχολούνται όταν τους φωνάζουμε για να μας πείσουν ότι οι κάμερες θα τους διευκολύνουν.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2023, 09:32 ... Αν υπηρχε βεβαιοτητα οτι θα τους ερθει προστιμο ή και καταδικη ερημην, δε θα το κανανε. Τουλαχιστον οχι συστηματικα και χωρις να ειναι τεραστια αναγκη.
Δεν θέλουμε να καταντήσουμε Κίνα και να σου κόβουν πόντους από την κοινωνική αξιολόγηση, όταν σε παίρνει η κάμερα να αγοράζεις τον Ριζοσπάστη ή την Αυγή, ό,τι διαβάζεις τέλος πάντων.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2023, 09:32 Άλλωστε η μόνιμη επωδός είναι "δε γίνεται να έχουμε έναν αστυνόμο πάνω από τον καθένα μας", η πραγματικότητα είναι ότι με τις κάμερες γίνεται αλλά δε θέλετε γιατί είστε ένοχοι.
Φαντάζεσαι να πηγαίνεις τα παιδιά σου στο θέατρο και να μην μπαίνουν μέσα, επειδή ακυρώθηκαν τα εισιτήρια από τα κεντρικά, όταν αγόρασες την εφημερίδα σου;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Θέση για ΑΜΕΑ;Juno έγραψε: 19 Μάιος 2023, 10:21
Το δικό μου παρκάρισμα ήταν μέσα στο πάρκινγκ του μετρό και δεν ενοχλούσε κανέναν να παρκάρει ούτε να ξεπαρκάρει, απλώς δεν έπρεπε να παρκάρω εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όποιον μιλούσε ελληνικά είχαν φεσώσει τα άτομα.Σενέκας έγραψε: 18 Μάιος 2023, 19:54
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κλαίει ο Κούλογλου![]()
![]()
Άστεγος παραμένει επί 12 ημέρες ο 81χρονος από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, ο οποίος εκδιώχθηκε βιαίως από το σπίτι του, που είχε βγει σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο.
https://tvxs.gr/news/ellada/xalkidiki-1 ... istiriasmo
-
Δημοκράτης
το κόμμα που κυβερνάει και υποστηρίζω χρωστάει και προφανώς δεν θα ξεχρεώσει ποτέ. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Το κόμμα που ψηφίζεις πάλι έβαζε την ΔΕΗ μέσα κάτι δις τον χρόνο, οργάνωνε κινήματα δεν πληρώνω , κατέστρεψε εντελώς τις τράπεζες κτλ Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θέλω όλοι να πληρώνουν τα χρέη τους και εσύ μας λες μπούρδες ότι δεν πρέπει να τα πληρώνει κανείς γιατί χρωστάει η ΝΔ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 10:18Εντωμεταξύ το κόμμα που κυβερνάει και υποστηρίζεις, χρειάζεται 95% κούρεμα του χρέους για να είναι πραγματικά βιώσιμο. Άσε μας ρε φίλε.Δημοκράτης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 02:40ποια κοράκια ρε άνρθωπα; Υπάρχει κάποιος ηθικός νόμος που επιβάλει μια τράπεζα να σε δώσει 150κ, εσύ να επιστρέψεις ξέρω γω τα 2/3 σε 15 χρόνια, να πιστολιάσεις τα άλλα, να έχεις πιστολιάσει 70κ στο ΙΚΑ και εμείς να λέμε ""μπράβο ρε μάγκα τους τα έφαγες"Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Μάιος 2023, 23:43
όταν ο άλλος ενδιαφέρεται να βγάλει το κέρδος που υπολόγιζε ή τράπεζα το 2007, λες και ζούμε ακόμα ψυχελικως στην κυβέρνηση του βούδα προ κρίσης, είναι σιχάμα. και όταν δεν παίζει καν αυτή η παράνοια, αλλά τα πούλησαν στην ξεφτίλα στα διαφορά κοράκια, για να αρπάξουν αυτά ότι μπορούν από τις σάρκες των χρεωμενων, είναι σκουπίδι.
Μετά η τράπεζα γιατί να δώσει δάνειο στο Χ κύριο που θέλει να αγοράσει ένα σπίτι; Ρε σεις σοβαρά, πόσα μνημόνια, τι ποσοστά ανεργίας και πόσες χαμένες καταθέσεις πρέπει να δείτε ώστε να καταλάβετε ότι η τράπεζα δεν είναι ούτε ο μάμρα ο παντωτινός, ούτε κάτι άχρηστο;
Γενικώς τι πρέπει να γίνει για να βάλει στην κεφάλα του και ο τελευταίος ηλίθιος ότι τα χρέη πρέπει να πληρώνονται;
Αν και στον βουλευτακο σου, μια χαρά έγινε ανάλογο. Δεν ήταν βλέπεις ακανας ανάπηρος πλέμπας.
-
Δημοκράτης
νομίζω δεν έκανε διακρίσεις, κατέληξε να χρωστάει και σε μη ομιλούντες την ελληνικήΝαύτης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 10:27Όποιον μιλούσε ελληνικά είχαν φεσώσει τα άτομα.Σενέκας έγραψε: 18 Μάιος 2023, 19:54
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κλαίει ο Κούλογλου![]()
![]()
Άστεγος παραμένει επί 12 ημέρες ο 81χρονος από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, ο οποίος εκδιώχθηκε βιαίως από το σπίτι του, που είχε βγει σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο.
https://tvxs.gr/news/ellada/xalkidiki-1 ... istiriasmo![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ναι, θα πληρώσουν όλοι τα χρέη του από τα δάνεια του 2007, ενώ εσύ μετά από κάτι χρόνια επέβαλες εσωτερική υποτίμηση 40% του αεπ και κοινωνική διάλυση. Πρέπει να παίρνεις κάτι καλό για να ζεις τόσο στον κόσμο σου και να έχεις τέτοιο θράσος. Εντωμεταξύ ούτε οι τράπεζες καν παίρνουν τα σπίτια, να πεις πως έτσι θα βοηθηθεί η οικονομία, μπλα μπλα. Τα πουλάνε πάμφθηνα στα κοράκια, αντί να κάνουν κούρεμα στους πολίτες που πτωχεύσες εσύ με τις πολιτικές σου. Αλλά αφού δεν στήθηκαν κρεμάλες το 11, έχεις να λες, πρόβλημα μας.Δημοκράτης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 10:38το κόμμα που κυβερνάει και υποστηρίζω χρωστάει και προφανώς δεν θα ξεχρεώσει ποτέ. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Το κόμμα που ψηφίζεις πάλι έβαζε την ΔΕΗ μέσα κάτι δις τον χρόνο, οργάνωνε κινήματα δεν πληρώνω , κατέστρεψε εντελώς τις τράπεζες κτλ Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θέλω όλοι να πληρώνουν τα χρέη τους και εσύ μας λες μπούρδες ότι δεν πρέπει να τα πληρώνει κανείς γιατί χρωστάει η ΝΔ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 10:18Εντωμεταξύ το κόμμα που κυβερνάει και υποστηρίζεις, χρειάζεται 95% κούρεμα του χρέους για να είναι πραγματικά βιώσιμο. Άσε μας ρε φίλε.Δημοκράτης έγραψε: 19 Μάιος 2023, 02:40
ποια κοράκια ρε άνρθωπα; Υπάρχει κάποιος ηθικός νόμος που επιβάλει μια τράπεζα να σε δώσει 150κ, εσύ να επιστρέψεις ξέρω γω τα 2/3 σε 15 χρόνια, να πιστολιάσεις τα άλλα, να έχεις πιστολιάσει 70κ στο ΙΚΑ και εμείς να λέμε ""μπράβο ρε μάγκα τους τα έφαγες"
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Δεν διαφωνώ με το μπολνταρισμένο.Juno έγραψε: 19 Μάιος 2023, 07:35Έχουν βγει οι εντεταλμένοι να λένε τα δικά τους για οποιοδήποτε θέμα και να πετάνε και για τις κάμερες στο ξεκούδουνο, έτσι, για να τις συνηθίζουμε.foscilis έγραψε: 12 Μάιος 2023, 10:46
Αν όμως έβρισκες το αμάξι σου χτυπημένο η πρώτη αντίδραση θα ήταν να πεις "μα δεν υπάρχουν κάμερες να δουμε ποιος κ@ριόλης με χτύπησε;"
Κι αν όχι εσύ, οι περισσότεροι.
Και επαναλαμβάνω, ούτε εγώ είμαι υπέρ της πλήρους αστυνόμευσης.
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 2174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-