Η εσύ* πολύ δεμένος/μαστουρωμένος/σουρωμένος/καλοπληρωμένος.Μπίστης έγραψε: 31 Ιαν 2019, 17:09 Βιασμός είναι η προυπόθεση γιά τους περισότερους αλλά τότε ο δράστης θα πρέπει να είναι πολύ χειροδύναμος.
*όχι εσύ.
Η εσύ* πολύ δεμένος/μαστουρωμένος/σουρωμένος/καλοπληρωμένος.Μπίστης έγραψε: 31 Ιαν 2019, 17:09 Βιασμός είναι η προυπόθεση γιά τους περισότερους αλλά τότε ο δράστης θα πρέπει να είναι πολύ χειροδύναμος.
Δεν νομίζω να ισχύει, εγώ μια χαρά γαμούσα και όταν ήμουν παρθένος από πίσωCloud87 έγραψε: 19 Φεβ 2019, 00:10 Εχω ακούσει οτι αν σε ξεπαρθενιάσουν από πίσω γαμάς καλύτερα. Μήπως κάποιοι κύριοι από εδώ μέσα θα ήταν (είναι) σε θέση να μας διαφωτίσουν σχετικά;
Άμα είναι στρέητ κάποιος, δε μπορεί να κάνει σεξ με άντρα χωρίς να γίνει γκέι. Σαν να ρωτάς υπό ποιες περιπτώσεις θα έτρωγε κρέας ένας vegan..Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Ιαν 2019, 14:27 Η ερώτηση αφορά στρέητ άνδρες οι οποίοι δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ με άνδρα αλλά ίσως το έκαναν.
Θέλω να δω τι θα ήταν αυτό που τελικά would tip the scale.
Την είπες πάλι την μαλάκια σου ζαιωπουστα, .μπραβο
εγω θα εκανα με "ανδρα" αν ηταν θηλυπρεπης οπως ολοι τα αριστερα αναρχοπλουσιοπαιδα, με απαλο αφρατο αριστεριστικο αδουλευτο επαναστατικο κωλ@ρακι