Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Cloud87 έγραψε: 19 Φεβ 2019, 00:10
Εχω ακούσει οτι αν σε ξεπαρθενιάσουν από πίσω γαμάς καλύτερα. Μήπως κάποιοι κύριοι από εδώ μέσα θα ήταν (είναι) σε θέση να μας διαφωτίσουν σχετικά;
Δεν νομίζω να ισχύει, εγώ μια χαρά γαμούσα και όταν ήμουν παρθένος από πίσω
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Ιαν 2019, 14:27
Η ερώτηση αφορά στρέητ άνδρες οι οποίοι δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ με άνδρα αλλά ίσως το έκαναν.
Θέλω να δω τι θα ήταν αυτό που τελικά would tip the scale.
Άμα είναι στρέητ κάποιος, δε μπορεί να κάνει σεξ με άντρα χωρίς να γίνει γκέι. Σαν να ρωτάς υπό ποιες περιπτώσεις θα έτρωγε κρέας ένας vegan..
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
εγω θα εκανα με "ανδρα" αν ηταν θηλυπρεπης οπως ολοι τα αριστερα αναρχοπλουσιοπαιδα, με απαλο αφρατο αριστεριστικο αδουλευτο επαναστατικο κωλ@ρακι
και μετα να τον εχ@ζα στα μουτρα του...
μονο υπ αυτας τας προυποθεσεις.....