student έγραψε: 21 Δεκ 2024, 20:06
Frappezitis έγραψε: 21 Δεκ 2024, 19:37
Η λέξη παππούς!!!!!
Σε 7 χρονια που θα μαι 46 ο γιος μου θα ειναι 24 οσο εγω οταν γεννηθηκε και 21 η γυναικα μου.
Ωχχχχ πανια μου αμα μας μοιασει.
Η κορη σε 7 θα ειναι στην ηλικια της μανας της.
Θα της βγαλω το μαλλι τριχα-τριχα
Σε 7 χρονια μπορει να εχω 2 εγγονια, αμα μας μοιασουν τα μεγαλα, και τα δυο παιδια 6χρονα διδυμα (αγορι-κοριτσι) που ερχονται την ανοιξη.
...πεθερε ΣΩΣΕ ΜΕΕΕΕΕ !!!!
Μαλάκα αν μιλάς σοβαρά, εύγε...
σου εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να σας ευλογεί όλους...
και ακόμα πιο πολύ σου εύχομαι να μάθεις να προστρέχεις, αντί σε γήινους πεθερούς...
σ Αυτόν... που μπορεί να κάνει τη διαφορά
ΥΓ. Μέχρι τότε θα Τον παρακαλώ εγώ για εσένα και τον οίκο σου...

Να είστε πάντα καλά και να ακούσεις το γλυκύτατο αυτό άκουσμα μέσα σε πελάγη ευτυχίας
Σεβομαι Αυτον οχι τους εν γη απεσταλμενους Του....υπαρχουν πολλες ευτυχως εξαιρεσεις.
Πραγματικα ελπιζω να υπαρχει γιατι τοτε θα στειλει τους Νετανιαχου και λοιπους καπιταληστες στην κολαση.
Γλυκα τα λογια σου και ευχαριστω .
Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ο πεθερος μας στεκεται οπως καθε γονεας προς τα παιδια του και εχουμε την καλυτερη ισως σχεση (για την πεθερα δεν παιρνω ορκο

).
Τοσο καλη οσο να μου πει ενα τυχον του συμβει κατι και συναντησει Αυτον νωριτερα να προσεχω τον μικρο του γιο και κουνιαδο μου (εκανε τις 2 κορες πολυ μικρος και τον γιο μεγαλος ...ισως για αυτο μου εχει αδυναμια ..μοιαζουμε) να μην του τα φαει καμια τσουπρα γιατι οι αντρες παρασυρομαστε απο την ομαρφαδα και οχι απο τον χαρακτηρα αντιθετα με τις γυναικες.
Ελπιζω και θεωρω οτι ειμαστε σε καλο δρομο με την γυναικα μου να δωσουμε αναλογη συμπαραστη στα παιδια μας.
Εαν και εμεις ειμαστε στην ισως δυσκολοτερη περιοδο του καπιταλισμου,(το πολιτικο σχολιο που ψαχνει ο Τζιτζι πιο πανω) και θα εχουμε ενα στομα περισσοτερο

απο οτι ειχε .
Ευχομαι και στις δικες σου χαρες.