!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Η λέξη παππούς!!!!!

Σε 7 χρονια που θα μαι 46 ο γιος μου θα ειναι 24 οσο εγω οταν γεννηθηκε και 21 η γυναικα μου.
Ωχχχχ πανια μου αμα μας μοιασει.
Η κορη σε 7 θα ειναι στην ηλικια της μανας της.
Θα της βγαλω το μαλλι τριχα-τριχα :o :P :lol: :D
Σε 7 χρονια μπορει να εχω 2 εγγονια, αμα μας μοιασουν τα μεγαλα, και τα δυο παιδια 6χρονα διδυμα (αγορι-κοριτσι) που ερχονται την ανοιξη.

...πεθερε ΣΩΣΕ ΜΕΕΕΕΕ !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 21 Δεκ 2024, 19:54, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Αν μαθω οτι αντεγραψες μεχρι και αυτο απο το φεηςμπουκ-τουητερ θα σου κουμπωνω αναφορες μεχρι να με μπαναρουν.

Τραγο
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Εχει και αλλιως τον ιδιο πεθερο ;;;;
Πεθερεεεε εγω ειμαι ο πρωτος σου και μοναδικος γαμπρος.

Υγ....ποιος αλλος τυχερος θα αποκτησει διδυμα αγορι-κοριτσι την ανοιξη ;;;;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

η γλυκυτέρα λέξις για τον άνδρα άνω των 55 είναι daddy
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Τραγοαπαπα..
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Bazoomba έγραψε: 21 Δεκ 2024, 19:40 Αν μαθω οτι αντεγραψες μεχρι και αυτο απο το φεηςμπουκ-τουητερ θα σου κουμπωνω αναφορες μεχρι να με μπαναρουν.

Τραγο
α καλα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Περιμένω να δω που θα κολλήσει ο Κουμμουνισμος
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Δεκ 2024, 19:47 Περιμένω να δω που θα κολλήσει ο Κουμμουνισμος
Εαν ειχαμε κομμουνισμο δεν θα περιμενα να με σωσει ο πεθερος :g030:
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Frappezitis έγραψε: 21 Δεκ 2024, 19:37 Η λέξη παππούς!!!!!

Σε 7 χρονια που θα μαι 46 ο γιος μου θα ειναι 24 οσο εγω οταν γεννηθηκε και 21 η γυναικα μου.
Σε 7 χρονια μπορει να εχω 2 εγγονια, αμα μας μοιασουν τα μεγαλα, και τα δυο παιδια 6χρονα διδυμα (αγορι-κοριτσι) που ερχονται την ανοιξη.

Μαλάκα αν μιλάς σοβαρά, εύγε...

σου εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να σας ευλογεί όλους...

και ακόμα πιο πολύ σου εύχομαι να μάθεις να προστρέχεις, αντί σε γήινους πεθερούς...

σ Αυτόν... που μπορεί να κάνει τη διαφορά

ΥΓ. Μέχρι τότε θα Τον παρακαλώ εγώ για εσένα και τον οίκο σου... :) Να είστε πάντα καλά και να ακούσεις το γλυκύτατο αυτό άκουσμα μέσα σε πελάγη ευτυχίας :hebit:
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

student έγραψε: 21 Δεκ 2024, 20:06

και ακόμα πιο πολύ σου εύχομαι να μάθεις να προστρέχεις, αντί σε γήινους πεθερούς...

ΥΓ. Μέχρι τότε θα Τον παρακαλώ εγώ για εσένα και τον οίκο σου... :) Να είστε πάντα καλά και να ακούσεις το γλυκύτατο αυτό άκουσμα μέσα σε πελάγη ευτυχίας :hebit:
Σεβομαι Αυτον οχι τους εν γη απεσταλμενους Του....υπαρχουν πολλες ευτυχως εξαιρεσεις.
Πραγματικα ελπιζω να υπαρχει γιατι τοτε θα στειλει τους Νετανιαχου και λοιπους καπιταληστες στην κολαση.
Γλυκα τα λογια σου και ευχαριστω .
Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ο πεθερος μας στεκεται οπως καθε γονεας προς τα παιδια του και εχουμε την καλυτερη ισως σχεση (για την πεθερα δεν παιρνω ορκο :lol: ).
Τοσο καλη οσο να μου πει ενα τυχον του συμβει κατι και συναντησει Αυτον νωριτερα να προσεχω τον μικρο του γιο και κουνιαδο μου (εκανε τις 2 κορες πολυ μικρος και τον γιο μεγαλος ...ισως για αυτο μου εχει αδυναμια ..μοιαζουμε) να μην του τα φαει καμια τσουπρα γιατι οι αντρες παρασυρομαστε απο την ομαρφαδα και οχι απο τον χαρακτηρα αντιθετα με τις γυναικες.
Ελπιζω και θεωρω οτι ειμαστε σε καλο δρομο με την γυναικα μου να δωσουμε αναλογη συμπαραστη στα παιδια μας.
Εαν και εμεις ειμαστε στην ισως δυσκολοτερη περιοδο του καπιταλισμου,(το πολιτικο σχολιο που ψαχνει ο Τζιτζι πιο πανω) και θα εχουμε ενα στομα περισσοτερο :) απο οτι ειχε .

Ευχομαι και στις δικες σου χαρες. :g094:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 21 Δεκ 2024, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 21 Δεκ 2024, 19:44 η γλυκυτέρα λέξις για τον άνδρα άνω των 55 είναι daddy
:lol: :smt023

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Δεκ 2024, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Frappezitis έγραψε: 21 Δεκ 2024, 20:21
student έγραψε: 21 Δεκ 2024, 20:06

Σεβομαι Αυτον οχι τους εν γη απεσταλμενους Του....υπαρχουν πολλες ευτυχως εξαιρεσεις.
Πραγματικα ελπιζω να υπαρχει γιατι τοτε θα στειλει τους Νετανιαχου και λοιπους καπιταληστες στην κολαση.
Γλυκα τα λογια σου και ευχαριστω .
Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ο πεθερος μας στεκεται οπως καθε γονεας προς τα παιδια του και εχουμε την καλυτερη ισως σχεση (για την πεθερα δεν παιρνω ορκο :lol: ).
Τοσο καλη οσο να μου πει ενα τυχον του συμβει κατι και συναντησει Αυτον νωριτερα να προσεχω τον μικρο του γιο και κουνιαδο μου (εκανε τις 2 κορες πολυ μικρος και τον γιο μεγαλος ...ισως για αυτο μου εχει αδυναμια ..μοιαζουμε) να μην του τα φαει καμια τσουπρα γιατι οι αντρες παρασυρομαστε απο την ομαρφαδα και οχι απο τον χαρακτηρα αντιθετα με τις γυναικες.
Ελπιζω και θεωρω οτι ειμαστε σε καλο δρομο με την γυναικα μου να δωσουμε αναλογη συμπαραστη στα παιδια μας.
Εαν και εμεις ειμαστε στην ισως δυσκολοτερη περιοδο του καπιταλισμου,(το πολιτικο σχολιο που ψαχνει ο Τζιτζι πιο πανω) και θα εχουμε ενα στομα περισσοτερο :) απο οτι ειχε .

Ευχομαι και στις δικες σου χαρες.
Σ ευχαριστώ...όχι μόνο για τις ευχές αλλά για όλα όσα μοιράστηκες...εξηγούν πολλά

:g094:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2024, 20:26
Beria έγραψε: 21 Δεκ 2024, 19:44 η γλυκυτέρα λέξις για τον άνδρα άνω των 55 είναι daddy
:lol: :smt023

η γλυκυτερα λεξη για ανω των 55 ειναι μια -καλο βολι :smt038
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Καλύτερα να κάνεις παιδία μικρός που έχεις αντοχές, το θέμα είναι να βρείς σωστό ταίρη. Με το καλό και οι δύο. :g030:
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

GoBzi έγραψε: 21 Δεκ 2024, 20:41 Καλύτερα να κάνεις παιδία μικρός που έχεις αντοχές, το θέμα είναι να βρείς σωστό ταίρη. Με το καλό και οι δύο. :g030:

Merci beaucoup !!! :hebit:
Οτι χαρες προσδοκας συντομα και για σενα :g030: ( ..ελπιζω να μην προσδοκας παλι τον Μητασοτακη :lol: )
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”