Αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Εκτός και αν νομίζεις ότι θα πάει πρόθυμα να σκοτωθεί ο καθένας για τα σπίτια του Παπασπιτούλη, τις καταθέσεις του Μπουμπούκου και τους συνταξιούχους που πληρώνονται πιο πολλά από τους μισθωτούς.sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:16Ααααατσα... το παραπήρες ζεστά εσύ. Νο προμπ και σκισμένα καλσόν παίρνουν οι λευκορωσίδεςnyxtovios έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:08Ο μόνος λόγος να πας είναι για να μη δώσεις τα όπλα μετά.Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:02 Θα πάρουν ένα αρχίδι.
Ευτυχώς έχω πλέον θέμα υγείας (σε λανθάνον στάδιο) όχι σοβαρό, αλλά άμα γίνει επανεξέταση του Ι, βγαίνω Ι4 ή Ι5.
Καιρός να βγω Ι5 να μην συμμετέχω στους Καπιταλιστικούς τους πολέμους.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
75 Μονάδα Επιστράτευσης
Re: 75 Μονάδα Επιστράτευσης
Και την επανάστα μετά, πώς θα την κάνουμε; Αυτό δεν έγραψες;nyxtovios έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:26Αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Εκτός και αν νομίζεις ότι θα πάει πρόθυμα να σκοτωθεί ο καθένας για τα σπίτια του Παπασπιτούλη, τις καταθέσεις του Μπουμπούκου και τους συνταξιούχους που πληρώνονται πιο πολλά από τους μισθωτούς.
Όχι εννοώ ότι αν αναγκαστούμε να πάμε να σκοτωθούμε κιόλας, μπορεί μετά να μην θέλουμε να επιστρέψουμε πρόθυμα στο ίδιο καθεστώς, αν ζήσουμε δηλαδή.sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:27Και την επανάστα μετά, πώς θα την κάνουμε; Αυτό δεν έγραψες;nyxtovios έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:26Αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Εκτός και αν νομίζεις ότι θα πάει πρόθυμα να σκοτωθεί ο καθένας για τα σπίτια του Παπασπιτούλη, τις καταθέσεις του Μπουμπούκου και τους συνταξιούχους που πληρώνονται πιο πολλά από τους μισθωτούς.sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:16
Ααααατσα... το παραπήρες ζεστά εσύ. Νο προμπ και σκισμένα καλσόν παίρνουν οι λευκορωσίδες![]()
στρατιωτικό νοσοκομείο είναι δεν υπάρχει θέμαEvritis έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:06 Εμένα μου πετάει ένα 404 με το που πάω να κάνω είσοδο στην υπηρεσία.
οταν γραφετε για πολεμο μιλατε για Ελληνοτουρκικο μαλλον ... στον αλλον δεν θα προλαβετε επιστρατευση κυριοι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
μη μας αγχωνεις με την ώρα τωρα
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Ευτυχώς όπλα βρίσκουμε.
Ας είναι καλά οι ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
-
Εμπεδοκλής
Ι4 εννοεί.Evritis έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:06 Εμένα μου πετάει ένα 404 με το που πάω να κάνω είσοδο στην υπηρεσία.
Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:58 Ευτυχώς όπλα βρίσκουμε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εδώ η Ελλάδα δεν έχει λύσει τα Εξάρχεια και θα πάει την Πόλη (φατσούλες που κλαίνε)
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Μακάρι, που τέτοια τύχη.Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Μαρ 2022, 22:18Ι4 εννοεί.Evritis έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:06 Εμένα μου πετάει ένα 404 με το που πάω να κάνω είσοδο στην υπηρεσία.
Πως.και.δεν το δήλωσες άλλου Ξέρω ότι στη Θράκη συνηθιζεται να δηλώνουν άλλου τις άδειες ώστε να μην μπαίνουν τα οχήματα στα.οργανογραμματα των μονάδωνJapetus έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:49 Και η εθνοφυλακή καλεί κόσμο τελευταία όπου δεν επαρκούν οι εθελοντές. Με κάλεσαν τις προάλλες και μου έδωσαν όπλο και ιματισμό να τα έχω σπίτι με την υποχρέωση να τους επισκέπτομαι κάθε εξάμηνο να το ελεγχουν.
Και σε πολλούς γνωστούς μου πενηνταρηδες με λευκά φύλλα πορείας το ίδιο..
Και μετά είναι και το αμάξι μου, άλλη ιστορία και αυτό, επιτασσομενο στην τοπική ΜΕ αν γίνει κάτι...
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Δηλαδή αυτοί που μένουν στην παραμεθόριο περιμένουν να πάνε να πολεμήσουν εκεί οι άλλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά σκέπτονται μην τυχόν χρειαστεί να επιστρατευτεί το όχημά τους;hades έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:10Πως.και.δεν το δήλωσες άλλου Ξέρω ότι στη Θράκη συνηθιζεται να δηλώνουν άλλου τις άδειες ώστε να μην μπαίνουν τα οχήματα στα.οργανογραμματα των μονάδωνJapetus έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:49 Και η εθνοφυλακή καλεί κόσμο τελευταία όπου δεν επαρκούν οι εθελοντές. Με κάλεσαν τις προάλλες και μου έδωσαν όπλο και ιματισμό να τα έχω σπίτι με την υποχρέωση να τους επισκέπτομαι κάθε εξάμηνο να το ελεγχουν.
Και μετά είναι και το αμάξι μου, άλλη ιστορία και αυτό, επιτασσομενο στην τοπική ΜΕ αν γίνει κάτι...
Μήπως συνεπάγεται κάποια υποχρέωση σε καιρό ειρήνης;
Από ότι ξέρω όχι μόνο αν στο επιστρατεύσουνST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:15Δηλαδή αυτοί που μένουν στην παραμεθόριο περιμένουν να πάνε να πολεμήσουν εκεί οι άλλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά σκέπτονται μην τυχόν χρειαστεί να επιστρατευτεί το όχημά τους;hades έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:10Πως.και.δεν το δήλωσες άλλου Ξέρω ότι στη Θράκη συνηθιζεται να δηλώνουν άλλου τις άδειες ώστε να μην μπαίνουν τα οχήματα στα.οργανογραμματα των μονάδωνJapetus έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:49 Και η εθνοφυλακή καλεί κόσμο τελευταία όπου δεν επαρκούν οι εθελοντές. Με κάλεσαν τις προάλλες και μου έδωσαν όπλο και ιματισμό να τα έχω σπίτι με την υποχρέωση να τους επισκέπτομαι κάθε εξάμηνο να το ελεγχουν.
Μήπως συνεπάγεται κάποια υποχρέωση σε καιρό ειρήνης;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Είχα κάνει λοχαγός Εθνοφυλακής, πάνω στην επιθεώρηση όπλων πρέπει να γάμησα ό,τι υπήρχε. Ο οπλουργός είχε απηυδησει.Japetus έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:49Και η εθνοφυλακή καλεί κόσμο τελευταία όπου δεν επαρκούν οι εθελοντές. Με κάλεσαν τις προάλλες και μου έδωσαν όπλο και ιματισμό να τα έχω σπίτι με την υποχρέωση να τους επισκέπτομαι κάθε εξάμηνο να το ελεγχουν.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-