!!! DEVELOPMENT MODE !!!
75 Μονάδα Επιστράτευσης
- Otto Weininger
75 Μονάδα Επιστράτευσης
Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο την 75 ΜΕ να κάνω εγγραφή με τους κωδικούς taxis στο efedros.army.gr.
Τρία σενάρια έχομε :
A) spam (5%)
Β) επίκειται επιστράτευση (10%)
Γ) απλά να κάνω μια εγγραφή στην νέα πλατφόρμα για εύκολη επικοινωνία/ενημερώσεις κλπ (85%)
Τρία σενάρια έχομε :
A) spam (5%)
Γ) απλά να κάνω μια εγγραφή στην νέα πλατφόρμα για εύκολη επικοινωνία/ενημερώσεις κλπ (85%)
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: 75 Μονάδα Επιστράτευσης
Scam , όχι spam.
1. Πού βρήκαν το κινητό σου;Otto Weininger έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:41 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο την 75 ΜΕ να κάνω εγγραφή με τους κωδικούς taxis στο efedros.army.gr.
Τρία σενάρια έχομε :
A) spam (5%)
2. Πάρε τηλέφωνο στη ΜΕ να τους ενημερώσεις, αν ειναι scam πιθανόν έχουν πάρει κι άλλοι.
-
talaipwros
Fishing, τους κωδικους θενε, μακρια!Otto Weininger έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:41 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο την 75 ΜΕ να κάνω εγγραφή με τους κωδικούς taxis στο efedros.army.gr.
Τρία σενάρια έχομε :
A) spam (5%)
- Otto Weininger
Δεν μπήκα από το μήνυμα στο κινητό, αλλά μέσα από το gov.grBandit59 έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:491. Πού βρήκαν το κινητό σου;Otto Weininger έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:41 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο την 75 ΜΕ να κάνω εγγραφή με τους κωδικούς taxis στο efedros.army.gr.
Τρία σενάρια έχομε :
A) spam (5%)
2. Πάρε τηλέφωνο στη ΜΕ να τους ενημερώσεις, αν ειναι scam πιθανόν έχουν πάρει κι άλλοι.
- Otto Weininger
Από δω μπήκαtalaipwros έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:49Fishing, τους κωδικους θενε, μακρια!Otto Weininger έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:41 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο την 75 ΜΕ να κάνω εγγραφή με τους κωδικούς taxis στο efedros.army.gr.
Τρία σενάρια έχομε :
A) spam (5%)
https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio- ... s-ephedrou
- NoMoreLice
1. είναι domain μέσα στο army.grtalaipwros έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:49Fishing, τους κωδικους θενε, μακρια!Otto Weininger έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:41 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο την 75 ΜΕ να κάνω εγγραφή με τους κωδικούς taxis στο efedros.army.gr.
Τρία σενάρια έχομε :
A) spam (5%)
2. όταν κάνεις authentication μέσω taxis, το site δεν βλέπει τους κωδικούς σου. Πρέπει να βάλεις απευθείας στο site τους κωδικους σου για να τους πάρουνε
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
- Otto Weininger
Ναι μέσω τaxis net γίνεται η σύνδεση.NoMoreLice έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:561. είναι domain μέσα στο army.grtalaipwros έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:49Fishing, τους κωδικους θενε, μακρια!Otto Weininger έγραψε: 24 Μαρ 2022, 15:41 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο την 75 ΜΕ να κάνω εγγραφή με τους κωδικούς taxis στο efedros.army.gr.
Τρία σενάρια έχομε :
A) spam (5%)
2. όταν κάνεις authentication μέσω taxis, το site δεν βλέπει τους κωδικούς σου. Πρέπει να βάλεις απευθείας στο site τους κωδικους σου για να τους πάρουνε
Το site είναι κρατικό, δεν υπάρχει θέμα .
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Θα πάρουν ένα αρχίδι.
Ευτυχώς έχω πλέον θέμα υγείας (σε λανθάνον στάδιο) όχι σοβαρό, αλλά άμα γίνει επανεξέταση του Ι, βγαίνω Ι4 ή Ι5.
Καιρός να βγω Ι5 να μην συμμετέχω στους Καπιταλιστικούς τους πολέμους.
Ευτυχώς έχω πλέον θέμα υγείας (σε λανθάνον στάδιο) όχι σοβαρό, αλλά άμα γίνει επανεξέταση του Ι, βγαίνω Ι4 ή Ι5.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Εμενα, προς το παρον, μονο απο πορνοσαιτ μου στελνουν μηνυματα.
Ολο κατι γυναικες αναψοκοκκινισμενες που θελουν να με γνωρισουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ (ετσι τουλαχιστον γραφουνε).
Ολο κατι γυναικες αναψοκοκκινισμενες που θελουν να με γνωρισουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ (ετσι τουλαχιστον γραφουνε).
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Για εμάς πάντα I5 ήσουν.Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:02 Θα πάρουν ένα αρχίδι.

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καλά μπήκα να δω τα στοιχεία που έχουν αποθηκευμένα και στα σωματομετρικά με έχουν καταχωρήσει 76 κιλά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 77 Απαντήσεις