!!! DEVELOPMENT MODE !!!
75 Μονάδα Επιστράτευσης
Re: 75 Μονάδα Επιστράτευσης
Εγώ είμαι Ι5 παθολογικό οπότε εξαιρουμε 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στύγιος έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:51 53, και από πέρυσι με ωραιότατο έγγραφο ,σφραγίδες κλπ κλπ μου δήλωσαν ότι δε με χρειάζονται.Επομένως να μαζευτούμε ...να πάτε.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και ποιος θα πετάξει όλα τα κορσέρ μέσα στην τουρκιά μωρέ;Στύγιος έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:51 53, και από πέρυσι με ωραιότατο έγγραφο ,σφραγίδες κλπ κλπ μου δήλωσαν ότι δε με χρειάζονται.Επομένως να μαζευτούμε ...να πάτε.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Στ' αρχίδια μας και μας , Κωστής Παλαμάς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:55Στύγιος έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:51 53, και από πέρυσι με ωραιότατο έγγραφο ,σφραγίδες κλπ κλπ μου δήλωσαν ότι δε με χρειάζονται.Επομένως να μαζευτούμε ...να πάτε.![]()
Ο μόνος λόγος να πας είναι για να μη δώσεις τα όπλα μετά.Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:02 Θα πάρουν ένα αρχίδι.
Ευτυχώς έχω πλέον θέμα υγείας (σε λανθάνον στάδιο) όχι σοβαρό, αλλά άμα γίνει επανεξέταση του Ι, βγαίνω Ι4 ή Ι5.
Καιρός να βγω Ι5 να μην συμμετέχω στους Καπιταλιστικούς τους πολέμους.
Και η εθνοφυλακή καλεί κόσμο τελευταία όπου δεν επαρκούν οι εθελοντές. Με κάλεσαν τις προάλλες και μου έδωσαν όπλο και ιματισμό να τα έχω σπίτι με την υποχρέωση να τους επισκέπτομαι κάθε εξάμηνο να το ελεγχουν.
Και σε πολλούς γνωστούς μου πενηνταρηδες με λευκά φύλλα πορείας το ίδιο..
Και μετά είναι και το αμάξι μου, άλλη ιστορία και αυτό, επιτασσομενο στην τοπική ΜΕ αν γίνει κάτι...
Και μετά είναι και το αμάξι μου, άλλη ιστορία και αυτό, επιτασσομενο στην τοπική ΜΕ αν γίνει κάτι...
-
Εμπεδοκλής
Δε σας έχουν πει τα μη τα σφυράτε παραέξω; Eleos. Θα μπουν οι τούρκοι θα σας βαράνε από το tik tok...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:55 Δε σας έχουν πει τα μη τα σφυράτε παραέξω; Eleos. Θα μπουν οι τούρκοι θα σας βαράνε από το tik tok...
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εμένα μου πετάει ένα 404 με το που πάω να κάνω είσοδο στην υπηρεσία.
Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:02 Θα πάρουν ένα αρχίδι.
Ευτυχώς έχω πλέον θέμα υγείας (σε λανθάνον στάδιο) όχι σοβαρό, αλλά άμα γίνει επανεξέταση του Ι, βγαίνω Ι4 ή Ι5.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:17Αλήθεια;Γαληνός έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:15 Υποθέτω θα ισχυουν πιο αυστηρά Ι σε περιπτωση πολεμου.
Και να μην ισχυουν, μια διοικητική απόφαση είναι από τα κεντρικά, να αλλάξει το εγχειρίδιο των γιωτα
Σιγά μην δίνουν αοπλά ή Ι5 τόσο ευκολα... σε συνθήκες πολεμου
Δεν δίνουν σε επιληπτικούς;
Τι να με κάνουν;
Στον πολεμο όλοι έχουν θεση
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
δινουν οπλα σε μπουμερ απο μακεδονια/θρακη? ποτε θα συμβει το επομενο αγρινιο?Japetus έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:49 Και η εθνοφυλακή καλεί κόσμο τελευταία όπου δεν επαρκούν οι εθελοντές. Με κάλεσαν τις προάλλες και μου έδωσαν όπλο και ιματισμό να τα έχω σπίτι με την υποχρέωση να τους επισκέπτομαι κάθε εξάμηνο να το ελεγχουν.
Πάντα έδιναν.. Απλά οι θέσεις όσων συμπληρώνουν τα 60 και απολύονται πρέπει να συμπληρωθούν από 'νέους'. :-)Καdy έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:08 δινουν οπλα σε μπουμερ απο μακεδονια/θρακη? ποτε θα συμβει το επομενο αγρινιο?![]()
Ααααατσα... το παραπήρες ζεστά εσύ. Νο προμπ και σκισμένα καλσόν παίρνουν οι λευκορωσίδεςnyxtovios έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:08Ο μόνος λόγος να πας είναι για να μη δώσεις τα όπλα μετά.Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:02 Θα πάρουν ένα αρχίδι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 77 Απαντήσεις