400 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά, τζάμπα πράγμα. Τα παλιά επιτραπέζια είναι φοβερή μπίζνα. Εγώ σε καμιά εικοσαριά χρόνια, αν καταφέρω να ξεπεράσω το συναισθηματικό κομμάτι, παίρνω άνετα αυτοκίνητο αν πουλήσω τη συλλογή μου στους διάφορους καμένους που βρίσκεις στο e-bay.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Ωραίος. Τσέκαρε και αυτό, αν σου αρέσει αυτό το στυλ:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μπράβο που έχετε φίλους που τους αρέσουν τα επιτραπέζια και έχουν χρόνο αν είναι κι'ολας άνω των 40. Εγώ δεν έχω βρει πουθενά.
Ο μηχανισμός είναι απλός, αν δεν είναι ήδη φαν των επιτραπέζιων: τους καλείς σπίτι σου ένα κρύο βράδυ του χειμώνα που δεν θέλετε να βγείτε έξω, και ρίχνεις την ιδέα, αντί να πίνετε απλά ποτά και να παρλάρετε, να παίξετε ένα επιτραπέζιο. Θα εκπλαγείς με το πόσο καλά θα πάει αυτό. Μετά θα θέλουν συνέχεια.
JD Vance
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
JD Vance