hellegennes
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα
Να ξεκαθαρίσω εξ αρχής ότι δεν αναφέρομαι σε στημένους αγώνες αλλά σε αυτά που υποτίθεται ότι είναι μόνο τύχη, π.χ. Λόττο, Τζόκερ κλπ. Πολλά χρόνια πίσω η πιθανότητα για τζακ ποτ ήταν πολύ μικρότερη από την πιθανότητα να βγει νικητής και μάλιστα αρκετές φορές έβγαιναν περισσότεροι από ένας. Τώρα θέλεις τουλάχιστον θαύμα, τι άλλαξε άραγε, οέο; Τα μαθηματικά;
hellegennes
hellegennes
Re: Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα
Παιζονται λιγοτερα δελτια;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Green Dragon
Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να ελέγξει κάποιος για να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει την αρχική υπόθεση. Με σκέτα μαθηματικά εύκολα βγαίνει συμπέρασμα. Δεν είναι περίεργο που πάντα πριν τις γιορτές μαζεύεται χοντρό τζακ ποτ;
- Green Dragon
Να πω ότι δεν είμαι σίγουρος αφού την έρευνά μου την κάνω τώρα, ήθελα όμως να προβοκάρω και να προκαλέσω για να ψάξουν κι άλλοι.
Με σκέτα μαθηματικά θα μάθουμε την αλήθεια, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Με σκέτα μαθηματικά θα μάθουμε την αλήθεια, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
- jackie Daniels
με τους αγωνες υπαρχει ελπιδα
με τα αλλα οχι
με τα αλλα οχι
Οι πιθανοτητες απο μονες τους τα καθιστουν κανονικη ληστεια ειδικα αν βαλεις και τους φορους μεσα.Λες να ειναι τοσο απληστοι;Green Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 21:40Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να ελέγξει κάποιος για να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει την αρχική υπόθεση. Με σκέτα μαθηματικά εύκολα βγαίνει συμπέρασμα. Δεν είναι περίεργο που πάντα πριν τις γιορτές μαζεύεται χοντρό τζακ ποτ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Green Dragon
Με τους αγώνες δεν μπορούν να σε κλέψουν γιατί αν τα βρεις τι θα κάνουν; Το θέμα είναι τι γίνεται με τα άλλα.
- Green Dragon
Άνετα μπορούν να είναι όχι τόσο αλλά ακόμα παραπάνω. Όσο καλομαθαίνει ένας απατεώνας, τόσο αποθρασύνεται.GoBack έγραψε: 30 Ιαν 2025, 21:44 Οι πιθανοτητες απο μονες τους τα καθιστουν κανονικη ληστεια ειδικα αν βαλεις και τους φορους μεσα.Λες να ειναι τοσο απληστοι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 30 Ιαν 2025, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- jackie Daniels
με τα αλλα δεν υπαρχει ελπιδα
- Green Dragon
Το πιστεύεις κι εσύ λοιπόν. Πρέπει να το αποδείξουμε μαθηματικά όμως.
- nik_killthemall
Απο που προκυπτει αυτο που λες ?Green Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 21:35 Να ξεκαθαρίσω εξ αρχής ότι δεν αναφέρομαι σε στημένους αγώνες αλλά σε αυτά που υποτίθεται ότι είναι μόνο τύχη, π.χ. Λόττο, Τζόκερ κλπ. Πολλά χρόνια πίσω η πιθανότητα για τζακ ποτ ήταν πολύ μικρότερη από την πιθανότητα να βγει νικητής και μάλιστα αρκετές φορές έβγαιναν περισσότεροι από ένας. Τώρα θέλεις τουλάχιστον θαύμα, τι άλλαξε άραγε, οέο; Τα μαθηματικά;
![]()
hellegennes
Για παραδειγμα βλεπω πως στη τελευταια κληρωση παιχτηκαν 5 εκ στηλες που για να παρουμε τη worst case ας υποθεσουμε πως ολες ειναι διαφορετικες μεταξυ τους και δεν υπαρχουν διπλες. Ολοι οι συνδυασμοι στο τζοκερ ειναι κατι πανω απο 24 εκ, οποτε οι πιθανοτητες να υπαρξει νικητης ειναι 5/24 = 21% και οι πιθανοτητες να γινει τζακ ποτ ειναι 79% !
Αν τωρα στα 5 εκ στηλες υπαρχουν και διπλες (δηλ ιδιες στηλες) τοτε το 21% μικραινει κι αλλο και το 79% ανεβαινει κι αλλο. Ενω σε προηγουμενες κληρωσεις που παιζονται πολυ λιγοτερες στηλες πχ 2 εκ η πιθανοτητα για τζακποτ παει πανω απο 90% σε καθε κληρωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 30 Ιαν 2025, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Green Dragon
Δεν προκύπτει, υποψία είναι, είμαι στην φάση που ψάχνω τα στατιστικά, κάτι σαν αυτό που έκανες τώρα αλλά σε βάθος χρόνου. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που τα μαθηματικά μόνα τους μπορούν να λύσουν το μυστήριο.
Από τότε που πήγε 1 ευρώ η στήλη τζόκερ και λοττο έπεσαν οι πωλήσεις.Green Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 21:35 Να ξεκαθαρίσω εξ αρχής ότι δεν αναφέρομαι σε στημένους αγώνες αλλά σε αυτά που υποτίθεται ότι είναι μόνο τύχη, π.χ. Λόττο, Τζόκερ κλπ. Πολλά χρόνια πίσω η πιθανότητα για τζακ ποτ ήταν πολύ μικρότερη από την πιθανότητα να βγει νικητής και μάλιστα αρκετές φορές έβγαιναν περισσότεροι από ένας. Τώρα θέλεις τουλάχιστον θαύμα, τι άλλαξε άραγε, οέο; Τα μαθηματικά;
![]()
hellegennes
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Green Dragon
Καλά αυτό είναι πολύ νέο, τώρα τελευταία έγινε.
ΈτσιGreen Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 21:40Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να ελέγξει κάποιος για να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει την αρχική υπόθεση. Με σκέτα μαθηματικά εύκολα βγαίνει συμπέρασμα. Δεν είναι περίεργο που πάντα πριν τις γιορτές μαζεύεται χοντρό τζακ ποτ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 6 Απαντήσεις