!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Στη Γαλλία κλεισαν καφε κλπ μόλις τωρα
- wooded glade
Στα σουπερμάρκετ μαζεύονται οι αντίθετοι τύποι από τους παραλιάκηδες, καφεμπαράκηδες.
Αυτοί πάνε να κάνουν στοκ όλο το κ...χαρτο και γίνεται panic buying.
Σου λένε φαγητό θα βρεθεί, ποντίκια έστω, αλλά κ...χαρτο που θα βρεθεί ;
Εγώ έχω και μιά αιμορροϊδα από παλιά και άμα αρχίσω να σκίζω εγκυκλοπαίδειες γ...σε τα.
Το κ...χαρτο πρέπει να γίνει rationing. Για άλλα πράγματα δεν ξέρω, αλλά το κ...χαρτο πρέπει να γίνει rationing. Αν πάει ο άλλος πρωϊ και απόγευμα άντε να τον ξεχάσει ο υπάλληλος και να πάρει δύο, αλλά δεν θα μπορεί να πάρει πενήντα.
Αυτοί πάνε να κάνουν στοκ όλο το κ...χαρτο και γίνεται panic buying.
Σου λένε φαγητό θα βρεθεί, ποντίκια έστω, αλλά κ...χαρτο που θα βρεθεί ;
Εγώ έχω και μιά αιμορροϊδα από παλιά και άμα αρχίσω να σκίζω εγκυκλοπαίδειες γ...σε τα.
Το κ...χαρτο πρέπει να γίνει rationing. Για άλλα πράγματα δεν ξέρω, αλλά το κ...χαρτο πρέπει να γίνει rationing. Αν πάει ο άλλος πρωϊ και απόγευμα άντε να τον ξεχάσει ο υπάλληλος και να πάρει δύο, αλλά δεν θα μπορεί να πάρει πενήντα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:12 Δύο φορές παρενέβη η αστυνομία σε ένα σούπερ μάρκετ που ετυχε να κάνει ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Και παρενέβη γιατί πλακωθηκαν στην ουρά.
Και πλακωθηκαν στην ουρά γιατί σαν αρουραίοι του υπονόμου, σαν σκουλίκια της λάσπης, πήγαν όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ λες και από Δευτέρα θα είναι κλειστά.
Υπάνθρωποι, πραγματικά.
Το θέμα είναι πως άλλος κάνει την μαλακία και άλλος την πληρώνει. Ο 20χρονος και ο 40χρονος που κάνουν χαβαλέ δεν θα πάθουν τίποτα, κάποιος τυχαίος που ήρθε σε επαφή μαζί τους και ανήκει στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα είναι ο άτυχος της ιστορίας. Τώρα, κάτι γέροι πουNamrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:24 Μας αξίζει να έχουμε λίγους θανατους; Μας αξίζει να περάσουμε σχετικά ανώδυνα αυτή την ιστορία; Ε στα σίγουρα όχι.
φωνάζουν επειδή τους κλείνουν τα καφενεία... Εκεί τι άλλο να πεις εκτός από καλή αποδήμηση
Άσε φίλε δεν υπάρχει σωτηρία. Το Σκάι επικαλούμενο μαρτυρίες από υπαλλήλους σούπερ μάρκετ μετέδωσε ότι οι περισσότεροι πελάτες αυτές τις μέρες που έγινε χαμος ηταν ηλικιωμενοι.Null έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:09 [
Το θέμα είναι πως άλλος κάνει την μαλακία και άλλος την πληρώνει. Ο 20χρονος και ο 40χρονος που κάνουν χαβαλέ δεν θα πάθουν τίποτα, κάποιος τυχαίος που ήρθε σε επαφή μαζί τους και ανήκει στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα είναι ο άτυχος της ιστορίας. Τώρα, κάτι γέροι πουNamrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:24 Μας αξίζει να έχουμε λίγους θανατους; Μας αξίζει να περάσουμε σχετικά ανώδυνα αυτή την ιστορία; Ε στα σίγουρα όχι.
φωνάζουν επειδή τους κλείνουν τα καφενεία... Εκεί τι άλλο να πεις εκτός από καλή αποδήμηση
Οι νέοι είναι αέρα πατερα αλλά και οι μπουμερς δεν πάνε πίσω. Το συμπέρασμα είναι ότι είμαστε όλοι για τον πουτσο.
η τακτική των Βρετανών έχει καμία λογική;
- Veni Vidi Vici
Σωστό.foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:35
βασικά δεν έχουν επίγνωση. Αν φτάσουν 10.000 τα κρούσματα όλοι θα ξέρουν κάποιον που θα ξέρει κάποιον που έχει προσβληθεί και θα αλλάξει το πράγμα. Ως τότε είναι κάτι που συμβαίνει "στους άλλους", ιδιαίτερα για τις γκόμενες λόγω του τρόπου που λειτουργεί ο εγκέφαλός τους είναι τρομερά δύσκολο να νικήσει την ανάγκη "να πάμε κάπου".
Θα φτάσουν και θα τα ξεπεράσουν αλλά δεν θα ανακοινωθεί ποτέ.
Μετά τα 2.000 κρούσματα η ζωή θα κυλάει όπως πρώτα.
Έτσι θα γίνει και μετά από τους πρώτους 50 νεκρούς.
Όλα θα είναι στατιστική και 13η είδηση.
Αlea jacta est
-
talaipwros
Ναι, αλλά κανεις δεν ξέρει αν θα αποδειχθεί σωστή
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- hellegennes
Σε μένα σήμερα από μόνοι τους σχημάτισαν ουρά απέξω. Δεν είχα σε καμμιά φάση πάνω από 5 άτομα ταυτόχρονα μέσα, παρότι είχα την περισσότερη κίνηση από τότε που άνοιξα το μαγαζί, πριν 5,5 χρόνια.Null έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:13 Θα υπάρξει κανένα μέτρο περιορισμού όπως σε φαρμακεία, καφέ, φαγάδικα ή όλοι μέσα μπουλούκι και ότι γίνει;
Της ΚΑ-ΡΑ-ΠΟΥ-ΤΑ-ΝΑ-ΡΑΣ, πάντως. Ομαδική υστερία. Παρέλαβα σήμερα κάτι κουτιά με αντισηπτικά και έφυγαν σε 2 ώρες. Αύριο θα μου τελειώσει το οινόπνευμα που είχα προνοήσει και στάκαρα με τα κιβώτια.
Στο μεταξύ, είχαν αποφασίσει να ανοίξουν μόνο για takeaway ένα καφέ, μια μπουγάτσα και ένα σουβλατζίδικο, αλλά αποφάσισαν όλοι να κλείσουν γιατί δεν πατούσε ψυχή. Δεν έχω δει ποτέ ξανά αυτήν την γειτονιά τόσο σκοτεινή, άδεια και έρημη. Μόνο οι προβολείς μου έχουν μείνει να φωτίζουν την περιοχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πράγματι ρε τύπε. Σε βλέπω μέσα από το ψυχιατρείο και σκιάζομαι και γω.hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:34Σε μένα σήμερα από μόνοι τους σχημάτισαν ουρά απέξω. Δεν είχα σε καμμιά φάση πάνω από 5 άτομα ταυτόχρονα μέσα, παρότι είχα την περισσότερη κίνηση από τότε που άνοιξα το μαγαζί, πριν 5,5 χρόνια.Null έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:13 Θα υπάρξει κανένα μέτρο περιορισμού όπως σε φαρμακεία, καφέ, φαγάδικα ή όλοι μέσα μπουλούκι και ότι γίνει;
Της ΚΑ-ΡΑ-ΠΟΥ-ΤΑ-ΝΑ-ΡΑΣ, πάντως. Ομαδική υστερία. Παρέλαβα σήμερα κάτι κουτιά με αντισηπτικά και έφυγαν σε 2 ώρες. Αύριο θα μου τελειώσει το οινόπνευμα που είχα προνοήσει και στάκαρα με τα κιβώτια.
Στο μεταξύ, είχαν αποφασίσει να ανοίξουν μόνο για takeaway ένα καφέ, μια μπουγάτσα και ένα σουβλατζίδικο, αλλά αποφάσισαν όλοι να κλείσουν γιατί δεν πατούσε ψυχή. Δεν έχω δει ποτέ ξανά αυτήν την γειτονιά τόσο σκοτεινή, άδεια και έρημη. Μόνο οι προβολείς μου έχουν μείνει να φωτίζουν την περιοχή.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:42
Πριν λίγο μου τηλεφώνησε η μάνα μου και μου είπε ότι ξύπνησε με ξερόβηχα και ότι βήχει συνέχεια.
boomer remover
Την εβδομάδα που μας πέρασε είχες γενικά αυξημενη κίνηση ή μόνο σήμερα;hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:34Σε μένα σήμερα από μόνοι τους σχημάτισαν ουρά απέξω. Δεν είχα σε καμμιά φάση πάνω από 5 άτομα ταυτόχρονα μέσα, παρότι είχα την περισσότερη κίνηση από τότε που άνοιξα το μαγαζί, πριν 5,5 χρόνια.Null έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:13 Θα υπάρξει κανένα μέτρο περιορισμού όπως σε φαρμακεία, καφέ, φαγάδικα ή όλοι μέσα μπουλούκι και ότι γίνει;
Είχα πάει πριν τέσσερις μέρες να δω τον πατέρα μου και επισκέφτηκα το 24ωρο μινι μαρκετ δίπλα, τους
ρώτησα από περιέργεια αν έχουν δει διαφορά στην πελατεία, μου είπαν καμία, εκτός του ότι όλοι αγόραζαν
και από μία-δύο λοσιόν οινοπνεύματος.
Έχει καταστρέψει κόσμο η ΒούλτεψηGewponos90 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:51 Τα κωλοχαρτα έχει καταλάβει κανείς τι τα κάνουν; Καταντάει γελοίο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-