!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
talaipwros

Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Στη Γαλλία κλεισαν καφε κλπ μόλις τωρα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Στα σουπερμάρκετ μαζεύονται οι αντίθετοι τύποι από τους παραλιάκηδες, καφεμπαράκηδες.
Αυτοί πάνε να κάνουν στοκ όλο το κ...χαρτο και γίνεται panic buying.
Σου λένε φαγητό θα βρεθεί, ποντίκια έστω, αλλά κ...χαρτο που θα βρεθεί ;
Εγώ έχω και μιά αιμορροϊδα από παλιά και άμα αρχίσω να σκίζω εγκυκλοπαίδειες γ...σε τα.
Το κ...χαρτο πρέπει να γίνει rationing. Για άλλα πράγματα δεν ξέρω, αλλά το κ...χαρτο πρέπει να γίνει rationing. Αν πάει ο άλλος πρωϊ και απόγευμα άντε να τον ξεχάσει ο υπάλληλος και να πάρει δύο, αλλά δεν θα μπορεί να πάρει πενήντα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:12 Δύο φορές παρενέβη η αστυνομία σε ένα σούπερ μάρκετ που ετυχε να κάνει ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Και παρενέβη γιατί πλακωθηκαν στην ουρά.

Και πλακωθηκαν στην ουρά γιατί σαν αρουραίοι του υπονόμου, σαν σκουλίκια της λάσπης, πήγαν όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ λες και από Δευτέρα θα είναι κλειστά.

Υπάνθρωποι, πραγματικά.

Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:24 Μας αξίζει να έχουμε λίγους θανατους; Μας αξίζει να περάσουμε σχετικά ανώδυνα αυτή την ιστορία; Ε στα σίγουρα όχι.
Το θέμα είναι πως άλλος κάνει την μαλακία και άλλος την πληρώνει. Ο 20χρονος και ο 40χρονος που κάνουν χαβαλέ δεν θα πάθουν τίποτα, κάποιος τυχαίος που ήρθε σε επαφή μαζί τους και ανήκει στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα είναι ο άτυχος της ιστορίας. Τώρα, κάτι γέροι που
φωνάζουν επειδή τους κλείνουν τα καφενεία
... Εκεί τι άλλο να πεις εκτός από καλή αποδήμηση
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Null έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:09 [

Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:24 Μας αξίζει να έχουμε λίγους θανατους; Μας αξίζει να περάσουμε σχετικά ανώδυνα αυτή την ιστορία; Ε στα σίγουρα όχι.
Το θέμα είναι πως άλλος κάνει την μαλακία και άλλος την πληρώνει. Ο 20χρονος και ο 40χρονος που κάνουν χαβαλέ δεν θα πάθουν τίποτα, κάποιος τυχαίος που ήρθε σε επαφή μαζί τους και ανήκει στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα είναι ο άτυχος της ιστορίας. Τώρα, κάτι γέροι που
φωνάζουν επειδή τους κλείνουν τα καφενεία
... Εκεί τι άλλο να πεις εκτός από καλή αποδήμηση
Άσε φίλε δεν υπάρχει σωτηρία. Το Σκάι επικαλούμενο μαρτυρίες από υπαλλήλους σούπερ μάρκετ μετέδωσε ότι οι περισσότεροι πελάτες αυτές τις μέρες που έγινε χαμος ηταν ηλικιωμενοι.

Οι νέοι είναι αέρα πατερα αλλά και οι μπουμερς δεν πάνε πίσω. Το συμπέρασμα είναι ότι είμαστε όλοι για τον πουτσο.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:30 Στη Γαλλία κλεισαν καφε κλπ μόλις τωρα
η τακτική των Βρετανών έχει καμία λογική;
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:35
βασικά δεν έχουν επίγνωση. Αν φτάσουν 10.000 τα κρούσματα όλοι θα ξέρουν κάποιον που θα ξέρει κάποιον που έχει προσβληθεί και θα αλλάξει το πράγμα. Ως τότε είναι κάτι που συμβαίνει "στους άλλους", ιδιαίτερα για τις γκόμενες λόγω του τρόπου που λειτουργεί ο εγκέφαλός τους είναι τρομερά δύσκολο να νικήσει την ανάγκη "να πάμε κάπου".
Σωστό.
Θα φτάσουν και θα τα ξεπεράσουν αλλά δεν θα ανακοινωθεί ποτέ.
Μετά τα 2.000 κρούσματα η ζωή θα κυλάει όπως πρώτα.
Έτσι θα γίνει και μετά από τους πρώτους 50 νεκρούς.
Όλα θα είναι στατιστική και 13η είδηση.
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

:k046: :k046:
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

mao mao έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:13
talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:30 Στη Γαλλία κλεισαν καφε κλπ μόλις τωρα
η τακτική των Βρετανών έχει καμία λογική;
Ναι, αλλά κανεις δεν ξέρει αν θα αποδειχθεί σωστή
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Custom_F έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:18
τεν τεν έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:17 Σε ένα μεγάλο σουπερ στη περιοχή έχουν βάλει αντισηπτικό και γάντια στην είσοδο.
Κ δεν τα βουτάει κανείς;
Έκπληξη μου κάνει...
:smt005:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Null έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:13 Θα υπάρξει κανένα μέτρο περιορισμού όπως σε φαρμακεία, καφέ, φαγάδικα ή όλοι μέσα μπουλούκι και ότι γίνει;
Σε μένα σήμερα από μόνοι τους σχημάτισαν ουρά απέξω. Δεν είχα σε καμμιά φάση πάνω από 5 άτομα ταυτόχρονα μέσα, παρότι είχα την περισσότερη κίνηση από τότε που άνοιξα το μαγαζί, πριν 5,5 χρόνια.

Της ΚΑ-ΡΑ-ΠΟΥ-ΤΑ-ΝΑ-ΡΑΣ, πάντως. Ομαδική υστερία. Παρέλαβα σήμερα κάτι κουτιά με αντισηπτικά και έφυγαν σε 2 ώρες. Αύριο θα μου τελειώσει το οινόπνευμα που είχα προνοήσει και στάκαρα με τα κιβώτια.

Στο μεταξύ, είχαν αποφασίσει να ανοίξουν μόνο για takeaway ένα καφέ, μια μπουγάτσα και ένα σουβλατζίδικο, αλλά αποφάσισαν όλοι να κλείσουν γιατί δεν πατούσε ψυχή. Δεν έχω δει ποτέ ξανά αυτήν την γειτονιά τόσο σκοτεινή, άδεια και έρημη. Μόνο οι προβολείς μου έχουν μείνει να φωτίζουν την περιοχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:34
Null έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:13 Θα υπάρξει κανένα μέτρο περιορισμού όπως σε φαρμακεία, καφέ, φαγάδικα ή όλοι μέσα μπουλούκι και ότι γίνει;
Σε μένα σήμερα από μόνοι τους σχημάτισαν ουρά απέξω. Δεν είχα σε καμμιά φάση πάνω από 5 άτομα ταυτόχρονα μέσα, παρότι είχα την περισσότερη κίνηση από τότε που άνοιξα το μαγαζί, πριν 5,5 χρόνια.

Της ΚΑ-ΡΑ-ΠΟΥ-ΤΑ-ΝΑ-ΡΑΣ, πάντως. Ομαδική υστερία. Παρέλαβα σήμερα κάτι κουτιά με αντισηπτικά και έφυγαν σε 2 ώρες. Αύριο θα μου τελειώσει το οινόπνευμα που είχα προνοήσει και στάκαρα με τα κιβώτια.

Στο μεταξύ, είχαν αποφασίσει να ανοίξουν μόνο για takeaway ένα καφέ, μια μπουγάτσα και ένα σουβλατζίδικο, αλλά αποφάσισαν όλοι να κλείσουν γιατί δεν πατούσε ψυχή. Δεν έχω δει ποτέ ξανά αυτήν την γειτονιά τόσο σκοτεινή, άδεια και έρημη. Μόνο οι προβολείς μου έχουν μείνει να φωτίζουν την περιοχή.
Πράγματι ρε τύπε. Σε βλέπω μέσα από το ψυχιατρείο και σκιάζομαι και γω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
ΚΑDYRΟV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΑDYRΟV »

AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:42

Πριν λίγο μου τηλεφώνησε η μάνα μου και μου είπε ότι ξύπνησε με ξερόβηχα και ότι βήχει συνέχεια.
:lol:
boomer remover
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:34

Την εβδομάδα που μας πέρασε είχες γενικά αυξημενη κίνηση ή μόνο σήμερα;
Είχα πάει πριν τέσσερις μέρες να δω τον πατέρα μου και επισκέφτηκα το 24ωρο μινι μαρκετ δίπλα, τους
ρώτησα από περιέργεια αν έχουν δει διαφορά στην πελατεία, μου είπαν καμία, εκτός του ότι όλοι αγόραζαν
και από μία-δύο λοσιόν οινοπνεύματος.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Gewponos90 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:51 Τα κωλοχαρτα έχει καταλάβει κανείς τι τα κάνουν; Καταντάει γελοίο.
Έχει καταστρέψει κόσμο η Βούλτεψη :e040:
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”