τον τελευταιο μηνα εννοει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Sid Vicious
Πάντως αυτά που λέτε περί παρελθόντος κτλ είναι σχετικα. Εχει να κανει και με το ποσο ωραια νιώθεις και περνας γενικοτερα και το τι σχεση υπαρχει στο παρον. Δηλαδή οκ ο καθεις μπορει να ξενερωσει ακούγοντας πραγματα που δε του αρεσουν αλλα και να τα προσπερασει. Πχ πες τα φτιαχνεις με μια που εχει κανει ότι μπορεις να φανταστείς, δε τα ξες και εχετε μια τελεια σχεση, πραγματικα όμως και σε όλα τα επίπεδα, ιδανικη σχεδόν. Και μαθαίνεις ότι ετσι κι αλλιως να πουμε παλιοτερα, ναι θα σε ξενερωσει αυτό αλλα μεχρι εκεινη τη στιγμη που δεν ηξερες δεν σε επηρεαζε σε κατι και δεν επηρρεαζει ως προς την μεταξυ σας σχεση σε κατι. Αλλαζεις αυτό που εχεις, το σχεδόν ιδανικο εκεινη τη στιγμη, λογω παρελθόντος;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος, η ουσια ειναι να το βλεπεις και στα ματια του/της συντροφου, ακομα και αν περιεχει μια μικρη δοση αθωου ψεμματος. Φυσικα και υπαρχει σκοπιμοτητα, ομως ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Στον πεζο κοσμο που ζουμε δεν θα βαλω τροχοπεδι στον ερωτα. Μου αρεσει στο συννεφακι μου. Οσες φορες κι αν με ρωτησε η γυναικα μου για τις προηγουμενες η απαντηση παντα ηταν, "Μονο εσυ, δεν υπηρξε, δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει αλλη".
Υ.Γ: Δεν με πιανεις γαμωτο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ΠιΜι - για να φτιαχτείς αγρια - έπεσα σε περιπτωση τελευταία οπου οι γυναίκες 2 ζευγαριών αποκάλυψαν οτι οι αντρες τους τους δινουν τα πάντα απο έσοδα (μισθούς - εισοδήματα ) και αυτοί κρατάνε ενα 20 ρικο το μήνα.Μηχανικός έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:51 Ακούω λάιβ από την απέναντι πολυκατοικία την γυναίκα να έχει ξεσπάσει και να τα χώνει στον άντρα της με φωνές και με κλάματα.
Του λέει και το: «είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι, ένα δώρο δεν μου έκανες, ένα τόσο δα πραγματάκι δεν μου πήρες, ...»![]()
Οι Κυριοι μουγκα κοίταγαν το πάτωμα και τον ουρανό - ελιωσα στα γέλια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ε, τι, αφου, σιγα την πατσαβουρα δηλαδη
- Cecily Anne
Ωχ παρθένο σε πήρε; Ιτιά ιτιάααα...αα.α.α.α.α.α.α.α.α.αμπορτττττττττ τοπικNostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:00 Οσες φορες κι αν με ρωτησε η γυναικα μου για τις προηγουμενες η απαντηση παντα ηταν, "Μονο εσυ, δεν υπηρξε, δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει αλλη".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αποφευγει να με ρωτάει - οπως και ολες (στο παρελθον φυσικά πριν γινουμε έναNostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:00
Καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος, η ουσια ειναι να το βλεπεις και στα ματια του/της συντροφου, ακομα και αν περιεχει μια μικρη δοση αθωου ψεμματος. Φυσικα και υπαρχει σκοπιμοτητα, ομως ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Στον πεζο κοσμο που ζουμε δεν θα βαλω τροχοπεδι στον ερωτα. Μου αρεσει στο συννεφακι μου. Οσες φορες κι αν με ρωτησε η γυναικα μου για τις προηγουμενες η απαντηση παντα ηταν, "Μονο εσυ, δεν υπηρξε, δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει αλλη".
Υ.Γ: Δεν με πιανεις γαμωτο....
Ερώτηση
Εχει πάρει εμφανέστατα 3 κιλά - μπουκάρει ξαφνικά και σε ρωτάει '' πάχυνα ;;;;;;;;;)
Τι απαντάτε ; (συμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό που ανέπτυξες )
Για να σας δω ....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:08Ωχ παρθένο σε πήρε; Ιτιά ιτιάααα...αα.α.α.α.α.α.α.α.α.αμπορτττττττττ τοπικNostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:00 Οσες φορες κι αν με ρωτησε η γυναικα μου για τις προηγουμενες η απαντηση παντα ηταν, "Μονο εσυ, δεν υπηρξε, δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει αλλη".
Ουτε εσυ με πιανεις....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:16Το πιο σκοτεινό που μπορεί να ακούσει κάποια από άντρα είναι ότι είναι παρθενος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει ακούσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:14 Εγώ έχω σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει ακούσει μόνο ένα άτομο. Δε νομίζω ότι θα το μάθει οποιαδήποτε μελλοντική σχέση εκτός αν εκμυστηρευτει κάτι αναλόγου βαρύτητας. Με απλή ερώτηση αποκλείεται να το μαθει.
οχουτο μωλε, μικιο και αμαθο ειναι. πως θα σου φαινοταν μετα απο κανα χρονο αν μαθαινες οτι εχει υπαρξει ναρκομανης, εχει κανει φυλακη, εχει κανει πορνεια....
πφφφ, σιγα, ταχουμε ξανακουσει;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:08
Αποφευγει να με ρωτάει - οπως και ολες (στο παρελθον φυσικά πριν γινουμε ένα) - γιατί έχω την κακή συνήθεια να απαντάω πραγματικά.
![]()
Ερώτηση
Εχει πάρει εμφανέστατα 3 κιλά - μπουκάρει ξαφνικά και σε ρωτάει '' πάχυνα ;;;;;;;;;)
Για να σας δω ....
Just eleos.
Για να φαίνονται τα 3 κιλά, πάει να πει πως είναι το πολύ 1.45 σε ύψος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ειπαμε την κανεις να νοιωθει μοναδικη, η μοναδικοτητα της δεν αλλοιωνεται με τρια κιλα, οποτε κατα καιρους εχω απαντησει διαφορετικα αναλογα τα κεφια μου, αλλα παντα τονιζοντας ποσο πολυ μου αρεσει και με τα τρια επιπλεον κιλα.Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:08Αποφευγει να με ρωτάει - οπως και ολες (στο παρελθον φυσικά πριν γινουμε έναNostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:00
Υ.Γ: Δεν με πιανεις γαμωτο....) - γιατί έχω την κακή συνήθεια να απαντάω πραγματικά.
![]()
Ερώτηση
Για να σας δω ....
- Cecily Anne
Φυσικά και έχουμε ξανακούσει όλα. Στην Αττική ζω, εδώ τα καρύδια των διάφορων καρυδιών κυκλοφορούν στα ίδια στέκια.Ασέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:13
![]()
![]()
![]()
οχουτο μωλε, μικιο και αμαθο ειναι. πως θα σου φαινοταν μετα απο κανα χρονο αν μαθαινες οτι εχει υπαρξει ναρκομανης, εχει κανει φυλακη, εχει κανει πορνεια....
πφφφ, σιγα, ταχουμε ξανακουσει;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πανευκολο.Tης απαντας οτι το βαρος ειναι κατι σχετικο και οτι στη σεληνη θα ηταν φτερο στον ανεμο.Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:08Αποφευγει να με ρωτάει - οπως και ολες (στο παρελθον φυσικά πριν γινουμε έναNostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:00
Υ.Γ: Δεν με πιανεις γαμωτο....) - γιατί έχω την κακή συνήθεια να απαντάω πραγματικά.
![]()
Ερώτηση
Για να σας δω ....
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Θα θελες..Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:15Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:08
Αποφευγει να με ρωτάει - οπως και ολες (στο παρελθον φυσικά πριν γινουμε ένα) - γιατί έχω την κακή συνήθεια να απαντάω πραγματικά.
![]()
Ερώτηση
Για να σας δω ....![]()
![]()
![]()
Just eleos.
Για να φαίνονται τα 3 κιλά, πάει να πει πως είναι το πολύ 1.45 σε ύψος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αγη, για να φτιαχτεις εσυ αγρια, προχτες, γυριζοντας απο το ψαρεμα με ενα καινουριο παλλικαρι στην παρεα, στο δρομο συζητουσαμε για τις αγγαρειες της επιστροφης, πλυσιμο στολων, οπλων, καθαρισμα ψαριων κλπ, και δε μιλουσε. μολις τον αφησαμε σπιτι, ηρθε η γυναικα του και πηρε τον εξοπλισμο και επιασε να τον πλενει, ενω τα ψαρια τα πηρε και αρχισε να τα καθαριζει, ποιος λες;Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 17:01ΠιΜι - για να φτιαχτείς αγρια - έπεσα σε περιπτωση τελευταία οπου οι γυναίκες 2 ζευγαριών αποκάλυψαν οτι οι αντρες τους τους δινουν τα πάντα απο έσοδα (μισθούς - εισοδήματα ) και αυτοί κρατάνε ενα 20 ρικο το μήνα.Μηχανικός έγραψε: 16 Οκτ 2018, 16:51 Ακούω λάιβ από την απέναντι πολυκατοικία την γυναίκα να έχει ξεσπάσει και να τα χώνει στον άντρα της με φωνές και με κλάματα.
Του λέει και το: «είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι, ένα δώρο δεν μου έκανες, ένα τόσο δα πραγματάκι δεν μου πήρες, ...»![]()
Οι Κυριοι μουγκα κοίταγαν το πάτωμα και τον ουρανό - ελιωσα στα γέλια-
wait for it...
η πεθερα!
οι υπολοιποι δε βγαλαμε αχνα μεχρι τα σπιτια μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 16 Οκτ 2018, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 222 Απαντήσεις
- 4949 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-
- 15 Απαντήσεις