!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
νημα διαμαντι για τα νδουλικα που γαυγιζαν για τον πληθωρισμο του ανδρεα και τι καλα που ο πληθωρισμος και οι αυξησεις ειναι απλα υψηλες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
κοιταξτε απο τι μας γλιτωσε ο κυριακοςZelda έγραψε: 03 Σεπ 2022, 23:18 Στη Βενεζουέλα με φιλολαϊκή πολιτική και άριστη διαχείριση έχουν πληθωρισμό μόλις 4,4% και ουσιαστικα δωρεαν ρευμα
Κι ομως συμβαινουν τα παρακατω
https://www.protothema.gr/world/article ... tia-ugeias
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εχεις καποιες αποδειξεις για το οτι εχουν απωλειες; καποιο λινκ; και για τι απωλειες μιλαμε;hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:34Αυξήθηκαν πάρα πολύ οι ζωοτροφές. Το καλαμπόκι και η σόγια αυξήθηκαν σχεδόν 100% και είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες κόστους. Ακόμη και με αυτές τις αυξήσεις οι γαλακτοβιομηχανίες εμφανίζουν απώλειες σε σχέση με πέρυσι.axilmar έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:31 Δεν θα πουλαει η Δελτα πχ 20.000 2Λ φρεσκο γαλα την ημερα;
20.000 επι 0,30€ = 6000€ την ημερα επιπλεον κερδος.
Επι 365 = 2.190.000€ κερδος επιπλεον τον χρονο.
Θες να μας πεις οτι αυτο το κερδος ειναι κατα το μεγαλυτερο ποσοστο του αναγκαιο για να καλυψει τις αυξησεις των πρωτων υλων; δλδ αυξηθηκαν οι πρωτες υλες στο συνολο τους κατα περιπου 0,30€ στην χοντρικη;
Μου φανταζει εντελως απιθανο αυτο.
Και σκεψου αντι για 20.000 2λιτρα την ημερα να πουλαει πχ 100.000...μιλαμε τοτε για 5 φορες περισσοτερα κερδη, δλδ 10.950.000€ τον χρονο!!!!
Zelda έγραψε: 03 Σεπ 2022, 23:18 Στη Βενεζουέλα με φιλολαϊκή πολιτική και άριστη διαχείριση έχουν πληθωρισμό μόλις 4,4% και ουσιαστικα δωρεαν ρευμα
Κι ομως συμβαινουν τα παρακατω
https://www.protothema.gr/world/article ... tia-ugeias

does not compute
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Θα το δεις μόλις δημοσιευτούν τα ετήσια στοιχεία τους, αλλά ήδη για το 2021 είχαν απώλειες. Μπορείς να δεις την διαφορά τζίρου και κόστους προϊόντων της ΔΕΛΤΑ από το site της, αφού μίλησες συγκεκριμένα γι' αυτήν. Για να μην σε παιδεύω:axilmar έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:46Εχεις καποιες αποδειξεις για το οτι εχουν απωλειες; καποιο λινκ; και για τι απωλειες μιλαμε;hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:34Αυξήθηκαν πάρα πολύ οι ζωοτροφές. Το καλαμπόκι και η σόγια αυξήθηκαν σχεδόν 100% και είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες κόστους. Ακόμη και με αυτές τις αυξήσεις οι γαλακτοβιομηχανίες εμφανίζουν απώλειες σε σχέση με πέρυσι.axilmar έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:31 Δεν θα πουλαει η Δελτα πχ 20.000 2Λ φρεσκο γαλα την ημερα;
20.000 επι 0,30€ = 6000€ την ημερα επιπλεον κερδος.
Επι 365 = 2.190.000€ κερδος επιπλεον τον χρονο.
Θες να μας πεις οτι αυτο το κερδος ειναι κατα το μεγαλυτερο ποσοστο του αναγκαιο για να καλυψει τις αυξησεις των πρωτων υλων; δλδ αυξηθηκαν οι πρωτες υλες στο συνολο τους κατα περιπου 0,30€ στην χοντρικη;
Μου φανταζει εντελως απιθανο αυτο.
Και σκεψου αντι για 20.000 2λιτρα την ημερα να πουλαει πχ 100.000...μιλαμε τοτε για 5 φορες περισσοτερα κερδη, δλδ 10.950.000€ τον χρονο!!!!

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε μια χαρα ειναι τοτε: 86 εκατομ. vs 79 εκατομ. Θα μπορουσαν να κανουν πολυ μικροτερες αυξησεις στο γαλα φετος.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:54Θα το δεις μόλις δημοσιευτούν τα ετήσια στοιχεία τους, αλλά ήδη για το 2021 είχαν απώλειες. Μπορείς να δεις την διαφορά τζίρου και κόστους προϊόντων της ΔΕΛΤΑ από το site της, αφού μίλησες συγκεκριμένα γι' αυτήν. Για να μην σε παιδεύω:axilmar έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:46Εχεις καποιες αποδειξεις για το οτι εχουν απωλειες; καποιο λινκ; και για τι απωλειες μιλαμε;hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:34
Αυξήθηκαν πάρα πολύ οι ζωοτροφές. Το καλαμπόκι και η σόγια αυξήθηκαν σχεδόν 100% και είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες κόστους. Ακόμη και με αυτές τις αυξήσεις οι γαλακτοβιομηχανίες εμφανίζουν απώλειες σε σχέση με πέρυσι.
![]()
- hellegennes
Αυτά είναι μεικτό κέρδος από τα προϊόντα. Στον λογαριασμό υπάρχουν έξοδα εγκαταστάσεων, διοίκησης (υπάλληλοι), μεταφοράς, διαφήμισης, λοιπά έξοδα, φόροι και στο τέλος η εταιρεία γράφει απώλειες. Για το 2021 είχε κέρδος 3 εκατομμύρια, μόνο γιατί πούλησε τις μετοχές της ΜΕΒΓΑΛ που είχε (αξίας 25,9 εκατομμυρίων).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-Για σας .Λεγομαι Γιαννης Γιαννοπουλος εχω κανει εγγραφη στην σελιδα σας εχω δικη μου επιχειρηση αλλα δεν δραστηριοποιουμαι στον κλαδο της εστιασης των τροφιιμων κτλ
Η ερωτηση ειναι αν μπορω να ερθω και να ψωνισω απο το φυσικο καταστημα σας
-Εχετε κανει εγγραφη με ενεργο επαγγελματικο ΑΦΜ;
-Ναι
-Μπορειτε να ερθετε και να ψωνισετε
Υπαρχουν καποιοι περιορισμοι σε ποσοτητες,κατηγοριες προιοντων κτλ;
-Οχι
-Ευχαριστω
-Ναι
-Οχι
-Ευχαριστω
Τι θα παρεις;Σπανακιας έγραψε: 06 Σεπ 2022, 16:04 -Για σας .Λεγομαι Γιαννης Γιαννοπουλος εχω κανει εγγραφη στην σελιδα σας εχω δικη μου επιχειρηση αλλα δεν δραστηριοποιουμαι στον κλαδο της εστιασης των τροφιιμων κτλ
-Ναι
-Οχι
-Ευχαριστω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Σπανακιας έγραψε: 06 Σεπ 2022, 16:04 -Για σας .Λεγομαι Γιαννης Γιαννοπουλος εχω κανει εγγραφη στην σελιδα σας εχω δικη μου επιχειρηση αλλα δεν δραστηριοποιουμαι στον κλαδο της εστιασης των τροφιιμων κτλ
-Ναι
-Οχι
-Ευχαριστω
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Που να ξερω
Θα παω και θα δω
- Dwarven Blacksmith
inb4 εξελακι με μπαναρισμενα ΑΦΜ
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Πρέπει να φροντίσουν να έχουν ικανές ποσότητες απ' τις ιδιωτικές ετικέτες π.χ. Μαράτα, ΑΒ365 για το επόμενο διάστημα
Είναι βέβαιο οτι ο κόσμος θα στραφεί σ' αυτές περισσότερο από ποτέ.
Είναι βέβαιο οτι ο κόσμος θα στραφεί σ' αυτές περισσότερο από ποτέ.
Εχουμε ακριβη εικονα των εξοδων που περιλαμβανονται στα μεικτα κερδη;hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2022, 16:03 Αυτά είναι μεικτό κέρδος από τα προϊόντα. Στον λογαριασμό υπάρχουν έξοδα εγκαταστάσεων, διοίκησης (υπάλληλοι), μεταφοράς, διαφήμισης, λοιπά έξοδα, φόροι και στο τέλος η εταιρεία γράφει απώλειες. Για το 2021 είχε κέρδος 3 εκατομμύρια, μόνο γιατί πούλησε τις μετοχές της ΜΕΒΓΑΛ που είχε (αξίας 25,9 εκατομμυρίων).
Δεν πιστευω οτι λειτουργουν με ζημια και μαλιστα επι χρονια. Νομιζω οτι μαγειρευουν τα νουμερα, κανοντας καποιες φαινομενικα νομιμες συναλλαγες με τις οποιες αντλουν αφορολογητο χρημα απο την εταιρεια.
Σιγα τωρα, τοσο γαλα πουλανε, τα γαλατα της δεν μενουνε ποτε στα ραφια, και μπορεις να τα βρεις παντου. Δεν ειναι εικονα μη υγειους επιχειρησης αυτη.
Κρεοπωλεία: Λιγότερο κρέας αγοράζουν οι καταναλωτές – Έως και 35% η πτώση της ζήτησης
«Δεν έχουμε χάσει του πελάτες μας, αλλά την αγοραστική τους δύναμη. Αγοράζουν πολύ μικρότερες ποσότητες πλέον» σημειώνει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Ελλάδος, Σάββας Κεσίδης στο CNN Greece.
https://www.cnn.gr/oikonomia/chrima/sto ... is-zitisis
«Δεν έχουμε χάσει του πελάτες μας, αλλά την αγοραστική τους δύναμη. Αγοράζουν πολύ μικρότερες ποσότητες πλέον» σημειώνει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Ελλάδος, Σάββας Κεσίδης στο CNN Greece.
https://www.cnn.gr/oikonomia/chrima/sto ... is-zitisis
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας