Σελίδα 246 από 307

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2022, 20:06
από alekhine
Ερμής έγραψε: 03 Φεβ 2022, 23:32 Όλα ήταν πένα.
:goodpost: :goodpost: :+1: :+1:

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2022, 20:09
από Αγις
το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2022, 20:15
από Ερμής
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09 το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2022, 20:18
από Αγις
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09 το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2022, 21:13
από Ερμής
Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2022, 06:25
από Αγις
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13 Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα :g094: της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2022, 06:31
από Αγις
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13 Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα :g094: της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη

Σωστος ο Πατερας σου :smt023

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2022, 11:37
από Ερμής
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:31
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13 Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα :g094: της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη

Σωστος ο Πατερας σου :smt023
Ο μάστορας της Γουβας ,που το κάνει και ο πατέρας, ψιλοκοβε κρεμμύδι με μαϊντανό από πάνω σε συνοδευτικό της μερίδας

Δε το έχω δει σε άλλο μέρος της Ελλάδος αλλά μπορώ να πω του πάει πάρα πολύ

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2022, 15:41
από Cavaliere
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:18
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09 το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
Πώς πάει η εναλλαγή μέσα; Τι μοτίβο;

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβ 2022, 20:20
από Αγις
Ερμής έγραψε: 05 Φεβ 2022, 11:37
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:31
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25

κ η Σαρακατσανα Μητερα :g094: της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη

Σωστος ο Πατερας σου :smt023
Ο μάστορας της Γουβας ,που το κάνει και ο πατέρας, ψιλοκοβε κρεμμύδι με μαϊντανό από πάνω σε συνοδευτικό της μερίδας

Δε το έχω δει σε άλλο μέρος της Ελλάδος αλλά μπορώ να πω του πάει πάρα πολύ
συνοδευει ιδανικα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβ 2022, 20:22
από Αγις
Cavaliere έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:41
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:18
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15

Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
Πώς πάει η εναλλαγή μέσα; Τι μοτίβο;
γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβ 2022, 21:20
από Naranjita
αυτό που έχω πεθυμήσει είναι ματιές.

λουκάνικο στο ταψί, γεμισμένο με συκωτάκια, ρύζι και πολλά μπαχαρικά.

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2022, 00:19
από Cavaliere
Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:22γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
Ωραία, αυτό είναι το έξω. Το μέσα;

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2022, 00:33
από Αγις
Cavaliere έγραψε: 07 Φεβ 2022, 00:19
Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:22γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
Ωραία, αυτό είναι το έξω. Το μέσα;
μεσα δλδ ο κορμος ;
γλυκαδια κ ελαχιστο συκωτι (πικριζει)
ολα αυτα βεβαια απο αρνια μικρα γαλατιαρικα
ο κορμος δεν φαινεται - οπως συνηθιζεται ανομοιομορφος - καλυπτεται απο τις στρωσεις των εντερων σωστα κατανεμημενων
εχω ανεβασει φωτογραφιες παλιοτερα με κοκορετσια Μητερας :hebit: συντροφου

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2022, 12:48
από Cavaliere
Αγις έγραψε: 07 Φεβ 2022, 00:33μεσα δλδ ο κορμος ;
γλυκαδια κ ελαχιστο συκωτι (πικριζει)
ολα αυτα βεβαια απο αρνια μικρα γαλατιαρικα
ο κορμος δεν φαινεται - οπως συνηθιζεται ανομοιομορφος - καλυπτεται απο τις στρωσεις των εντερων σωστα κατανεμημενων
εχω ανεβασει φωτογραφιες παλιοτερα με κοκορετσια Μητερας :hebit: συντροφου
Πόσο συκώτι, πόσο πλεμόνι, πόσο κλπ σε μοτίβο βάζεις;