Σελίδα 246 από 307
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2022, 20:06
από alekhine
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2022, 20:09
από Αγις
το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2022, 20:15
από Ερμής
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09
το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2022, 20:18
από Αγις
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09
το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2022, 21:13
από Ερμής
Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2022, 06:25
από Αγις
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13
Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα

της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2022, 06:31
από Αγις
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13
Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα

της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη
Σωστος ο Πατερας σου
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2022, 11:37
από Ερμής
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:31
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13
Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα

της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη
Σωστος ο Πατερας σου
Ο μάστορας της Γουβας ,που το κάνει και ο πατέρας, ψιλοκοβε κρεμμύδι με μαϊντανό από πάνω σε συνοδευτικό της μερίδας
Δε το έχω δει σε άλλο μέρος της Ελλάδος αλλά μπορώ να πω του πάει πάρα πολύ
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2022, 15:41
από Cavaliere
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:18
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09
το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
Πώς πάει η εναλλαγή μέσα; Τι μοτίβο;
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβ 2022, 20:20
από Αγις
Ερμής έγραψε: 05 Φεβ 2022, 11:37
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:31
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25
κ η Σαρακατσανα Μητερα

της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη
Σωστος ο Πατερας σου
Ο μάστορας της Γουβας ,που το κάνει και ο πατέρας, ψιλοκοβε
κρεμμύδι με μαϊντανό από πάνω σε συνοδευτικό της μερίδας
Δε το έχω δει σε άλλο μέρος της Ελλάδος αλλά μπορώ να πω του πάει πάρα πολύ
συνοδευει ιδανικα
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβ 2022, 20:22
από Αγις
Cavaliere έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:41
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:18
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
Πώς πάει η εναλλαγή μέσα; Τι μοτίβο;
γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβ 2022, 21:20
από Naranjita
αυτό που έχω πεθυμήσει είναι ματιές.
λουκάνικο στο ταψί, γεμισμένο με συκωτάκια, ρύζι και πολλά μπαχαρικά.
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2022, 00:19
από Cavaliere
Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:22γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
Ωραία, αυτό είναι το έξω. Το μέσα;
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2022, 00:33
από Αγις
Cavaliere έγραψε: 07 Φεβ 2022, 00:19
Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:22γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
Ωραία, αυτό είναι το έξω. Το μέσα;
μεσα δλδ ο κορμος ;
γλυκαδια κ ελαχιστο συκωτι (πικριζει)
ολα αυτα βεβαια απο αρνια μικρα γαλατιαρικα
ο κορμος δεν φαινεται - οπως συνηθιζεται ανομοιομορφος - καλυπτεται απο τις στρωσεις των εντερων σωστα κατανεμημενων
εχω ανεβασει φωτογραφιες παλιοτερα με κοκορετσια Μητερας

συντροφου
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2022, 12:48
από Cavaliere
Αγις έγραψε: 07 Φεβ 2022, 00:33μεσα δλδ ο κορμος ;
γλυκαδια κ ελαχιστο συκωτι (πικριζει)
ολα αυτα βεβαια απο αρνια μικρα γαλατιαρικα
ο κορμος δεν φαινεται - οπως συνηθιζεται ανομοιομορφος - καλυπτεται απο τις στρωσεις των εντερων σωστα κατανεμημενων
εχω ανεβασει φωτογραφιες παλιοτερα με κοκορετσια Μητερας

συντροφου
Πόσο συκώτι, πόσο πλεμόνι, πόσο κλπ σε μοτίβο βάζεις;