!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
alekhine
Δημοσιεύσεις: 12693
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:36
Phorum.gr user: alekhine
Τοποθεσία: Highway to ΚΤΕΛ

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ερμής έγραψε: 03 Φεβ 2022, 23:32 Όλα ήταν πένα.
:goodpost: :goodpost: :+1: :+1:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής
Δημοσιεύσεις: 27798
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09 το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09 το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής
Δημοσιεύσεις: 27798
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13 Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα :g094: της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13 Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα :g094: της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη

Σωστος ο Πατερας σου :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής
Δημοσιεύσεις: 27798
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:31
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13 Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα :g094: της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη

Σωστος ο Πατερας σου :smt023
Ο μάστορας της Γουβας ,που το κάνει και ο πατέρας, ψιλοκοβε κρεμμύδι με μαϊντανό από πάνω σε συνοδευτικό της μερίδας

Δε το έχω δει σε άλλο μέρος της Ελλάδος αλλά μπορώ να πω του πάει πάρα πολύ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:18
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09 το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
Πώς πάει η εναλλαγή μέσα; Τι μοτίβο;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 05 Φεβ 2022, 11:37
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:31
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25

κ η Σαρακατσανα Μητερα :g094: της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη

Σωστος ο Πατερας σου :smt023
Ο μάστορας της Γουβας ,που το κάνει και ο πατέρας, ψιλοκοβε κρεμμύδι με μαϊντανό από πάνω σε συνοδευτικό της μερίδας

Δε το έχω δει σε άλλο μέρος της Ελλάδος αλλά μπορώ να πω του πάει πάρα πολύ
συνοδευει ιδανικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cavaliere έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:41
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:18
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15

Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
Πώς πάει η εναλλαγή μέσα; Τι μοτίβο;
γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naranjita
Δημοσιεύσεις: 4556
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 10:18

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

αυτό που έχω πεθυμήσει είναι ματιές.

λουκάνικο στο ταψί, γεμισμένο με συκωτάκια, ρύζι και πολλά μπαχαρικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:22γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
Ωραία, αυτό είναι το έξω. Το μέσα;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cavaliere έγραψε: 07 Φεβ 2022, 00:19
Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:22γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
Ωραία, αυτό είναι το έξω. Το μέσα;
μεσα δλδ ο κορμος ;
γλυκαδια κ ελαχιστο συκωτι (πικριζει)
ολα αυτα βεβαια απο αρνια μικρα γαλατιαρικα
ο κορμος δεν φαινεται - οπως συνηθιζεται ανομοιομορφος - καλυπτεται απο τις στρωσεις των εντερων σωστα κατανεμημενων
εχω ανεβασει φωτογραφιες παλιοτερα με κοκορετσια Μητερας :hebit: συντροφου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αγις έγραψε: 07 Φεβ 2022, 00:33μεσα δλδ ο κορμος ;
γλυκαδια κ ελαχιστο συκωτι (πικριζει)
ολα αυτα βεβαια απο αρνια μικρα γαλατιαρικα
ο κορμος δεν φαινεται - οπως συνηθιζεται ανομοιομορφος - καλυπτεται απο τις στρωσεις των εντερων σωστα κατανεμημενων
εχω ανεβασει φωτογραφιες παλιοτερα με κοκορετσια Μητερας :hebit: συντροφου
Πόσο συκώτι, πόσο πλεμόνι, πόσο κλπ σε μοτίβο βάζεις;
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”