Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
alekhine
Δημοσιεύσεις: 12693 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:36
Phorum.gr user: alekhine
Τοποθεσία: Highway to ΚΤΕΛ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από alekhine » 04 Φεβ 2022, 20:06
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 04 Φεβ 2022, 20:09
το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ερμής
Δημοσιεύσεις: 27798 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 04 Φεβ 2022, 20:15
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09
το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 04 Φεβ 2022, 20:18
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09
το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ερμής
Δημοσιεύσεις: 27798 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 04 Φεβ 2022, 21:13
Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 05 Φεβ 2022, 06:25
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13
Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα
της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 05 Φεβ 2022, 06:31
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13
Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα
της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη
Σωστος ο Πατερας σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ερμής
Δημοσιεύσεις: 27798 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 05 Φεβ 2022, 11:37
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:31
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:13
Στη Ρούμελη βάζουν λίγο έντερο.
Αυτή η συνταγή με τα πολλά αντερα και μπολιες είναι συνταγή μάστορα της γουβας. Και ο πατέρας έτσι το κάνει.
κ η Σαρακατσανα Μητερα
της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη
Σωστος ο Πατερας σου
Ο μάστορας της Γουβας ,που το κάνει και ο πατέρας, ψιλοκοβε κρεμμύδι με μαϊντανό από πάνω σε συνοδευτικό της μερίδας
Δε το έχω δει σε άλλο μέρος της Ελλάδος αλλά μπορώ να πω του πάει πάρα πολύ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Cavaliere » 05 Φεβ 2022, 15:41
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:18
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:09
το κοκορετσι παντως ηταν '' επαγγελματικο'' της πλακας
χαρακτηριστικη η ελλειψη σωστης ποσοτητας εντερων
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
Πώς πάει η εναλλαγή μέσα; Τι μοτίβο;
Ordem e Progresso.
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 06 Φεβ 2022, 20:20
Ερμής έγραψε: 05 Φεβ 2022, 11:37
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:31
Αγις έγραψε: 05 Φεβ 2022, 06:25
κ η Σαρακατσανα Μητερα
της συντροφου ετσι το φτιαχνει (οπως στην Γουβα ) απο δικα της αρνια κ μου το εμπιστευευται για να το ψηνω
κοοολααασηηηηη
Σωστος ο Πατερας σου
Ο μάστορας της Γουβας ,που το κάνει και ο πατέρας, ψιλοκοβε
κρεμμύδι με μαϊντανό από πάνω σε συνοδευτικό της μερίδας
Δε το έχω δει σε άλλο μέρος της Ελλάδος αλλά μπορώ να πω του πάει πάρα πολύ
συνοδευει ιδανικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 06 Φεβ 2022, 20:22
Cavaliere έγραψε: 05 Φεβ 2022, 15:41
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:18
Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:15
Εισαι υπέρ του πολύ εντέρου;
ε ναι
τριπλη στρωση με ενδιαμεσα μπολιες + μια εξωτερικα χοιρινη κ πολλα γλυκαδια - ελαχιστο συκωτι
Πώς πάει η εναλλαγή μέσα; Τι μοτίβο;
γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Naranjita
Δημοσιεύσεις: 4556 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 10:18
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Naranjita » 06 Φεβ 2022, 21:20
αυτό που έχω πεθυμήσει είναι ματιές.
λουκάνικο στο ταψί, γεμισμένο με συκωτάκια, ρύζι και πολλά μπαχαρικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Cavaliere » 07 Φεβ 2022, 00:19
Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:22 γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
Ωραία, αυτό είναι το έξω. Το μέσα;
Ordem e Progresso.
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 07 Φεβ 2022, 00:33
Cavaliere έγραψε: 07 Φεβ 2022, 00:19
Αγις έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:22 γλυκαδια - μπολια - πρωτη στρωση εντερα - μπολια -δευτερη στρωση - μπολια - τριτη στρωση - χοιρινη μπολια
Ωραία, αυτό είναι το έξω. Το μέσα;
μεσα δλδ ο κορμος ;
γλυκαδια κ ελαχιστο συκωτι (πικριζει)
ολα αυτα βεβαια απο αρνια μικρα γαλατιαρικα
ο κορμος δεν φαινεται - οπως συνηθιζεται ανομοιομορφος - καλυπτεται απο τις στρωσεις των εντερων σωστα κατανεμημενων
εχω ανεβασει φωτογραφιες παλιοτερα με κοκορετσια Μητερας
συντροφου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685 Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Cavaliere » 07 Φεβ 2022, 12:48
Αγις έγραψε: 07 Φεβ 2022, 00:33 μεσα δλδ ο κορμος ;
γλυκαδια κ ελαχιστο συκωτι (πικριζει)
ολα αυτα βεβαια απο αρνια μικρα γαλατιαρικα
ο κορμος δεν φαινεται - οπως συνηθιζεται ανομοιομορφος - καλυπτεται απο τις στρωσεις των εντερων σωστα κατανεμημενων
εχω ανεβασει φωτογραφιες παλιοτερα με κοκορετσια Μητερας
συντροφου
Πόσο συκώτι, πόσο πλεμόνι, πόσο κλπ σε μοτίβο βάζεις;
Ordem e Progresso.
2 Απαντήσεις
339 Προβολές
Τελευταία δημοσίευση από taliban
15 Φεβ 2025, 18:31