waldorf έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:18 hellegennes παιδί μου μην κάνεις το εμβόλιο,δεν θα σε βοηθήσει ποτέ και πουθενά.
Αρίστος μην κάνεις το εμβόλιο,δεν θα σε βοηθήσει ποτέ και πουθενά.
Αλλά έχει περάσει ενάμισης χρόνος θανατικού και εξακολουθείτε να αναπαράγετε πίπες ανοιχτού πελάγους.
Πίπες που δεν αφορούν τη γνωστή μαλακία που σας δέρνει και σας πέρνουμε στο ψιλό,αλλά πίπες που έχουν αρνητικές θανατηφόρες συνέπειες στο κοινωνικό σύνολο.
Οπότε θα πρότεινα να κρατήσετε αυτές τις πίπες για την πάρτη σας και ν`αρχίσετε να τα λέτε στο fb παρέα με τους υπόλοιπους ηλίθιους.
Δόξα να`χει ο Γιαραμπής θα βρείτε ακροατήριο να λέτε μαλακίες.Εδώ`μέσα όμως μάλλον χορτάσαμε από ηλίθιους και δεν έχετε να προσφέρετε κάτι.
Με δυό λόγια;
Άντε γαμηθείτε και οι δύο με κανά σκύλο της ράτσας σας και τραβάτε σε άλλο καφενείο να αναπαράξετε όποια ηλιθιότητα σκεφτείτε σήμερα και μας την φέρετε αύριο ως δεδομένο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
*στα χούφταλα και τους σάπιους. 4.7 εκ εμβολιασμοί έχουν γίνει και ο ρυθμός έχει πέσει.waldorf έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:18...αλλά πίπες που έχουν αρνητικές θανατηφόρες συνέπειες στο *κοινωνικό σύνολο.
Αν με βγάλουν σε υποχρεωτική αργία και επίσης αν ζητήσω μόνος μου άδεια άνευ αποδοχών, δε θα παίρνω καθόλου μισθό. .
Τι δεν καταλαβαίνεις;
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Όσο και να μας ζαλιζετε οι ΜΕΘ παραμένουν ψιλοαδειες, πηζετε εμβολιολαγνοι;;;
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
ενω εσυ δεν θυσιαζεις την ελευθερια σου για λιγα ψιχουλα. θες πολλα ψιχουλα. αφου λεφτα ζητας για να το κανεις.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:31Γιατί ,νομίζεις ότι κωλώνω; Τίποτα δεν κερδίζεται άκοπα. Αλίμονο σ' αυτούς που θυσιάζουν την ελευθερία τους για λίγα ψίχουλα δήθεν ευημερίας.Η οποία στο τέλος θα αποδειχτεί φενάκη.waldorf έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:23Ζήτα κι εσύ άδεια άνευ αποδοχών και ξεφορτώσου μας.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:19 ...
Αν δεν τους κάνω όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό ,μετάταξη ως διοικητικός ή μόνος μου θα ζητήσω άδεια άνευ αποδοχών.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
Όλο λόγια και θα κάνω και θα δείξω.Κάντο και έλα πες μας "είχα τα κάκαλα και το έκανα".
Τι μας τσαμπουνάς τόσο καιρό;Θα κάνω και θα ράνω και τ`αρχίδια μου κουνιούνται;
Καν`το και βλέπουμε.
ξερεις τι θα παρεις, ε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τρολάρω ρέιΑσέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:12ενω εσυ δεν θυσιαζεις την ελευθερια σου για λιγα ψιχουλα. θες πολλα ψιχουλα. αφου λεφτα ζητας για να το κανεις.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:31Γιατί ,νομίζεις ότι κωλώνω; Τίποτα δεν κερδίζεται άκοπα. Αλίμονο σ' αυτούς που θυσιάζουν την ελευθερία τους για λίγα ψίχουλα δήθεν ευημερίας.Η οποία στο τέλος θα αποδειχτεί φενάκη.waldorf έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:23
Ζήτα κι εσύ άδεια άνευ αποδοχών και ξεφορτώσου μας.
Όλο λόγια και θα κάνω και θα δείξω.Κάντο και έλα πες μας "είχα τα κάκαλα και το έκανα".
Τι μας τσαμπουνάς τόσο καιρό;Θα κάνω και θα ράνω και τ`αρχίδια μου κουνιούνται;
Καν`το και βλέπουμε.![]()
ξερεις τι θα παρεις, ε;
ο καμπουρακης αρια και που, λεει και καμμια αληθεια.Echelon έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:44 Εσύ νομίζεις πως υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ Καμπουρακη και μπαρμπαριστου;
ως φιλολογος δεν το εχεις και πολυ με τη λογικη, ε;Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:09
Αν με βγάλουν σε υποχρεωτική αργία και επίσης αν ζητήσω μόνος μου άδεια άνευ αποδοχών, δε θα παίρνω καθόλου μισθό. .
Τι δεν καταλαβαίνεις;![]()
αυτο λεω. ζητας να σε πληρωσουν για να κανεις το εμβολιο, και λεω θα σε πληρωσουν, το μισθο σου. αν δεν το κανεις, τον εχασες.
Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:16ως φιλολογος δεν το εχεις και πολυ με τη λογικη, ε;Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:09
αυτο λεω. ζητας να σε πληρωσουν για να κανεις το εμβολιο, και λεω θα σε πληρωσουν, το μισθο σου. αν δεν το κανεις, τον εχασες.
Ε κοίταξε ,πέρα απ' το μισθό ,αν θέλει να μου δώσει ο Κούλης και κάνα bonus , δεν είμαι μαλάκας να πω όχι. Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε;
Όχι βρε, αν κάνεις το εμβόλιο για κανα bonus, δεν κατούραγες στο πηγάδι.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:23Ε κοίταξε ,πέρα απ' το μισθό ,αν θέλει να μου δώσει ο Κούλης και κάνα bonus , δεν είμαι μαλάκας να πω όχι. Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε;Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:16ως φιλολογος δεν το εχεις και πολυ με τη λογικη, ε;Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:09
Σε κόντρα άνεμο κατούραγες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:26Όχι βρε, αν κάνεις το εμβόλιο για κανα bonus, δεν κατούραγες στο πηγάδι.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:23Ε κοίταξε ,πέρα απ' το μισθό ,αν θέλει να μου δώσει ο Κούλης και κάνα bonus , δεν είμαι μαλάκας να πω όχι. Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε;Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:16
ως φιλολογος δεν το εχεις και πολυ με τη λογικη, ε;
Α δε πάει έτσι , έχω αιτήματα προς διαπραγμάτευση:
1. 2000 ευρώ.
2. 1 μήνα επιπλέον άδεια.
3. Υπό σκέψη..
Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:30ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:26Όχι βρε, αν κάνεις το εμβόλιο για κανα bonus, δεν κατούραγες στο πηγάδι.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:23
Ε κοίταξε ,πέρα απ' το μισθό ,αν θέλει να μου δώσει ο Κούλης και κάνα bonus , δεν είμαι μαλάκας να πω όχι. Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε;
1. 2000 ευρώ.
3. Υπό σκέψη..
Τα 2000 ευρω θα τα γλιτωσεις σε βαθος χρονου απο τα τεστ που δεν θα πληρωνεις
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
..Ν' ασπρίσεις που λένε;
Για το 3 προτείνω συγχωροχάρτι από τον παπά της ενορίας σου για όσους ομοϊδεάτες σε πούνε αντίχριστο.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:30ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:26Όχι βρε, αν κάνεις το εμβόλιο για κανα bonus, δεν κατούραγες στο πηγάδι.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:23
1. 2000 ευρώ.
3. Υπό σκέψη..
Με αγιασμένο παράβολο και τα πάντα όλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση