Το σχολιο μου ηταν γενικο, οχι τοσο για το φορουμ, αλλα καταλαβαινω τι θες να πεις. ΟΚ τωρα μιλαμε για ιατρικα θεματα, αλλα σκεψου τι ακριβως γινεται στο τουιτερ για παραδειγμα οπου η κραταια/μοδατη αποψη επιβαλλεται επι τη ουσιας δια ροπαλου υπο την μορφη "κανονων/δικαιωματων" (πολιτικαλ κορεκτ) και στις περισσοτερες των περιπτωσεων προκειται για καθαρα φασισμο. Δεν μπορεις να πεις τον πουστη, πουστη, τον χαζο, χαζο τον χοντρο, χοντρο και αν το κανεις σε πηρε ο διαολος και σηκωσε κυριολεκτικα. Μετα ολοι βαυκαλιζονται οτι ειναι καλυτεροι ανθρωποι και ας εχουν βγαλει τον πιο ασχημο εαυτο τους "σκοτωνοντας" αυτον που εχει αντιθετη αποψη απο αυτη που κυριαρχει σημερα. Ειναι ομως ετσι; Δεν ειναι απλο το θεμα.lafkiotis έγραψε: 22 Δεκ 2021, 09:37Καλο ειναι να γινονται αυτα τα "χτυπηματα" για να μπαίνουν τα θεμέλια για σωστους διαλογους.Nostalgia έγραψε: 22 Δεκ 2021, 09:32Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:12 Πίπες. Αν δεν διαπραγματευόμαστε τα φλέγοντα ζητήματα, τι θα συζητάμε, για το πως τηγανίζουμε τις πατάτες και πως ξυρίζουμε τα παπάρια μας; Αν όντως υπάρχει ψηφισμένος νόμος (πράγμα που το αμφιβάλλω) που δεν επιτρέπει αντίλογο, ο οποίος κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του διαχειριστή, τότε έχουμε ντε φάκτο χούντα. Δεν είναι παράξενο ότι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του μπαν είναι όσοι αδυνατούν να αρθρώσουν πέντε γραμμές με αντεπιχειρήματα και μηρυκάζουν την λέξη "ψεκ".
Εχουμε μπλεξει λιγο τα μπουτια μας μεταξυ της ασυδοσιας και της δημοκρατιας/ελευθεριας λογου κλπ. Δυστυχως οι γραμμες δεν ειναι παντα ευδιακριτες, αλλα οταν ο καθε "Ζουκεμπεργκ" εχει το δικαιωμα να κοβει το ακαουντ του προεδρου της Αμερικης τι ακριβως περιμενεις; Ο Τσομσκυ εαν θυμαμαι καλα αυτο το ονομαζει "ολιγαρχια των σοσιαλ μιντια" ή καπως ετσι (το πιανεις το νοημα). Τεσπα δεν ξερω με βεβαιοτητα να πω εαν ειναι σωστο ή οχι, ειμαι σε ντεμι φαση, μου αρεσει η ελευθερια αλλα αντιλαμβανομαι οτι χρειαζονται και καποιοι κανονες για το παιγνιδι. Βεβαια εχω πιασει τον εαυτο μου να περιοριζεται στο τι θα γραψει στο ιντερνετ και δεν μου αρεσε, αλλα απο την αλλη το ειδα σαν τροπο να αυτο-κοντρολαρομαι. Εαν αυτο με κανει καλυτερο ανθρωπο ή πιο ψευτικο, ουτε αυτο το εχω αποφασισει ακομα. Στο θεμα του Αριστου δεν μπορω να εκφερω γνωμη διοτι ουτε τους κανονες του Φορουμ εχω διαβασει, ουτε γνωριζω την προιστορια του μπαν/αποχωρησης, εαν μας ενημερωσουν θα παρω θεση.
Παρατήρησες πως μειωθηκαν τα καθημερινά σκουπιδονηματα του χελωνου και των μπουμποφλουλη απο τοτε που σουταρανε τον καραψεκα?
Κατάλαβαν επιτελους οτι υπαρχουν και ορια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ο Μπαρμπαρίστος μπαναρίστηκε επειδή αυτά που έλεγε, fake ή μη, δεν ήταν της γραμμής. Αν έγραφε ότι τα εμβόλια λειτουργούν στο 100% και ότι κάνοντάς τα δε νοσείς καν(fake δηλαδή) ούτε ο lafkiotis, ούτε o εμετός-under, ούτε ο Otο ούτε οι υπόλοιποι "Θεματοφύλακες του Μητσοτάκη" που κυκλοφορούν εδώ μέσα θα είχαν πρόβλημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περίεργο, αν σκεφτείς πως έφαγε μπαν λίγο μετά τον θάνατο του Τράγκα.Echelon έγραψε: 22 Δεκ 2021, 10:15 Ο Μπαρμπαρίστος μπαναρίστηκε επειδή αυτά που έλεγε, fake ή μη, δεν ήταν της γραμμής. Αν έγραφε ότι τα εμβόλια λειτουργούν στο 100% και ότι κάνοντάς τα δε νοσείς καν(fake δηλαδή) ούτε ο lafkiotis, ούτε o εμετός-under, ούτε ο Otο ούτε οι υπόλοιποι "Θεματοφύλακες του Μητσοτάκη" που κυκλοφορούν εδώ μέσα θα είχαν πρόβλημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
"Παραδειγματική τιμωρία";lafkiotis έγραψε: 22 Δεκ 2021, 09:37Καλο ειναι να γινονται αυτα τα "χτυπηματα" για να μπαίνουν τα θεμέλια για σωστους διαλογους.Nostalgia έγραψε: 22 Δεκ 2021, 09:32Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:12 Πίπες. Αν δεν διαπραγματευόμαστε τα φλέγοντα ζητήματα, τι θα συζητάμε, για το πως τηγανίζουμε τις πατάτες και πως ξυρίζουμε τα παπάρια μας; Αν όντως υπάρχει ψηφισμένος νόμος (πράγμα που το αμφιβάλλω) που δεν επιτρέπει αντίλογο, ο οποίος κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του διαχειριστή, τότε έχουμε ντε φάκτο χούντα. Δεν είναι παράξενο ότι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του μπαν είναι όσοι αδυνατούν να αρθρώσουν πέντε γραμμές με αντεπιχειρήματα και μηρυκάζουν την λέξη "ψεκ".
Εχουμε μπλεξει λιγο τα μπουτια μας μεταξυ της ασυδοσιας και της δημοκρατιας/ελευθεριας λογου κλπ. Δυστυχως οι γραμμες δεν ειναι παντα ευδιακριτες, αλλα οταν ο καθε "Ζουκεμπεργκ" εχει το δικαιωμα να κοβει το ακαουντ του προεδρου της Αμερικης τι ακριβως περιμενεις; Ο Τσομσκυ εαν θυμαμαι καλα αυτο το ονομαζει "ολιγαρχια των σοσιαλ μιντια" ή καπως ετσι (το πιανεις το νοημα). Τεσπα δεν ξερω με βεβαιοτητα να πω εαν ειναι σωστο ή οχι, ειμαι σε ντεμι φαση, μου αρεσει η ελευθερια αλλα αντιλαμβανομαι οτι χρειαζονται και καποιοι κανονες για το παιγνιδι. Βεβαια εχω πιασει τον εαυτο μου να περιοριζεται στο τι θα γραψει στο ιντερνετ και δεν μου αρεσε, αλλα απο την αλλη το ειδα σαν τροπο να αυτο-κοντρολαρομαι. Εαν αυτο με κανει καλυτερο ανθρωπο ή πιο ψευτικο, ουτε αυτο το εχω αποφασισει ακομα. Στο θεμα του Αριστου δεν μπορω να εκφερω γνωμη διοτι ουτε τους κανονες του Φορουμ εχω διαβασει, ουτε γνωριζω την προιστορια του μπαν/αποχωρησης, εαν μας ενημερωσουν θα παρω θεση.
Παρατήρησες πως μειωθηκαν τα καθημερινά σκουπιδονηματα του χελωνου και των μπουμποφλουλη απο τοτε που σουταρανε τον καραψεκα?
Ισχυει, ηταν το είδος της παραπληροφόρησης που εχει πολυ πραγματικο αντίκτυπο σε ανθρώπινες ζωες.Echelon έγραψε: 22 Δεκ 2021, 10:15 Ο Μπαρμπαρίστος μπαναρίστηκε επειδή αυτά που έλεγε, fake ή μη, δεν ήταν της γραμμής. Αν έγραφε ότι τα εμβόλια λειτουργούν στο 100% και ότι κάνοντάς τα δε νοσείς καν(fake δηλαδή) ούτε ο lafkiotis, ούτε o εμετός-under, ούτε ο Otο ούτε οι υπόλοιποι "Θεματοφύλακες του Μητσοτάκη" που κυκλοφορούν εδώ μέσα θα είχαν πρόβλημα.
Ομοιως ειναι καπως χειροτερο να πειθεις τον κοσμο οτι οι ζωνες ασφαλειας ειναι αχρηστες και προκαλουν καρκινο απο το να λες οτι προστατευουν 100% απο ολα τα ατυχηματα, κατι που δηλαδη δεν ισχυει.
Βεβαιως. Χρειαζεται που και που. Ταιριαζει το λαικο ρητο "και ο Αγιος φοβερα θελει".stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2021, 10:37"Παραδειγματική τιμωρία";lafkiotis έγραψε: 22 Δεκ 2021, 09:37Καλο ειναι να γινονται αυτα τα "χτυπηματα" για να μπαίνουν τα θεμέλια για σωστους διαλογους.Nostalgia έγραψε: 22 Δεκ 2021, 09:32
Σειρα θα πρεπει να εχουν οι γυφτοι, οι ΠΑΜΕτζηδες και οι οδηγοι μεσα στη ΛΕΑ.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Για πόσο ακόμη θα συζητάμε για τον Αρίστο; Άμα θέτε κάποιοι, στείλτε στην Αρχιεπισκοπή, (ή δεν ξέρω κι εγώ που γίνονται αυτά τα πράματα..), αίτημα αγιοποίησής του. Να βγάλουμε όταν εγκριθεί, ένα άγιο νήμα για προσκύνημα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θα πρεπει το παρον νημα να γινει Pin προς γνωση και συμμόρφωση στους υπολοιπους σκουπιδοτενεκέδες εδω μεσα.Πασιφάη έγραψε: 22 Δεκ 2021, 11:39 Για πόσο ακόμη θα συζητάμε για τον Αρίστο; Άμα θέτε κάποιοι, στείλτε στην Αρχιεπισκοπή, (ή δεν ξέρω κι εγώ που γίνονται αυτά τα πράματα..), αίτημα αγιοποίησής του. Να βγάλουμε όταν εγκριθεί, ένα άγιο νήμα για προσκύνημα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
Να καταλάβουν τη θέση του Σπύρου πρωτίστως και να μην μας πρήζουν τα παπάρια δευτερευόντως μερικοί, που αίφνης ''θίχτηκαν'' από την και καλά ''έλλειψη'' ελευθερίας.lafkiotis έγραψε: 22 Δεκ 2021, 11:40Θα πρεπει το παρον νημα να γινει Pin προς γνωση και συμμόρφωση στους υπολοιπους σκουπιδοτενεκέδες εδω μεσα.Πασιφάη έγραψε: 22 Δεκ 2021, 11:39 Για πόσο ακόμη θα συζητάμε για τον Αρίστο; Άμα θέτε κάποιοι, στείλτε στην Αρχιεπισκοπή, (ή δεν ξέρω κι εγώ που γίνονται αυτά τα πράματα..), αίτημα αγιοποίησής του. Να βγάλουμε όταν εγκριθεί, ένα άγιο νήμα για προσκύνημα.
πςςςςςςςςςςςς
νοιαζεστε για την κενωνια και γι'αυτο μπολιαστηκατε
νοιαζεστε για το φορουμ και θελετε να το προστατεψετε
Μαδερες Τερεζες
Μαδερες Τερεζες
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Ναι. Ποιό είναι το θέμα σου;akirav έγραψε: 22 Δεκ 2021, 12:04 πςςςςςςςςςςςς
Μαδερες Τερεζες
Για την κοινωνία νοιαζόμαστε κυρίως επειδή μας περιλαμβάνει.akirav έγραψε: 22 Δεκ 2021, 12:04 πςςςςςςςςςςςς
Μαδερες Τερεζες
Για την κοινωνία των ζουλού και των εσκιμώων νοιαζόμαστε, αλλά όχι και τόσο.
το ξερω ρε
Τεστ καθημερινά σχεδόν θα κανετε?
Τεστ καθημερινά σχεδόν θα κανετε?
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Τα πάντα όλα. Και επιπλέον δόσεις εμβολίων, αν χρειαστεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-