!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

GoBack έγραψε: 29 Ιαν 2023, 01:10
enterprise-psi έγραψε: 28 Ιαν 2023, 22:17 Little demon https://m.imdb.com/title/tt12198014/

Στην πρωτη εμφανιση που κανει ο διαολος πανω στη μηχανη δεν ειναι ιδιος ο ασεβαστος;
Γαμάτος Ντεβίτο. Κι από ότι είδα, η κόρη του κάνει την κόρη του...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:34
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2023, 20:13 Three-Body Problem
...
Από WeTV είναι "πιο επίσημο" με την έννοια ότι δείχνει μόνο τους αγγλικούς υπότιτλους.
Έχουν βγει τα επ 1-4. Έχω δεσμευτεί να τα βλέπω με παρέα οπότε έχω δει μόνο τα 2. Στο 2ο μπαίνει στο επιστημονικό ζουμί, πολύ ωραίο animation.
ειμαι στο 16 ... πολυ καλη και πιστη η μεταφορα ως τωρα ... βεβαια αργοτερα αρχιζουνε τα δυσκολα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

nostromos έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:13
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2023, 20:13 Three-Body Problem
...
Από WeTV είναι "πιο επίσημο" με την έννοια ότι δείχνει μόνο τους αγγλικούς υπότιτλους.
Έχουν βγει τα επ 1-4. Έχω δεσμευτεί να τα βλέπω με παρέα οπότε έχω δει μόνο τα 2. Στο 2ο μπαίνει στο επιστημονικό ζουμί, πολύ ωραίο animation.
ειμαι στο 16 ... πολυ καλη και πιστη η μεταφορα ως τωρα ... βεβαια αργοτερα αρχιζουνε τα δυσκολα
Nice! Κι εγώ τα βλέπω με το που βγαίνουν σχεδόν πλέον, χτες είδα το 17. Πολύ ωραίο, πρωτότυπο και ατμοσφαιρικό. Θα μπορούσε βέβαια να πηγαίνει ένα 20% πιο γρήγορα χωρίς να χάσει σε πιστότητα πιστεύω. Αλλά χαλάλι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:21
nostromos έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:13
Nice! Κι εγώ τα βλέπω με το που βγαίνουν σχεδόν πλέον, χτες είδα το 17. Πολύ ωραίο, πρωτότυπο και ατμοσφαιρικό. Θα μπορούσε βέβαια να πηγαίνει ένα 20% πιο γρήγορα χωρίς να χάσει σε πιστότητα πιστεύω. Αλλά χαλάλι.
καλυτερα που το παει με αυτο το ρυθμο γιατι προκειται κυριολεκτικα για μαραθωνιο ... ειμαστε ουτε στο πρωτο μισο του 1ου βιβλιου ... ακολουθουνε τοσο μεγαλες προβολες στο μελλον και εξωτικες επιστημονικες εφαρμογες που αν δεν γινουνε σωστα ο θεατης δεν θα καταλαβαινει τι συμβαινει
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ο δήμαρχος του Κίνγσταουν έγινε μαλακία στο Β κύκλο, είδανε ψωμί και πάνε να το ξεχειλώσουνε καμμιά δεκαετία
το 1923 καλά ξεκίνησε αλλά πατάτεψε κι αυτό προς τη μέση, καμμία σχέση με το γαμάτο 1883
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Εικόνα

Κόλλησα με το «Γιού» :8)

Ηδη σε τρια βραδυα όλα τα επεισόδια στον πρωτο κυκλο στην ΝΥ.

Τωρα αρχίζω το Λος Αντζελες.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Είδα το Jerusalem
https://www.imdb.com/title/tt15750962/
Αν και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η θεματολογία που πραγματεύεται τις έριδες και τις διαμάχες των θρησκευτικών παρατάξεων μέσα από το αστυνομικό τμήμα του κεντρικού τομέα που πασχίζει να διατηρήσει την τάξη, το στάτους κβο, και παρά τις σκηνές δράσης, το βρήκα ελαφρώς ρηχό, φτηνιάρικο και ισραηλινιά (κατά το αμερικανιά).. Από ντοκουμενταρίστικη άποψη είναι πάντως πολύ ενδιαφέρον.
Τα μπλέκει πολύ όμως προκειμένου να δείξει τις διάφορες πτυχές της διαμάχης, αναμιγνύει ίντριγκες και δολοπλοκίες σε ελληνικά και αρμένικα πατριαρχεία, σκληροπυρηνικούς εβραίους και παλαιστίνιους, αμερικανούς ευαγγελιστές και ρώσους ορθοδόξους αντιπατριαρχικούς, διεφθαρμένους αστυνομικούς, μαφιόζους ραβίνους, δολοφόνους και διακινητές ναρκωτικών, μέχρι και τούρκους μπλέκει... Σε όλον αυτόν το αχταρμά δεν βοηθά η κάπως φτηνή παραγωγή με τις κλειστοφοβικές σκηνές στα στενοσόκακα της ιερής πόλης και τις κάμερες του μπιγκ μπράδερ συστήματος επίβλεψης, έστω και με εμβόλιμα πλάνα από drones για να ξεκουράζεται το μάτι..
Παρόλα αυτά, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά έστω και μόνο για τις αναφορές στο πώς ζουν οι άνθρωποι εκεί παλεύοντας να διαφυλάξουν ευαίσθητες ισορροπίες..
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Chilloutbuddy έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:27 Ο δήμαρχος του Κίνγσταουν έγινε μαλακία στο Β κύκλο, είδανε ψωμί και πάνε να το ξεχειλώσουνε καμμιά δεκαετία
Και να φανταστεις οτι οι μαλακες σκοτωσαν τον καλο τους στο 1ο επεισοδιο :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Εγώ βλέπω, τύποι, το CSI: New York στο Μακεδονία tv.

Τρομερή σειρά, αγωνία για το ποιος είναι ο δολοφόνος και πώς θα αποδειχθεί η ενοχή του. Βάθος σε χαρακτήρες και λοιπή πλοκή σε μετριότατα επίπεδα, αλλά δεν βαριέσαι. Εγώ βλέπω την σειρά για το εγκληματολογικό της προφίλ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Feindflug έγραψε: 15 Φεβ 2023, 19:47 Εγώ βλέπω, τύποι, το CSI: New York στο Μακεδονία tv.

Τρομερή σειρά, αγωνία για το ποιος είναι ο δολοφόνος και πώς θα αποδειχθεί η ενοχή του. Βάθος σε χαρακτήρες και λοιπή πλοκή σε μετριότατα επίπεδα, αλλά δεν βαριέσαι. Εγώ βλέπω την σειρά για το εγκληματολογικό της προφίλ.
απο τα τρια παντως το λας βεγκας ειναι το καλυτερο ολων - ειδικα οι πρωτες σεζον
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

alekhine έγραψε: 16 Φεβ 2023, 14:08
Feindflug έγραψε: 15 Φεβ 2023, 19:47 Εγώ βλέπω, τύποι, το CSI: New York στο Μακεδονία tv.

απο τα τρια παντως το λας βεγκας ειναι το καλυτερο ολων - ειδικα οι πρωτες σεζον
Κριμιναλ μάιντζ το καλύτερο όλων! Ιδίως μεχρι την 6η σεζον.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

alekhine έγραψε: 16 Φεβ 2023, 14:08

Το Μαϊάμι είναι το καλύτερο, απλά και μόνο γιατί τα υπερβαίνει όλα σε καλτίλα

α, ναι...και βέβαια λόγω soundrtack
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

vantono έγραψε: 16 Φεβ 2023, 14:18
Κριμιναλ μάιντζ το καλύτερο όλων! Ιδίως μεχρι την 6η σεζον.
δεν μιλαμε γενικα για crime series ρε μιλαμε για τα τρια διαφορετικα csi που παιζουν
Σενέκας έγραψε: 16 Φεβ 2023, 14:18
Το Μαϊάμι είναι το καλύτερο, απλά και μόνο γιατί τα υπερβαίνει όλα σε καλτίλα
α, ναι...και βέβαια λόγω soundrtack
α) ειναι πολυ καλοκαιρινο για τα γουστα μου β) ο πρωταγωνιστης μου θυμιζει τον ρικ αστλει και κριντζαρω

αντιθετα το βεγκας ειχε τον petersen που σε εψηνε γιατι ηταν cold blood και την μιλφαρα την Marg Helgenberger απο διπλα και μετρουσε πολυ(αν και δεν εχω δει καθολου το rebbot που ξεκινησε πριν 2 χρονια)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

το NY βλέπεται και για εθνικούς λόγους, έπαιζε μια πόντια, η Κανακαρίδη, οπότε ταιριάζει το μακεδονία tv :102:

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”