Γαμάτος Ντεβίτο. Κι από ότι είδα, η κόρη του κάνει την κόρη του...GoBack έγραψε: 29 Ιαν 2023, 01:10Στην πρωτη εμφανιση που κανει ο διαολος πανω στη μηχανη δεν ειναι ιδιος ο ασεβαστος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Συμπαθητικό https://m.imdb.com/title/tt11685912/
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
ειμαι στο 16 ... πολυ καλη και πιστη η μεταφορα ως τωρα ... βεβαια αργοτερα αρχιζουνε τα δυσκολαDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:34Έχουν βγει τα επ 1-4. Έχω δεσμευτεί να τα βλέπω με παρέα οπότε έχω δει μόνο τα 2. Στο 2ο μπαίνει στο επιστημονικό ζουμί, πολύ ωραίο animation.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2023, 20:13 Three-Body Problem
...
Από WeTV είναι "πιο επίσημο" με την έννοια ότι δείχνει μόνο τους αγγλικούς υπότιτλους.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Nice! Κι εγώ τα βλέπω με το που βγαίνουν σχεδόν πλέον, χτες είδα το 17. Πολύ ωραίο, πρωτότυπο και ατμοσφαιρικό. Θα μπορούσε βέβαια να πηγαίνει ένα 20% πιο γρήγορα χωρίς να χάσει σε πιστότητα πιστεύω. Αλλά χαλάλι.nostromos έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:13ειμαι στο 16 ... πολυ καλη και πιστη η μεταφορα ως τωρα ... βεβαια αργοτερα αρχιζουνε τα δυσκολαDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:34Έχουν βγει τα επ 1-4. Έχω δεσμευτεί να τα βλέπω με παρέα οπότε έχω δει μόνο τα 2. Στο 2ο μπαίνει στο επιστημονικό ζουμί, πολύ ωραίο animation.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2023, 20:13 Three-Body Problem
...
Από WeTV είναι "πιο επίσημο" με την έννοια ότι δείχνει μόνο τους αγγλικούς υπότιτλους.
καλυτερα που το παει με αυτο το ρυθμο γιατι προκειται κυριολεκτικα για μαραθωνιο ... ειμαστε ουτε στο πρωτο μισο του 1ου βιβλιου ... ακολουθουνε τοσο μεγαλες προβολες στο μελλον και εξωτικες επιστημονικες εφαρμογες που αν δεν γινουνε σωστα ο θεατης δεν θα καταλαβαινει τι συμβαινειDwarven Blacksmith έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:21Nice! Κι εγώ τα βλέπω με το που βγαίνουν σχεδόν πλέον, χτες είδα το 17. Πολύ ωραίο, πρωτότυπο και ατμοσφαιρικό. Θα μπορούσε βέβαια να πηγαίνει ένα 20% πιο γρήγορα χωρίς να χάσει σε πιστότητα πιστεύω. Αλλά χαλάλι.nostromos έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:13ειμαι στο 16 ... πολυ καλη και πιστη η μεταφορα ως τωρα ... βεβαια αργοτερα αρχιζουνε τα δυσκολαDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:34
Έχουν βγει τα επ 1-4. Έχω δεσμευτεί να τα βλέπω με παρέα οπότε έχω δει μόνο τα 2. Στο 2ο μπαίνει στο επιστημονικό ζουμί, πολύ ωραίο animation.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ο δήμαρχος του Κίνγσταουν έγινε μαλακία στο Β κύκλο, είδανε ψωμί και πάνε να το ξεχειλώσουνε καμμιά δεκαετία
το 1923 καλά ξεκίνησε αλλά πατάτεψε κι αυτό προς τη μέση, καμμία σχέση με το γαμάτο 1883
το 1923 καλά ξεκίνησε αλλά πατάτεψε κι αυτό προς τη μέση, καμμία σχέση με το γαμάτο 1883
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Ελβετός Τραπεζίτης

Κόλλησα με το «Γιού»
Ηδη σε τρια βραδυα όλα τα επεισόδια στον πρωτο κυκλο στην ΝΥ.
Τωρα αρχίζω το Λος Αντζελες.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Είδα το Jerusalem
https://www.imdb.com/title/tt15750962/
Αν και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η θεματολογία που πραγματεύεται τις έριδες και τις διαμάχες των θρησκευτικών παρατάξεων μέσα από το αστυνομικό τμήμα του κεντρικού τομέα που πασχίζει να διατηρήσει την τάξη, το στάτους κβο, και παρά τις σκηνές δράσης, το βρήκα ελαφρώς ρηχό, φτηνιάρικο και ισραηλινιά (κατά το αμερικανιά).. Από ντοκουμενταρίστικη άποψη είναι πάντως πολύ ενδιαφέρον.
Τα μπλέκει πολύ όμως προκειμένου να δείξει τις διάφορες πτυχές της διαμάχης, αναμιγνύει ίντριγκες και δολοπλοκίες σε ελληνικά και αρμένικα πατριαρχεία, σκληροπυρηνικούς εβραίους και παλαιστίνιους, αμερικανούς ευαγγελιστές και ρώσους ορθοδόξους αντιπατριαρχικούς, διεφθαρμένους αστυνομικούς, μαφιόζους ραβίνους, δολοφόνους και διακινητές ναρκωτικών, μέχρι και τούρκους μπλέκει... Σε όλον αυτόν το αχταρμά δεν βοηθά η κάπως φτηνή παραγωγή με τις κλειστοφοβικές σκηνές στα στενοσόκακα της ιερής πόλης και τις κάμερες του μπιγκ μπράδερ συστήματος επίβλεψης, έστω και με εμβόλιμα πλάνα από drones για να ξεκουράζεται το μάτι..
Παρόλα αυτά, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά έστω και μόνο για τις αναφορές στο πώς ζουν οι άνθρωποι εκεί παλεύοντας να διαφυλάξουν ευαίσθητες ισορροπίες..
https://www.imdb.com/title/tt15750962/
Αν και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η θεματολογία που πραγματεύεται τις έριδες και τις διαμάχες των θρησκευτικών παρατάξεων μέσα από το αστυνομικό τμήμα του κεντρικού τομέα που πασχίζει να διατηρήσει την τάξη, το στάτους κβο, και παρά τις σκηνές δράσης, το βρήκα ελαφρώς ρηχό, φτηνιάρικο και ισραηλινιά (κατά το αμερικανιά).. Από ντοκουμενταρίστικη άποψη είναι πάντως πολύ ενδιαφέρον.
Τα μπλέκει πολύ όμως προκειμένου να δείξει τις διάφορες πτυχές της διαμάχης, αναμιγνύει ίντριγκες και δολοπλοκίες σε ελληνικά και αρμένικα πατριαρχεία, σκληροπυρηνικούς εβραίους και παλαιστίνιους, αμερικανούς ευαγγελιστές και ρώσους ορθοδόξους αντιπατριαρχικούς, διεφθαρμένους αστυνομικούς, μαφιόζους ραβίνους, δολοφόνους και διακινητές ναρκωτικών, μέχρι και τούρκους μπλέκει... Σε όλον αυτόν το αχταρμά δεν βοηθά η κάπως φτηνή παραγωγή με τις κλειστοφοβικές σκηνές στα στενοσόκακα της ιερής πόλης και τις κάμερες του μπιγκ μπράδερ συστήματος επίβλεψης, έστω και με εμβόλιμα πλάνα από drones για να ξεκουράζεται το μάτι..
Παρόλα αυτά, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά έστω και μόνο για τις αναφορές στο πώς ζουν οι άνθρωποι εκεί παλεύοντας να διαφυλάξουν ευαίσθητες ισορροπίες..
Και να φανταστεις οτι οι μαλακες σκοτωσαν τον καλο τους στο 1ο επεισοδιοChilloutbuddy έγραψε: 13 Φεβ 2023, 15:27 Ο δήμαρχος του Κίνγσταουν έγινε μαλακία στο Β κύκλο, είδανε ψωμί και πάνε να το ξεχειλώσουνε καμμιά δεκαετία
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ βλέπω, τύποι, το CSI: New York στο Μακεδονία tv.
Τρομερή σειρά, αγωνία για το ποιος είναι ο δολοφόνος και πώς θα αποδειχθεί η ενοχή του. Βάθος σε χαρακτήρες και λοιπή πλοκή σε μετριότατα επίπεδα, αλλά δεν βαριέσαι. Εγώ βλέπω την σειρά για το εγκληματολογικό της προφίλ.
Τρομερή σειρά, αγωνία για το ποιος είναι ο δολοφόνος και πώς θα αποδειχθεί η ενοχή του. Βάθος σε χαρακτήρες και λοιπή πλοκή σε μετριότατα επίπεδα, αλλά δεν βαριέσαι. Εγώ βλέπω την σειρά για το εγκληματολογικό της προφίλ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
απο τα τρια παντως το λας βεγκας ειναι το καλυτερο ολων - ειδικα οι πρωτες σεζονFeindflug έγραψε: 15 Φεβ 2023, 19:47 Εγώ βλέπω, τύποι, το CSI: New York στο Μακεδονία tv.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κριμιναλ μάιντζ το καλύτερο όλων! Ιδίως μεχρι την 6η σεζον.alekhine έγραψε: 16 Φεβ 2023, 14:08απο τα τρια παντως το λας βεγκας ειναι το καλυτερο ολων - ειδικα οι πρωτες σεζονFeindflug έγραψε: 15 Φεβ 2023, 19:47 Εγώ βλέπω, τύποι, το CSI: New York στο Μακεδονία tv.
Το Μαϊάμι είναι το καλύτερο, απλά και μόνο γιατί τα υπερβαίνει όλα σε καλτίλαalekhine έγραψε: 16 Φεβ 2023, 14:08απο τα τρια παντως το λας βεγκας ειναι το καλυτερο ολων - ειδικα οι πρωτες σεζονFeindflug έγραψε: 15 Φεβ 2023, 19:47 Εγώ βλέπω, τύποι, το CSI: New York στο Μακεδονία tv.
α, ναι...και βέβαια λόγω soundrtack
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δεν μιλαμε γενικα για crime series ρε μιλαμε για τα τρια διαφορετικα csi που παιζουν
α) ειναι πολυ καλοκαιρινο για τα γουστα μου β) ο πρωταγωνιστης μου θυμιζει τον ρικ αστλει και κριντζαρωΣενέκας έγραψε: 16 Φεβ 2023, 14:18
Το Μαϊάμι είναι το καλύτερο, απλά και μόνο γιατί τα υπερβαίνει όλα σε καλτίλα
α, ναι...και βέβαια λόγω soundrtack
αντιθετα το βεγκας ειχε τον petersen που σε εψηνε γιατι ηταν cold blood και την μιλφαρα την Marg Helgenberger απο διπλα και μετρουσε πολυ(αν και δεν εχω δει καθολου το rebbot που ξεκινησε πριν 2 χρονια)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
το NY βλέπεται και για εθνικούς λόγους, έπαιζε μια πόντια, η Κανακαρίδη, οπότε ταιριάζει το μακεδονία tv

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση