!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το μισο πχορουμ στηριζει.Αν ήμουν Πρωθυπουργός δε θα είχαμε μνημόνιο, θα γυρίζαμε δραχμή.Αν γίνω,θα κάνω κρατική τράπεζα
Re: Το μισο πχορουμ στηριζει.Αν ήμουν Πρωθυπουργός δε θα είχαμε μνημόνιο, θα γυρίζαμε δραχμή.Αν γίνω,θα κάνω κρατική τρά
την διαφθορα στην ελλαδα μπορουν να την κτυπησουν μονο εθνικιστικες κυβερνησεις ή κκε
Re: Το μισο πχορουμ στηριζει.Αν ήμουν Πρωθυπουργός δε θα είχαμε μνημόνιο, θα γυρίζαμε δραχμή.Αν γίνω,θα κάνω κρατική τρά
επισης τουλαχιστον δυο τραπεζες πρεπει να ειναι κρατικες ωστε να βοηθουν σε τομεις που οι ιδιωτικες
τραπεζες δεν βλεπουν κερδη
τραπεζες δεν βλεπουν κερδη
- Eθνικοκοινωνιστης
που να μην τρωνε τυροπιτουλα ομως εnemo έγραψε: 16 Σεπ 2024, 14:16 την διαφθορα στην ελλαδα μπορουν να την κτυπησουν μονο εθνικιστικες κυβερνησεις ή κκε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τυχαιο που οι χωρες που ειχαν κρατικες τραπεζες που βοηθουσαν με ατοκα η χαμηλοτοκα δανεια τον κοσμακη και ειδικα τα νεα ζευγαρια και τις μικρες επιχειρησεις...
δηλαδη τη Λιβυη και το Ιρακ...
τις εκαναν λαμπογυαλο οι Αμερικανοι του νεοταξ Δημοκρατικου Κομματος;
.
δηλαδη τη Λιβυη και το Ιρακ...
τις εκαναν λαμπογυαλο οι Αμερικανοι του νεοταξ Δημοκρατικου Κομματος;
.
Ο Γκλέτσος μπορεί να σκέφτεται: εδώ έγινε ο ΓΑΠ, ο βλαξ, πρωθυπουργός ,γιατί όχι κι εγώ;
τυροπιτουλα θα τρωνε αλλα οχι ολοκληρη οπως γινεται τωραEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Σεπ 2024, 14:18που να μην τρωνε τυροπιτουλα ομως εnemo έγραψε: 16 Σεπ 2024, 14:16 την διαφθορα στην ελλαδα μπορουν να την κτυπησουν μονο εθνικιστικες κυβερνησεις ή κκε![]()
το να μην τρωνε ουτε τα ψυχουλα ειναι αδυνατον
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
μπουαχαχα γιατί οι ιδιωτικές τι νομίζεις ότι κάνουνε;πατησιωτης έγραψε: 16 Σεπ 2024, 13:33 Κρατική τράπεζα σημαίνει ότι τα δάνεια δίνονται με "πολιτικά κριτήρια",δηλαδή τα δίνει ο υπουργός που παίρνει τηλέφωνο τον διοικητή.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
κανε ονειρα..Αρίστος έγραψε: 16 Σεπ 2024, 12:35 Σε λιγο καιρο παιζει να διαλυθει η ΕΕ η να κανει καθε χωρα οτι γουσταρει (ο Ντραγκι δεν χτυπησε καμπανακι για πλακα, ουτε για πλακα κατηργησε ουσιαστικα τη Σενγκεν η Γερμανια)...
οποτε μπορει να ακουσετε να μιλανε για δραχμη και πολιτικοι που δεν φανταζεστε.
.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ενώ τα δάνεια σήμερα δίνονται αξιοκρατικά;πατησιωτης έγραψε: 16 Σεπ 2024, 13:33 Η Ελλάδα είχε για πολύ καιρό κρατικές τράπεζες.Μετά την κρατικοποίηση του ομίλου Ανδρεάδη από τον Καραμανλή ουσιαστικά μόνη ιδιωτική τράπεζα είχε μείνει η Τράπεζα Πίστεως,τώρα Άλφα.Ιδρύθηκε τότε και η Τράπεζα Εργασίας,σήμερα Γιούρομπανκ που τότε ήταν πολύ μικρή και αυτό ήταν όλο,το 80% του τραπεζικού τομέα,Εθνική,Εμπορική,Κτηματική,Μακεδονίας - Θράκης κλπ ήσαν κρατικές.
Πολύ φυσιολογικά όλες αυτές έχαναν μερίδιο αγοράς και λεφτά από τις δύο ιδιωτικές,την Πίστεως και την Εργασίας.
Κρατική τράπεζα σημαίνει ότι τα δάνεια δίνονται με "πολιτικά κριτήρια",δηλαδή τα δίνει ο υπουργός που παίρνει τηλέφωνο τον διοικητή.Καμμιά φορά βέβαια γίνονται και ευτράπελα όπως με τον διοικητή της Εθνικής επί ΠΑΣΟΚ Παναγόπουλο που του είχε πει ο Ανδρέας μην ακούς τι λέω,μην δίνεις δάνεια εάν δεν συμφωνείς και όποιος έβλεπε κάθε βράδυ τον Ανδρέα και του ζηταγε δάνειο,του απαντούσε βέβαια και τούδινε σημείωμα για την Εθνική.![]()
Το τελευταίο κατόρθωμα κρατικής τραπέζης ήταν η Τράπεζα Αττικής όπου μεγαλούργησε ο γνωστός και μη εξαιρετέος και σήμερα σφόδρα αντικασσελακικός Σπίρτζης που ήθελε να φτιάξει "τράπεζα μηχανικών" και έβαλε μέσα τα αποθεματικά του ΤΣΜΕΔΕ που κουρεύθηκαν αγρίως.
Κρατική τράπεζα σημαίνει ένα και μόνο πράγμα,δάνεια χωρίς κριτήρια αγοράς αλλά με χάρες.Τώρα δεν αποκλείω μερικοί να νομίζουν ότι είναι προοδευτικό μέτρο.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
γιατι ρε τσιλ μονο τραπεζα κρατικη; γιατι οχι και καθε αλλη επιχειρηση, απο βιομηχανια μεχρι ταβερνα;Chilloutbuddy έγραψε: 16 Σεπ 2024, 16:40μπουαχαχα γιατί οι ιδιωτικές τι νομίζεις ότι κάνουνε;πατησιωτης έγραψε: 16 Σεπ 2024, 13:33 Κρατική τράπεζα σημαίνει ότι τα δάνεια δίνονται με "πολιτικά κριτήρια",δηλαδή τα δίνει ο υπουργός που παίρνει τηλέφωνο τον διοικητή.![]()
γω λεω επειδη δεν γινεται να ανταγωνιστουν τις ιδιωτικες, επειδη τα επιπεδα λαμογιας στο κρατος ειναι ταξεις μεγεθους μεγαλυτερα απο τον ιδιωτικο τομεα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ασέβαστος έγραψε: 16 Σεπ 2024, 18:14κανε ονειρα..Αρίστος έγραψε: 16 Σεπ 2024, 12:35 Σε λιγο καιρο παιζει να διαλυθει η ΕΕ η να κανει καθε χωρα οτι γουσταρει (ο Ντραγκι δεν χτυπησε καμπανακι για πλακα, ουτε για πλακα κατηργησε ουσιαστικα τη Σενγκεν η Γερμανια)...
οποτε μπορει να ακουσετε να μιλανε για δραχμη και πολιτικοι που δεν φανταζεστε.
.
Ηδη Γερμανια και Ολλανδια στην πραξη κατηργησαν την Σενγκεν.
Ξερεις τι σημαινει αυτο για Ιταλια, Ελλαδα, Μαλτα και Ισπανια;
.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Γιατί οι τράπεζες ούτε παράγουν τίποτα, ούτε έχει αλλάξει τίποτα στον τρόπο που δουλεύουν, ούτε χρειάζεται να μάθουν τίποτα καινούργιο, ούτε και πρόκειται να μάθουν τιποτα καινούργιο. Μιλάμε για εμπορικές τράπεζες που εισπράττουν καταθέσεις και χορηγούν δάνεια έτσι; Αυτό μόνο, όχι επενδυτικές. Ότι ιδεολογία ή ιδεοληψία και να έχεις δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύεις ότι το κράτος δε μπορεί να λάβει καταθέσεις και να δώσει δάνεια. Κι εσύ μπορείς, κι εγώ μπορώ, κι ο περιπτεράς της γειτονιάς μπορεί.Ασέβαστος έγραψε: 16 Σεπ 2024, 18:22 γιατι ρε τσιλ μονο τραπεζα κρατικη; γιατι οχι και καθε αλλη επιχειρηση, απο βιομηχανια μεχρι ταβερνα;
ΝομίζειςΑσέβαστος έγραψε: 16 Σεπ 2024, 18:22γω λεω επειδη δεν γινεται να ανταγωνιστουν τις ιδιωτικες, επειδη τα επιπεδα λαμογιας στο κρατος ειναι ταξεις μεγεθους μεγαλυτερα απο τον ιδιωτικο τομεα.
Όσο για ανταγωνισμό μη σώσουν και ανταγωνιστούν κανέναν, ας υπάρχει εκεί κι όπως θέλει ας έρθει. Εγώ θα πήγαινα πρώτος.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Κρατικοποιηση της εθνικης τραπεζας και μειωση των χρεωσεων σε ατμ, πληρωμων απο ιμπανκινγκ κλπ πουστοχρεωσεις με δισεκατομμυρια υπερκερδη..
Μονο με πολακη αυτα
Μονο με πολακη αυτα
Chilloutbuddy έγραψε: 16 Σεπ 2024, 16:40μπουαχαχα γιατί οι ιδιωτικές τι νομίζεις ότι κάνουνε;πατησιωτης έγραψε: 16 Σεπ 2024, 13:33 Κρατική τράπεζα σημαίνει ότι τα δάνεια δίνονται με "πολιτικά κριτήρια",δηλαδή τα δίνει ο υπουργός που παίρνει τηλέφωνο τον διοικητή.![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Μην λες πολλά μέχρι να βγειπήζον bot έγραψε: 16 Σεπ 2024, 23:44 Κρατικοποιηση της εθνικης τραπεζας και μειωση των χρεωσεων σε ατμ, πληρωμων απο ιμπανκινγκ κλπ πουστοχρεωσεις με δισεκατομμυρια υπερκερδη..
Μονο με πολακη αυτα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 3290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
-
- 5 Απαντήσεις