!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εγώ ειμαι χοντρή,εσύ τι ζόρι τραβάς?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ritzeri

Re: εγώ ειμαι χοντρή,εσύ τι ζόρι τραβάς?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

stergiosbik έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:27 Εχω να καταγγειλω οτι ο χοντρες μου εκαναν πολλες φορες χαλαστρα οταν ημουν νεος.
Την "επεφτα" σε καποια και η χοντρη φιλη της απο ζηλια και κομπλεξ μου χαλουσε τη δουλεια!
Εγώ έχω να εξομολογηθώ πως με βοηθησαν, έστω κι άθελά τους , να βγάλω πολύ καλά γκομενάκια που ήταν φίλες τους
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Το προβλημα το έχει η συντακτης του άρθρου, που προφανως βλέπει τον εαυτό της ετσι. Όπως και ο ομοφυλόφιλος που νομίζει πως όλοι τον λένε πούστη και τον μισούν και μπένει σε θεση άμυνας, η μισανδρη φεμινίστρια, ο μαυρος ή ο γαύρος.
Πάντα μετράω τους ανθρώπους από το αν μου βγάζουν καλή αύρα ή όχι. Ποτε δεν τους λογάριασα από το πως είναι, από το που προέρχονται,τι πιστεύουν,πως την βρίσκουν στην ιδιωτικη τους ζωή. Τωρα τελευταία, που γέρασα, δεν παρατηρώ και το φύλο τους.
Μπορώ να καψουρευτώ οποιαδήποτε γυναίκα, αν δεν είναι κομπλεξική και εμονική. Άνετα τραβούσα γλωσσοφίλι δημόσια στην μακαρίτισσα την Γ.Βασιλειαδού αν μου έκανε κλικ σαν άτομο.
Οι μονες γυναίκες που με ξενερώνουν, όσο μουνάρες και αν είναι, είναι οι πλαστικες που βαφονται σαν βαμπίρ και τραβούν 30 σελφι την ημέρα στον εαυτό τους
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ritzeri έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:30
Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:26
Υδράργυρος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:16

Εσυ τι ζορι τραβας; το φαγητο σου τρωει;
Τραβάω ζόρι όπως τραβάω και για κάποιον που είναι 30 κιλά σκελετός και λέει πως νιώθει τέλεια και συνεχίζει την δίαιτα.

Σιγοντάρεις την παθογένεια της θεοχοντρης απλά για να το παίξεις κουλ, ενώ στην πραγματικότητα οχι μονο αδιαφορεις πλήρως για την υγεία της, αλλά την παροτρύνεις να την χειροτερέψει.
Με όλες τραβάς ζόρι; Και με αυτή ας πούμε που είναι 10-15 κιλά παραπάνω;
Ούτε καν. Αυτό είναι καθαρά αισθητικό. Θα μπορούσε ακόμα και να μου αρέσει.
Δεν μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:31
vantono έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:25
Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:19 Πάντως όσες χοντρές γνώρισα ήταν όλες καριόλες. Το συμπέρασμα λοιπών είναι ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις χοντρές. Είναι γυναίκες σαν όλες τις άλλες. :102:
τις γνώριζες απο οταν ήταν ακομα λεπτες (ή εστω οχι σε φάση-κατηγορία πραγματικά χοντρής, ακόμα), για να μπορεις να ξερεις σίγουρα αν ηταν ανέκαθεν καριόλες (λογω χαρακτηρα ουτως ή άλλως) ή αν καριόλεψαν στην πορεία,οσο παχυναν, βλεποντας το σωμα τους να μετατρέπεται σταδιακά σε κατι που τους ηταν τοσο δυσκολο να διαχειριστουν ψυχολογικά (με αποτελεσμα όλη αυτη η αλλαγη να επηρεάσει τοσο πολυ τον ολο χαρακτηρας τους)?
Εγω παντως εχω γνωρισω και καριολες χοντρές,αλλα και τα καλύτερα παιδιά, που να ειναι πραγματικά μεσα σε ολα, σε φάση να τις ζηλευει ακομα και η πιο λεπτη κουκλαρα-μοντέλο, για τα κοινωνικοεπικοινωνιακά τους χαρίσματα. Γενικα απ οσο καταλαβαινω, με τις χοντρές στα άκρα θα πεσεις. Η σε καριολες ή σε καιγαμώτιςτύπισσες. Μεση φάση δεν υπάρχει.
Μα είπα είναι σαν όλες τις άλλες γυναίκες. Τώρα εσύ λες ότι έχεις γνωρίσει και γυναίκες που δεν είναι καριόλες. Δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετείς για να γράφεις τέτοια ψέμματα.
του Σόρος!
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

ritzeri έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:32
stergiosbik έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:27 Εχω να καταγγειλω οτι ο χοντρες μου εκαναν πολλες φορες χαλαστρα οταν ημουν νεος.
Την "επεφτα" σε καποια και η χοντρη φιλη της απο ζηλια και κομπλεξ μου χαλουσε τη δουλεια!
Εγώ έχω να εξομολογηθώ πως με βοηθησαν, έστω κι άθελά τους , να βγάλω πολύ καλά γκομενάκια που ήταν φίλες τους
Μια φορα πηγα να κανω ελιγμο αλλα την πατησα.
Σκεφτηκα να προσεγγισω πρωτα την χοντρη για να μπορεσω μετα να "φαω" την φιλη της.
Αποτελεσμα;
Και δεν εφαγα την φιλη της και η χοντρη κολλησε μαζι μου και ειχα βρει τον μπελα μου!!! :smt005:
Κι αυτο μονο και μονο γιατι προσεγγισα πρωτα αυτην και χωρις να εχω κανει τιποτα μαζι της.
ritzeri

Υπαρχουν δύο ειδών μπαζα.
Αυτά που σε κάποιους βγάζουν μια ανωμαλία και αυτά
που είναι απεχθη, ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτο.

Μήπως αυτή που απευθυνθηκες δεν ήταν εντελώς για λυπηση;

Εντιτ. Η φίλη- στόχος πρέπει να είναι τέρμα ματαιόδοξο σκατοπαιδο
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:00 Οι χοντροί είναι άρρωστοι. Όταν βλέπεις μια θεοχοντρη να σου λέει πόσο άνετη είναι με τον εαυτό της και πόσο γουστάρει και εσύ σιγοντάρεις είσαι συνένοχος.
"το πόσο γουστάρει" είναι άμυνα
και οι καρκινοπαθείς είναι άρρωστοι αλλά δεν τους αποκαλείς καρκινιάρηδες.

Λίγη πολιτική ορθότητα, δηλαδή τυπική ευγένεια του 21ου αιώνα, δε βλάπτει.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Υδράργυρος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:16
Otto Weininger έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:01 Είσαι χοντρή και αυτό δεν αλλάζει.
Εσυ τι ζορι τραβας; το φαγητο σου τρωει;
Τραβάω ζόρι όπως τραβάω και για κάποιον που είναι 30 κιλά σκελετός και λέει πως νιώθει τέλεια και συνεχίζει την δίαιτα.

Σιγοντάρεις την παθογένεια της θεοχοντρης απλά για να το παίξεις κουλ, ενώ στην πραγματικότητα οχι μονο αδιαφορεις πλήρως για την υγεία της, αλλά την παροτρύνεις να την χειροτερέψει.
Ξεπερασε το. Το fat shaming δε σε τιμαει. Φιλικα :wink
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Εδω κανανε fat shsming στους υπουργους και ειδικα στον φιλη. Και δυστυχως αυτη ριναι η δηθεν φιλοευρωπαικη αντιπολιτευση που δηθεν θα μας σωσει σπο τον λσικιδμο, ενω ειναι ενα ρατσιστικο και φσσιστικο μετωπο
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

υπήρχε ένας χρήστης στο παλιό πχωρουμ που κορόιδευε τον σόιμπλε όχι για τις πολιτκές του θέσεις αλλά για την αναπηρία του.
Καργα σίχαμα, όπως και όλοι όσοι κοροιδεύουν τους υπέρβαρους.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:31
Υδράργυρος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:29

Δηλαδη εσυ κοπτεσαι για το καλο και την υγεια της "χοντρης";
Αμα θες το καλο της μην κανεις fat shaming
Για την υγεία της νοιάζομαι, όχι για τα δηθεν αισθήματα της.
Έχεις ιδέα τι επιπτώσεις έχει η παχυσαρκία στην υγεία;
Κ στην τσέπη. Τους πληρώνεις πολλά λεφτά για τα προβλήματα υγείας τους μέσω συστήματος .
Εξετάσεις, φάρμακα , νοσηλεια.

Δεν χρειάζεται να διαφωνούμε κ για τους αριθμούς.
~~¥~~
ritzeri

Βινόσαυρος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 01:30 υπήρχε ένας χρήστης στο παλιό πχωρουμ που κορόιδευε τον σόιμπλε όχι για τις πολιτκές του θέσεις αλλά για την αναπηρία του.
Εδώ είμαι.
Κοροιδευα και κοροϊδεύω τον Σοιμπλε όχι γιατί είναι ανάπηρος, αλλά γιατί είναι μισάνθρωπος και καριολης.

Έχει διαφορά να αποκαλείς χοντρή μια γυναίκα επειδή είναι χοντρή σε σχέση με το να αποκαλείς χοντρή μια χοντρή γυναίκα επειδή είναι καριολα.

Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

ritzeri έγραψε: 06 Σεπ 2018, 01:36
Βινόσαυρος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 01:30 υπήρχε ένας χρήστης στο παλιό πχωρουμ που κορόιδευε τον σόιμπλε όχι για τις πολιτκές του θέσεις αλλά για την αναπηρία του.
Εδώ είμαι.
Κοροιδευα και κοροϊδεύω τον Σοιμπλε όχι γιατί είναι ανάπηρος, αλλά γιατί είναι μισάνθρωπος και καριολης.

Έχει διαφορά να αποκαλείς χοντρή μια γυναίκα επειδή είναι χοντρή σε σχέση με το να αποκαλείς χοντρή μια χοντρή γυναίκα επειδή είναι καριολα.

Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
στο παλιο έμπαινες και με το username aljawin;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

lyna έγραψε: 06 Σεπ 2018, 01:32
Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:31
Υδράργυρος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:29

Δηλαδη εσυ κοπτεσαι για το καλο και την υγεια της "χοντρης";
Αμα θες το καλο της μην κανεις fat shaming
Για την υγεία της νοιάζομαι, όχι για τα δηθεν αισθήματα της.
Έχεις ιδέα τι επιπτώσεις έχει η παχυσαρκία στην υγεία;
Κ στην τσέπη. Τους πληρώνεις πολλά λεφτά για τα προβλήματα υγείας τους μέσω συστήματος .
Εξετάσεις, φάρμακα , νοσηλεια.

Δεν χρειάζεται να διαφωνούμε κ για τους αριθμούς.
Εχει και υπερβαρους που ειναι υγειεστατοι. Και αυτοι σε επιβαρυνουνε;
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Νομίζω ότι είναι κάπως υποκριτικό να αναφερόμαστε σε ιατρικό θέμα με εξαίρεση κάποιες ακραίες περιπτώσεις*. Μου φαίνεται σαν να μη μας αρέσουν οι χοντρές και προσπαθούμε να βρούμε κάποιον τρόπο να το εκλογικεύσουμε στον εαυτό μας και τους άλλους.

Δηλαδή αν κατηγορούμε τους (απλώς) χοντρούς ότι επιβαρύνουν το ιατρικό σύστημα πρέπει να κάνουμε το ίδιο για όσους καπνίζουν, όσους οδηγούν μηχανή χωρίς κράνος, όσους οδηγούν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, όσους γενικά καταναλώνουν κάπως παραπάνω αλκοόλ ή άλλες ουσίες, όσους κάνουν extreme sports αλλά στην προέκταση μιας τέτοιας ιδέας και όσους πάνε γυμναστήριο αφού και εκεί μεγάλο ποσοστό αθλουμένων παρουσιάζει πρόβλημα σε μέση και γόνατα ή παίρνει ρίσκα που μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμούς, πειραματίζεται με αναβολικά, κλπ.

* Πρόσφατα πέθανε στην γειτονιά γνωστός νομίζω 41 από υπερβολικό βάρος. Υπερβολικό εννοώ ότι πλέον δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι ούτε καν για να πάει στο νοσοκομείο.

Προσωπικά θεωρώ τον άνθρωπο πολύπλευρη οντότητα για να την περιορίσω στο χοντρός / χοντρή παρότι δεν μου αρέσει το πάχος γενικά. Μια φιλική σύσταση (και 2 και 3 και 5) θα την έκανα σε δικούς μου ανθρώπους αλλά μέχρι εκεί.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”