!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πορτοκαλί ανοϊκός που περπατάει με το ζόρι
- Οργισμένος
Πορτοκαλί ανοϊκός που περπατάει με το ζόρι
Οτι ειν ηλιθιος το ξερουμε.
Οτι δυσκολευεται να περπατησει μολις το μαθαμε>
https://www.newsit.gr/kosmos/ntonalnt-t ... u/4322598/
Ντόναλντ Τραμπ: Βίντεο τον δείχνει να παραπαίει σε γήπεδο του γκολφ – «Έχει αδύναμα γόνατα» λένε χρήστες, οργή από την ομάδα του
Ντόναλντ Τραμπ: Βίντεο τον δείχνει να παραπαίει σε γήπεδο του γκολφ – «Έχει αδύναμα γόνατα» λένε χρήστες, οργή από την ομάδα του
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Re: Πορτοκαλί ανοϊκός που περπατάει με το ζόρι
Eίναι απ' το πολύ μαμήσι που έχει ρίξει στους νεοταξίτες.
Τί να κάνει ο άνθρωπος.
Πάντως ο ένας έχει ξεσκιστεί ν' ανοίγει νήματα για τα Τέμπη, ο άλλος για το Τράμπα. Πολύς ο πόνος.
Τί να κάνει ο άνθρωπος.
Πάντως ο ένας έχει ξεσκιστεί ν' ανοίγει νήματα για τα Τέμπη, ο άλλος για το Τράμπα. Πολύς ο πόνος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οργισμένος έγραψε: 03 Μαρ 2025, 21:46 Οτι ειν ηλιθιος το ξερουμε.
viewtopic.php?f=30&t=58372

Εδώ μαζεύτηκαν τα ανώμαλα;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- NewModelArmy
- NewModelArmy
Για περπάτημα δεν ξέρω, πάντως φήμες λένε πως ο πορτοκάλης αύριο θα ανακοινώσει την αποχώρηση της Αμερικής από το ΝΑΤΟ.
- Dwarven Blacksmith
Ρε μαλακες, ποιός ξέχασε να πει "ευχαριστώ"; Να τρέξει τώρα!GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:19 Για περπάτημα δεν ξέρω, πάντως φήμες λένε πως ο πορτοκάλης αύριο θα ανακοινώσει την αποχώρηση της Αμερικής από το ΝΑΤΟ.
- Οργισμένος
Δεν μπορει . Πρεπει να ψηφιστει απο τις 2 βουλες. Το προεβλεψε ο μεγας Τζο ή ρωσοφαγος.GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:19 Για περπάτημα δεν ξέρω, πάντως φήμες λένε πως ο πορτοκάλης αύριο θα ανακοινώσει την αποχώρηση της Αμερικής από το ΝΑΤΟ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Πόσο άρρωστοι είστε; Ελπίζω να μην έχετε παιδιά, Θα τα κάνετε δυστυχισμένα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Έχουν την πλειοψηφία και στις δύο βούλες.Οργισμένος έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:25Δεν μπορει . Πρεπει να ψηφιστει απο τις 2 βουλες. Το προεβλεψε ο μεγας Τζο ή ρωσοφαγος.GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:19 Για περπάτημα δεν ξέρω, πάντως φήμες λένε πως ο πορτοκάλης αύριο θα ανακοινώσει την αποχώρηση της Αμερικής από το ΝΑΤΟ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εντάξει φήμες είναι αυτά, όχι απίθανο όμως. Πάντως ταρίφες στην Κίνα έβαλε από σήμερα. https://twitter.com/spectatorindex/stat ... 7848861046Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:22Ρε μαλακες, ποιός ξέχασε να πει "ευχαριστώ"; Να τρέξει τώρα!GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:19 Για περπάτημα δεν ξέρω, πάντως φήμες λένε πως ο πορτοκάλης αύριο θα ανακοινώσει την αποχώρηση της Αμερικής από το ΝΑΤΟ.
Μισό λεπτό τα Κινέζικα προϊόντα δεν είχαν είδη ταρίφα περίπου 20%?GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:59Εντάξει φήμες είναι αυτά, όχι απίθανο όμως. Πάντως ταρίφες στην Κίνα έβαλε από σήμερα. https://twitter.com/spectatorindex/stat ... 7848861046Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:22Ρε μαλακες, ποιός ξέχασε να πει "ευχαριστώ"; Να τρέξει τώρα!GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:19 Για περπάτημα δεν ξέρω, πάντως φήμες λένε πως ο πορτοκάλης αύριο θα ανακοινώσει την αποχώρηση της Αμερικής από το ΝΑΤΟ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- NewModelArmy
Ε ας παρει το μπουλο και επισημα απο το ΝΑΤΟ,σιγα τα αυγα.Ανεπισημα αλλωστε το εχει ηδη κανει και το καταλαβαινουν ολοι με αυτα που γινονται τις τελευταιες εβδομαδες.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eιναι συνταγματικα στη γκριζα ζωνη.Οργισμένος έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:25Δεν μπορει . Πρεπει να ψηφιστει απο τις 2 βουλες. Το προεβλεψε ο μεγας Τζο ή ρωσοφαγος.GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2025, 22:19 Για περπάτημα δεν ξέρω, πάντως φήμες λένε πως ο πορτοκάλης αύριο θα ανακοινώσει την αποχώρηση της Αμερικής από το ΝΑΤΟ.
Ο Προεδρος βασει συνταγματος εχει ευρεια δικαιοδοσια στην Εξωτερικη πολιτικη και οι ΗΠΑ εχουν μονομερως αποσυρθει απο συνθηκες παλαιοτερα χωρις εγκριση της Γερουσιας (βλ. αποχωρηση το 2002 απο συνθηκη ΑΒΜ με εκτελεστικο διαταγμα Μπους)
Αυτο ειναι το ενα legal school
Το αλλο προυποθετει εγκριση της Γερουσιας τουλάχιστον με πλειοψηφια 2/3 και μετα εκτελεστικο διαταγμα.
Αν ο Τραμπ επιλεξει το πρωτο τοτε υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να εγερθει case στο Ανωτατο Δικαστηριο οχι για το αν θα βγει η οχι η Αμερικη απο το ΝΑΤΟ αλλα για το αν ο Προεδρος εχει μονομερως την ικανοτητα να το πραξει αυτο ανευ εγκρισεως της Γερουσιας
Δεδομενου ομως οτι υπαρχει νομικο προηγουμενο αποχωρησεως απο συνθηκη με μονο εκτελεστικο διαταγμα του Προεδρου και δευτερον η πλειοψηφια των Associate Justices και του Chief Justice ειναι Ρεπουμπλικανοι ενδεχεται σοβαρα να κρινει υπερ της ικανοτητας του Προεδρου να το κανει μονομερως ως περιλαμβανομενης στις ευρειες εξουσιες που του δινει το Συνταγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 03 Μαρ 2025, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 244 Απαντήσεις