!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ» ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: «ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ» ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Κάθε χρόνο όταν κλαίει η περιστέρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
I know just what you re sayin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από I know just what you re sayin »

:078:
the comet the course the tail έγραψε: 22 Μάιος 2021, 00:59 μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Green Dragon έγραψε: 08 Αύγ 2021, 11:03 Ο Πόντικας δεν έρχεται για κυνήγι στο δάσος :smt005:
Μόνο αυτός;
Οι φλούφλης, σόσιαλιστ, μπούμπης, υδράργυρος, χαϊλάντερ, χελωνος, αρίστος, σιτροέν, απριλιανός, πήζον και λοιποί επαγγελματίες κομματόσκυλοι γιατί έρχονται;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 08 Αύγ 2021, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Χιουμορακι με την καταστροφή του κοσμακη κάνει το νουδομποτακι
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat »

Prepon έγραψε: 08 Αύγ 2021, 10:45 Ρε σεις, φαντάζεστε με τέτοιες ακραίες θερμοκρασίες να είχαμε κυβέρνηση Τσίπρα;
Να είχαμε τη Δούρου;

Θα είχαμε χιλιάδες νεκρους , ο Θεός μας φυλαξε
Ανατριχιαζώ και μόνο στη σκέψη. Με τα φορτηγά θα μετέφεραν τα πτώματα. Η δε σκατιλα και το μίσος που θα εξέφραζε η ζαιαυγητικη πανώλη για τους νεκρούς δεν θα είχε προηγούμενο.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Αύγ 2021, 12:47 “Κάψανε ένα νομό με μηδέν μποφόρ! Όχι δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα, εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα στην Εύβοια”

«Δεν έχουν σχέδιο επιχειρησιακό. Έχουν μόνο σχέδιο εκκένωσης. Το ξενοδοχείο μου κάηκε ολοσχερώς. Καταστράφηκε. Είναι για κατεδάφιση...

..Παραμερίστηκε ο δήμαρχος, παραμερίστηκε ο περιφερειάρχης, παραμερίστηκαν όλοι κι ανέλαβαν κάποιοι οι οποίοι γυρνούν με κάτι μπλε φωτάκια γύρω γύρω....

...Χθες δεν επιχείρησε κανένα μέσο. Από τις ειδήσεις έλεγαν πως επιχειρούν δέκα αεροσκάφη και εμείς βλέπαμε πως δεν επιχειρεί κανένα. Ένα Σινούκ με ένα καλάθι έριχνε ανά δίωρο μία καλαθιά νερό σε ένα μέτωπο 100 χιλιομέτρων.

Το μόνο που κάνουν είναι να εκκενώνουν, αλλά ό,τι εκκένωσαν κάηκε. ..

Είκοσι χιλιάδες υπογραφές θα μαζευτούν για τις αγωγές που θα γίνουν και για τις εισαγγελικές παραγγελίες τις επόμενες ημέρες. Εμείς πλέον θα πούμε τί θα γίνει. Όχι, δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα. Εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα. Από εδώ, στην Εύβοια."

https://thefaq.gr/quot-kapsane-ena-nomo ... uot-ichit/

#Μητσοτάκη_γαμιεσαι #νουδουλικο_τρωκτικο_γαμιεσαι_κι εσυ
Σου παίρνουν το ψωμάκι κι εσένα;
Ήθελες δεύτερο Μάτι;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Prepon έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:37
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Αύγ 2021, 12:47 “Κάψανε ένα νομό με μηδέν μποφόρ! Όχι δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα, εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα στην Εύβοια”

«Δεν έχουν σχέδιο επιχειρησιακό. Έχουν μόνο σχέδιο εκκένωσης. Το ξενοδοχείο μου κάηκε ολοσχερώς. Καταστράφηκε. Είναι για κατεδάφιση...

..Παραμερίστηκε ο δήμαρχος, παραμερίστηκε ο περιφερειάρχης, παραμερίστηκαν όλοι κι ανέλαβαν κάποιοι οι οποίοι γυρνούν με κάτι μπλε φωτάκια γύρω γύρω....

...Χθες δεν επιχείρησε κανένα μέσο. Από τις ειδήσεις έλεγαν πως επιχειρούν δέκα αεροσκάφη και εμείς βλέπαμε πως δεν επιχειρεί κανένα. Ένα Σινούκ με ένα καλάθι έριχνε ανά δίωρο μία καλαθιά νερό σε ένα μέτωπο 100 χιλιομέτρων.

Είκοσι χιλιάδες υπογραφές θα μαζευτούν για τις αγωγές που θα γίνουν και για τις εισαγγελικές παραγγελίες τις επόμενες ημέρες. Εμείς πλέον θα πούμε τί θα γίνει. Όχι, δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα. Εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα. Από εδώ, στην Εύβοια."

Ήθελες δεύτερο Μάτι;
Δεν ειμαι εγώ ο ξενοδόχος.

Ρώτα τον άνθρωπο .
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:41

Ήθελες δεύτερο Μάτι;

Ρώτα τον άνθρωπο .
Να τον ρωτήσω αν ήθελε δεύτερο Μάτι;

Δε χρειάζεται, ξέρω τι θα έλεγε .
Ο,τι κάθε λογικός άνθρωπος.
Πρώτα είναι η ανθρώπινη ζωή, μετά όλα τα άλλα.

Στα βασικά επομένως η κυβέρνηση πέτυχε.
Ενώ ο Αλέξης τα έκανε όσο περισσότερο σκατα μπορούσε και λίγη τσίπα είναι νομίζω επιβεβλημένη
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Prepon έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:45
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:41

Ήθελες δεύτερο Μάτι;

Ρώτα τον άνθρωπο .
Να τον ρωτήσω αν ήθελε δεύτερο Μάτι;

Δε χρειάζεται, ξέρω τι θα έλεγε .
Ο,τι κάθε λογικός άνθρωπος.
Πρώτα είναι η ανθρώπινη ζωή, μετά όλα τα άλλα.

Στα βασικά επομένως η κυβέρνηση πέτυχε.
Ενώ ο Αλέξης τα έκανε όσο περισσότερο σκατα μπορούσε και λίγη τσίπα είναι νομίζω επιβεβλημένη
Εντωμεταξύ η φωτια καίει 7η μερα με 0 μποφόρ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ώρες ώρες καταλαβαίνω τον xioni απόλυτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Μπίστης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 11:01
Prepon έγραψε: 08 Αύγ 2021, 10:45 Ρε σεις, φαντάζεστε με τέτοιες ακραίες θερμοκρασίες να είχαμε κυβέρνηση Τσίπρα;
Να είχαμε τη Δούρου;

Θα είχαμε χιλιάδες νεκρους , ο Θεός μας φυλαξε
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
:goodpost:
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 13:01 Δεν γνωρίζω τί είναι αυτό, αλλά αν εκδηλώνεται με πουτσοσκάμπιλα σε ζαιαυγίτες
ενοχλήθηκες και συ με το μητσοτάκη γαμιέσαι λόρδε λινάτσα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”